PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
értem?<#vigyor3>#vigyor3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mindig kottáznom kellett a 2-esért XD
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azt hittem benszülöttek 😄
Jó, nyomkodd meg gyorsan egymás után háromszor a négyzetet, majd gyorsan a kört. Ha a pataponok elkezdenek elõrefelé haladni, akkor valóban igaz, amit mondtál, ha nem, akkor meg a megfelelõ ritmusra kell nyomkodni a gombokat.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a fenéket kell ritmusra nyomni
csak az elején kell utána akárhogy lehet nyomni össze vissza
összevisszanyomtam azt tovább lépett
csak azt hogy pirossal:
Your timeing is off
Listen to the rythm
"Mobil: 06-70-312-6803
Fax/Tel.: 061-277-1878 (9-17-ig)"
prostreet 755 mega tömörítve (gondolom CSO-ban is ekörül lehet), ISO-ban nem tudom, majd ha hazaérek és lent van, meg tudom mondani talán, de ez csak este lesz...
pro street iso-ban 1473,8 megát nyom
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Lenne egy keresem: ma akarom felhivni a digitalmixet a memoriakartya miatt.
Csakhogy a PSP-n nem akar bejonni az elerhdtoseg.
Vki lenne olyan kedves hogy leirja a telefonszamukat? Elore is thx!
Egyebkent mekkora a PRo Street ISO-ja?
Hú de sok ido volt ezt beirni😛
vagyis: négyzet-négyzet-négyzet-kör
Ezt nyomogatod a háttérben hallható dallam ritmusára, amíg meg nem tanulod a támadást (kör-kör-négyzet-kör). De szerintem egyértelmû, mivel szinte a szádba rágja a gép, hogy mit kell csinálni, folyamatosan kiírja a képernyõre.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A te hzsz.-edre válaszolták ráadásul, ha jól láttam... (istenkém)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de nem jöttem rá mit kell csinálni és hogy
#27674 slimet akarok venni
és ha tudtok valami boltott ahol még az árba benne van kérlek írjatok
(a GIGA PACK az megéri?)
<#banplz>#banplz><#help>#help>
O O O O vagy mit?
Ezzel csak azt akarom közölni hogy a psp nem netezésre született és én még ennek is örülök hogy ilyen "gyenge" wifit is raktak bele.(ami szerintem nem annyira rossz) 😊
The Only One!
wifiben nem tudok segiteni nekem nincs gondom vele...
Új szofttal nem javult a stabilitása?
dark alex oldaláról leszedtem az updatereket, és psp-hacksról a sony FW-ket. szvsz próbáld meg újra letölteni a 3.90-es sony FW-t!
Elinditom az updatert
Unpacking... done.
Please wait... --> és itt csak áll nem dolgozik a psp...