PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fikoo
Ja, jó, közben megoldottam, tök véletlenül... A misszió képernyõn a törzsfõnökön volt a kijelölés, és a játékindítás (start) helyett Xet nyomtam 😄😄 És tadaa! Ki lehetett választani azt az amulettet vagy mit.
<#idiota>

baaka
értem!
és hol lehet hackeltetni a psp-ét?

NEOreg3
ha eredeti a 4 gigás sony memory stick, akkor megéri, ha nem, akkor is, csak nem annyira, mintha az lenne

értem?<#vigyor3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

baaka
hát gondolom ott a ritmus: tá-titi-titi (a bon bon boon-os ban is van olyan)

fikoo
Valahol aktiválni kell ezt az esõtáncot, vagy mi? MErt megöltem a boss-t, és meg is kaptam a miracle-t, meg a DON dobot... Namost megcsináltam, min a videóban van, de csak elbukták a ritmust. Vagy dodont másképp kell nyomni mint a dont? <#fejvakaras>

Én az egyik félévkor nem csak majdnem buktam meg... ^^

MaSzKa
ének zenéból megbuktam majdnem általánosba

mindig kottáznom kellett a 2-esért XD

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ezeknek az a nevûk hogy papaton?

azt hittem benszülöttek 😄

Csak egyenletessen nyomjad minha tákat ütnél.

NEOreg3
0_o

Jó, nyomkodd meg gyorsan egymás után háromszor a négyzetet, majd gyorsan a kört. Ha a pataponok elkezdenek elõrefelé haladni, akkor valóban igaz, amit mondtál, ha nem, akkor meg a megfelelõ ritmusra kell nyomkodni a gombokat.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MaSzKa
nah most már

a fenéket kell ritmusra nyomni

csak az elején kell utána akárhogy lehet nyomni össze vissza

MaSzKa
de fogalman nincs mikor kell nyomni

MaSzKa
ja valami tutorial szerûbe voltam

összevisszanyomtam azt tovább lépett

MaSzKa
nekem csak !!!kört!!! lehet nyomni és fekete a kép semmit se látok

csak azt hogy pirossal:
Your timeing is off
Listen to the rythm

wordsworth
Jaja mar defend is van ^^

PSP user n\' soon ps3 user too :)

5c0rp330n
lesz ott még chaka-chaka-pata-pon meg don-dodon-dodon 😊 meg még kitudja mi 😊

Prince of Máté
Oké köszi mindenkinek!
az NFS Cso-ban nem akadozik?

5c0rp330n
remélem jót találtam:
"Mobil: 06-70-312-6803
Fax/Tel.: 061-277-1878 (9-17-ig)"
prostreet 755 mega tömörítve (gondolom CSO-ban is ekörül lehet), ISO-ban nem tudom, majd ha hazaérek és lent van, meg tudom mondani talán, de ez csak este lesz...

NEOreg3
061-277-1878(fax/tel) vagy 06-70-312-6803 (mobil)

pro street iso-ban 1473,8 megát nyom

wordsworth
Patapont tolom ezerrel, de remélem h nem csak ez az elõrre menés meg támadás van mer allandoan fever vagyok 😄

Prince of Máté
En pl pont veszhelyzetben vok, mert szervizben van a gepem 😄
Lenne egy keresem: ma akarom felhivni a digitalmixet a memoriakartya miatt.
Csakhogy a PSP-n nem akar bejonni az elerhdtoseg.
Vki lenne olyan kedves hogy leirja a telefonszamukat? Elore is thx!
Egyebkent mekkora a PRo Street ISO-ja?
Hú de sok ido volt ezt beirni😛

5c0rp330n
na ja, azt én is nagyon várom már, annak minden esélye megvan rá, hogy egy klasszikus legyen, míg nfs-nél erre nincs sok esély. tényleg, nincs is már messze, március 11-én jön. ez a március húzós hónap lesz psp fronton 😊

NEOreg3
én a flatout head on-t várom, végre lesz valami értelmes autós játék PSP-re, ami érdekel😊 csak legyen benne infrastructure mód😄

NEOreg3
pata-pata-pata-pon!

vagyis: négyzet-négyzet-négyzet-kör

Ezt nyomogatod a háttérben hallható dallam ritmusára, amíg meg nem tanulod a támadást (kör-kör-négyzet-kör). De szerintem egyértelmû, mivel szinte a szádba rágja a gép, hogy mit kell csinálni, folyamatosan kiírja a képernyõre.

5c0rp330n
áz.

5c0rp330n
én azért meglesem majd, kiváncsi vagyok mit sikerült összehozni. van egy rossz elõérzetem. lesz benne törés biztosan, ennyi pozitívat már fel tud mutatni.

Sir Quno Jedi
értetlen

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

5c0rp330n
a ritmusra nyomkodd azt a rohatt O gombot, nem lehetsz ennyire érthetetlen 😊

Sir Quno Jedi

A te hzsz.-edre válaszolták ráadásul, ha jól láttam... (istenkém)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaSzKa
rendszeresen olvasom ezt a fórumot

de nem jöttem rá mit kell csinálni és hogy

5c0rp330n
netezni én se psp-vel fogok, vszínûleg egy e51-re beújítok majd hamarosan, azon is sokkal jobb/gyorsabb/használhatóbb a net, mint psp-n. psp-n a gépelés eleve gázos, az ékezetek is bukta dolog és kiszámíthatatlan: némely oldalt percekig tölt túlzás nélkül amit egy e51 behoz 5 másodperc alatt. psp játékra ok, videóra ok, képnézegetésre ok, zenehallgatásra ok, netezésre csak vészhelyzetben 😊

baaka
ez megéri?????
#27674 slimet akarok venni

andrew-san
Le kell törölni. Azonnal. Még mielõtt egy végletekig megkeseredett emberi roncs nem leszel. Ezt a játékot nem neked találták ki 😄

baaka
hali!elhatároztam hogy veszek egy psp-ét újonnan kérle titek segítsetek hogy kb milyet vegyek és hol úgy 50és60 ezer fölött gondolkozok benne
és ha tudtok valami boltott ahol még az árba benne van kérlek írjatok
(a GIGA PACK az megéri?)

<#banplz><#help>

Sir Quno Jedi
Pár tucat hzsz.-t visszaolvasni, az már smafu?!

MaSzKa
valaki irja már le mit kell csinálni a papaton legelején!

O O O O vagy mit?

tomi890125
Azt is nézzük meg azért hogy haverod n95ön hogy tolná god of warral vagy valami egyéb fasza kis psp játékkal.
Ezzel csak azt akarom közölni hogy a psp nem netezésre született és én még ennek is örülök hogy ilyen "gyenge" wifit is raktak bele.(ami szerintem nem annyira rossz) 😊

The Only One!

wordsworth
Hát ahoz képest h a haverom nokia n95-el és mas laptopon sokkal gyorsabban netezik mint én.. elég lehangoló..

NEOreg3
na kijött a need for speed pro street is, nem mintha különösebben érdekelne😛

dejó sikerült nem kell!!!😄hála isten

és miután kikapcsolom és bekapcsolom bejön,de csak 1 põillanatra!!!:S

hali van 1 kis problémám!!leformáztam a memoria kártyám és azóta nem jön be a recovery!csak feketeség van!!!😞 mit tegyek lécci help!!

orulok h sikerult

wifiben nem tudok segiteni nekem nincs gondom vele...

BAzi lassú.
Új szofttal nem javult a stabilitása?

wordsworth
megtalatam a problemat. 1.50re volt allitva a hombrew kernelem atallitottam 3.52re es most siman felment. mire nem jo egy eloadas 😊 amugy lassu a net pspn... nincs ere vmi megoldas? mer nem a bmes wifi lassu:/

én ugyanezt csináltam tegnap, 3.52 M33-4 -rõl indítottam a 3.90 update-et és minden okés volt.
dark alex oldaláról leszedtem az updatereket, és psp-hacksról a sony FW-ket. szvsz próbáld meg újra letölteni a 3.90-es sony FW-t!

wordsworth
Egyszeruen nem tudom feltenni a 2.90 M33 CFW-t... 2.52 M33-4 CFW van fennt nekem, és minimum 3-astól kellene tudnom updatelni de semi...
Elinditom az updatert
Unpacking... done.
Please wait... --> és itt csak áll nem dolgozik a psp...

MaSzKa
hát gondolom azért sírt mert meghalt a pályabíró (leszakadó keréktõl ha jól tudom)és senna is eszébe jutott

MaSzKa
nekem ez be se jön a papatonba

amugy a koreai is megvan

nekem fekete képernyõ van azt pom pom van kiriva vagy mi