40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30192 Tessék ezt olvassátok el memóriakártya témában: http://www.konzolbarlang.hu/msteszt1.html -
#30191 Én már a GPS témánál járok de ha téged még emez a téma érdekel akkor adok egy linket a témával kapcsolatban ahol egy teszt van írva a kártyákról és a sebességükről az egyik ottani user csinálta és írta. -
#30190 Nos megneztem mennyivel lehet masolni a kartyara: 3db 1gb file-t huztam át - Total Cmd - átlag sebesség 3800kb/s max sebesseg 5000kb/s. Mennyivel kellene irnia az eredeti kartyat? -
#30189 miért, milyen szériák vannak még hamis kariból, tudnál pontos leírást adni hogyan lehet őket beazonosítani, vagy mi alapján lehet mondani hogy az a legmegbízhatóbb, vagy írnak erről valahol? csak azért kérdem mert nekem ez ujdonság.
üdv -
#30188 Nézzetek el arra az oldalra amit lentebb írtam onnan tudom hogy ennyibe kerül, sőt van már a térkép progi magyarul is házilag ami támogatja a gps kütyüt.....
De itt erről többet nem beszélek, mert nem akarom kivágatni magamat.... -
#30187 Valamit nagyon benéztél az árral itthon a progit meg a kütyüt 20e forintért is megkaphatod sőt akkor már autós tartót is kapsz valszeg mellé.
nem kell mindent külföldön megvenni.... -
#30186 bazd
meg.
ez nem igaz. a kérdésednek semmi köze a warezhoz, a f@szért kell fél méteres vörös betükkel idegelni az embert. meg nem értem, hogy miért érdekel ennyire a téma és ha már ennyire érdekel, mért nem bírsz utánaolvasni. az összes OE-t és M33-at ő csinálta. -
PSPeti #30185 Hi!
Lenne 1 kérdésm, méghozzá; most Dark_AleX visszavonult végleg?
Vagy csak az OE ill. az SE cfw-k gyártásával állt le, mer' ugye a 3.71 M33-at még ő csinálta. De az ez felettieket is? Mert asszem a filezon olvasram vagy psphun.-on... mert mostmár teljes káosz van a fejemben........
HA EZ WAREZNEK SZÁMITOTT AKKOR BANNOLJATOK! ÉN NEM ANNAK SZÁNTAM, CSAK 1 ÉRDEKŐDŐ KÉRDÉS! -
rnd #30184 Mikor olaszországban jársz beugrassz egy konzolos boltba és kipróbálod, ott hivatalosan is kapható -
#30183 Igazad van , de én megvenném most pl olaszt , mert oda megyük . PSN-en már láttam fent pár dollár az ára. Bár lehet hogy kölcsönkérek egyet aztán majd ha már elterjetteb lesz beszerzek 1et. -
lowdog #30182 rosszul emlékszem hogy van homebrew térkép szoftver PSP-re? bár lehet a GPS-t nem támogatja. -
rnd #30181 Go!explore UMD + GPS vevő = 119 euró / 99 angol font (cirka 30 ezer ft)
Ezzel csak egy ország térképe jön, amennyire kivettem a cikkből (azé az országé ahol megveszed).
Teljes nyugateurópa térkép (cirka 16 ország) további 25 angol font (még 8 ezer ft).
Szerintem 38 ezerért el lehet gondolkodni 2 kütyün... -
#30180 Hát ha münködne és lenne magyar nyelven biztos megvenném , minek 2-3 kütyüt hordani , mikor 1 be is bele tudom rakni. Psp mindenképpen viszem így gondoltam megé 30ezret . -
rnd #30179 Jobban jársz egy PNAval 20 ezer körül, gondolom az ájgót (psp-n go!explore) úccse vennéd meg... -
#30178 Egy kérdésem lenne , valakinek van már gpses pspje ( antenna + progi) kiprobálta hogy tényleg münködik , mert megyük olaszba és arra gondoltam GPSitem a pspm . -
janesz25 #30177 Hy! Nem tud vki Veszprém környékén eladó Psp Slimet?:) Ha vki tud, kérem irja meg. Köszönöm! -
#30176 remélem ez nem warezre való felhívás meg nem reklám - én nem annak szántam! -
#30175 A psphungary egyik adminától vettem 7e forintért másnapi szállítással a fake Sony karik legmegbízhatóbb szériájából 2 hónapja. -
lowdog #30174 nem tudtam hogy itthon van ennyiert, de nem mindegy melyik kereskedonel, lattam en mar 20k-ert is... -
#30173 valóban -
#30172 Kifelejtetted, hogy átalakítót is adnak -
#30171 itt magyarországon hivatalosan is Ultra2 4Gb 8500Ft körül van
igaz 1 hónap mire meghozzák -
lowdog #30170 sajnos Magyarországon tényleg nagyon drágák az eredeti kártyák, vám, áfa, artisjus, mindenki rabol belőle egy picit, még a kereskedő is, de hát neki tényleg muszáj hogy legyen egy kis haszna legalább...
ha ezt összeveted a hamis általában szürke/fekete importból származó kártyákkal, máris jóval olcsobb, és még nem számoltuk a kártya árát :)
én szerencsére gyakran járok külföldre, így amit csak lehet (elektronikai cuccokat) külföldről hozom be, így máris jobban járok. pl amazon.com-on 4gb-os ultra2 kártya 50 dollár = 8ezer forint és 100% eredeti, garanciával, de olcsóbban is lehet találni... -
#30169 hol vetted és mennyiért?
milyen drága?
sztem el vagy tévedve -
#30168 Nem eredeti ellenes vagyok, csak nem értem miért kell ilyen rohadt drágának lennie!
Mint írtam bár fake karim van, de igyekeztem olyantól venni akiben megbízok és tudom hogy sok karit adott el sokak megelégedett nyugtázásával
(még mindig nem akciós vételről beszélek!) -
#30167 -
lowdog #30166 én mondjuk azért nem szerenték magamnak hamis kártyát (illetve nem ajánlanám másnak se), mert ki tudja hogy és meddig él - nem örülnék ha elszállnának róla a mentéseim. bár így hogy eredeti kártyám van (giga pakkhoz volt), így is kb kéthetente csinálok backupot róla a gépre, biztos ami biztos.
persze mindenki azt vesz amit akar, én ha (egyszer, valamikor...) veszek egy nagyobb kártyát, akkor biztos hogy inkább kicsit mélyebben a zsebembe nyúlok és minimum egy ultra2-t veszek, bár lehet hogy inkább usából mint itthonról, azért annyira mély zsebem nincs :)
persze mindenki azt vesz amit akar, de szerintem érthető ha valaki tart a hamisítványoktól... -
#30165 Tedd akkor azt és kész, miért foglalkozol akkor azzal hogy más mit vesz?
Én tudom hogy az enyém fake, de megbízható és leellenőrizhető személytől vettem (nem e-bay és nem vatera és tsai) és azt használom. Pont. -
#30164 8500Ft a Sandisk Ultra 2 15MB/s 10év + ajándék átalakító -
#30163 rosszakat fogtál ki, ez van, akkor vegyél xx.000ért eredetit -
#30162 -
#30161 nekem 3 hamis volt
1-et eladtam fél év után 17eft volt
a másik fél év múlva meghalt 13eft volt
utána még 1 meghalt 1 hónap múlva
és vettem németországi 2x PSP-Slimet 2GB Pack ahhoz eredeti Sony járt
az jó most is és utána Sandisk Ultra 2-t ez is jó
most is Ultra2 veszek hülye lennék hamisat venni mikor alig drágább az eredeti Sansisk ráadásul 10év gari és supergyorsa is 9000kb/s valós írás -
#30160 nem tudom miért vagytok ki akadva ezen a hamis nem hamis dolgon, jó lenne már befejezni... Nekem két hamis 2gb-os karim van, hibátlanul működik mind2, az egyiken még koreai matrica is van. ennyit erről. -
rnd #30159 Nem "valszeg"... -
#30158 Valszeg hamis... -
#30157 Unknown ;) -
S8DJ #30156 max ki kickelitek a csalókat mi is azt csináltuk -
#30155 Igen, a memóriakártya ikonjára rámész, háromszöget nyomsz és ott pedig Information alatt találod. -
#30154 így van, országonként változó, hogy hol legális, hol illegális. a sony sincs teljesen tisztában, hogy pontosan mi és hol van elfogadva, ezért nem fognak perre vinni ilyen ügyet, nem ér annyit az egész. ha hardveres chippelés el van valahol fogadva, akkor azért lehet sejteni, h egy kis szoftveres buherát ami alapból semmi jogsértőt nem csinál, nem nagyon fognak büntetni. -
lowdog #30153 valószínűtlen hogy ebből probléma lesz, de nem elképzelehetetlen.
hasonló ügy (volt) a PS2-k csippelése, ugyanis a sony szerint a hardveres módosítás nem engedélyezett, hiába vetted meg a konzolt.
Ausztráliában például elbuktak egy pert, így ott a PS2 legálisan módosítható, de ez úgy tudom ritka kivételnek számít...