40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32460 egy kis csemege :) a jövőre tekintve .. -
Pisszty #32459 megoldódott...! -
Pisszty #32458 mégegyszer köszi! de figyu már..! haverom psp-jét is most flasheltettem ki és átrakom a memokarit és amikor elindítom a játékot bejon a psp logo és utánna kilök és ezt írja: "a játék nem indítható (80020321)" ez miért van?? -
#32457 System settings -> USB Charge on -
Jimanszky #32456 Nincs még flashelve.Van egy ilyen, hobeállítom a settingsben, hogy töltsön usb-ről és utána sima usb connection és hagyjam bekapcsolva a gépet?:S
-
Pitypang18 #32455 Igen, a settingsben kell beállítani. Ha cfw-d van, akkor a recovery menüben is be kell. -
Jimanszky #32454 Srácok!!
Slimet hogyan lehet tölteni usb-ről?Valamit be kell állítani settingsben?Előre is köszi! -
#32453 Mióta megvan a PSP csak lesokkolom magam... nem ér ez már no!
Kingdom of Paradise... gyönyörű szép és micsoda élvezet...áááááááhhhh :-D
Patapon... baromi egyedi játék, imádom minden porcikáját. Pon-pon-pata-pon! -
#32452 nincsmit... de csak félisten :D -
Pisszty #32451 a formázás volt a baj....! örök hála.. isten vagy! naon szépen kösz9önöm a segítséget! -
#32450 Nálad ám a megoldás ;-) -
#32449 formázd előbb a memkártyát psp-ben. ha úgysem látja akkor gyári az fw-d -
#32448 nemtom igy megmondani merre van recoveryben,mert psp nincs itthon éppen -
Pisszty #32447 de van egy iso-s is meg egy cso-s is..! de egyiket sem látja..! nekem magyarosítvan van a psp.. magyarul mond már hogy hol van..! -
rnd #32446 Vegyél eredetit. Azzal nincs szopás. -
#32445 lehet a játék nem jo,nem ISO vagy CSO.
estleg recovery menüben kell állitani valamit pl:kernelt (vagy mi a franc a neve ott) -
Pisszty #32444 hali
vettem egy psp-t.. ki flashelték hiába rakok rá játékot, nem látja..! miért van ez? elolvastam a faq-ot! csináltam egy ISO mappát és még sem jó! vmi tanács??? naon megksözönném..!(FW 3.80 M33-5) -
#32443 kevés a játék mostanában psp-re... -
iguanodon #32442 Szevasztok.
Tud valaki olyan autós játékot psp(esetleg psx)-re aminek van műszerfalas belsőnézete.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
rnd #32441 Én még azt várom hogy valaki besírjon hogy milyen kevés, mennyire nemjó játékok jönnek péespére mostanság... -
#32440 A negyedik is üt, mert volt egy válasz, ami rögtön vágta a témát :D -
lowdog #32439 #32435 - #32436 - #32437
ez a három így egyben üt :))) -
#32438 ne tömörítsd cso-ba. a gtak csak .iso-ban mennek normálisan. umdgen-nel alakítsd vissza iso-ba és azt használd. -
#32437 helloztok
psp re leszedtem a liberty cityt (4.01 M33-2 van a pspmen) és bazzeg kajak akad rajta:S ....olvassa a mem kártyát és mintha akkro akadna be....4gigás high speed és fele üresen van szal szabad hely van rajta böven....nektwk is akada liberty city??.-.ez egyszerüen nevetésges.azt hitem csak számitogép küszködik ilyen problémákkal...
-
#32436 pontosan. :) -
#32435 Tehát mindenki megáll annál a pontnál s nem tovább, értem:P -
#32434 Az még nem warez, ha CFW-t teszel rá. Az csak annyit jelent, hogy ki szeretnéd használni a hardver lehetőségeit, ha már megvásároltad és a kezedben van. Ezen lehetőségek egy része warez, más részük nem. -
lowdog #32433 durva! -
#32432 Most vettem talán 3 hete a Shadowman 2-t origi a PS2-re.
Szétzúg, szétráz, mindent csinál...nem kínzom. Mondom, legál lemez. -
#32431 USB-ről azt olvastam, hogy jó pár cím nem megy, lefagy, etc. -
lowdog #32430 ott azért kőkemény kompatibilitási problémák vannak, közel sem biztos hogy ilyen olcsón megúszod, ráadásul lassú is a PS2 USB portja -
lowdog #32429 úgy tudom PS2-nek csak másold CD okoz gondot - eredeti nem...
(igaz én se tennék SEMMILYEn CD-t a fat PS2-mbe, az hagyján de semmilyen LEMEZT egyáltalán nem teszek bele mióta bekerült a network adapter + HDD kombó!) -
#32428 körülbelül 8-9e forint lenne egy usb-s külső vinyó a ps2-höz :) -
#32427 Nézd, engem pl. EGYRÉSZT az motivált a PSP vásárlásban, hogy a PS2-ömbe NEM fogok CD lemezt tenni SOHA!
Így viszont kiesett sok PS1-es játék amit szeretnék kivégezni.
Akkor mit tehetek? Vehetek valami baromi drága kütyüt a slim PS2-höz, hogy HDD-ről játszak /HDD-vel együtt ez simán 20 felett van/ vagy vettem egy PSP-t és memóriakártyáról játszok a PS1-es játékaimmal.
Viszont PS3-at egyszerűen nem akarok, így marad a CFW. -
#32426 Nem is tudom... régen játszottam már az 1. résszel, de komolyan csak ámulok. Hihetetlen nekem ilyet handhelden látni, ráadásul semmi röccenés. -
lowdog #32425 én is eztet mondtam :)
viszont a zsándárk nálam nem bejövős, nem lenni nagy RPG fan -
#32424 Há' má hogyne lenne 3D! =) A terep is 3D, meg a figurák is. -
#32423 Valakinek PSP GPS tapasztalatai? -
#32422 Az FF12 is eképp tett szerintem. Kár hogy már nem áldoznak rá, nekem mindmáig bejön a kiskettes grafikája. -
#32421 Szerintem sokkal szebb a PS2es GOW, mint a PSPs. Mondjuk a hosszuk is eltér.
De ami gebaszszép a Púússpéén, az a Jeann'd Arc szerintem:) Oké, az nem 3d, de számomra nem az a minden.