40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
lowdog #32500
egy dolgot tennek hozza (illetve már mondtam is), megpedig azt, hogy a HTML és képek mellett van benne jópár java program is amik a "menüjéből" elérhetők, emiatt még hasznos is lehet akár (mértékegység-átváltótól kezdve aknakeresőig mindenféle), ha épp nincs net de kell valami ilyesmi -
#32499 Naszóval, csak h eloszlassam a ködöt, nyilatkozom.
RND-nek és lowdognak igaza van, ez egy egyszerű skin, ami csak a kinézetében hasonlít a Vistára, de valójában csak képekből van összerakva. Nevezhetjük ugyan Vistának, de legtöbbünknek egy operációs rendszert takar, nempedig egy arra hasonlító skint. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
Felrakása annyiból áll, hogy beteszed mondjuk a PSP/COMMON mappába a pspwxp mappádat, és böngészőben megnyitod a benne található index.html weblapot.
Igazából lényegtelen hová teszed, mert úgy is neked kell beírnod az elérési útját az index.html-nek.
Ezzel konkrétan még nem próbáltam, de raktam már rá X5 skint, ami sztem még szebb is, de ez már csak izlés dolga.
Na, have luck -
#32498 Nem hittem volna, hogy van még aki bedől ennek... -
rnd #32497 Aha... fasza... és megy vele a ekkcel is? -
lowdog #32496 -
lowdog #32495 ja és volt már róla szó, ha érdekel olvass vissza vagy kereső! -
Pitypang18 #32494 Így van, de leglább működik. -
lowdog #32493 naná hogy nem :)
ez egy adag HTML fájl néhány java programmal, de NEM windows vista.
-
Pitypang18 #32492 Nem skin és nem kamu. -
rnd #32491 Nem néztem meg de 99.9% hogy egy skin... vagy kamu... vagy mindkettő egyszerre... -
#32490 Én már végig toltam psp-n a force unleahed-et,nagyon bejött a game!
Az előző kérdésem még mindig aktuális:
Akkor ez mi???
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg működik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy működik,h ha felraktam a megfelelő mappárpa akkor a psp böngészőjében offline módban elérhető a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S -
bazsi123 #32489 ha valaki jót akar játszani, még nem tett vele próbát, a star wars force unleashed c. gámát nyugodtan indítsa el! nagyon jó! -
#32488 Akkor ez mi???
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg működik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy működik,h ha felraktam a megfelelő mappárpa akkor a psp böngészőjében offline módban elérhető a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S -
#32487 szerintem ubuntu-t rakjál akkormán -.-
vista nincs psp-re, nem is lesz. egyedül win 95 létezik rá, az is teljességgel használhatatlan. -
amdrula #32486 A Windows Vistát sehogy... :P -
#32485 Hy all!
Lenne egy olyan kérdésem,h a windows vistát,h lehet felrakni psp-re?
Melyik mappába kell rakni a letöltött windows vista mappát?
Előre is thx a helpet!
-
#32484 Jobb, ahogy már sokszor írták itt magasabb 1-2mm-el, emiatt könnyebb kezelni, eksön közben nem csúszik le az ujjad, etc. -
#32483 Szvsz lépésenként haladj... rakj rá kisebb ver számú CFW-t. Úgy értem, ne az 3.5 körül kezd, hanem 2.akármi körül.
Bizonyos FW-ekre nem lehet azonnal nagyon magas FW-t rátenni. -
Pitypang18 #32482 Kicsit magasabb, ezáltal könnyebb kezelni. A D-pad viszont sokkal jobb a slimen! -
#32481 vegyél PSP-3000-et, olyan még senkinek nincs és biztosan menő lesz :) -
#32480 nekem oldaltáskában lenne :)
menyivel jobb a slim joy része mint a fat-é? -
iguanodon #32479 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy csináltam pandora packot és azzal feltámasztottam egy halott psp-t, 1.50-re lett Downgradelve, de bármit csinálok és bárhogy egy szerűen semmilyen CFW-t nem enged fel rakni.
Rengeteg oldalt elolvastam a FAQ-ot is és nem találok megoldást.
Külön az 1.50 CFT is felraktam.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#32478 A Fat nekem pl. túl nehéz... egy halásznadrágot simán lerángat rólam, a Slim nem.
Nekem gyorsabban tűnik a Slim, mint a Fat szinten minden tekintetben.
Egyébként még nálam van a Fat PSP, a Slim meg a sajátom. Bármit meg tudok nézni, kérdezz :-D -
#32477 Nekem is az van. Nálam a Mhfnél, meg az új star warsnál. -
#32476 *flamelni* csak már a nevemet irom XD -
#32475 köszi a válaszokat, flamerlni meg nem akartam persze tényleg :P
én ilyet vártam mint a Tied is, aki belelát a dolgokba komlyabban is.
Eddig is a FAT felé huztam, de aszem az is lesz :) menyivel jobb a slimnek a joya? a tv-re kötés meg nem izgat, van ps3-om, csak azt monyuk éjjeliörös meloba nem hurcibálnám magammal esténként :D:D:D -
#32474 Ezzel lehet, hogy (akaratodon kívül) egy flame lavinát indítottál. :)
Gyakran kérdezik errefelé ezt, de végül még nehezebb lesz a döntés, hiszen mindkét típusra érkeznek pozitív és negatív vélemények dögivel.
Én mióta megjelentek a PSP-k azóta kereskedem velük (kisebb mennyiségben persze), de inkább csak javítom őket. Számtalan gép fordult már meg nálam, így nekem az alakult ki, hogy a FAT jobban megéri.
- a FAT-ben kisebb a memória, ami miatt lessabban tölti UMDről a játékokat, memória kártyáról viszont csak alig észrevehetően lassabban.
- a FAT sokkal masszívabb felépítésű, jobban tűri a fizikai behatásokat, amit valljunk be: egy hordozható eszköznél igen fontos tulajdonság.
- a FAT-nek szerintem kényelmesebb a fogása, mert kicsivel gömbölyűbb a hátulja.
- a SLIM joystick-ja egyértelműen jobb, valamint könnyebb és tv-re is ki lehet vezetni a képét, és lehet vele skype-ozni is
Mindkettőnek megvan a jó tulajdonsága, magad döntsd el, melyik tetszik jobban. -
Pitypang18 #32473 Hát mindenkinek más véleménye van a két gépről. Nekem volt fat-em, most slim van.Érdekes módon az én kezem jobban elhalt a fatnél. Az ilyen illesztési hülyeségekkel ne foglalkozz, mert pl az én gépemnek semmi baja nincs. Az meg, hogy szar az anyaga...hát nem is tudom,a gép súlyának csökkenését valahogy el kellett érni. De nem mondanám szarnak az anyagát. Az sem utolsó dolog, hogy tv-re is tudod kötni. -
Jimanszky #32472 Szívesen felvennék valakit msn-re, akinek Slim-je van és nagyon ért a PSP-jéhez.PÜ-ben várok msn címeket a bátor jelentkezőktől -
bazsi123 #32471 pufi
könnyebb vele dolgozni ;-) -
#32470 sziasztok
psp vásárlása elött állok, ezért szeretnék tölletek tanácsot kérni, melyiket éri meg most megvenni? a pufit vagy a slimet? mindent összevetve {azt is hogy a pufi ma már majd 15 ezerrel olcsobb mint a slim} melyiket éri meg jobban megveni? sokkal többet nyujt a slim mint a pufi? Köszi! -
Pisszty #32469 jól sehtetted..! anniy volt a bajh ogy umd volt beállítva és átkellett álítani m33ra! -
#32468 A Custom FW menüjében kellett neki átállítani M33-ra, ha jól sejtem... -
#32467 az oké hogy megoldódott, de azért építő jelleggel leírhatnád hogy mi volt a gáz és hogy oldottad meg?! -
#32466 Pufid van neked is? Milyen játékoknál volt ez a jelenség? Nekem a killzone és a Gow produkálta -
#32465 nekem is pont ez van, rohadt idegesítő...:S -
#32464 resi jó lesz....a syphon filteres brigáb heggeszti,szal rossz már biztos nem lesz... -
#32463 Resistance: Retribution [UK] Na ezt nagyon várom.
Gran Turismo Mobile... persze :) de majd csak ha kijött a devil may cry psp, meg resident evil és végül a Duke Nukem Forever:) -
#32462 Valakinek volt már olyan gondja, hogy az analóg beragad vmilyen irányba/irányokba (nálam konkrétan a le és a jobbra akad be). Olvasgattam fórumon, google-ztam és csak arra jutottam h körözni kell az analóggal és akkor elmúlik … de nem múlt. Hardware gond lenne? De akkor meg azt nem értem miért nem jelentkezik a jelenség minden játéknál… -
#32461 "TBA 2010 Shrek Goes Fourth [UK]"
lesz negyedik shrek? (film) :o