PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Töltsük le az internetet!
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ezért pontatlan hamisítványnak nevezni ezeket a kártyákat, mivel ugyan abból vannak mint az eredetik, csak ezek valamilyen hibával rendelkeznek, ami vagy azonnal elõjön, vagy csak idõvel, de lehet h sosem.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
nekem corsair dominator ramom /modul/ van, micron csippel, rohadék hamisítók... <#idiota>#idiota>
Nindetno DS meg szerintem más kategória, mint a PSP. Mind2 kézikonzol, de teljesen más típusú a 2, akárcsak a játékaik.
De asszem valóban ne OFFoljunk többet.
Mivel a slim külsõleg max 10%-ban tér el az eredetitõl, ezért csúnyának nem mondanám semmiképp. A vékonysága viszont sztem csak a kényelmes fogás rovására megy, ráadásul úgy érzem h összeroppan a kezemben a kis puhatestû. A joy jobb lett, a hardveres változások csak parasztvakítás, ember legyen a talpán aki észrevezi azt a tized másodperces különbséget UMDrõl töltésnél..
Mindent összevetve a PSP egy zseniálisan megtervezett és kivitelezett kézikonzol, aminek nincs ellenfele a piacon. Nintendo DS-t szóba hozni is bolondság, fényévekre van tõle grafikában teljesítményben, és fícsörökben a PSP.
Ha mondjuk PS3-ra is olyan kínálat lenne mint az X360ra, és lehetne warezelni, pár hónap alatt magát az Xbox 360 szót is elfelejtené a közönség, ez egészen biztos. 😉 Úgy érzem ehez egyre közelebb ér az MS, a bukott HD-DVD drivejukkal, és az új hackelhetetlen DVD olvasóikkal..
De ez már más téma..
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Lenne egy w850i telóm,garival,minden tartozékával,karcmentes állapotban. Szeretnék érte egy psp-t + ráfizetek ha kell. Akit érdekel írjon privátot.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
elárulnád, hogy hogyan jellemeznék a microsoft minõségét akkor? légyszíves, jellemezd már azt is.
a Sony konzoljai ugyanolyan jó minõségûek, mint bármilyen más termékei. a nintendo meg nem csoda, hogy nem b@szódik el, ennek egy egészen egyszerû magyarázata van: azon nincs ami elbaszódhatna. láttál már kinyítva egy ds-t vagy ismered a wii belsejét? bazdmeg ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az 50 éves órád még mindig ketyeg és semmi baja. hasonlítsd már össze az elektronikáját egy PS3 elektronikájával. jesszusom. egyébként a PSP-m 3 éves, több olyan idõszak volt, amikor napi szinten nyúztam órákat. mintha új lenne. ismerõsnél van PS1 a megjelenésétõl kedzve szinte. a mai napig kifogástalanul mûködik. több ismerõsnek PS2-je van legalább 3-4-5 éve és szintén egyiküknek sem volt soha semmi baja vele. de te biztosan kifogtál egy szart, mert rádsózta valami itthoni szemét konzolcég a használt hibás szarját és akkor innen jól leszûrted, hogy az összes Sony konzol szar. gratulálok öregem, ezért nem kapsz nobel díjat.
Akkor biztos véletlenül sikerül nekik minden bóvli minõségûre...
Na azt megtaláltam, és ráraktam a PSP gombjaira, mert mindig széje ment a kezem a sok PSP zés közben! Az lenne a kérdés h nincs illyen ami hivatalosan PSP -re való?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"