40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Tinman #32781
    Ok, szívesen ránézek(zünk?).
  • Prince of Máté
    Szoftveresen értettük, mit tartalmazhatna egy újabb FW.
    Harveresen lenne még mit javítani, engem legjobban a válaszidő zavar, de a Briteban gyorsabb.
  • Sati84
    Rengeteget olvastam már eddig is.
    Találtam egy linket, ahol le van írva, hogy kell a Magic Memory Sticket megcsinálni úgy, hogy nincs rendelkezésre álló CFW-zett másik PSP. Otthonról belinkelem, és mondjátok meg, hogy mennyire veszélyes ez a módszer. Mert ha pl. neked van benne tapasztalatod már, akkor szerintem látni fogod, hogy mik azok a pontok benne, ahol vigyázni kell...
  • lowdog
    én nem panaszkodom, bár
    1. lehet már hozzákorcsosult a szemem
    2. egy ideje áttértem PS2-re és NDS-re
  • Tinman #32777
    Kimaradt a lényeg!

Normális képfrissítési sebesség... 3D-s gamek alatt erősen szokni kell a csúnya utánhúzást.
  • lowdog
    ha már így szóba került hogy mi hiányzik a PSP-ből, nekem pont lenne egy rövid listám:
    - UMD helyett HDD (v. SSD inkább), minimum 60GB de inkább több
    - lehetne még vékonyabb
    - +1 gomba
    - rendes triggerek, [] gomb, d-pad (a fat-en elég szar, a slimen úgy hallom jobb)
    - normális akkuidő (12 óra)
    - használható böngésző
    - játékok/filmek/demók letöltése közvetlenül PS store-ról
    - integráció PS3-as játékokkal
    - és persze még minőségi játékok (pl GT mobile, még GOW, valami Uedától is, stb)
  • Tinman #32775
    Olvass előtte sokat, de komolyan.
    Én mondjuk a kölcsön akksit is magam alakítottam át, sőt a kölcsön gépre is dobtam fel aztán újabb CFW-t... olyan estéket nem kívánok senkinek.

Gyakorlatilag 3 nap este 6-tól éjjel 1-ig bújtam a fórumokat, read only üzemmódban. Aztán a 2. nap vége felé, már kezembe is vettem az egyik PSP-t :-D
  • Sati84
    Kezdek félni. Én nemsokára fogok kapni pandora aksit, és nekiállok a CFW-zésnek. Nehogymár baj legyen...
  • Tinman #32773
    Dettó... az az érzés, hogy na akkor megöltem a kölcsön PSP-t, az priceless :-D
  • Sati84
    De szerintem nem azért bukott el :-)
  • Bogyi007
    mintha a Segának a Dc ilyen let volna el is bukott. :(
  • tihibaby
    Jaja!
    Havertől vett fat psp-ről az egyedi menüt letakarítani egy hosszú délutánomba tellett.Downgrade-elni kellet,majd újra rárakni a cfw-t,ez így egyszerűen is hangzott,de közben 6x kaptam agyhalált,3x hittem,hogy akkor most brick lesz a psp-ből,és a végén alig tudtam visszaállítani az akksimat szervízmódból,normálba.De sikerült!
    Nem kell mondanom este milyen kib@xott büszke voltam magamra!
  • PoisonChihuahua
    A SONY direkt így tervezte a PSP-t, hogy minden módosítás nélkül a másolt cuccok is fussanak rajta, hát nem tudtad? Csak megveszed a gépet, rárakod a kártyára az ISO-t és minden menni fog....

Most komolyan, láttál már valaha egy olyan konzolt is ami minden trükközés nélkül vitte a warez cuccokat? Gondolkozz már egy picit, csak egy egészen kicsit.
  • baaka
    Final Fantasy Agito XIII: Igazán örülhetett a PSP-s társadalom amikor a Square Enix bejelentette az Agito érkezését - a mobil telefonos verzió mellett - a handheld gépre is. Azóta eltelt egy kis idő, s most úgy tűnik hogy még nagyobb lehet az öröm a Sony kézi-konzol tulajok körében...

A DKS3137 alkalmával ismerkedhettünk meg az Agito-val, ám most befutott egy scan, melyben egy részletesebb cikkben informálódhatunk, hogy valójában mi is történt a rendezvényen. A cikk érdekessége a végén található (legalábbis PSP-s szemszögből), ugyanis megerősítést nyert hogy a mobil verzió törlésre került, a Final Fantasy Agito XIII - és nem mellesleg a The 3rd Birthady is, mely a Parasite Eve sorozat folytatásaként kezelendő – kizárólag a PlayStation Portable gépekre fog elkészülni, ami az igencsak szegényes PSP-s exkluzív felhozatalt tekintve roppant jó hír! Üröm az örömben, hogy még jóideig várnunk kell eme remekművekre, valamikor 2009-ben készülnek majd el.
  • Tinman #32767
    OFF:

EQ2-ben a klánba bekönyörögte magát egy "Megbaszlak" nevű illető.
    Full egyedül csinált mindent, jött-ment nem köszönt. Aztán egyszer csak kért, mi meg közöltük vele, hogy a szánalmas nick egy dolog, de úgy fest a viselkedést is magával vonza a nick választás.
    Kinek nem inge...
  • Tinman #32766
    Teljesen őszinte leszek hozzád:

IT fronton erősen járatos vagyok, mégis 3 hosszú éjszakámba került a teljes művelet, no meg az, hogy képben legyek PSP ügyben.
    Baromira nem egyszerű... ezt nem lehet csak úgy leírni.

Vannak akik megcsinálják neked 2k körül, vidd el hozzájuk /ismét csak GYIK/... esélyed sincs, ha még olvasni sem akarsz.
  • S8DJ
    akkor eriggyé ekézni szántsd fel a fődet
  • Parasztgyerek
    Nem tudok olvasni ezért is ez a nevem vki gyorsan magyarázza el LÉGYSZÍVES h hogyan kell
    Köszönöm
  • Tinman #32763
    Szántasz vele kettő ingyom-bigyom és már kész is.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK... faxér' nem lehet elolvasni parasztgyerek /és most nem sértegetlek, csak így hívnak :-D/ és ha ott felmerül kérdés azzal idejönni, ill. ha kőkemény wrz, akkor a megfelelő oldal fórumába.
  • S8DJ
    Fent van a "Gyakran Ismételt Kérdések" nyisd meg és ott mindent megtalálsz. Hát ez a hsz illik a nevedhez xd...
  • Bogyi007
    Tudom korábban írtam már, de valaki tudna segíteni ebben?

Az Internet Szabadon akcióban vettem meg a Vodás mobilinternetet s így az E220-as Usb szappanmodemem van. Ezt kapcsolatot szeretném megosztani a PsP-vel.

Egy ismerősöm írta hogy "A MobilNet kapcsolatot ki kell "lőnöd" a lapiból, pl egy usb kulccsal, ami tudja az AP módot. Beállítod a NET megosztást a gépeden, hogy kiszolgálóként menjen és egy híd kapcsolat alatt összekapcsolod a 2 hálózatod."

No ez az ami nem sikerült eddig. Az usb kulcsos wifi az megvan egy Tp-Link Tl-WN322G személyében és meg is csináltam a megosztást és az Usb wifi látja is a mobilinternetet de mégsem működik.

Mi az amit nem jól állíthatok be, szerintem közel a megoldás de az a kicsi plusz ami még kellene az hiányzik. vagy esetleg ha valaki már megcsinálta ezt a dolgot más konzollal ami szintén wifin keresztül kapcsolódna az leírhatná vagy elküldhetné nekem hogy miként sikerölt neki.

Előre is köszönet!

Jó lenne online játszani ugyanis legyen szó internetes vagy ad-hoc módbéli játékokról (ugyanis azt is lehet neten keresztül játszani)

Otthon sima adsl van azzal gondolom nem lesz gond.
  • Parasztgyerek
    Sziasztok!

Vki segítsen hogyan kell pspre játékot rakni?
    Elég ha megveszem az alapgépet és egy kábellel felmásolom?
    Segítsetek!
    Köszi
  • CaviaR
    Ezért van rajtad kívül mindenki napszemüvegben a strandon.. :D
    Amúgy maszkával egyet értek, este ha csak a psp világít, még minimumon is vakít. Én pl nem bánnám, ha lehetne lejjebb is venni a fényerőt. Nem kerülne semmibe, és nem is kötelező használni aki nem akarja.
  • rnd
    a fényerő teszi tönkre a szemet? és ha egész nap a strandon vagy? a napsütés fényereje (még visszaverődve is) nagyságrendekkel nagyobb mint egy monitoré. ha sütött nap a monitorodra akkor talán te is észrevetted már... a káros sugarak illetve a merev fokuszálás a monitorra - na az teszi tönkre a szemet...
  • MaSzKa
    nekem az
    én mindig minimum fényerőn használom

a nagy fényerő a szemet teszi tönkre monitoroknál
  • guppy
    Sztem csak PIR fogás az egész...h lehuzzanak még 1 bört a psp ről, anélkül h regeteg pénzt keljen beleölni 1 teljesen új fejlesztésébe.
  • kisgabo
    a jó fejlesztések hiányoznak.

ds-re ömlik a cucc.
  • CaviaR
    Hát az az igazság h fogalmam sincs mi hiányzik a pspből. És ez azt jelenti, hogy így jó ahogy van.
    Ettől függetlenül lehetséges h kerek egy hét múlva beújítok egyet az amcsi megjelenés napján kiváncsiságból. :)

Ja nem mondtam még? Okt 14től lesz kapható a Ratchet and Clank limitált kiadás 50e Ft körül. :) Japánban asszem okt 16-án jön a sima, de ezt nem biztos.
  • PoisonChihuahua
    Nem.
  • 5c0rp330n
    az a fényesebb kijelző azért nem lesz hátrány, akárhogy is.
  • Prince of Máté
    Szerintem nem.
    Örüljünk, hogy egyáltalán fejlesztenek valamit.
    Ps2 megjelent -> kiadtak belőle egy kisebb darabot, azóta semmi változás.
    Most komolyan, mit akarsz még a PSP-be?
  • CaviaR
    Ennyi? Kidobnak egy új szériát, és annyival lesz fejlettebb az fw-je, hogy megspórolnak nekünk egyetlen egy gombnyomást.. Jó tudom vannak benne olyan "hatalmas" újítások, mint a beépített mikrofon, ami eddig viszont sokkal elegánsabban volt megoldva a headsettel. Üzemidő sem lett hosszabb, napsütésben pedig nincs az az lcd, amin ki lehet venni bármi, Brite ide vagy oda. Ja és igen, a Home gomb feliratát is feltétlen le kellett cserélni egy PS logóra. Nem is tudom hogy bírtam eddig nélküle.

Na de viccet félretéve, szerintetek nem röhej ez, most komolyan?
  • Pitypang18
    Nemrég volt itt egy szavazás! Nézz vissza pár oldalt!
  • F1re
    plz paran irjatok hogy szerintetek mik a legjobb psp jatekok :D
  • baaka
    Az Eurogamer munkatársai egy rövid időre közelebbről is szemrevételezhették a PSP 3000-t, amelyen alapból a 4.20 verziószámú firmware "muzsikál".
    A nagyobb számozású firmware-ben találkozhatunk egy "USB Auto-Connect" nevezetű funkcióval, ami annyit tesz, hogy ha rákötjük az USB kábelt (és a másik vége természetesen csatlakoztatva van a PC-hez), akkor gombnyomás nélkül kapcsolódik az eszköz, de ami ennél hasznosabb, hogy játék közben is ugyanúgy alkalmazható, így már tényleg szórakozva tölthetjük át az adatokat PSP kézi masinánkra.

A tesztben fény derült a "Brite" akkumulátor erejére is, és beigazolódott az amire csak kevesen számítottak. Az új eljárás alapján készült PSP-3000 az első próba alapján 5 és fél óráig bírta a "nyúzást", hasonlóan elődjeihez.
  • kisgabo
    nem, transcend a neve alatt lexart is kiadott, nem hamis. csak nem szitázta át.
  • MaSzKa
    engem is kilockkoltak onnan

amúgy le se tudtam tölteni vmiatt
    és megújult az oldal 0/0-al vágtak ki :S
  • MaSzKa
    ez mekkora lol :D Transcend memorykari és Sandisk van benne

hamisításgyanús :D
  • Prince of Máté
    Hogy a Blackcatshez hozzászóljak: én sose voltam tag, de mindig időben volt meg az összes játék.
  • 5c0rp330n
    röhej az egész oldal, én mondom. aki ezeket a szabályokat találja ki, annak tutira valami baj van az agyával. érdekes, hogy más oldalakon annyi szabály van hogy tölts le-tölts fel, mégis minden maximum sebességgel jön és senki sem anyázik a szabályok miatt.