40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32781 Ok, szívesen ránézek(zünk?). -
#32780 Szoftveresen értettük, mit tartalmazhatna egy újabb FW.
Harveresen lenne még mit javítani, engem legjobban a válaszidő zavar, de a Briteban gyorsabb. -
#32779 Rengeteget olvastam már eddig is.
Találtam egy linket, ahol le van írva, hogy kell a Magic Memory Sticket megcsinálni úgy, hogy nincs rendelkezésre álló CFW-zett másik PSP. Otthonról belinkelem, és mondjátok meg, hogy mennyire veszélyes ez a módszer. Mert ha pl. neked van benne tapasztalatod már, akkor szerintem látni fogod, hogy mik azok a pontok benne, ahol vigyázni kell... -
lowdog #32778 én nem panaszkodom, bár
1. lehet már hozzákorcsosult a szemem
2. egy ideje áttértem PS2-re és NDS-re -
#32777 Kimaradt a lényeg!
Normális képfrissítési sebesség... 3D-s gamek alatt erősen szokni kell a csúnya utánhúzást. -
lowdog #32776 ha már így szóba került hogy mi hiányzik a PSP-ből, nekem pont lenne egy rövid listám:
- UMD helyett HDD (v. SSD inkább), minimum 60GB de inkább több
- lehetne még vékonyabb
- +1 gomba
- rendes triggerek, [] gomb, d-pad (a fat-en elég szar, a slimen úgy hallom jobb)
- normális akkuidő (12 óra)
- használható böngésző
- játékok/filmek/demók letöltése közvetlenül PS store-ról
- integráció PS3-as játékokkal
- és persze még minőségi játékok (pl GT mobile, még GOW, valami Uedától is, stb) -
#32775 Olvass előtte sokat, de komolyan.
Én mondjuk a kölcsön akksit is magam alakítottam át, sőt a kölcsön gépre is dobtam fel aztán újabb CFW-t... olyan estéket nem kívánok senkinek.
Gyakorlatilag 3 nap este 6-tól éjjel 1-ig bújtam a fórumokat, read only üzemmódban. Aztán a 2. nap vége felé, már kezembe is vettem az egyik PSP-t :-D -
#32774 Kezdek félni. Én nemsokára fogok kapni pandora aksit, és nekiállok a CFW-zésnek. Nehogymár baj legyen... -
#32773 Dettó... az az érzés, hogy na akkor megöltem a kölcsön PSP-t, az priceless :-D -
#32772 De szerintem nem azért bukott el :-) -
#32771 mintha a Segának a Dc ilyen let volna el is bukott. :( -
tihibaby #32770 Jaja!
Havertől vett fat psp-ről az egyedi menüt letakarítani egy hosszú délutánomba tellett.Downgrade-elni kellet,majd újra rárakni a cfw-t,ez így egyszerűen is hangzott,de közben 6x kaptam agyhalált,3x hittem,hogy akkor most brick lesz a psp-ből,és a végén alig tudtam visszaállítani az akksimat szervízmódból,normálba.De sikerült!
Nem kell mondanom este milyen kib@xott büszke voltam magamra! -
#32769 A SONY direkt így tervezte a PSP-t, hogy minden módosítás nélkül a másolt cuccok is fussanak rajta, hát nem tudtad? Csak megveszed a gépet, rárakod a kártyára az ISO-t és minden menni fog....
Most komolyan, láttál már valaha egy olyan konzolt is ami minden trükközés nélkül vitte a warez cuccokat? Gondolkozz már egy picit, csak egy egészen kicsit. -
#32768 Final Fantasy Agito XIII: Igazán örülhetett a PSP-s társadalom amikor a Square Enix bejelentette az Agito érkezését - a mobil telefonos verzió mellett - a handheld gépre is. Azóta eltelt egy kis idő, s most úgy tűnik hogy még nagyobb lehet az öröm a Sony kézi-konzol tulajok körében...
A DKS3137 alkalmával ismerkedhettünk meg az Agito-val, ám most befutott egy scan, melyben egy részletesebb cikkben informálódhatunk, hogy valójában mi is történt a rendezvényen. A cikk érdekessége a végén található (legalábbis PSP-s szemszögből), ugyanis megerősítést nyert hogy a mobil verzió törlésre került, a Final Fantasy Agito XIII - és nem mellesleg a The 3rd Birthady is, mely a Parasite Eve sorozat folytatásaként kezelendő – kizárólag a PlayStation Portable gépekre fog elkészülni, ami az igencsak szegényes PSP-s exkluzív felhozatalt tekintve roppant jó hír! Üröm az örömben, hogy még jóideig várnunk kell eme remekművekre, valamikor 2009-ben készülnek majd el.
-
#32767 OFF:
EQ2-ben a klánba bekönyörögte magát egy "Megbaszlak" nevű illető.
Full egyedül csinált mindent, jött-ment nem köszönt. Aztán egyszer csak kért, mi meg közöltük vele, hogy a szánalmas nick egy dolog, de úgy fest a viselkedést is magával vonza a nick választás.
Kinek nem inge... -
#32766 Teljesen őszinte leszek hozzád:
IT fronton erősen járatos vagyok, mégis 3 hosszú éjszakámba került a teljes művelet, no meg az, hogy képben legyek PSP ügyben.
Baromira nem egyszerű... ezt nem lehet csak úgy leírni.
Vannak akik megcsinálják neked 2k körül, vidd el hozzájuk /ismét csak GYIK/... esélyed sincs, ha még olvasni sem akarsz. -
S8DJ #32765 akkor eriggyé ekézni szántsd fel a fődet -
Parasztgyerek #32764 Nem tudok olvasni ezért is ez a nevem vki gyorsan magyarázza el LÉGYSZÍVES h hogyan kell
Köszönöm -
#32763 Szántasz vele kettő ingyom-bigyom és már kész is.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK... faxér' nem lehet elolvasni parasztgyerek /és most nem sértegetlek, csak így hívnak :-D/ és ha ott felmerül kérdés azzal idejönni, ill. ha kőkemény wrz, akkor a megfelelő oldal fórumába. -
S8DJ #32762 Fent van a "Gyakran Ismételt Kérdések" nyisd meg és ott mindent megtalálsz. Hát ez a hsz illik a nevedhez xd... -
#32761 Tudom korábban írtam már, de valaki tudna segíteni ebben?
Az Internet Szabadon akcióban vettem meg a Vodás mobilinternetet s így az E220-as Usb szappanmodemem van. Ezt kapcsolatot szeretném megosztani a PsP-vel.
Egy ismerősöm írta hogy "A MobilNet kapcsolatot ki kell "lőnöd" a lapiból, pl egy usb kulccsal, ami tudja az AP módot. Beállítod a NET megosztást a gépeden, hogy kiszolgálóként menjen és egy híd kapcsolat alatt összekapcsolod a 2 hálózatod."
No ez az ami nem sikerült eddig. Az usb kulcsos wifi az megvan egy Tp-Link Tl-WN322G személyében és meg is csináltam a megosztást és az Usb wifi látja is a mobilinternetet de mégsem működik.
Mi az amit nem jól állíthatok be, szerintem közel a megoldás de az a kicsi plusz ami még kellene az hiányzik. vagy esetleg ha valaki már megcsinálta ezt a dolgot más konzollal ami szintén wifin keresztül kapcsolódna az leírhatná vagy elküldhetné nekem hogy miként sikerölt neki.
Előre is köszönet!
Jó lenne online játszani ugyanis legyen szó internetes vagy ad-hoc módbéli játékokról (ugyanis azt is lehet neten keresztül játszani)
Otthon sima adsl van azzal gondolom nem lesz gond. -
Parasztgyerek #32760 Sziasztok!
Vki segítsen hogyan kell pspre játékot rakni?
Elég ha megveszem az alapgépet és egy kábellel felmásolom?
Segítsetek!
Köszi -
#32759 Ezért van rajtad kívül mindenki napszemüvegben a strandon.. :D
Amúgy maszkával egyet értek, este ha csak a psp világít, még minimumon is vakít. Én pl nem bánnám, ha lehetne lejjebb is venni a fényerőt. Nem kerülne semmibe, és nem is kötelező használni aki nem akarja. -
rnd #32758 a fényerő teszi tönkre a szemet? és ha egész nap a strandon vagy? a napsütés fényereje (még visszaverődve is) nagyságrendekkel nagyobb mint egy monitoré. ha sütött nap a monitorodra akkor talán te is észrevetted már... a káros sugarak illetve a merev fokuszálás a monitorra - na az teszi tönkre a szemet... -
#32757 nekem az
én mindig minimum fényerőn használom
a nagy fényerő a szemet teszi tönkre monitoroknál -
guppy #32756 Sztem csak PIR fogás az egész...h lehuzzanak még 1 bört a psp ről, anélkül h regeteg pénzt keljen beleölni 1 teljesen új fejlesztésébe. -
#32755 a jó fejlesztések hiányoznak.
ds-re ömlik a cucc. -
#32754 Hát az az igazság h fogalmam sincs mi hiányzik a pspből. És ez azt jelenti, hogy így jó ahogy van.
Ettől függetlenül lehetséges h kerek egy hét múlva beújítok egyet az amcsi megjelenés napján kiváncsiságból. :)
Ja nem mondtam még? Okt 14től lesz kapható a Ratchet and Clank limitált kiadás 50e Ft körül. :) Japánban asszem okt 16-án jön a sima, de ezt nem biztos. -
#32753 Nem. -
#32752 az a fényesebb kijelző azért nem lesz hátrány, akárhogy is. -
#32751 Szerintem nem.
Örüljünk, hogy egyáltalán fejlesztenek valamit.
Ps2 megjelent -> kiadtak belőle egy kisebb darabot, azóta semmi változás.
Most komolyan, mit akarsz még a PSP-be? -
#32750 Ennyi? Kidobnak egy új szériát, és annyival lesz fejlettebb az fw-je, hogy megspórolnak nekünk egyetlen egy gombnyomást.. Jó tudom vannak benne olyan "hatalmas" újítások, mint a beépített mikrofon, ami eddig viszont sokkal elegánsabban volt megoldva a headsettel. Üzemidő sem lett hosszabb, napsütésben pedig nincs az az lcd, amin ki lehet venni bármi, Brite ide vagy oda. Ja és igen, a Home gomb feliratát is feltétlen le kellett cserélni egy PS logóra. Nem is tudom hogy bírtam eddig nélküle.
Na de viccet félretéve, szerintetek nem röhej ez, most komolyan? -
Pitypang18 #32749 Nemrég volt itt egy szavazás! Nézz vissza pár oldalt! -
F1re #32748 plz paran irjatok hogy szerintetek mik a legjobb psp jatekok :D -
#32747 Az Eurogamer munkatársai egy rövid időre közelebbről is szemrevételezhették a PSP 3000-t, amelyen alapból a 4.20 verziószámú firmware "muzsikál".
A nagyobb számozású firmware-ben találkozhatunk egy "USB Auto-Connect" nevezetű funkcióval, ami annyit tesz, hogy ha rákötjük az USB kábelt (és a másik vége természetesen csatlakoztatva van a PC-hez), akkor gombnyomás nélkül kapcsolódik az eszköz, de ami ennél hasznosabb, hogy játék közben is ugyanúgy alkalmazható, így már tényleg szórakozva tölthetjük át az adatokat PSP kézi masinánkra.
A tesztben fény derült a "Brite" akkumulátor erejére is, és beigazolódott az amire csak kevesen számítottak. Az új eljárás alapján készült PSP-3000 az első próba alapján 5 és fél óráig bírta a "nyúzást", hasonlóan elődjeihez. -
#32746 nem, transcend a neve alatt lexart is kiadott, nem hamis. csak nem szitázta át. -
#32745 engem is kilockkoltak onnan
amúgy le se tudtam tölteni vmiatt
és megújult az oldal 0/0-al vágtak ki :S -
#32744 ez mekkora lol :D Transcend memorykari és Sandisk van benne
hamisításgyanús :D -
#32743 Hogy a Blackcatshez hozzászóljak: én sose voltam tag, de mindig időben volt meg az összes játék. -
#32742 röhej az egész oldal, én mondom. aki ezeket a szabályokat találja ki, annak tutira valami baj van az agyával. érdekes, hogy más oldalakon annyi szabály van hogy tölts le-tölts fel, mégis minden maximum sebességgel jön és senki sem anyázik a szabályok miatt.