40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • amdrula
    Emulátorral nyilván.
  • kisgabo
    zelda PSP?
  • MaSzKa
    én néha mariozok :P
  • 5c0rp330n
    némelyik avi lejátszható egy homebrew app segítségével. (psplayer)
  • Sati84
    Megnézted amit végülis belinkeltem?
  • greg benz
    Nemtudom a jelenlévők közül ki ismeri a gémet,de én mostanában a Zelda: A link to the past-ot tolom PSP-n:D Nagyon szeretem,kiskoromban nintendo-n toltam mintállat:) Nagyon fasza így jópár évvel később psp-n játszani a meleg ágyikóban:)

• jaszy
    Pedig ott mennie kellene:)
  • Glesthor
    a music mappába másoltam...
  • NEOreg3
    avi-t soha nem is fogsz tudni lejátszani vele, maximum mp4-et

mp3-at meg már alapból támogatja, lehet rossz könyvtárba másoltad a zenéket
  • Glesthor
    tiszteletem!

most vettem egy psp-t(használt, de nincs semmi baja). az a kérdésem, hogy a videóknak, illetve a zenéknek milyen formátummal kell rendelkeznie? avi-t és mp3 fájlokat nem tudok lejátszani vele.
  • NEOreg3
    biztos mindenki olyan profi, mint te
  • Tinman #32810
    5 mp google... azért nehogymár...

http://psphungary.hu/download.php?view.220
  • bazsi123
    lego batman: kipróbáltam a lego indiana jones-t, nem tetszett, emiatt félve indítottam a batman-t. hát ég és föld, nagyon jó gáma! aki unatkozik, és még nem próbálta, tegye meg!
  • lowdog
    hát, hülye azért nem vagyok :) a memory stick ráadásul jó sony termékhez híven rendesen túl van árazva sajnos...
  • 5c0rp330n
    ne is foglalkozz velük, tudod ez egy kocka hely és mindenki onnan indul ki, hogy a másik oldalon is egy kocka ül, a kockák pedig egymás között már csak ilyenek.. :)
  • Prince of Máté
    Volt már hír róla, hogy a következő PSP-ben nem optikai meghajtó lesz, hanem merevlemez vagy flash memória. Én megelégednék egy 40 gigással is :D
  • baaka
    van már 16 gigás kártya is.(csak nyisd nagyra a pénztárcád)
  • lowdog
    az tényleg jóság viszont valami rendes tárólókapacitás sem ártana a gépekbe... ezek a 4-8 gigás kártyák elég soványkák
  • rnd
    Igazából ebben az a nagy dolog hogy UMD mellett azonnal tölthető is a legtöbb játék psn-ről a jövőben. Aztán nemsokára lehet hogy UMD sem lesz már...
  • baaka
    Nem rég írtak arról, hogy kacsa-e az 5.00 verziószámú firmware, vagy sem, de most megerősítették ezt az információt és jövőhéten már tölthető is lesz.
    Az új frissítés legfőbb tartalma, hogy a PLAYSTATION Network megjelenik PSP-re is, azon belül pedig a PlayStation Store is elérhető lesz, mindez Október 15-n várható. A japán régió a következő tartalmakat töltheti majd le a Store-ról az elkövetkezendő időkben:

* Yuusha no Kuze ni Namaikida or2
    * Bleach Soul Carnival
    * Secret Agent Clank
    * Patapon 2
    * LocoRoco 2
    * Resistance Retribution
  • NEOreg3
    abban nincs leírva mivel lehet állítani a fényerőn
  • Tinman #32800
    GYIK
  • NEOreg3
    én psp-mhez pl csak német-francia nyelvű használati utasítás volt, sokra mentem volna vele, ha nem értenék hozzá:P
  • DJS8
    milyen jó kedve van itt valakinek :D
  • lowdog
    fölösleges megsértődni, kaptál segíséget vagy nem?

a második psp jó ötlet :)
  • Keti
    Oké, többet nem kérdezek itt a fórumon. Ti ezt már kisajátítottátok magatoknak. Nálunk a gép az egész családé. A párom mp3-at, videót néz rajta, a gyerekek játszanak én pedig esténként internetezni szoktam rajta. Nem kor függő a gép. Most karácsonyra tervezem egy újabb psp vásárlását hogy a gyerekek egymással is tudjanak játszani.
  • rnd
    Akkor a válasz még egyszerűbb: NE PISZKÁLD A GYEREKEID HOLMIJÁT!!!
  • lowdog
    ne legyünk gonoszak, azt is meg lehet kérdezni ami benne van a kézikönyvben, de akkor lesz egy kis
  • lowdog
    hát az én szüleim például tudnak olvasni :)

általában érdemes a használati útmutatóval kezdeni, hogy az alapokkal tisztában legyünk...
  • Tinman #32792
    Igen... apám és anyám bár vidékiek, de amit nem ismernek, ahhoz addig nem nyúlnak amíg el nem olvassák a FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET, amit a dobozba minden termék mellé adnak. Józan paraszti ész FTW!

Ami nincs bent a user manualba, azt meg lehet kérdezni a fórumon.
  • Keti
    Köszönöm neked a választ. A többieknek meg csak annyit, hogy többgyermekes családanyaként annyi időm nincs mint nektek, s azért van a fórum hogyha valakinek valamilyen kérdése akad, mergkérdezhesse. A ti szüleitek tudnák használni a psp minden funkcióját kérdezés nélkül?
  • Tinman #32790
    Ej bmeg ^^
  • Pitypang18
    Te találtál a földön egy PSP-t, hogy ennyire nem tudod, hogy működik???
  • NEOreg3
    külön gomb van rá a hangjegy mellett
  • Keti
    A psp fényerejét tényleg lejjebb lehet állítani? A menüben hol keressem? Próbáltam, de nem találtam.
  • kisgabo
    próbáld meg napszemüveg nélkül, otthon már nem kell menőzni...
  • MaSzKa
    nekem:

2 analog kar Logitech RumblePad 2 minőségű :D
    2 FFB Motor Logitech RumblePad 2 minőségű :D
    50%-al nagyobb kijelző
    3x jobb grafika és szebb kép
    4ms képfrissítés minimum és min 40fps kb 800x600 felbontással
    30gb memkari 20MB/s
    2Mpixel Kamera

stb :D
  • MaSzKa
    és este használom szobába akkor bőven elég a minumum fényerő
    az akksi is tovább bírja és a szemem is

mikor megvettem az 1. psp-m 2éve akkor 1 napig égette a szemem mire hozzászokott
  • Sati84
    Húvazz, lekerült az oldal, meg lehet, hogy a linkek se működnek már benne...

itt a Google Cache változat, mert ez még fent van. De a linkek lehet, hogy már nem élnek, így egy kis gond lesz vele, azokat amire hivatkozik, máshonnan kell megszereznem sajnos :-(

De azért nézd meg: ez így ebben a formában működhet?
  • lowdog
    jabocs :) csak azért gondoltam mert szóba került a PS2-PSTwo :)