40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
amdrula #32821 Emulátorral nyilván. -
#32820 zelda PSP? -
#32819 én néha mariozok :P -
#32818 némelyik avi lejátszható egy homebrew app segítségével. (psplayer) -
#32817 Megnézted amit végülis belinkeltem? -
#32816 Nemtudom a jelenlévők közül ki ismeri a gémet,de én mostanában a Zelda: A link to the past-ot tolom PSP-n:D Nagyon szeretem,kiskoromban nintendo-n toltam mintállat:) Nagyon fasza így jópár évvel később psp-n játszani a meleg ágyikóban:)
-
#32815 Pedig ott mennie kellene:) -
Glesthor #32814 a music mappába másoltam... -
#32813 avi-t soha nem is fogsz tudni lejátszani vele, maximum mp4-et
mp3-at meg már alapból támogatja, lehet rossz könyvtárba másoltad a zenéket -
Glesthor #32812 tiszteletem!
most vettem egy psp-t(használt, de nincs semmi baja). az a kérdésem, hogy a videóknak, illetve a zenéknek milyen formátummal kell rendelkeznie? avi-t és mp3 fájlokat nem tudok lejátszani vele. -
#32811 biztos mindenki olyan profi, mint te -
#32810 5 mp google... azért nehogymár...
http://psphungary.hu/download.php?view.220
-
bazsi123 #32809 lego batman: kipróbáltam a lego indiana jones-t, nem tetszett, emiatt félve indítottam a batman-t. hát ég és föld, nagyon jó gáma! aki unatkozik, és még nem próbálta, tegye meg! -
lowdog #32808 hát, hülye azért nem vagyok :) a memory stick ráadásul jó sony termékhez híven rendesen túl van árazva sajnos...
-
#32807 ne is foglalkozz velük, tudod ez egy kocka hely és mindenki onnan indul ki, hogy a másik oldalon is egy kocka ül, a kockák pedig egymás között már csak ilyenek.. :) -
#32806 Volt már hír róla, hogy a következő PSP-ben nem optikai meghajtó lesz, hanem merevlemez vagy flash memória. Én megelégednék egy 40 gigással is :D -
#32805 van már 16 gigás kártya is.(csak nyisd nagyra a pénztárcád) -
lowdog #32804 az tényleg jóság viszont valami rendes tárólókapacitás sem ártana a gépekbe... ezek a 4-8 gigás kártyák elég soványkák -
rnd #32803 Igazából ebben az a nagy dolog hogy UMD mellett azonnal tölthető is a legtöbb játék psn-ről a jövőben. Aztán nemsokára lehet hogy UMD sem lesz már... -
#32802 Nem rég írtak arról, hogy kacsa-e az 5.00 verziószámú firmware, vagy sem, de most megerősítették ezt az információt és jövőhéten már tölthető is lesz.
Az új frissítés legfőbb tartalma, hogy a PLAYSTATION Network megjelenik PSP-re is, azon belül pedig a PlayStation Store is elérhető lesz, mindez Október 15-n várható. A japán régió a következő tartalmakat töltheti majd le a Store-ról az elkövetkezendő időkben:
* Yuusha no Kuze ni Namaikida or2
* Bleach Soul Carnival
* Secret Agent Clank
* Patapon 2
* LocoRoco 2
* Resistance Retribution -
#32801 abban nincs leírva mivel lehet állítani a fényerőn -
#32800 GYIK -
#32799 én psp-mhez pl csak német-francia nyelvű használati utasítás volt, sokra mentem volna vele, ha nem értenék hozzá:P -
#32798 milyen jó kedve van itt valakinek :D -
lowdog #32797 fölösleges megsértődni, kaptál segíséget vagy nem?
a második psp jó ötlet :) -
Keti #32796 Oké, többet nem kérdezek itt a fórumon. Ti ezt már kisajátítottátok magatoknak. Nálunk a gép az egész családé. A párom mp3-at, videót néz rajta, a gyerekek játszanak én pedig esténként internetezni szoktam rajta. Nem kor függő a gép. Most karácsonyra tervezem egy újabb psp vásárlását hogy a gyerekek egymással is tudjanak játszani. -
rnd #32795 Akkor a válasz még egyszerűbb: NE PISZKÁLD A GYEREKEID HOLMIJÁT!!! -
lowdog #32794 ne legyünk gonoszak, azt is meg lehet kérdezni ami benne van a kézikönyvben, de akkor lesz egy kis -
lowdog #32793 hát az én szüleim például tudnak olvasni :)
általában érdemes a használati útmutatóval kezdeni, hogy az alapokkal tisztában legyünk... -
#32792 Igen... apám és anyám bár vidékiek, de amit nem ismernek, ahhoz addig nem nyúlnak amíg el nem olvassák a FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET, amit a dobozba minden termék mellé adnak. Józan paraszti ész FTW!
Ami nincs bent a user manualba, azt meg lehet kérdezni a fórumon. -
Keti #32791 Köszönöm neked a választ. A többieknek meg csak annyit, hogy többgyermekes családanyaként annyi időm nincs mint nektek, s azért van a fórum hogyha valakinek valamilyen kérdése akad, mergkérdezhesse. A ti szüleitek tudnák használni a psp minden funkcióját kérdezés nélkül? -
#32790 Ej bmeg ^^ -
Pitypang18 #32789 Te találtál a földön egy PSP-t, hogy ennyire nem tudod, hogy működik??? -
#32788 külön gomb van rá a hangjegy mellett -
Keti #32787 A psp fényerejét tényleg lejjebb lehet állítani? A menüben hol keressem? Próbáltam, de nem találtam. -
#32786 próbáld meg napszemüveg nélkül, otthon már nem kell menőzni... -
#32785 nekem:
2 analog kar Logitech RumblePad 2 minőségű :D
2 FFB Motor Logitech RumblePad 2 minőségű :D
50%-al nagyobb kijelző
3x jobb grafika és szebb kép
4ms képfrissítés minimum és min 40fps kb 800x600 felbontással
30gb memkari 20MB/s
2Mpixel Kamera
stb :D -
#32784 és este használom szobába akkor bőven elég a minumum fényerő
az akksi is tovább bírja és a szemem is
mikor megvettem az 1. psp-m 2éve akkor 1 napig égette a szemem mire hozzászokott -
#32783 Húvazz, lekerült az oldal, meg lehet, hogy a linkek se működnek már benne...
itt a Google Cache változat, mert ez még fent van. De a linkek lehet, hogy már nem élnek, így egy kis gond lesz vele, azokat amire hivatkozik, máshonnan kell megszereznem sajnos :-(
De azért nézd meg: ez így ebben a formában működhet? -
lowdog #32782 jabocs :) csak azért gondoltam mert szóba került a PS2-PSTwo :)