40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32861 A már sokat emlegetett 5.00 verziószámú firmware ma végre valahára elérhető lett minden egyes PSP tulajdonosnak, beljebb lépve elolvashatjátok az újításokat.
* Playstation Network menüpont megjelent, benne a PlayStation Store
* A PlayStation szoftvereket kiköthetjük interlace formában a tévére, akár teljes képernyőn is
* Elalvás funkció a "Music" kategória alatt
* Ha rákötjük az USB-kábelt rögtön csatlakozik a PC-hez
* Az eredeti XMB téma átszerkesztve -
#32860 NE szójjábe! :-PPP
Akkor is lie -.- -
#32859 neki. eu-n belül már repült. -
Norbi7 #32858 Sziasztok!
mostanában akarok majd PSP-t venni és ha van valakinek nagyon jó állapotban lévője eladó, kérem küldjön egy privit. Mit adsz hozzá stb...
slim jöhet szóba, fekete, talán ezüst. Mivel még nézelődök, nem ígérem hogy megveszem, de válaszolok mindenképpen.
előre is nagyon köszönöm! -
rnd #32857 Neki állt 5 percet amikor kapta vagy neked amikor küldte? -
#32856 mikor kinábol rendeltem ds-hez karit /20 usd /, a gyik vámos 2 napig ült rajta, nem vámolták végülis le, de kibontották, nyalogatták, és kaptam 5 oldalnyi jegyzőkönyvet. ugyanezt rendelten angliába ismerőshöz, majd ő hazakütte, 5 percet állt a vámon. dhl...
ezzel nem azt akarom sugallni, magyarorszák kocogország... nem. -
rnd #32855 Hurrá hurrá itt az 5.0-ás firm... kezdhettek nyikorogni hogy mennyire szar és hogy nincs is benne semmi újdonság... -
#32854 Ez azért van, mert a PSP-2000-es gyászos hangulatú tengerpartján Recsetnek nem esik jól a koktél sem. Amikor szépen kisüt a nap a PSP-3000-en, akkor viszont felhörpint egyet. -
#32853 Mindegyik 10 évnél újabb tévé tud NTSC-t fogadni. =)
USÁból személyesen hoznák nekem, "csempészve". :P -
Pitypang18 #32852 Nem is ugyan az a két kép! Nézzétek meg a poharakat! -
Poet #32851 Ja, és nem tudom hogy akarod behozni, mert azt olvastam, hogy a postai csomag 50$-ig vámmentes, ha személyesen hozod, akkor 175 Euró. És a vám + Áfa a küldemény értékének kb a felét kiteszi...(Nemrég rendelt egy barátom 20 000 Ft értékben az US-ból postai csomagban, és több, mint a felét a küldeménynek kifizette vám+áfa+vámkezelési költségre)
Szóval én inkább 46 900-ért megveszem garanciásan, PAL-osan itthon. -
Poet #32850 Szia, köszi a választ...ha az USÁ-ból veszed, akkor hogy kötöd rá a PAL tv-re, vagy ez alapból működni fog ebben a párosításban? -
#32849 Megértem, hogy nehéz elfogadni. Egy hónapja vetted a gépet? :P -
Jimanszky #32848 a flash M33 menüben lehet külön állítani színmélységet meg kontrasztot?3.90 M33-am van. -
#32847 LIE!
El nem hiszem... én is eltudom állítani a brightnesst, meg a contrastot :-P -
#32846 Nemtom. Ha veszek, akkor USÁból lesz a bundle, amit írtam. -
#32845 Engem is megleptek ezek a képek. Egyébként én teljesen meg vagyok elégedve a PSP-2000-rel (a phattel nem voltam). A képernyővel is. De attól tartok, hogy ha meglátnám a 3000-et, akkor azután már nem tetszene annyira. :D -
Poet #32844 Tudja valaki, hol lehet már ezen a héten, Budapesten PSP Slim 3000-et kapni? -
Jimanszky #32843 Szerintem ez a kép azért erős túlzás.Biztos szebb a 3000-é, de gondoljátok, hogy ennyivel?.. -
#32842 tudnál nekem segiteni? küldök egy privit :) -
#32841 Én is USA beszerzésen gondolkodom... 200 USD = PSP-3000 + Ratchet + 4GB Memory Stick. A PSP-2000-emet el tudnám adni 30-ért egy 2GB karival meg egy játékkal. -
#32840 Csak MP4-et játszik le illetve MP3-at. -
Az alsó a PSP 3000... vazz, cseréljek PSP-t kétszer, egy éven belül? :P -
dzso83 #32838 már tegnap óta árulják egyféle csomagban, későbbi csomagok meg csak a gép önállóan később jelenik meg (november 30 úgy tudom)
én november első felében szerzek be egyet... akkor jön egy ismerősöm amcsiból... inkább 200 dolcsi mint az itteni árak :-))) -
#32837 Sony Firmware Updates for PLAYSTATION3 v2.50 and PSP v5.00 Revealed -
#32836 Konvertálni is kell ám :) -
#32835 Sziasztok...
Mitől lehet, hogy a PSP (4.01 m33) nem játsza le videókat? (avi. mpeg. )
köszi előre is -
#32834 Most néztem az Überkonzolban lesz 17. -
#32833 még mindig van egy eladó SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB-os memókártyám, ha valaki érdekelne
ideális PSP-hez!
-
#32832 a Sony novemberre ígérte az első darabokat, azonban a Best Buy-nál félhivatalos információk szerint október 14(ma).-én jön. -
#32831 nállam is simán :D
és tényleg hallgatóval, csö sötétben a legjobb :)
már volt rá példa hogy igen rendesen gondolkodnom kellett, de eddig tuljutottam a dolgokon, szerintem ha valaki odafigyelve játszik, akkor nincsen megoldhatatlan. De pl anatómia szerint berendezni egy üres testet szervekkel, azért elég komoly :D hány játékban láttál pl ilyet ?:D -
Pitypang18 #32830 Igen, nálam a Silent hill 10-ből 10-et kap!
Érdemes fülhallgatóval játszani, ahogyan az írva is van a játékban. Egy pár helyen tuti el fogsz akadni... -
#32829 Hi all!
Az új fajta PSP mikorra várható ? Érdemes megvárni vagy nem ? -
#32828 sziasztok
végülis FAT psp mellet döntöttem, nyomogattam a slimet is, de valahogy közelebb áll hozzám a FAT :)
Elkezdem LEGO indizni, de nem nagyon kötött le ... darabig csinálgattam, de szerintem picit unalmas. viszont most elkedztem silent hill-ezni, az valami nagyon komoly :O simán hozza az eredeti játékok hangulatát, tisztára mintha nagy tv-t néznék :D baromi jol sikerült... ismerem elözö részeket is, azért tudom kijelenteni hoyg simán hozza azt a hatást.
itt vár még a killzone, de egyszerüen a silent nem tudom lerakni :D -
#32827 psp/Game mappába kell bemásolni a könyttárral együtt vagy csinálsz neki 1 könyvtárat
-
#32826 Hy all!
PSP-re hogy lehet PSX játékokat felrakni???
Pl.: A resident evil 2-t Az EBOOT mappába kell felrakni vagy hova???
Vki segítsen pls!
Előre is thx! -
Pitypang18 #32825 Írtam neked üzenetet! -
timantes #32824 Okosított PSP Slim-et keresek memória kártyával , tartozékokkal, dobozzal együtt megvételre. A gép és a kijelző ne legyen karcos! Árban megegyezünk! -
Biriboy #32823 Nincs valakinek eladó PSP-je? Mind1, hogy fat vagy slim! -
#32822 Jah,az is jó:D
Kisgabo: Emulátor rulz:)