PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Nem tûnik ez olyan nagy mûveletnek, gyakorlatilag csak néhány fájlt felül kell írni a flash0-ban. Itt egy videó a folyamatról.
És kezdésnek, milyen FW van a gépeden?
Am ilyenre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=rk-jhzSoQIg&feature=related
27. másodpercbe van az amire gondoltam konkrétan h olyat honnan lehet szerezni
a flah-es hülyeségekkel nem nehéz elcseszni ha ott turkálsz
fõleg ha nem értesz hozzá
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
voltam ezen az oldalon is it is olyan témák vannak ahol nem adják be a PSP témát
Szintugyanez a psptheme.net...ezeket találtam a google-n
V itt ilyen bunkomen csapat van aki abszolult nemsegít semmibe nsem?
Amikor kiválasztok egy játékot a játék indításakor bejön fehér alapon egy PSP kép (az eredeti témánál)
De a youtube-n néztem vidiket és másoknak egész klassz témájuk van, bejön nekik az a PSP-s kép csak éppen nem fehér alapon hanem pl egy állatfej beleharap a képbe és akkor fekete alapon fehérrel megjelenik a PSP felirat...
Az ilyesmi féle témákat honnan lehet szedni? Mert én eddig nem találtam olyan témát, ami a játék indításakor beadná ezt a PSP-s reklámot..Segítsetek plz, megköszönném
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
digitalmix.hu-n van márkás minõségi eredeti 10év garis Sansisk Ultra2 Pro Duo 15MB/s 8600Ft-ért
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Esetleg végigjátszást hol lehet találni hozzá?
02-07 és 02-08-as szinteket hogy lehet megcsinálni?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
hol lehetne gyorsan és olcson jóminõségû 4 gigás karit venni ?
Van rá másfél hetem, mert utána utazunk el és kéne addigra...