PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnézem a gamerankings.comon a 200-as psp toplistát, szinte egy új (=idei) sem szerepel rajta, ami azért igazán beszédes adat...
Amúgy jól néz ki. Bár az enyémet tuti nem aranyoznám be, de feltûnõ darab lett, jól néz ki.
Töltsük le az internetet!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
de tényleg igy néz ki valójában😊öntapadóst skint raktam rá😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Amúgy vigyázz, mert elviszenek a mennybe, hogy legyõzd a sátán seregét az arany PSP-vel. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
régebben nem volt ilyen meleg
lehet off lesz 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amúgy csak sandisk eredeti memorysticket vegyél Sandisk Gaming edition 4gb 7eFt
pl argep.hu
digitalmix.hu
viszont az okosításról otthoni környezetben is megélhetõ dolog sülhet ki?
Skate Park City
ezek jelentek meg most
Az idei termés amire érdemes figyelni sztem: God of War, Crisis Core: FF7, Secret Agent Clank, Echochrome, Wild Arms XF, Lego Indiana Jones, Dungeon Explorer, Patapon, Harvey Birdman, Downstream Panic
és ami ezután jön: Star Ocean First Departure & Second Evolution, Resistance Retribution, FF😄issidia, StarWars The Force Unleashed, Naruto Fantom Fortress, Patapon 2, Locoroco 2, Valhalla Knights 2, Duke Nukem Trilogy, Yggdra Union, Lego Batman, Mana Khemia, Dungeon Maker 2, Cannon Fodder, Eyetoy Portable
Osztán lehet hogy másnak ezek nem tetszenek, de ha összeadod eredetibe akkor lehet sakkozni hogy mit vegyen meg az ember elõször és mit utána...
Mindig másoltakkal játszottam és ennek ellenére nagyon sok játékot végigvittem. Számomra tök mindegy, hogy memóriáról vagy lemezrõl pörög (bár lemezrõl sokkal lassabban tölti be), ha jó egy játék, jól szórakozom vele. Ilyen volt pl. Daxter, Ratchet, Silent Hill, Manhunt 2, Medievil, Prince of Persiák, From Russia with Love, GTA-k, Dead Head Fred, Death to Rights, Miami Vice, Gun, Killzone Liberation, Metal Gear Solid, Syphon Filterek, Tomb Raiderek.
Én ezekhez foghatóakat nem látok az elmúlt 8 hónap felhozatalában. Ha te igen, írj már le 6-7 címet, légyszi!
Persze a letöltöd ez nem nagyon hat meg, torrenten kábé 1 óra és ripszropsz már törölheted is mert uncsi...
Tudnátok segíteni, hogy pufi PSP-hez gyári akksit hol lehet venni? Most egy utángyártott van benne de az hamar lemerül.
Elõre is köszi!
Ui.: tudom, hogy gugli a barátom de láttam már Sony-nak álcázott utángyártottat.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Elvileg léteznek mamár olyanok is amik tudják a HC-set. Enyim is tudja, ha egy kártyaolvasóban használom. De PSP-nem bírja beolvasni. ugyanez az átalakító simán viszi a nem HC-s karikat a PSP-ben.
szóval csak óvatosan ! Lehet csak én voltam balszerencsés persze...
játszani tudsz ha megveszed a játékokat a boltban
ha nem értesz a pandorához, akkor keress egy embert aki megcsinálja neked, olyan 5000 ft körül már találsz megfelelõ személyt és utána oylan programot futtathatsz rajta illegálisan, amit csak akarsz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lenne itt egy kérdéscsokor csak nektek. Tegnap kaptam eyg fat psp-t 3.40-se firmware-velfelszerelve és kb. ennyi😊 Szóval tõltõn , karin (2G vagy 4G) után majd mit lenne éredmes venni hozzá? Menynibe kerülne normális szintre felhúzni a psp-t, hoyg tudjak rajta játszopagtni zenét hallgatni hazafelé😊 Flashelés pedig igényel külünleges eljárást, vagy elegendõ egy mezei user is ehhez?
pesti buli esetén ugyanennyi lenne, ez igaz, de a ~8k-ra kéne rátenni a postaköltséget még (nem mindenki pesti :-))
sandisk hologramos csomagolás
3.1gb-os állományt 4800-4900 kbyte/s sebességgel másolt, memóriakártya olvasóban, visszamásolás 15800 kbyte/s sebességgel
xo-media.de
27,9 euro + 2 euro postaköltség
4 munkanapos szállítás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
You cannot change your fate... ...No man can
Nemtom hol kell megnézni a recoveryt:o