40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Hogy mekkora kamu... te jó ég...
  • dzso83
    vagy kamu vagy így játsszák ki a 3000-es képernyőhibát anélkül hogy el kellene ismerniük hogy bármi hiba is van ott...
  • Keti
    PSP 4000? Olvassátok el aa fórumot! http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26648958
  • Balázs 17
    akkor döntöttem, slim lesz, thx:)
  • simeon
    Sziszatok!

Lenne egy eladó PSP Slim gépem. Ajándékba kaptam, de valahogy nem ezt vártam, ezért adom el. Maradok inkább a DS-nél. Kb. 1 hete van meg és jó ha 10 órát volt használva, tehát majdnem új. A további adatai:

Piano Black
    OFW 4.01
    Kicsivel több mint 11 hónap garancia (Saturn)
    Nem okosított, azaz csak eredeti játékokkal lehet használni

Az ára legyen mondjuk 30000 Ft. Ha valaki érdekel küldjön privát üzenetet.
  • amdrula
    Slim, újabb, többet tud, kisebb... (1 éve van slimem, semmi baja, igaz nagyon ritkán használom :D)
    3000-rel még kivárnám mi lesz, ha most akarnék újat venni...
    Fat nekem nem kéne :P
  • BB7
    Sztem meg FAT a jó minőség miatt!
    (Igazad volt a lavinával kapcsolatban! XD)
  • zsolltikka
    Veszélyes kérdés. Indíthat akár egy újabb FAT vs. Slim (Vs. Brite) lavinát.
    (szerintem Slim a Skype meg a TVout miatt )
  • BB7
    Mire kell? Játék? Skype? Netezés?
  • NEOreg3
    mindegy melyiket veszed, a fat masszívabb a slim meg valamivel gyorsabb
  • Balázs 17
    hi
    hát én elolvastam a FAQ-t, de még mindig nemtudom eldönteni hogy alap v slim-et vegyek

aztkérném akinek tényleg régebb óta van pspje az mondja már meg melyiket válasszam :S:S
  • guppy
    Nem tudna monndani nekem vki egy olyan inrernet rádió programot amivel az általam választott internet ráidót lehet hallgatni és nem a programba beágyazottat?
  • dzso83
    elméletileg nem egészen így van... a már kijött ratchet-es csomagok kikerültek forgalomba, meg amik Európában kijöttek azok is, azokat már elszórják szerintem úgy ahogy van, a nov 30.-ra tervezett megjelenésű csomagok előrendeléseit törölték, szóval szerintem itt próbálják javítani a dolgot és emiatt csúsznak, de így még karácsonyra meg tudják oldani hogy kijöjjön a cucc...
    és aki megvette a szart kb úgy járt, ugyanis nem ismerték el a hibát, így nincs visszahívás, ezért is mondtam, hogy "csendes visszahívás", hogy csak a következő adagot javítják.

na de ez nem megerősített, csak valószínűsített infó
  • MaSzKa
    és melyik országba landol az a sok szar psp?

naná hogy a balkánon
  • stockhouse
    eladva
  • SD456
    Ok. Akkor várok.
  • dzso83
    A róla készített képek alapján eléggé látszik, egy amcsi ismerősöm akinek 2000 és 3000 is van azt mondta, hogy elég gáz.
    Nem fogják FW-vel javítani mert azt nyilatkozták hogy ez nem software dolog. És eleve hivatalosan nem is jelentették ki még, hogy ez egy hiba.

Ami viszont egy külön történet, hogy a legtöbb PSP-3000-es előrendelést a komolyabb amcsi online áruházak (amazon, bestbuy) törölték, nincs megerősítve de valószínűleg egy csendes visszahívás zajlik.

Szóval én a helyedben várnék még egy ideig, hogy javítsák ki, de ahogy gondolod...
  • SD456
    Az nem tudom, hogy került oda :D
  • guppy
    Miért "nem" reméled? Nem értemm...
  • SD456
    Hi all!

A PSP 3000-nek a kijelzőjén nagyon látszik, hogy csíkozza a képet ? Azt hallottam, hogy a Sony ki fogja javítani egy új FW-el, ez igaz ? Most akarok PSP-t venni nem remélem meg lesz oldva a probléma.
  • MaSzKa
    XviD4PSP 5.036 full public version released!
  • BB7
    Sztem nincs! De ez SZTEM! :D PS3 hiányában nehéz nyilatkoznom!
  • Pistike 007
    Azzal magyarázom, hogy erőszakosan fogalmaz, vesszők nélkül, és teljes összevisszaságot lehet belőle kivenni.
    Szóval nem egyszerű.
    PS3-ban nincs recovery menü?
  • BB7
    Aláírásából én is erre gondolok! De ezt mivel magyarázod?:
    "rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menüből"
  • Tinman #33037
    Lemegyek alfába és kitalálom :-D
  • Pistike 007
    Nem PS3-ra gondol?
  • Verseghy
    Ja igen, erre gondoltam.:) Köszönöm.
  • MaSzKa
    A sony a go!cam termékét egy újabb csomagban kínálja. Bízva abban, hogy a vásárlók kedvet kapnak majd kedvenc kézikonzoljuk kamerával való felruházására. A kiegészítő a Chotto Shot UMD szoftverrel kerül piacra. A szoftvervezió japán, de a program tartalmazza többek között az angol nyelvet is. A termék Magyarországon még nem került forgalomba a későbbiekben feltehetően nálunk is kapható lesz. Ára
    megközelítőleg 11-12ezer forint körül fog mozogni, a külföldi 57dolláros árból átszámítva.

3.71 fatmsmod for 5.00 (Release)(Mirror)

ez meg mire jó?
  • Prince of Máté
    gyorsabb voltál
  • Prince of Máté
    ez a legjobb
  • 5c0rp330n
    vagy ez inkább?
  • BB7
    Én sztem EZ a frappáns nevü oldal volt az! XD
  • Verseghy
    Megválnék pár játékomtól(eredeti):
    The Gotfather
    Fifa '06
    UEFA Euro 2008
    The Sims 2(platinum)
    Tom Clancy's Splinter Cell Essentials
    (árat megdumáljuk)

Valakit valamelyik érdekel írjon privit. Csere lehetséges:)
    Régen ajánlottatok valami jó kis játék cserélős oldalt, de elfelejtettem, megadnátok mégegyszer a címét?:)
    Köszönöm
  • Banyapapa
    nem értem mi a gond,mit babráltál recoveryben.
    vedd ki az akksit,és rakd vissza hátha megjavul
  • BB7
    Igazából ott a probléma h. nem értjük (vagyis én) h mi a baj?
  • mis10
    jó akkor az tudtok segíteni???
  • PSPeti
  • Tinman #33024
    Atyaég... vinyó? Alaplap? El vagy keveredve a nagyvilágban.
  • PSPeti
    Mi van???
  • mis10
    sziasztok
    én nem rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menüből és a gép képernyője fekete lett!!! aztán kikapcsolt !! utána újra bekapcsoltam és már nem lehet hallani a vinyó hangját cseréljem ki az alplapot vagy meg lehet oldani másképp is???
    előre is kösz mindent:mis10