PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy a te ízlésedet nem elégítiki nem jelenti azt hogy nincsenek jó játékok. Én spec a GTA, miami vice, gun meg hasonlóktól hányok be. Ez van. Ha a gamerankings-on egy idei játék sincs akkor az eléggé minõsíti is hogy mennyire komolytalanok: patapon, gow, crisis core mind top10-es játék (még a top5-öt is megkockáztatom), és persze ideiek...
torrente
Rpg-k, Lego és Star Wars játékok + Loco Roco nekem nem jönnek be. Olyanok nem igazán jelennek meg, amiket felsoroltam...ami számomra teljesen érthetetlen. Ezért írtam, hogy eléggé kifújt a játékfelhozatal erre a platformra.
Ha megnézem a gamerankings.comon a 200-as psp toplistát, szinte egy új (=idei) sem szerepel rajta, ami azért igazán beszédes adat...

KILLER2
Hát a segerével vigyázz is. De mi is az? Seger? xD
Amúgy jól néz ki. Bár az enyémet tuti nem aranyoznám be, de feltûnõ darab lett, jól néz ki.

Töltsük le az internetet!

samsung123
ja és vigyázok a sátás segerével is😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
hmm azért ennyire nem tudok photsoppolni XD
de tényleg igy néz ki valójában😊öntapadóst skint raktam rá😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

raven87
Látom ráérsz Photoshop-ozgatni. 😊

Amúgy vigyázz, mert elviszenek a mennybe, hogy legyõzd a sátán seregét az arany PSP-vel. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

MaSzKa
😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

samsung123
kicsit bearanyoztam a psp-m😊

samsung123

[/img]

Ha ujj kkor igen mert könnyen karcolódik a kijelzõ.

tarti19
ha 10 órát hagyod rajta😛
amúgy kijelzõvédõt érdems erre venni?

MaSzKa
amúgy tegnap töltöttem és a töltõ olyan forró volt alig bírtam megfogni

régebben nem volt ilyen meleg

lehet off lesz 😞

tarti19
töltõ meg 2,5k szal , amúgy is erre godnoltam, emrt ezek majd jók leszn ek digit gépekbe😄

MaSzKa
én meg tudod csinálni

amúgy csak sandisk eredeti memorysticket vegyél Sandisk Gaming edition 4gb 7eFt

pl argep.hu
digitalmix.hu

tarti19
nekem csak töltõ kell😊 max füles de az átalakítóval emgoldható meg ugye kijelzõvédõ esetleg fólia hozzá no meg eyg memory stick duo 2G avgy 4G szal nem hiszem, hohogy ez 10k-ba ne férne bele...
viszont az okosításról otthoni környezetben is megélhetõ dolog sülhet ki?

MaSzKa
Infinite Loop Kojjou ga Miseta Yume
Skate Park City

ezek jelentek meg most

A God of War spec márciusban jelent meg... idén...
Az idei termés amire érdemes figyelni sztem: God of War, Crisis Core: FF7, Secret Agent Clank, Echochrome, Wild Arms XF, Lego Indiana Jones, Dungeon Explorer, Patapon, Harvey Birdman, Downstream Panic
és ami ezután jön: Star Ocean First Departure & Second Evolution, Resistance Retribution, FF😄issidia, StarWars The Force Unleashed, Naruto Fantom Fortress, Patapon 2, Locoroco 2, Valhalla Knights 2, Duke Nukem Trilogy, Yggdra Union, Lego Batman, Mana Khemia, Dungeon Maker 2, Cannon Fodder, Eyetoy Portable
Osztán lehet hogy másnak ezek nem tetszenek, de ha összeadod eredetibe akkor lehet sakkozni hogy mit vegyen meg az ember elõször és mit utána...
torrente
December óta nincs psp-m és most egy kicsit beleástam magam a játékokba, hogy érdemes-e újra venni egy gépet. Egy jó idei játékot nem találtam, az utolsó talán a tavaly megjelent God of War.
Mindig másoltakkal játszottam és ennek ellenére nagyon sok játékot végigvittem. Számomra tök mindegy, hogy memóriáról vagy lemezrõl pörög (bár lemezrõl sokkal lassabban tölti be), ha jó egy játék, jól szórakozom vele. Ilyen volt pl. Daxter, Ratchet, Silent Hill, Manhunt 2, Medievil, Prince of Persiák, From Russia with Love, GTA-k, Dead Head Fred, Death to Rights, Miami Vice, Gun, Killzone Liberation, Metal Gear Solid, Syphon Filterek, Tomb Raiderek.

Én ezekhez foghatóakat nem látok az elmúlt 8 hónap felhozatalában. Ha te igen, írj már le 6-7 címet, légyszi!

MaSzKa
utángyártottat semmiképp ne vegyél mert az összes 1 szar

Teljesen döglött... az elmúl 3 hónapban kábé 4-5 nagy durranás jött "csak" ki, és idén még kétszer annyi hátravan... <#zavart2>
Persze a letöltöd ez nem nagyon hat meg, torrenten kábé 1 óra és ripszropsz már törölheted is mert uncsi...
torrente
Jól látom, hogy játékok terén meghalt a psp? Hol vannak a nagy címek?

5c0rp330n
hivatalos Sony boltban nem adnak hasmisat 😊

Totis
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy pufi PSP-hez gyári akksit hol lehet venni? Most egy utángyártott van benne de az hamar lemerül.
Elõre is köszi!

Ui.: tudom, hogy gugli a barátom de láttam már Sony-nak álcázott utángyártottat.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

MaSzKa
a kedvenc ingyenes homebrew játékom
színes tetrisz
http://www.psp-hacks.com/file/1428

Még egyszer MicroSD > MS átalakítók témához.
Elvileg léteznek mamár olyanok is amik tudják a HC-set. Enyim is tudja, ha egy kártyaolvasóban használom. De PSP-nem bírja beolvasni. ugyanez az átalakító simán viszi a nem HC-s karikat a PSP-ben.
szóval csak óvatosan ! Lehet csak én voltam balszerencsés persze...
KILLER2
Jahogyígy. Én csak itthon néztem és rendes PSP aksit, nem külön pandora-t.

és a posta is ingyen van
Igazad van, kicsit túloztam... igazából 1400-ért kapni... <#hehe>
Eladó psp-t keresek jó állapotban akinek van jelezze priviben.
KILLER2
Az meg nem kevés? Én eddig csak 6-7e Ftért láttam PSP akksit. Mondjuk sosem kerestem.

3000ért saját akksid lehet... gondolom 500-at akartál írni a pandorázásra... <#vigyor2>
KILLER2
5000 Ftért pandorázni? Nem sok az? Inkább 2000-2500 Ft.

NEOreg3
ha van memory stick-ed, akkor csak rámásolod az mp3-akat és már tudod is hallgatni õket

játszani tudsz ha megveszed a játékokat a boltban

ha nem értesz a pandorához, akkor keress egy embert aki megcsinálja neked, olyan 5000 ft körül már találsz megfelelõ személyt és utána oylan programot futtathatsz rajta illegálisan, amit csak akarsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tarti19
Sziasztok.
Lenne itt egy kérdéscsokor csak nektek. Tegnap kaptam eyg fat psp-t 3.40-se firmware-velfelszerelve és kb. ennyi😊 Szóval tõltõn , karin (2G vagy 4G) után majd mit lenne éredmes venni hozzá? Menynibe kerülne normális szintre felhúzni a psp-t, hoyg tudjak rajta játszopagtni zenét hallgatni hazafelé😊 Flashelés pedig igényel külünleges eljárást, vagy elegendõ egy mezei user is ehhez?

Volt egy mentés, az olaszokkal egy EB és lent volt a listán és nem vettem észre, az okozta az egészet. Kitöröltem és mostmár jó.(Eddig)
Köszi, remélem jó lesz.
Sztem valami memkaris kutyulás van, próbáld meg egy másik kártyával. Ha azzal is ilyen akkor passz.
És ez nem is ultra2, hanem a "mezei" (lassabb) verzió.
maradjunk abban, hogy 1 év garival, a 10-et a gyártó állja, ami esetemben nem sérül :-)

pesti buli esetén ugyanennyi lenne, ez igaz, de a ~8k-ra kéne rátenni a postaköltséget még (nem mindenki pesti :-))
MaSzKa
ezt magyaroszárgon 10év gari val is megkaptad volna pesten

MaSzKa
a legújabb psp-k akksiját blokkolta a sony így nem lehet belõle pandorát készíteni

sandisk memory stick pro duo gaming 4gb (piros átlátszó tok)
sandisk hologramos csomagolás
3.1gb-os állományt 4800-4900 kbyte/s sebességgel másolt, memóriakártya olvasóban, visszamásolás 15800 kbyte/s sebességgel
xo-media.de
27,9 euro + 2 euro postaköltség
4 munkanapos szállítás
NEOreg3
az I betû miatt nem valószínû

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CaviaR
nincs olyan h elátkozott, mindegyik jó mindenre 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Fodek
(TA-082?)

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
IC6001-es alaplapom van. ez az elátkozott alaplap?

You cannot change your fate... ...No man can

Na visszaolvastam. Mentéseket már kitöröltem, csak ha a profilt törlöm akkor müxik.

Nemtom hol kell megnézni a recoveryt:o
james69holden
hol vetted ha szabad kérdeznem?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Banyapapa
nem csoda,itt majdnem csak memory stickröl szol a topic,játék-gép mellékes

Úgy néz ki elszaladt a szemem mellett<#szomoru1>