40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #33061 Hogy mekkora kamu... te jó ég... -
dzso83 #33060 vagy kamu vagy így játsszák ki a 3000-es képernyőhibát anélkül hogy el kellene ismerniük hogy bármi hiba is van ott... -
Keti #33059 PSP 4000? Olvassátok el aa fórumot! http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26648958 -
Balázs 17 #33058 akkor döntöttem, slim lesz, thx:) -
simeon #33057 Sziszatok!
Lenne egy eladó PSP Slim gépem. Ajándékba kaptam, de valahogy nem ezt vártam, ezért adom el. Maradok inkább a DS-nél. Kb. 1 hete van meg és jó ha 10 órát volt használva, tehát majdnem új. A további adatai:
Piano Black
OFW 4.01
Kicsivel több mint 11 hónap garancia (Saturn)
Nem okosított, azaz csak eredeti játékokkal lehet használni
Az ára legyen mondjuk 30000 Ft. Ha valaki érdekel küldjön privát üzenetet. -
amdrula #33056 Slim, újabb, többet tud, kisebb... (1 éve van slimem, semmi baja, igaz nagyon ritkán használom :D)
3000-rel még kivárnám mi lesz, ha most akarnék újat venni...
Fat nekem nem kéne :P -
#33055 Sztem meg FAT a jó minőség miatt!
(Igazad volt a lavinával kapcsolatban! XD) -
#33054 Veszélyes kérdés. Indíthat akár egy újabb FAT vs. Slim (Vs. Brite) lavinát.
(szerintem Slim a Skype meg a TVout miatt ) -
#33053 Mire kell? Játék? Skype? Netezés? -
#33052 mindegy melyiket veszed, a fat masszívabb a slim meg valamivel gyorsabb -
Balázs 17 #33051 hi
hát én elolvastam a FAQ-t, de még mindig nemtudom eldönteni hogy alap v slim-et vegyek
aztkérném akinek tényleg régebb óta van pspje az mondja már meg melyiket válasszam :S:S -
guppy #33050 Nem tudna monndani nekem vki egy olyan inrernet rádió programot amivel az általam választott internet ráidót lehet hallgatni és nem a programba beágyazottat? -
dzso83 #33049 elméletileg nem egészen így van... a már kijött ratchet-es csomagok kikerültek forgalomba, meg amik Európában kijöttek azok is, azokat már elszórják szerintem úgy ahogy van, a nov 30.-ra tervezett megjelenésű csomagok előrendeléseit törölték, szóval szerintem itt próbálják javítani a dolgot és emiatt csúsznak, de így még karácsonyra meg tudják oldani hogy kijöjjön a cucc...
és aki megvette a szart kb úgy járt, ugyanis nem ismerték el a hibát, így nincs visszahívás, ezért is mondtam, hogy "csendes visszahívás", hogy csak a következő adagot javítják.
na de ez nem megerősített, csak valószínűsített infó -
#33048 és melyik országba landol az a sok szar psp?
naná hogy a balkánon -
#33047 eladva -
#33046 Ok. Akkor várok. -
dzso83 #33045 A róla készített képek alapján eléggé látszik, egy amcsi ismerősöm akinek 2000 és 3000 is van azt mondta, hogy elég gáz.
Nem fogják FW-vel javítani mert azt nyilatkozták hogy ez nem software dolog. És eleve hivatalosan nem is jelentették ki még, hogy ez egy hiba.
Ami viszont egy külön történet, hogy a legtöbb PSP-3000-es előrendelést a komolyabb amcsi online áruházak (amazon, bestbuy) törölték, nincs megerősítve de valószínűleg egy csendes visszahívás zajlik.
Szóval én a helyedben várnék még egy ideig, hogy javítsák ki, de ahogy gondolod... -
#33044 Az nem tudom, hogy került oda :D -
guppy #33043 Miért "nem" reméled? Nem értemm... -
#33042 Hi all!
A PSP 3000-nek a kijelzőjén nagyon látszik, hogy csíkozza a képet ? Azt hallottam, hogy a Sony ki fogja javítani egy új FW-el, ez igaz ? Most akarok PSP-t venni nem remélem meg lesz oldva a probléma. -
#33041 XviD4PSP 5.036 full public version released! -
#33040 Sztem nincs! De ez SZTEM! :D PS3 hiányában nehéz nyilatkoznom! -
#33039 Azzal magyarázom, hogy erőszakosan fogalmaz, vesszők nélkül, és teljes összevisszaságot lehet belőle kivenni.
Szóval nem egyszerű.
PS3-ban nincs recovery menü? -
#33038 Aláírásából én is erre gondolok! De ezt mivel magyarázod?:
"rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menüből" -
#33037 Lemegyek alfába és kitalálom :-D -
#33036 Nem PS3-ra gondol? -
Verseghy #33035 Ja igen, erre gondoltam.:) Köszönöm. -
#33034 A sony a go!cam termékét egy újabb csomagban kínálja. Bízva abban, hogy a vásárlók kedvet kapnak majd kedvenc kézikonzoljuk kamerával való felruházására. A kiegészítő a Chotto Shot UMD szoftverrel kerül piacra. A szoftvervezió japán, de a program tartalmazza többek között az angol nyelvet is. A termék Magyarországon még nem került forgalomba a későbbiekben feltehetően nálunk is kapható lesz. Ára
megközelítőleg 11-12ezer forint körül fog mozogni, a külföldi 57dolláros árból átszámítva.
3.71 fatmsmod for 5.00 (Release)(Mirror)
ez meg mire jó? -
#33033 gyorsabb voltál -
#33032 ez a legjobb -
#33031 vagy ez inkább? -
#33030 Én sztem EZ a frappáns nevü oldal volt az! XD -
Verseghy #33029 Megválnék pár játékomtól(eredeti):
The Gotfather
Fifa '06
UEFA Euro 2008
The Sims 2(platinum)
Tom Clancy's Splinter Cell Essentials
(árat megdumáljuk)
Valakit valamelyik érdekel írjon privit. Csere lehetséges:)
Régen ajánlottatok valami jó kis játék cserélős oldalt, de elfelejtettem, megadnátok mégegyszer a címét?:)
Köszönöm -
#33028 nem értem mi a gond,mit babráltál recoveryben.
vedd ki az akksit,és rakd vissza hátha megjavul -
#33027 Igazából ott a probléma h. nem értjük (vagyis én) h mi a baj? -
mis10 #33026 jó akkor az tudtok segíteni??? -
PSPeti #33025 -
#33024 Atyaég... vinyó? Alaplap? El vagy keveredve a nagyvilágban. -
PSPeti #33023 Mi van??? -
mis10 #33022 sziasztok
én nem rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menüből és a gép képernyője fekete lett!!! aztán kikapcsolt !! utána újra bekapcsoltam és már nem lehet hallani a vinyó hangját cseréljem ki az alplapot vagy meg lehet oldani másképp is???
előre is kösz mindent:mis10