40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gomber
    Erről kérném a véleményeket! Azt írja ez csak DUO...ezis belemegy a pspbe?
  • Gomber
    Na akkor tisztázzuk a dolgot! Nekem olyan adapter kell ami teljessen olyan alakú mint a Memory Stick Pro Duo mem kártya, és amibe beleillik a micro SD!
  • Prince of Máté
    Eddig volt a birtokodban? :/
  • rnd
    Egy ezres körül rendelhetsz a dealextreme-ről...
  • Jimanszky
    Sajnos anyagi okok miatt eladó eladó egy PSP Slim, királykék NFL 09 szériás NFL 09 játékkal, kis NFL filmmel, eredeti High Speed 4 gigás memokari, 3.90-es FW-vel, angol, királykék tok, kijelzővédőfólia a gépen kb 2 hónapos gép, kifogástalan állapot, nagyon vigyáztam rá!Ajánlatokat priviben várnék!
    Köszi és bocsi mindenkitől a hirdetésért!
  • Totis
    Rendben van. Viszont a Kingston nem gyárt memory stick micro-t csak micro SD-t. Itt értették félre a dolgot a többiek.
  • Gomber
    Nem! Nekem olyan adapter kell amibe belemegy a micro sd, és ami beleillik a PSP-be! Nem értitek?
  • dzso83
    szerintem is micro sd adapterre gondolhatott, azt szórják mindenfelé 2000ért, és a micro sd kártyák is jóval olcsóbbak.

télleg, ha már felmerült a téma: valaki használja ezt a kombinációt? ha igen, mi a tapasztalat?
  • shenmuedc #33093
    Tudtommal a kingstone nem gyárt memory stick microt, csak a sony,lexar,és a sandisk (bár lehet tévedek). Ha micro sd adapterre gondoltál akkor a speedshopnál van adapter.
  • Gomber
    Csősztök!
    Tudtam hogy elöbb utobb bekövetkezik, de nem gondoltam hogy ilyen hamar!:S
    A Mem kártyámról van szó...természetesen átbasztak, és hamisat attak el 1, másfél éve. Egyre többet szarakszik! Például tegnap óta nem kapcsolta be...ösze visza világitótt a Winrlan, meg Jobb oldalt a zöld. Meg nem akarja felismeri 1 csomoszor, lefagynak a játékok, akadnak, meg vmikor ugy érzékeli h üres
    Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro). Mert tudok szerezni 2000 ft 2 gigás eredeti Kingstons-t....
  • flamerPUG
    sziasztok
    végigvittem a Silent Hill Origins-t, már gondolkodtam mi legyen a kövi játék, mikoris sikerült meghekkelni a psx-es játékok lejátszását, ugyhogy most kezdtem el az elsö részt:D az über elsö silent hill-t ahonnan minden indult :) nagyon franko :D
  • Tinman #33090
    Nagyon hányingerkeltő, hogy javas játékokat tettek bele... ez már az 5 éves telómon is szebben futott :-/
  • dunga
    Mennyit fogyaszthat ennyi világítás?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    a lekjobb a motoros
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    psp verő

10 és 14eft :D
  • MaSzKa
    de én azokkal kb ugyanannyit jártszok
    és az ingyenes is
  • rnd
    Nem is említem. Talán mert sztem elenyésző %ban veszik emiatt a psp-t...
  • MaSzKa
    psp emukat meg se említsd kb 10000games
  • 5c0rp330n
    amikor én a GoW-ról, GTA-ról, Silent Hill-ről, Crisis Core-ról és hasonlókról beszélek, akkor azthiszem, nem játszhatatlan, értelmetlen tákolmányokról beszélünk. ezekből a címekből bármelyik mögött olyan fejlesztőcspat, név, színvonal és költségvetés áll, hogy én kötvehiszem, hogy a ds xezer játékából egy is a nyomábaérne bármelyiknek is. az pedig, hogy kevesebb dologra lehet használni a ds-t, az minden, csak nem érv mellette.
    mindezek mellett én egy szóval nem mondtam a psp-re, hogy egyértelműen jobb, mivel teljesen más kategória a 2 dolog, köszönőviszonyban nincsenek egymással. aki bármelyikre is azt mondja, hogy jobb, hülyeséget beszél. maximum saját szemszögből lehet beszélni, hogy kinek mi a jó. csak arra reagáltam, aki pedig éppen a ds-re mondta azt, hogy egyértelműen jobb, meghogy a psp meg sem közelíti. ez volt a ló másik oldala.
  • tyler82
    Az biztos.
  • Pitypang18
    Igen...Ez a Midnight Club L.A. remix elég ütősre sikeredett!
  • rnd
    A színvonal relatív fogalom. Egy nem 3Ds garfikájú, ötletesen összerakott, magávalragadó egyszerű játék milliószor jobb mint a csilli-villi de játszahatlan, értelmetlen tákolmány. Ott mit nevezünk színvonalnak?
    Ha hozzátesszük hogy a DSt játékon kívül sok mindenre nem lehet használni és pspt pedig sokan a video/mp3 miatt is veszik akkor még inkább a DS felé billen a mérleg nyelve. Lehet kardoskodni hogy a psp űberzsír a DS meg kalap szar, de az élet nem ezt igazolja. Elhiszem hogy sok hülye, gazdag ember van, de azért mégis... lehet hogy a DS jobb?
    Én is abba a táborba tartozom akinek DS is és psp is van. DSsel kábé 2x annyit játszottam eddig mint pspvel. Ennek ellenére a DS "kivánságlistámon" 57 játék van, pspből meg 49.
  • 5c0rp330n
    azért a ló másik oldalára se lendüljünk át, psp-n ugyanis egyre több olyan cím van, amiknek a színvonalát a ds felhozatal hónapok alatt összeadva nem éri el.
  • Tinman #33075
    multiformat pl.
  • Tinman #33074
    DS tulaj voltam és vagyok, sőt 2 db tökéletes állapotú DS gazdija vagyok.

Aztán pontosan, ahogy te én is vettem PSP-t a Final Fantasy Crysis Core
    miatt... aztán mindenre volt eddig időm csak arra nem.

Ami kötelező PSP-n és csak PSP-n létezik:

- God of War - Chains of Olympus /term. nem átirata a PS2-es Gow 1 és 2-nek egy teljesen másik rész!/

- Patapon /eszméletlen jópofa játék!/

- Kingdom of Paradise /látványos és szórakoztató RPG, kiemelkedő grafika/

- Brave Story New Traveler /kötelező db./

- Silent Hill Origins

- Syphon Filter Dark Mirror és a Logans Shadow /Splinter Cell jellegű jóféle cucc/

- Echochrome

- Locoroco /kell, hozzá egy kis pihent agy, de jópofa/

- Space Invaders Extreme /nagyon jó kis lövöldözős cucc/

- Exit /logikai platform/

- Metal Gear Solid Portable részek

- R-Type Tactics és Command ha szereted az igazi körökre osztott minőségi cuccokat.

Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe, de pl. a GTA Liberty City Storiest PSP-n vittem végig, mert valahogy jobban élveztem, mint PS2-ön. A VC Storiest viszont PS2-ön tolom :-)

• Süti86
    Tudja valaki,hogy hol lehet megvenni azt a bizonyos GPS-t a PSP-hez?
  • WiZZaRD
    Játékélményt:). Mondomn ezt úgy, hogy van mindkét masinám, mindkettőt bírom is, csak a PSP-t alig használom játékra, inkább csak mp3, film...
  • Poet
    Szívesen várom az ötleteidet, hogy mit szerezzek még be PSP-re. Olyan játékokat várok, amiket nem tudok PS1-2-re megvenni, és az sem baj, ha esetleg japán rpg-ről van szó. A Jeanne Dark már szerepel a beszerzendő listámon...
  • TrIp
    az a zelda annyira gyerekes-gagyi-idétlen játék hogy azt nem tudom kifejezni írásban :) de amúgy a new super mario bros az ütős volt tényleg.
  • Pitypang18
    Jó, most írtál 2 játékot DS-re, mi tudnánk írni psp-re min. 20 nagy kaliberű, tökéletes játékélményű játékot!
  • Poet
    Szóval azért veszik 100 x többen a DS-t, mert a PSP-nek jobb a grafikája?
    Vedd a kezedbe a DS-es Zeldát, akkor megérted, mitől több a Nintendo handheldje. És van még egy érvem: Dragon Quest IX.
    Ennek ellenére van PSP-m. A Final Fantasy Crisis Core miatt. És a Final Fantasy Tactics remake miatt.
    Egy konzol csak annyira lehet sikeres, amennyire jó a játékellátottsága. Márpedig a Sony ebben meg sem közelíti a kis duálképernyőst. Hozzáteszem: sajnos.
  • BB7
    Tom! Bnőmnek DS-e van!
    Mindig nekem kell megcsinálnom egy-egy pályát amikor nem megy neki!
  • Prince of Máté
    Hidd el, annak is megvan a maga varázsa :)
  • Totis
    Oksi! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt mondtam, hogy mindkettőnek megvan a maga húzóereje. Nekem jelen pillanatban mindkettő megvan még. Most porzik az ujjam mert elfogyott a sör. :)

• BB7
    Rendben! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha neked többet ér h. a zsíros ujjacskáddal összetapogathatod a képernyőt minthogy nrmális grafikával játsszál akk: OK!
  • Totis
    Pl. érintőképernyőt és némelyik játékban mikrofon használatot, de erről ne nyissunk itt megint vitát.
  • BB7
    Ez FAKE!

#33057: Most komolyan: MIT TUD NYÚJTANI A DS AMIT A PsP NEM? XD