40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33101 Erről kérném a véleményeket! Azt írja ez csak DUO...ezis belemegy a pspbe? -
#33100 Na akkor tisztázzuk a dolgot! Nekem olyan adapter kell ami teljessen olyan alakú mint a Memory Stick Pro Duo mem kártya, és amibe beleillik a micro SD! -
#33099 Eddig volt a birtokodban? :/ -
rnd #33098 Egy ezres körül rendelhetsz a dealextreme-ről... -
Jimanszky #33097 Sajnos anyagi okok miatt eladó eladó egy PSP Slim, királykék NFL 09 szériás NFL 09 játékkal, kis NFL filmmel, eredeti High Speed 4 gigás memokari, 3.90-es FW-vel, angol, királykék tok, kijelzővédőfólia a gépen kb 2 hónapos gép, kifogástalan állapot, nagyon vigyáztam rá!Ajánlatokat priviben várnék!
Köszi és bocsi mindenkitől a hirdetésért! -
#33096 Rendben van. Viszont a Kingston nem gyárt memory stick micro-t csak micro SD-t. Itt értették félre a dolgot a többiek. -
#33095 Nem! Nekem olyan adapter kell amibe belemegy a micro sd, és ami beleillik a PSP-be! Nem értitek? -
dzso83 #33094 szerintem is micro sd adapterre gondolhatott, azt szórják mindenfelé 2000ért, és a micro sd kártyák is jóval olcsóbbak.
télleg, ha már felmerült a téma: valaki használja ezt a kombinációt? ha igen, mi a tapasztalat? -
#33093 Tudtommal a kingstone nem gyárt memory stick microt, csak a sony,lexar,és a sandisk (bár lehet tévedek). Ha micro sd adapterre gondoltál akkor a speedshopnál van adapter. -
#33092 Csősztök!
Tudtam hogy elöbb utobb bekövetkezik, de nem gondoltam hogy ilyen hamar!:S
A Mem kártyámról van szó...természetesen átbasztak, és hamisat attak el 1, másfél éve. Egyre többet szarakszik! Például tegnap óta nem kapcsolta be...ösze visza világitótt a Winrlan, meg Jobb oldalt a zöld. Meg nem akarja felismeri 1 csomoszor, lefagynak a játékok, akadnak, meg vmikor ugy érzékeli h üres
Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro). Mert tudok szerezni 2000 ft 2 gigás eredeti Kingstons-t.... -
#33091 sziasztok
végigvittem a Silent Hill Origins-t, már gondolkodtam mi legyen a kövi játék, mikoris sikerült meghekkelni a psx-es játékok lejátszását, ugyhogy most kezdtem el az elsö részt:D az über elsö silent hill-t ahonnan minden indult :) nagyon franko :D -
#33090 Nagyon hányingerkeltő, hogy javas játékokat tettek bele... ez már az 5 éves telómon is szebben futott :-/ -
#33089 Mennyit fogyaszthat ennyi világítás? -
#33088 -
#33087 a lekjobb a motoros -
#33086 -
#33085 -
#33084 psp verő
10 és 14eft :D -
#33083 de én azokkal kb ugyanannyit jártszok
és az ingyenes is -
rnd #33082 Nem is említem. Talán mert sztem elenyésző %ban veszik emiatt a psp-t... -
#33081 psp emukat meg se említsd kb 10000games -
#33080 amikor én a GoW-ról, GTA-ról, Silent Hill-ről, Crisis Core-ról és hasonlókról beszélek, akkor azthiszem, nem játszhatatlan, értelmetlen tákolmányokról beszélünk. ezekből a címekből bármelyik mögött olyan fejlesztőcspat, név, színvonal és költségvetés áll, hogy én kötvehiszem, hogy a ds xezer játékából egy is a nyomábaérne bármelyiknek is. az pedig, hogy kevesebb dologra lehet használni a ds-t, az minden, csak nem érv mellette.
mindezek mellett én egy szóval nem mondtam a psp-re, hogy egyértelműen jobb, mivel teljesen más kategória a 2 dolog, köszönőviszonyban nincsenek egymással. aki bármelyikre is azt mondja, hogy jobb, hülyeséget beszél. maximum saját szemszögből lehet beszélni, hogy kinek mi a jó. csak arra reagáltam, aki pedig éppen a ds-re mondta azt, hogy egyértelműen jobb, meghogy a psp meg sem közelíti. ez volt a ló másik oldala. -
#33079 Az biztos. -
Pitypang18 #33078 Igen...Ez a Midnight Club L.A. remix elég ütősre sikeredett! -
rnd #33077 A színvonal relatív fogalom. Egy nem 3Ds garfikájú, ötletesen összerakott, magávalragadó egyszerű játék milliószor jobb mint a csilli-villi de játszahatlan, értelmetlen tákolmány. Ott mit nevezünk színvonalnak?
Ha hozzátesszük hogy a DSt játékon kívül sok mindenre nem lehet használni és pspt pedig sokan a video/mp3 miatt is veszik akkor még inkább a DS felé billen a mérleg nyelve. Lehet kardoskodni hogy a psp űberzsír a DS meg kalap szar, de az élet nem ezt igazolja. Elhiszem hogy sok hülye, gazdag ember van, de azért mégis... lehet hogy a DS jobb?
Én is abba a táborba tartozom akinek DS is és psp is van. DSsel kábé 2x annyit játszottam eddig mint pspvel. Ennek ellenére a DS "kivánságlistámon" 57 játék van, pspből meg 49. -
#33076 azért a ló másik oldalára se lendüljünk át, psp-n ugyanis egyre több olyan cím van, amiknek a színvonalát a ds felhozatal hónapok alatt összeadva nem éri el. -
#33075 multiformat pl. -
#33074 DS tulaj voltam és vagyok, sőt 2 db tökéletes állapotú DS gazdija vagyok.
Aztán pontosan, ahogy te én is vettem PSP-t a Final Fantasy Crysis Core
miatt... aztán mindenre volt eddig időm csak arra nem.
Ami kötelező PSP-n és csak PSP-n létezik:
- God of War - Chains of Olympus /term. nem átirata a PS2-es Gow 1 és 2-nek egy teljesen másik rész!/
- Patapon /eszméletlen jópofa játék!/
- Kingdom of Paradise /látványos és szórakoztató RPG, kiemelkedő grafika/
- Brave Story New Traveler /kötelező db./
- Silent Hill Origins
- Syphon Filter Dark Mirror és a Logans Shadow /Splinter Cell jellegű jóféle cucc/
- Echochrome
- Locoroco /kell, hozzá egy kis pihent agy, de jópofa/
- Space Invaders Extreme /nagyon jó kis lövöldözős cucc/
- Exit /logikai platform/
- Metal Gear Solid Portable részek
- R-Type Tactics és Command ha szereted az igazi körökre osztott minőségi cuccokat.
Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe, de pl. a GTA Liberty City Storiest PSP-n vittem végig, mert valahogy jobban élveztem, mint PS2-ön. A VC Storiest viszont PS2-ön tolom :-)
-
Süti86 #33073 Tudja valaki,hogy hol lehet megvenni azt a bizonyos GPS-t a PSP-hez? -
#33072 Játékélményt:). Mondomn ezt úgy, hogy van mindkét masinám, mindkettőt bírom is, csak a PSP-t alig használom játékra, inkább csak mp3, film... -
Poet #33071 Szívesen várom az ötleteidet, hogy mit szerezzek még be PSP-re. Olyan játékokat várok, amiket nem tudok PS1-2-re megvenni, és az sem baj, ha esetleg japán rpg-ről van szó. A Jeanne Dark már szerepel a beszerzendő listámon... -
#33070 az a zelda annyira gyerekes-gagyi-idétlen játék hogy azt nem tudom kifejezni írásban :) de amúgy a new super mario bros az ütős volt tényleg. -
Pitypang18 #33069 Jó, most írtál 2 játékot DS-re, mi tudnánk írni psp-re min. 20 nagy kaliberű, tökéletes játékélményű játékot! -
Poet #33068 Szóval azért veszik 100 x többen a DS-t, mert a PSP-nek jobb a grafikája?
Vedd a kezedbe a DS-es Zeldát, akkor megérted, mitől több a Nintendo handheldje. És van még egy érvem: Dragon Quest IX.
Ennek ellenére van PSP-m. A Final Fantasy Crisis Core miatt. És a Final Fantasy Tactics remake miatt.
Egy konzol csak annyira lehet sikeres, amennyire jó a játékellátottsága. Márpedig a Sony ebben meg sem közelíti a kis duálképernyőst. Hozzáteszem: sajnos. -
#33067 Tom! Bnőmnek DS-e van!
Mindig nekem kell megcsinálnom egy-egy pályát amikor nem megy neki! -
#33066 Hidd el, annak is megvan a maga varázsa :) -
#33065 Oksi! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak azt mondtam, hogy mindkettőnek megvan a maga húzóereje. Nekem jelen pillanatban mindkettő megvan még. Most porzik az ujjam mert elfogyott a sör. :)
-
#33064 Rendben! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha neked többet ér h. a zsíros ujjacskáddal összetapogathatod a képernyőt minthogy nrmális grafikával játsszál akk: OK! -
#33063 Pl. érintőképernyőt és némelyik játékban mikrofon használatot, de erről ne nyissunk itt megint vitát. -
#33062 Ez FAKE!
#33057: Most komolyan: MIT TUD NYÚJTANI A DS AMIT A PsP NEM? XD