40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
szami20 #33141 értem, de nekem nincs video mappám hanem csak PSP.Amikor a számítógéppel összedugom a PSP-t akkor a számítógépen nem jeleniti meg külön a zene, video, kép mapppákat csak PSP mappát.
-
Pitypang18 #33140 Úgy,hogy átkonvertálod a videót mp4 formátumba, és felmásolod a video mappába. -
szami20 #33139 Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban hogy hogyan lehet feltölteni PSP-re USB kábelen keresztül videokat?
Válaszotokta előre is köszi.
Üdv. szami -
rnd #33138 Ha meg van mondjuk OTPs számlaszámod (ahogy írtad) akkor átutalást csinálsz az unicredit-es számlára (nemtom az OTP mennyit kér az átutalásért, gondolom 100-200 forintot, nekem ingyért megy az átutalás persze nem OTP), közleménybe itt is beírod a kódot és 1-3 nap (az átutalás átfutási ideje) és ott a zsé a paypal-en...
És megint 2 post-it csináltam -
rnd #33137 Igen ingyen. Regisztrálsz a paypal-en - ingyen. Ott kiválasztod a "top up account"-ot, ami megadja az unicredit-es bankszámlaszámot meg hogy mit kell beírni a közlemény rovatba. Beballagsz egy unicredit fiókba és INGYEN befizetsz 5000Ft-ot a számlára, a közlemény rovatba beíratod a kódot és mire hazamész ott vigyorog az 5000Ft a paypal számládon... ingyen... -
#33136 Nem! PayPalra regelni kell [Bankkártyával] nincs oan h. 1*! :/
De viszont az unicredites +oldás bejöhet! És 1*übb ha nincs kártyád! De ha hosszabb távon akarsz neten vásárolgatni akk. válts ki egy kártyát! Jobban jársz! -
#33135 ingyen?
otp-nél van ilyen?
befizetni em lehet 1xen a bankba paypalra? -
rnd #33134 És hogy én is telenyomjam a topic-ot: már bankszámla sem kell a paypal-hez, csak be kell menni egy unicredit bank fiókba és ott tudod tölteni a paypal-es "számlád"... -
rnd #33133 Igen ingyenes a szállítás. És igen, előre kell fizetni. Pl. paypal-al. Mostmár ahhoz elég sima magyar bankszámla, arról tudod tölteni a paypal-os "számlád". Ha nem jönne meg reklamálsz és küldenek másikat. Érdemes 10 dollár fölötti értékben rendelni mert akkor ajánlott küldeményként adják fel (legalábbis azt írták nekem egyszer). Ha 5 dollár valami akkor cakk pack 5 dollárba fog kerülni, ami árfolyam függvénye hogy mennyi forint... -
#33132 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12177
ezt csak bankártyával lehet megvenni?
ha pl 5 dollár (1000ft) akkor mennyibe fog kerülni ez összesen cakk pack
dombornyomott bankártya kell vagy biztonságosabb?
ahogy nézem ingyenes a szállítás a világba
valaki rendel ilyet?
előre kell fizetni?
-
#33131 ebből a kétes netes áruházból rendel a magyar konzolboltok 95 százaléka... :) -
rnd #33130 Ez az eredeti memory stick, EZ NEM JÓ PSPbe!!!!
Ez pedig a memory stick pro duo (a képen alul) és egy memory stick adapter (felül)
Az apater NEM KELL A PSPhez!!! csak a kártya...
És végül ez a memory stick pro duo <-> micro sd adapter
Katt ide...
sztem te EZT keresed...
És ne spam-melj, írd be eccerre amit akarsz, ne 100 hozzászólásba... -
rnd #33129 Nem -
rnd #33128 A speedshop sztem magyar, a dealextreme-ről meg ingyenes a posta... -
#33127 Ez jó? -
#33126 Amugy Maszka erre írtad h geci lassu lesz? "ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-ről vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettőből van nekem itthon, és mindkettő psp-ben van és működnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitől is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát..." -
#33125 Naittvok!
Köszi a sok gyors választ...Figy de ez a két netes áruház ez mind külföldi nem? És nem akarok 5000 ft kibaszni posta kölcségre vagy postára. Máshol nem láttál? -
Jimanszky #33124 Hát igen... -
dzso83 #33123 hű de lassan ért el kis hazánkba a hír :-) -
Jimanszky #33122 PSP 3000-csendes visszahívás? -
#33121 Ezek után a mizériák után nagyon bátor aki psp 3000-et vásárol !!!! -
#33120 576 shop club a nem olcsó... -
guppy #33119 Hát nem olcsó... -
#33118 drága -
#33117 Nov.1-től kapható a PsP 3000 az 576konzolokban! :) [47,900HuF] -
Verseghy #33116 Már megint ez a memókari..:D:D -
Jimanszky #33115 Tudod hogy értem Maszat;).Nem fake.42-ről indul aztán meglátjuk:) -
#33114 sandisket végy ultra 2 10év gari
vagy esetleg gaming edition vagy kék sima
de csak ott vedd ahol 10év a gari -
#33113 ?ft
eredeti High Speed 4 gigás ilyen nincs -
#33112 az meg geclassú lesz -
Jimanszky #33111 Igazad van,PC-vel meg PS3-mal is elvagyok, meg kell a pénz is:S -
#33110 Hát, ha nem főkonzolnak használod, akkor igazad van, de ha csak ez az egyetlen konzolod van akkor nem túl nagy költségvetés :) -
Jimanszky #33109 Sajnos ez van:(.De itt van nekem a PC meg PS3:).Valljuk meg, azért elég nagy luxuscikk ma Mo-on a PSP! -
#33108 Vegyél Sandisk memory stick microt, adapterrel. Nekem olyan van 8 gigás, magicgate supported, és még nem volt vele semmi gondom. Az aproneten hirdet egy srác tőle vettem. Vagy nagyon olcsó még a digitalextreme , csak győzd kivárni amíg reagálnak. -
#33107 te ezt írtad még valahol a kommentjeid elején:
"Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro)."
mi értettük miről van szó, csak te nem értetted (vagy nem tudtad leírni, de ez most részletkérdés)
ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-ről vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettőből van nekem itthon, és mindkettő psp-ben van és működnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitől is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát... -
rnd #33106 Egyébként az a kommented hogy "biztos hogy eredeti" is tök értelmetlen. Mégcsak márkajelzés sincs rajta annyira bóvli... -
#33105 :DDDDDDDDDDDDDDD -
rnd #33104 Kínai márkátlan bóvli. Vagy egy héten belül meghal vagy kibírja fél évig... szerintem vedd meg. -
#33103 Szerintetek ez megéri? Biztos hogy eredeti mert van rá grai is! -
#33102 jah, most nézem hogy ez az adapter nem pspbe való :/