PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mp4 psp avc elõre beállított profilja tökéletes
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Custom/unsigned IPLs fail to load from the memory stick; that’s likely a result of the kernel 1.50 & 3.40 mix. With that said, we won’t see a new version of DC — Dark_AleX’s universal unbricker — until the revamped core and interface is finished. So in the meantime, be careful.
XviD4PSP 5.034 full javaslom filmekkonvertálására
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
8, Video-kódolás
20. Hivatalos Sony FW-rel (2.0-nál nagyobb) ellátott PSP-vel rendelkezem. Ezen hogy lehet video-filmeket nézni (mivel kell átkódolni)? Hová kell tennem? Feliratos filmeket, hogyan tudok vele átkódolni?
Ahhoz, hogy .mp4 videókat tudj a PSP-den nézni, elõtte át kell kódolni a "forrás videofile-t" pl.: a PSPVideo 9-cel. (v. 3GP Video Converter, megfelelõ paraméterekkel)
A folyamatról itt találsz leírást:
http://em82.extra.hu/filez/eM82_PSP_GUIDE.doc
Most már (3.30-as FW óta) 480x272 vagy akár 720x480-as felbontásra is átkovertálhatod az újabb PSPVideo 9 programokkal.
Lejátszik avi file-t a (nem hivatalos FW-rel rendelkezõ) PSP? Muszáj nekem átkódolnom, meg beleégetnem a feliratot?
Alapértelmezés szerint, külsõ segédprogram hiányában nem. A PSPlayerMT segítségével (HomeBrew program) azonban igen, de a max. felbontás, amit le tud játszani az: 480x272. (Tehát, ha egy 540*320-as video-t akarsz megnyitni rajta, akkor kifagy a PSP-d).
Ha nagyfelbontású filmedet a PSP-n szeretnéd tudni, akkor igen, át kell kódolnod.
Erre az egyik módszer a PMP Mod v2.02b subtitle mod for fw 1.5 (tehát Hivatalos 1.5-ös FW-en is futtatható), amely .pmp formátumba kódolja át a filmeket és tud (.srt) feliratot is kezelni. Leírást itt olvasshattok hozzá: viewtopic.php?t=83
A Dark_Alex féle 3.03OE-B FW segítségével már (tehát ettõl a verziótól felfelé) le lehet játszani a 480x272-es
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
rá szántam magam és megvan életem elsö konzolja egy psp..és kicsit hülye vok még hozzá szal lenne kérdésem: ha filmet akarok rá tenni mien formátumba konvertáljam át???divx???bit sürürsége meg ilyenek hogy a legjobb minöségü képet kapjam pl a SUPER © 2007 egy csomo video beállitást be lehet állitani vki tudna adni egy részletes beállitást?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
vagy tudsz valami más megoldást?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Töltsük le az internetet!
Szóval most lehet, hogy vennék is ilyen playgeart, csak hát akkor eredetit (és ha írok, akkor meg legalább megosztom a bánatomat, had legyen írva a topicba).
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nos az ofw a Sony tulajdona. A progi ami az ofw-t cfw-re változtatja az Dark Alex tulajdona (a progiról beszélek amit az ofw mellé kell másolni! - az a pici progi is egy software ami viszont magántulajdon de ki van adva freewareba)
És van egy gép ami a kedves felhasználóé. Ha a három dolgot összerakjuk akkor ki a bûnös? A Sony semmiképp nem az, Dark Alex sem mert nem beszél rá hogy csináld csak kiadott egy magánprogit de õ azzal nem módosította a gyárit. Csak és kizárólag az összepárosítás végrehajtója a vétkes! Ezt csak bonyolítja ha a e mutatványt egy másik személy végzi aki esetleg ráadásként pénzt is kér érte. (Arra célzok amikor valaki a gyári gépet pl. pandorázza és utánna teszi fel a módosított firmware-t pénzért)
Érthetõ volt?
Ne hozzuk fel újra ezek után már a témát! És én is csak szemléltetésként írtam le újra.
Térjünk vissza a normális mederbe a topicban! És ne a warezolásról és a szoftvermódosításról legyen szó! <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
a kormányról is mindenki tudja hogy lop, mégsem lehet õket csak úgy börtönbe zárni, mint a köznséges bûnözõket.
Úgy tudom a Ralink csipes usb adapterek többsége megy softAP módban.
Egyébként találtam olyan wifis usb adaptert ami jó a PsP-hez.
http://www.konzolbarlang.hu/Shop/product_info.php?cPath=60&products_id=592
Ücsörgött egy üres szobában és jött az isteni szikra... persze...
Valami ilyesmire gondolnék: http://www.edigital.hu/product.php?productid=19362&cat=942&page=1
Ezért: http://dark-alex.org/index_psp.php
Õ az oldalára csak a programot teszi ki ami módosítani tudja az eredeti firmware-t, de az viszont az õ oldalára nincs kirakva.
A gyári program módosítását MINDIG a felhasználó végzi el! DA pedig nem beszél rá téged. Amikor meg csinálod a módosítást a program rá is kérdez (ha jól emlékszem) hogy felól akarod-e írni.
azt a videót legalább 3szor megnéztem már, nagyon büntetõs 😊
az én mentésemmel már végig van játszva..
Jó dolog errõl vitázni, abszolút semmi értelme. De azé jó 😊
A firmware nem a te tulajdonod, hanem az övék. <#puszis>#puszis>
Talán el kellene olvasni azt a bizonyos "Végfelhasználói licensz szerzõdést"....