40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • szami20
    értem, de nekem nincs video mappám hanem csak PSP.Amikor a számítógéppel összedugom a PSP-t akkor a számítógépen nem jeleniti meg külön a zene, video, kép mapppákat csak PSP mappát.

• Pitypang18
    Úgy,hogy átkonvertálod a videót mp4 formátumba, és felmásolod a video mappába.
  • szami20
    Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni abban hogy hogyan lehet feltölteni PSP-re USB kábelen keresztül videokat?

Válaszotokta előre is köszi.

Üdv. szami
  • rnd
    Ha meg van mondjuk OTPs számlaszámod (ahogy írtad) akkor átutalást csinálsz az unicredit-es számlára (nemtom az OTP mennyit kér az átutalásért, gondolom 100-200 forintot, nekem ingyért megy az átutalás persze nem OTP), közleménybe itt is beírod a kódot és 1-3 nap (az átutalás átfutási ideje) és ott a zsé a paypal-en...
    És megint 2 post-it csináltam
  • rnd
    Igen ingyen. Regisztrálsz a paypal-en - ingyen. Ott kiválasztod a "top up account"-ot, ami megadja az unicredit-es bankszámlaszámot meg hogy mit kell beírni a közlemény rovatba. Beballagsz egy unicredit fiókba és INGYEN befizetsz 5000Ft-ot a számlára, a közlemény rovatba beíratod a kódot és mire hazamész ott vigyorog az 5000Ft a paypal számládon... ingyen...
  • BB7
    Nem! PayPalra regelni kell [Bankkártyával] nincs oan h. 1*! :/
    De viszont az unicredites +oldás bejöhet! És 1*übb ha nincs kártyád! De ha hosszabb távon akarsz neten vásárolgatni akk. válts ki egy kártyát! Jobban jársz!
  • MaSzKa
    ingyen?

otp-nél van ilyen?

befizetni em lehet 1xen a bankba paypalra?
  • rnd
    És hogy én is telenyomjam a topic-ot: már bankszámla sem kell a paypal-hez, csak be kell menni egy unicredit bank fiókba és ott tudod tölteni a paypal-es "számlád"...
  • rnd
    Igen ingyenes a szállítás. És igen, előre kell fizetni. Pl. paypal-al. Mostmár ahhoz elég sima magyar bankszámla, arról tudod tölteni a paypal-os "számlád". Ha nem jönne meg reklamálsz és küldenek másikat. Érdemes 10 dollár fölötti értékben rendelni mert akkor ajánlott küldeményként adják fel (legalábbis azt írták nekem egyszer). Ha 5 dollár valami akkor cakk pack 5 dollárba fog kerülni, ami árfolyam függvénye hogy mennyi forint...
  • MaSzKa
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12177

ezt csak bankártyával lehet megvenni?
    ha pl 5 dollár (1000ft) akkor mennyibe fog kerülni ez összesen cakk pack
    dombornyomott bankártya kell vagy biztonságosabb?

ahogy nézem ingyenes a szállítás a világba

valaki rendel ilyet?
    előre kell fizetni?
  • TrIp
    ebből a kétes netes áruházból rendel a magyar konzolboltok 95 százaléka... :)
  • rnd
    Ez az eredeti memory stick, EZ NEM JÓ PSPbe!!!!

Ez pedig a memory stick pro duo (a képen alul) és egy memory stick adapter (felül)
    Az apater NEM KELL A PSPhez!!! csak a kártya...

És végül ez a memory stick pro duo <-> micro sd adapter
    Katt ide...
    sztem te EZT keresed...

És ne spam-melj, írd be eccerre amit akarsz, ne 100 hozzászólásba...
  • rnd
    Nem
  • rnd
    A speedshop sztem magyar, a dealextreme-ről meg ingyenes a posta...
  • Gomber
    Ez jó?
  • Gomber
    Amugy Maszka erre írtad h geci lassu lesz? "ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-ről vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettőből van nekem itthon, és mindkettő psp-ben van és működnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitől is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát..."
  • Gomber
    Naittvok!
    Köszi a sok gyors választ...Figy de ez a két netes áruház ez mind külföldi nem? És nem akarok 5000 ft kibaszni posta kölcségre vagy postára. Máshol nem láttál?
  • Jimanszky
    Hát igen...
  • dzso83
    hű de lassan ért el kis hazánkba a hír :-)
  • Jimanszky
    PSP 3000-csendes visszahívás?
  • baaka
    Ezek után a mizériák után nagyon bátor aki psp 3000-et vásárol !!!!
  • kisgabo
    576 shop club a nem olcsó...
  • guppy
    Hát nem olcsó...
  • MaSzKa
    drága
  • BB7
    Nov.1-től kapható a PsP 3000 az 576konzolokban! :) [47,900HuF]
  • Verseghy
    Már megint ez a memókari..:D:D
  • Jimanszky
    Tudod hogy értem Maszat;).Nem fake.42-ről indul aztán meglátjuk:)
  • MaSzKa
    sandisket végy ultra 2 10év gari
    vagy esetleg gaming edition vagy kék sima

de csak ott vedd ahol 10év a gari
  • MaSzKa
    ?ft

eredeti High Speed 4 gigás ilyen nincs
  • MaSzKa
    az meg geclassú lesz
  • Jimanszky
    Igazad van,PC-vel meg PS3-mal is elvagyok, meg kell a pénz is:S
  • Prince of Máté
    Hát, ha nem főkonzolnak használod, akkor igazad van, de ha csak ez az egyetlen konzolod van akkor nem túl nagy költségvetés :)
  • Jimanszky
    Sajnos ez van:(.De itt van nekem a PC meg PS3:).Valljuk meg, azért elég nagy luxuscikk ma Mo-on a PSP!
  • shenmuedc #33108
    Vegyél Sandisk memory stick microt, adapterrel. Nekem olyan van 8 gigás, magicgate supported, és még nem volt vele semmi gondom. Az aproneten hirdet egy srác tőle vettem. Vagy nagyon olcsó még a digitalextreme , csak győzd kivárni amíg reagálnak.
  • TrIp
    te ezt írtad még valahol a kommentjeid elején:
    "Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro)."

mi értettük miről van szó, csak te nem értetted (vagy nem tudtad leírni, de ez most részletkérdés)

ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-ről vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettőből van nekem itthon, és mindkettő psp-ben van és működnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitől is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát...
  • rnd
    Egyébként az a kommented hogy "biztos hogy eredeti" is tök értelmetlen. Mégcsak márkajelzés sincs rajta annyira bóvli...
  • Gomber
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • rnd
    Kínai márkátlan bóvli. Vagy egy héten belül meghal vagy kibírja fél évig... szerintem vedd meg.
  • Gomber
    Szerintetek ez megéri? Biztos hogy eredeti mert van rá grai is!
  • Gomber
    jah, most nézem hogy ez az adapter nem pspbe való :/