40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
guppy #33181 Köszönjük -
#33180 Jó, inkább nem szólalok meg. Majd ha lesz CFW-m, bekapcsolódok... -
#33179 Ha nincs ilyen mappa, akkor esetleg próbálkozhatnál azzal, hogy létrehozod. De ez csak tipp! :-) -
#33178 Először formázd le akkor. System settingsben van egy Format memory stick.
Aztán lesz ilyen mappád biztos. Amúgy érdemes frissíteni a legújabb fw-re, de legalább 3.90M33 legyen rajta! -
szami20 #33177 Szia!
Nekem nincs ilyen x:/MP_ROOT/100MNV01 mappám, csak egy PSP mappám amin belül system és savedata mappa van, de bármit másolok akármelyikbe vagy létrehozok külön video mappát egyikbe sem látszik és nem jeleniti meg sehol magán a PSP-n belül.
Adok egy email címet amire küldd el légyszíves a tiedet, majd emailen belül ha megoldható telefonszámot cserélhetnénk-e, mert így egyszerűbb lenne ha felhívhatnálak.
Köszönöm. -
#33176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne fürgyé le :) -
#33175 Lehet ám, hogy csak bizonyos CFW-kkel működik tökéletesen. Bár én nem értek hozzá, merthát nekem még mindig OFW-m van csak :-) -
#33174 Nagy kar.
Talatam egy kompatibilitasi listat, amin az allt, hogy tokeletesen mukodik.
Sajnos ettol nagyon messze all :)
A vegen meg kenytelen leszek harmadjara is a hetedik resznek nekiugrani :) -
tihibaby #33173 Nem fog menni!Előbb-utóbb kifagy.Én beletoltam 5 órát,Diablos-nál menthetetlenül beállt,előtte is már,de ott még kitrükköztem valahogy.Ugyanígy nem megy a Resident Evil 2 sem,meg gondolom még jópár játék. -
#33172 Volt valakinek nehezsege a Final Fantasy VIII futtatasaval?
Nalam nagyon gyakran megall a kep es a hang, de kilepni lehet belole. -
#33171 Killzone Liberation, asszem. -
Pitypang18 #33170 Nekem a video-ból is lejátsza. -
#33169 nem a video mappába kell tenni, onnan nem játszik le mp4et.
Ebbe tedd: x:/MP_ROOT/100MNV01
És legyen a neve ilyen: M4V00000.MP4 és M4V00000.THM (a nullák helyett írhatsz tetszőleges számot, csak ugyan az legyen mindkét fileban) -
#33168 Dark Mirror :) -
szami20 #33167 igen átkonvertáltam mp4 formátumba de így sem rakja ki sehova.
-
#33166 Tudom, tudom, emlékszem. Azokat a repülő izéket én mindig legrabbeltem, mert azzal egy támadásból kinyírhatók. Majd azt a részt újrapróbálom, úgyis végignyomom majd még egyszer :-) -
#33165 Kipróbálom, köszi.
Még esetleg van valami ilyen stílusú cucc? -
Pitypang18 #33164 syphon filter-logan's shadow -
#33163 nekem 178 volt a max, kábé a játék közepén, van egy olyan rész hogy egy ilyen kerek platform visz felfelé és közben jönnek rád ilyen 1-2 ütéssel lenyomható repülő valamik. na annál a résznél ha az elejétől csak azzal a pörgős kombóval csapkodsz akkor simán meglesz :)
nemtom érthető volt-e de nincs már fenn a játék és nem tudom megnézni hogy minek mi a neve. sry -
#33162 TUdtok ajánlani valami olyan játékot mint a Miami Vice? Szóval ilyen megyek, fedezékbe vágom magam, onnan lövök, cuccost? :D -
#33161 Ja, és
SPOILERS!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egy kicsit unfair volt, hogy volt benne egy olyan boss, akit nem lehetett elsőre legyőzni. Azért ez milyen már? -
#33160 Két perce játszottam végig a God of War Chains of Olympust, és tetszett végülis, csak kicsit rövidnek találtam azt az időt, amit a végén el lehetett azzal tölteni, hogy az összes mágiát, az összes fegyver minden képességét használnd. Merthogy az egész játék túl rövid amúgyis. Épp most olvasok egy review-t a gamefaqs.comon, ide is idézem a releváns részt:
It took me just over five hours to beat Chains of Olympus—half as long as God of War II. Maybe less. And if you're expecting cool unlockables after the game's beaten, like the making-of documentaries in the first two...don't. There's a few bonus challenges, but that's it. Chains of Olympus is over before you know it; don't blink, you'll miss it. If you live somewhere that lets you rent PSP games, then this would make a helluva rental. Otherwise, you'd be better off waiting until it goes on Greatest Hits.
Those five hours are packed, but no matter which way you slice it, it's still just five hours for a $40 game.
Egyetértek. Nem lehet kimagyarázni, hogy miért ilyen rövid. Illetve a technikai korlátokkal persze. Egyébként az se baj, ha öt óra, ha utána mondjuk mint a Max Payne 2-nél az lenne, hogy egy kicsit nehezebb nehézségi szinten végigtolod még egyszer és kapsz egy másik endinget. Vagy valami. Ja, és hamarabb kéne kimaxolni a fegyvereket meg a mágiákat.
Eh, mindegy. Azért a grafika az lélegzetelállító volt, meg tök szerettem benne combozni. Szerintem még fogom vele nyomni, mert még szeretnék egyszer 100 hits-t csinálni :-) Valakinek már sikerült közületek? Mert én csak 75-ig jutottam egyszer... -
Pitypang18 #33159 Átkonvertáltad? -
#33158 valahogy én is így vagyok a dart vader-es psp-mel. de azért ha kell vkinek 45-ért viheti 8 gigás kártyával :) -
Jimanszky #33157 Lego batmanezik innen valaki?Kellene mentés, ja és a gépem nem eladó.Inkább megtartom, mert annyit úgyse adnának érte, amennyit ér;) -
szami20 #33156 Tehát, csináltam video mappát, bele másoltam a videot a video mappába!
Ezt a PSP menüjén belül hol találom meg, miután kihúztam belőle az USB adatkábelt????
A PSP saját video mappájába nem teszi be és sehol nem található, akkor hol találom meg?
Köszi, szia -
#33155 a prohardveren miért vagy feketelistán, a kókány üzletelések miatt? -
#33154 :O -
dzso83 #33153 -
Pitypang18 #33152 -
#33151 ööö, nem értem... -
rnd #33150 Nem érted, hogy te nem érted... ő mindent ért, csak ti nem értitek meg, hogy ő már rég érti... -
Pitypang18 #33149 Amiket te linkelgetsz befelé, azok memory stick-hez vannak( ami a psp-ben van)és ezek adapterek. Szóval azt belerakod a laptopodba, abba pedig a memory sticket.
Neked micro sd átalakító kell, de ezt már leírták 3X. Mindre azt írtad, nem olyan kell. Ez olyan átalakító, ami pont akkora mint a memory stick, és ebbe kell belerakni a micro sd-t.
Érted már? -
Pitypang18 #33148 Szerintem meg Te nem érted, hogy mit magyaráznak már vagy öten. -
#33147 Szerintem még mostse értitek hogy mit akarok -
#33146 -
#33145 -
#33144 © BB7
© rnd
kösz az infot nektek
meggondolom
ha rendel valaki ilyet szóljön mert 1 vagy 2 kell -
#33143 PSP-re USB kábelen keresztül videokat?
máson szted lehet ? :D
esetleg kamera :D -
Pitypang18 #33142 Akkor csinálj mappákat!