PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én nem nagyon értek a rubik kockához, de régebben megtanultam és akkor sokat szarakodtam vele. Én telefonra tettem 3 fajta rubik kocka kirakós játékot is, de egyik szarabb volt a másik. Szerintem úgy nem lehet rendesen se átlátni, se normálisan forgatni se, a sebességrõl nem is beszélve.

Töltsük le az internetet!

Szia!
Van origi kockám, csak gondoltam ha esetleg nincs nálam de a psp-m igen akkor pörgethetem virtuálisan<#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár nemtom hogy psp-n a fingertricksek hogy mennének<#vigyor2>
KILLER2
Hidd el, inkább vegyél egy kockát. Nem vészes kiadás és élmányben sokkal jobban jársz, mert programban rubikozni szerintem borzalmas.

nem tudtok vmi 3x3x3-as rubik kocka kirakós játékot psp-re?
Sajnos gif képet csak isoba lehet konvertálni... szóval mindenképp varez...
baaka
lehet valahogy gif. képet psp re konvertálni valamilyen progival vagy valahogy???????

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gideon Wieth
nem tudtok valami jó programot amivel DVD lemezrõl lehet Avi filmet csinálni ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

PoisonChihuahua
Na hajrá, majd írd meg hogy megy.
bauer15
Eladó egy Fat psp eredeti dobozában (value pack ), plüsstok, töltõ, gyári UMD -lemez, adatkábel, fülhallgató, plusz- kétszer 2 Gb-os memóriakártyával (memory stick pro duo), adapterrel.
A legújabb FW - rel ( 4.01 M33-2) minden tört játékot visz, pandorázott akkumlátorral. Plusz Magyar nyelvû menüvel.
psp- szerertnék venni ez meg éri? 35000 Ft

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Sipee
én ajánlanám az Image Convertert,sony mp4ekhez adják,de sztem letudod szedni valahonnan a nélkül is,jó a psp-hez is meg a sony lejátszókhoz is,és a pspn belül lehet állítani h mekkora legyen a film mértet(settings(háromszög)és ott asszem a display,bár nembiztos most nincsnálam psp nemtom megnézni de valahol ottlesz!)

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Syron
áhh.. azaz, köszi 😊

PoisonChihuahua
Csak nem a DJ Max Portable? <#puszis><#puszis><#puszis> Imádom azt a játékot!!!
Syron
van egy játék, annyira nem friss, guitar hero-hoz hasonló mondjuk, gombokat kell baromi gyorsan nyomkodni hozzá, régebben láttam pár videot róla, csak nem jut eszembe most a neve... vki?

Akkor ne nézd <#nyes> ez nem helyesírásverseny hanem fórum <#hehe>
KILLER2
Assze a System settings/System informationban van benne.

bauer15
hello az lenne a kérdésem hogy hol tudnám megnézni hogy mien Firmware van rajta?
és szeretnék venni egy gépet ha belinkelném akkor elmondanátok a véleményeket?
köszi elõre is.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

5c0rp330n
nem akarok szõrszálhasogatni, de az ilyen bántja a szemem, sry.

KILLER2
És ezzel a profillal mekkora egy tálak mondjuk másfél órás film mérete?

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Amúgy igen, ott van az a piros felirat, de mindegy, ettõl most eltekintünk. Viszont a FAQ mindent megmond. Én is elolvastam és megtudtam ezeket.

baaka
Hogy tudom beállítani Xivd4psp-be hogy úgy konvertálja a videót hogy a psp-n egész képernyõn lássam a videót?

bad

nAGYON ÜGYES GYEREK VAGY<#taps>
Köszönöm' Elolvasom a pANDORÁZÁSt MAJD VALAHONNAN LESZEDEM AZ ÁLTALAD EMLÍTETT cft'

thx

(hA NEM MEGY AKKOR ZAKLATOK TOVÁB😎 <#worship>
PoisonChihuahua
"Mi az elsõ tehendöm????"
Bemész a boltba és veszel egy játékot.
KILLER2
Akkor nem olvastad szerintem elég figyelmesen. Most gondolom 3.95ös offical fw van rajta, amin természetes, hogy nem mennek az ISOk. Nem kell semmit butítani. Pandorázni kell és rátenni egy CFT-t, mondjuk 3.90 M33-3at, nekem pl az van fent.
Ha nem értesz valamit, akkor olvasd el még egyszer a GYIKet.

Hali mindenkinek'
(Végig olvastam mindent de... Hogyan lehet???)

-Vettem egy BASE Pack-os PSP-t. Most 3.95-s FW van rajta. Csakhogy én leszedtem egy halom ISO-s játékot és nem megy...
-Ha jól olvastam le kell butitanom 1.5-re majd 3.?? -re?
-Illetve a jobb gombos bekapcsolos dolog se megy(Recovery menü).
-Mi a fészkes fenét csináljak??? A pc-n minden ok de ez a kis Sza.os kibabrált velem.
Az se baj ha van kép is mert õgy talán jobban megértem😄

Please segítsetek mert kihajítom...
[email protected]

Mi az elsõ tehendöm???? Mit és honnan szedjek le?
Mert kell. Nem, muszály.
PoisonChihuahua
Pedig benne van a FAQ-ban, én megtaláltam. Keress rá a böngészõddel (Ctrl+F) erre: "Flash0 biztonsági mentése"
Valahol ott lesz alul.
KILLER2
Javaslom, hogy olvasd el a GYIKot, hidd el, jobb lesz úgy csinálni a dolgokat, hogy tudod, hogy mi micsoda, mert pl ez is le van írva, hogy mit hol és hogyan tudsz lementeni.

Gideon Wieth
igen de ezeket nem találom... usb connect van a gépre. de ezek nincsenek meg

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

KILLER2
GYIK!!! Amúgy nand/idstorage és flash0-t kell menteni, akkor megvan minden.

Gideon Wieth
Sziasztok!
Valaki pls írja le nekem Mikrõl csináljak és hogyan biztonsági mentést hogy ha valami gigszer ütne ki csak másolgatnom kelljen 😊

KILLER2
Az agy szám, ami az alaplap típusára utal, többet nem tudok róla, csak annyit, hogy a TA-082os alaplapra IC1003 van írva.

tarti19
IC1009 mit takar pontosan?

baaka
Hogy tudom beállítani Xivd4psp-be hogy úgy konvertálja a videót hogy a psp-n egész képernyõn lássam???

tarti19
costum firmwarehez minek kell pandorás akksi? AMNélkül is megoldható ezean dolgo nemde?

1500-ért megveheted a saját pandorás (egyébként kínai) akksidat. Szal nem ér 5kt hogy mással üttesd ki - az egyéb hátrányait meg sem említem.
tarti19
akár így is értettem😊 mp4-hez adták anno😄 elõkeresem azt mehet neki😄
amúgy igen mini usb és hálózati csatlakozó a vége😊

KILLER2
FAT PSPt USBn lehet tölteni??? Vagy te arra gondolsz, hogy USB a vége és a másikon kettéágazik egy miniUSBre és egy töltõre?

5c0rp330n
gyerekek, ennek a lejátszónak a nevét hajtogatom a nevét évek óta, valahányszor megkérdezték, hogy melyik a jó konverter, de azért jó h ti is felfedeztétek 😊

kisgabo
kódoltam valamivel régebbenm, ebben a felbontásban de külsõ lejátszó kellett, és szaggatott...

most rányomok pár kedvencet próbából.

jó a proggi, bizony. <#finom>

MaSzKa
ja itt szinte a legjobb a minõség
és full képernyõs a kép is
és helyet se foglal sokat
és nem is szaggat a kép

grat az ingyenes XviD4PSP 5.034 full fejlesztõinek

más gyártó még pénzért is szarabb konvertálóprogit ad

MaSzKa
lehet tölteni

kell hozzá venni USB- töltõs adatkábel 2eFt kb

kisgabo
bakker, teljesen fasza. soha ilyen minõséget nem sikerült konvertálnom, legalábbis ez a felbontás szaggatott, tûéles a kép. wáááááááááá

KILLER2
Nem.

tarti19
nagy psp-t nem lehet usb-n keresztül tölteni vagy usb-s töltõvel?

Sipee
hha 3.90-es origi fwû pspre akarok tenni 3.71es vagy 3.90es custom fw-t akkor ahhoz pandora kell?<#shakehead>mert anygon szeretném megcsinálni de 5kt nemakarok érte fizetni😞 ha valaki tud vmi jó linket ahol egyértelmûen levan írva plz help<#pardon1>=) köszike

Sipee
ittha flashelésrõl beszélünk ban?<#mf1><#nyes>

MaSzKa