40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Annyi esze neki is volt hogy az összes ütős címet kitörölte a listából...
  • 5c0rp330n
    lool
    a címek 80-90%-ára jól illik a mondás: nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
  • TrIp
    Princess on Ice miatt lehet be kéne szerezni egy ds-t

ezek közül kevés értékelhető cím van, azt azért beláthatod!
  • PSPeti
    DS-re most jönnek azok a stílusú gammák amik PSP-re 2006körül már kint voltak! Van 1-2 ami új de az PSP-re is jön!
  • lowdog
    sztem csak viccelt :)
  • CaviaR
    Már ne is haragudj de ezekkel a seggemet sem törölném ki.
    (Talán a James Bond meg a Tom Clancy's EndWar jó lesz de az sem azon a kis szines szaron amit a DS kijelzőjének hívnak..)

Hello Kitty Daily, My Baby Boy, My Baby Girl komly darabok lehetnek
  • timantes
    Nem akarok vitát gerjeszteni , de a PSP semmit nem ér , csak nézni kell az ezen a héten megjelenő játékokat DSre:

Azt hiszem PSP játékmegjelenése ehhez képest lepkefing! És még csak most jön a karácsonyi szezon...

* Army Men: Soldiers of Misfortune
    * Dora the Explorer: Dora Saves the Snow Princess
    * Dragonball: Origins
    * Exit DS
    * futureU: The Prep Game for SAT
    * Goosebumps HorrorLand
    * Guitar Rock Tour
    * Hello Kitty Daily
    * Imagine: Interior Designer
    * Imagine: Wedding Designer
    * James Bond 007: Quantum of Solace
    * Korg DS-10
    * Little Red Riding Hood's Zombie BBQ
    * Madagascar: Escape 2 Africa
    * Monster Lab
    * My Baby Boy
    * My Baby Girl
    * Petz Dogz Pack
    * Pony Friends: Mini Breeds Edition
    * Princess on Ice
    * Real Soccer 2009
    * Theresia
    * Tom Clancy's EndWar
    * Winx Club: Mission Enchantix
    * Zoo Vet: Endangered Animals

Europe

* America's Next Top Model
    * Are You Smarter than a 10 Year Old?
    * Bratz Kids
    * Bratz Ponyz 2
    * Cake Mania 2
    * Clever Kids: Farmyard Fun
    * Clever Kids: Pirates
    * Equestrian Training Stage 1-4
    * Guinness World Records: The Videogame
    * Hello Pocoyo!
    * I did it Mum 2 (Boy)
    * I did it Mum 2 (Girl)
    * I did it Mum: Picture Book
    * Imagine: Dream Weddings
    * Imagine: Interior Designer
    * The Legend of Kage 2
    * Margot's Word Brain
    * Mechanic Master
    * My Make-Up
    * My Secret Diary
    * Pass the Pigs
    * Professor Layton and the Curious Village
    * Rubik's Puzzle World
    * Tom Clancy's EndWar
    * WWE SmackDown vs. Raw 2009
    * Zenses: Ocean
    * Zenses: Rainforest

Japan

* Akagawa Jirou Mystery: Tsuki no Hikari
    * Glory Days: Yuugeki no Hero
    * Hoshi no Kirby: Ultra Super Deluxe
    * Koisuru Purin! Koi wa Daibouken! Dr. Kanmi no Yabou!?
    * Nostalgeo no Kaze
    * Pingu no Waku Waku Carnival!
    * Shugo Chara! Amunonijiro Chara Change

Australia

* James Bond: Quantum of Solace
    * The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon
    * More Touchmaster
    * My Pet Dolphin 2
    * My Pet Kitten
    * My Pet Pony
    * My Pet Puppy Saves the Day
    * My Pet Puppy Saves the Day
    * WWE SmackDown vs Raw 2009
    * Margot's Word Brain
    * Tamagotochi Connexion
  • PSPeti
    Hali!
    Nektek sem akar betölteni a PSPhungary?
  • BB7
    Ha PsPn autós játékot keresel akk. nem a NFS a TE választásod!
    De kérdezném én is! Akkor mi? Esetleg vki TDUról véleményt?
  • Prince of Máté
    osztom
  • Norbi7
    ez jó
  • 5c0rp330n
    az a baj, hogy ez a kérdés egyenértékű azzal, hogy melyik a legkevésbé szar.. underground rivals vagy most wanted talán..
  • Verseghy
    Szerintetek melyik Need For Speed a legjobb PSP-n?
  • plas
    Valaki találkozott olyan prblémával, h hosszas pihentetés után [2-3 hónap]. Akksi újra be, majd indításkor addig míg az UMD lemezt ki nem veszem nem hajlandó bebootolni. Ergo lefagy. Amint kiveszem a discet rendben van minden. Csak ugye a játékokat sem tudom lemez nélkül indítani :S
    ha jól tudom 3.80 M-33 a FW.
    (hangból ítélve olyan mintha elkezdené pörgetni az umd lemezt, de nincs elég ereje hozzá...) Szerintetek hardwer baj? vagy a kernelben kellene állítani másik UMD módot? esetleg újabb FW? Előre is köszi a választ.
  • Nabunaid
    Meg tudnátok mondani, hogyan kell a beállításokban a "firmware-frissítés (letiltva)" visszaállítani?

• MKpowaa
    Köszi a választ
    Megrendeltem most ezt battery service tool-t, jó lesz ez nekem ahogy irtad is, ugyis csk egyszer fogom használni aztán mehet is a fiók aljára. A kinaira nincs kedvem várni 2 hetet mig megjön ide szerintem.
    Az a lényeg hogy ez müködjön, amugy furcsa sehol máshol nem találtam ehhez hasonló cuccott még leirást se még az ebayen sem.
  • Pitypang18
    Akkor passz...talán próbáld meg egy másik konvertálóval!
  • szami20
    Pitypang18!
    Nem nincs mellette ilyen PNG file. Létrehoz MP4 formátumot és THM formátumot amikor átkonvertálom a videot MP4-be. Próbáltam már azt is hogy mindkettőt beleteszem ahogy írták korábban a fórumban de próbáltam ugyis hogy csak az MP4-et, de sehogysem működik.
  • rnd
    Datel akksiról van szó, tehát viszonylag korrekt áron van, talán 1 fontot tudsz még spórolni ha keresgélsz, de lehet hogy annyit se. Egyébként kínai bóvli van olcsóbban. Mivel kb 3 percig fogod használni életed során lehet hogy az is jó... nem?
  • MKpowaa
    Srácok, most veszek egy slim psp-t és olvasgattam a neten erröl a pandora dologról, mivel én angliában élek és ugy nézki nem tudnék találni egy másik CFW-s gépet vagy nehézkes lenne egy olyan konzol bolt ,ahol foglalkoznak ilyennel. Igy hát probáltam keresgélni és találtam egy eldugott oldalon
    ezeket bár fogalmam sincs hogy müködnének-e nem -e valami átverés az egész.Szóval találkozott már valaki ilyesmivel ?Megrendeljem?
    Köszi a válaszokat elöre is
  • Norbi7
    De Neked van!
    Akkor felverjük az árát kicsit.
  • MaSzKa
    akkor annyiért én is megvenném
  • Norbi7
    az biztos hogy elég olcsó, de egy másik oldalon egy nagyon megbízható srác is 23k-ért adott el egy slimet memokártyával. sajna arról lecsúsztam.
    egyébként Krisznek már írtam üzit hogy tényleg minden rendben van e vele, ha igen akkor rástartolok!
  • MaSzKa
    gyanúsan olcsó

miért ennyi?
    kép van róla?
  • Nabunaid
    Elnézést a hülye kérdésért, de hogyan tudom engedélyezni a frissítést a gépemen, mert nekem most le van tiltva...

Gondolom azért lett így beállítva, hogy ne tudjam elrontani, de most már muszáj...

• Pitypang18
    Miért ilyen kevés?
  • kriszkrisz
    Elado psp slim ,4gb memoriaval es tartozekaival,kijelzo folias, karcmentes ar 23000ft erdeklodes priviben v [email protected]
  • Prince of Máté
    ok
  • MaSzKa
  • F1re
    beszarok most meg beirtam azt a dnst amit a gepek hasznalnak es eddig ez nem volt joh a pspmen es most muxik :D áááááááá kész na mind1 thx azer
  • F1re
    Communication with the server failed. A dns error has occured.
    (80410410)
    vki tud ra megoldast ? nekem mar fszom tele van multkor beirtam masik dsn akkor mukodot de most megint szar :S pedig mukodo dnseket adok meg mert lakasunkba 4 gep is arrol nyomja :D de a pspn nem joh vagy nem tom plz help
  • szami20
    Nem nincs mellette ilyen PNG file. Létrehoz MP4 formátumot és THM formátumot amikor átkonvertálom a videot MP4-be. Próbáltam már azt is hogy mindkettőt beleteszem ahogy írták korábban a fórumban de próbáltam ugyis hogy csak az MP4-et, de sehogysem működik.

• 5c0rp330n
    igen, közben minden egyes ugrás után a levegőben mérlegelni kell, hogy olyan helyre érkezz, hogy minnél több katonát érj, ugyanakkor ne legyen vészesen közel, akit nem ér el :) nem könnyű így sem, de így előbb-utóbb nekem sikerült.
  • Sati84
    Igen, sajnos ezt tényleg csak úgy lehet megoldani, hogy egy mozdulatot nyomsz, mint süket a csengőt. Pedig nem ez lenne a cél...

A Zeuszos módszert én is próbáltam, de ugyanaz a baj vele, mint a többivel: ha valamelyik katona kimarad a szórásból, akkor mire magadhoz térsz, addig ra a recovery alatt lehet, hogy nekirugaszkodik egy animációnak... és akkor az isten se ment meg!
  • 5c0rp330n
    én is nagyokat szívtam, aztán feladtam a fairplay-t és zeusz öklével duplaugrásokból csaptam a földbe pusztító novával, kis szerencsével így már meg lehet oldani ezeket a dolgokat :)
  • Sati84
    Most csinálom a God of Warban a challenge-eket, és most jön ki igazán a játék alapvető hibája, ami már a sztorimód közben is zavart, de most már meg tudom fogalmazni.

Van egy olyan challenge, hogy le kell verni húsz harcost úgy, hogy ne sérülj meg. Hát, szép és taktikus játékkal ez lehetetlen. Ugyanis ha elkezdesz egy kombót, akkor semmilyen gombnyomással nem tudod azt megszakítani. Szóval nincs totális irányításod a saját karaktered felett!

A katonák animációira elviekben lehetne reagálni, de nem lehet, mert ha véletlenül belekezdtél egy kombóba és közbeütnek, hiába veszed észre, nem tudsz semmit csinálni, tehetetlenül nézed, hogy hát akkor most megsebződök és elvesztem az egészet. A sztorimódban annyira nem volt zavaró, mert ott volt életerőd. De itt, ahol egy ütés is számít... Ha lehetne rendesen reagálni, akkor már másodikra végigcsináltam volna, ehelyett most is szenvedek vele.

Másik idegesítő dolog az animációk és az ütközésdetektálás. Sokszor előfordul, hogy a katona elkezdi az animációt, én meg felugrok, hogy kitérjek előle. A katona lecsap a karddal a talajra, és én már két méter magasban vagyok, mégis még a csapás hatókörében! WTF? Azért ez már kicsit durva.

A másik, hogyha a katona elkezdte a csapó-animációt, és te a közelében tartózkodsz, akkor csak EGY bizonyos támadással lehet kizökkenteni. Ha bármi mást csinálsz, véged van. És ez akkor is érvényes, ha közbeütsz, mert a kombók elkezdése nem bénítja le az ellenfeleket, szóval a legszánalmasabb az, mikor nyomod be neki a hiteket, és ő zavartalanul, vérezve is elkezdi az animot, és mivel te épp kombózol, nem tudod saját magadat megakadályozni abban, hogy ne rohanj bele a kardjába! Hát ez kész!

Iszonyat sokat szívok vele, most kezdtem újra vagy századszorra ezt a challenge-et, és nagyon mérges lettem a játékra. Amúgy gyönyörű, meg az irányítás alapjában véve jó, de nincs meg sajnos benne az az interaktivitási szint, ami ehhez a feladathoz szükség lenne. Kár érte, hogy ilyen hülyeséggel szúrták el... :-(
  • Pitypang18
    png fájl van az mp4 mellett?
  • szami20
    Megvan a video mappa, de ha egy videot konvertálok mp4 formátumba majd le szeretném játszani a PSP-n mindegyik videonál a következőt írja ki: "corrupted data" ez mitől van illetve minek a hibája?
    Egyetlen egy darab video van amit át lehet konvertálni majd lejátszani és ennyi!Most a PSP-vel van a baj vagy a memória kártyámmal, de biztos, hogy valamelyik tré!

köszi
  • evil 007
    am aki kezdo psp tulajos az vegyen fel msnre és válaszolok a kérdéseire:D [email protected] :D
  • szami20
    Nagyom köszönöm a segítséget, így hogy leformáztam egyből megjelenít mindent és már sikerűlt is! Nagyon köszönöm mégegyszer.
    Szia