PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem volt fat-em is, most slim van. Elõször nagyon furcsa volt a fogása, de most már nagyon megszoktam. Például a fatnél 3 óra játszás után teljesen elhalt a két kezem, a slimnél egy egész délelõttöt is végigtolok úgy, hogy nem fájulnak meg.
jol 😊
itt a topikja, irj es segitunk 😊

Prince of Máté
jól😊

bauer15
ha a god of war-ban elakadtam azt ne ide írjam jól érzem?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

- psp-hacks.com -ról tölsd le a 4.01 sony update-et
- ez egy EBOOT.PBP fájl lesz, nevezd át 401.PBP-re
- a dark-alex.org -ról szedd le a 4.01 M33 -at (NE az M33-2 -t)
- az UPDATE könyvtárat ebbõl másold a /PSP/GAME/ -be a memory stick-en
- ebbe az UPDATE könyvtárba tedd b ele a 401.PBP -t is
- PSP alól indítsd a GAME-ben az update-et

ha megvan akkor leszedheted az M33-2-t, hasonló módon kell telepíteni

Gomber

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Sziasztok szeretném kérdezni hogy a GO!cam-ban van mikrofon vagy kell még olyan fülhallgatót venni amihez van mikrofon is.(én kifejezetten skypeozni szeretnék) jah és a skyperól van valami tapasztalatotok psp-n? (Ilyenekre gondolók hogy a videóbeszélgetésközben nem szaggat-e stb...)
KILLER2
Van itt olyan, aki vágja, hogy mi hogy van az IRShellben? Lenne egy kérdésem hozzá.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Technikai adatokat KB tudom, de nem is érdekelnek, itt most engem pont személyes tapasztalat érdekelt, hogy kényelmes-e, illetve, hogy milyen az analóg. De igazából lényegtelen.

MaSzKa
laposabb

Gyakran Ismételt Kérdések

itt az info

sajnos én leírtam 1x már ide a slim vs fat saját szemmel írást

cska ColdFire tötölte 😞(((((((

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Amúgy a slim kényelmes? Nem túl vékony? Meg az analóg kar mennyire másabb rajta? Miben különbözik a FAT PSPn lévõtõl?

MaSzKa
Nekem is FAT PSPm van ami JApán 😄

volt Slimem is egybõl adtam is el mert nem felelt meg a minõségi elvárásaimnak

raven87
PSP Video 9

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

bauer15
hello annyi lenne a kérdésem hogy avi-ból szeretnék mp4 et csinálni ez wareznek számít?
ha nem akkor tudnátok programot mondani ami elég egyszerû
kösz elõre is

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

KILLER2
Logitechet akartam venni, csak azt mondták, hogy az már csak utángyártott van és hogy az szar. De most hogy írtam nekik és kicserélik a tokomat, mivel személyesen megyek be, ezért asszem, hogy megnézek egy ilyen utángyártott szart.

KILLER2
Mit? Nekem FAT PSPm van.

ronihun
sziasztok!
Hogy tudnám legegszerübben downgradelni a 3.11es pspmet ? ha upgradelem 3.51-re akkor meg lehet oldani csak simán downgraderrel? Vagy csak 3.50-re update és ugy luminessel? plz segitsetek

...

kisgabo
ezért jó a logitech cucc, persze csak a fincsi fat-hez, szutyok az uj psp, mondtam...

KILLER2
Az IRShell? Hááát. Pl hogy lehet vele játékból screenshotot csinálni. Ez persze nem elsõdleges szempont, de nem rossz. Akkor a beépített távirányító (természetesen a beállításait külön kell feltenni), a Wifi és USB oly módon való használata, hogy lehet vele a PCrõl játszani, zeént hallgatni, képeket nézni, egy gombnyomással szabályozható a processzor sebessége, így pl ha csak zenét hallgatsz, akkor le lehet venni alacsonyabbra és ezzel is kevesebbet fogyaszt a cucc, engedélyezi a 4. fényerõsséget, lehet játék közben MP3at hallgatni, miközben a játék is külön némítható, néhány ikonra vagy akár gombkombinációra beállíthatók homebrew programok. Most így ennyi jutott eszembe, amiért jó. Meg persze teljesen testreszabható kinézet terén.

Mondj már egy pár dolgot, ami miatt ügyes! Én eddig még semmi extrát nem fedeztem fel benne. Taníts!😄
Köszi a segítséget! (van psn ID-m, persze)

shaken, not stirred

PoisonChihuahua
Regisztrálj itt a PSP-dhez kapott Network Acces Code-dal (kis piros cetli). Ha sikerült akkor regisztrálhatsz (ez nem kötelezõ) a killzone.com-on, ahol megtekintheted az online statisztikáidat, barátlistádat, illetve összevonhatod az accountodat már létezõ PSN ID-del (ha van).
KILLER2
Szaros PSP tokom rendesen felbaszta az agyam. 7.24.-én vettem 2500 Ftért, de ilyen selejtet én még nem láttam. Valami AIRFORM PROTECTOR. Amlékszem, amikor kinyitottam, majd kiszúrta a szemem a bazi nagy "Made in china" felirat, de persze minden ott készül, szóval mindegy, esztétikai szempontok miatt pedig precízen eltávolítottam egy ollóval. Viszont egy hete leszakadt a csuklópántja és ma az egyik kis gumiszar is, ami belefogja a PSPt a tokba. Az is nagy ötlet. A boltos a telefonban azt mondta, hogy lehet benne játszani. Na mondom, tök jó, de a szaros L és R gomb teljesen hozzáférhetetlen.

KILLER2
Hát igen, az IRShell tud néhány dolgot. Nagyon ügyes program, mióta fent van a PSPmen, azóta mindig automatán indul és szinte csak azt használom. Nagyon sokoldalú és jó program.

Sipka
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Napok óta rendetlenkedik a mûszer (psp slip 3.90 m33)... 😞 Jelenleg 5 játék van a memória kártyán. Semmi beállításon nem változtattam, nem próbáltam frissíteni stb., minden ment szépen hónapokon keresztül. Mára az 5 játék közül csak egy indul el biztosan (mindig, amikor indítom), a többi hol megy-hol nem, hihetetlen, mint a mesében... 😞 Amikor nem indul el, akkor: A játékot nem lehet elinditani (80020148).
Nem tudom, hogy mi lehet a gond :8 és fõleg, hogy mi lehet a megoldás?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

köszi szépen!

az elsõ ránézésre túl sokat tud, úgy néz ki az egyszerûbb "filer" nevû elég lesz 😊

Sziasztok!

Nem olyan régen telepítettem a Killzone : Liberation alá a legújabb patchet, és boldogan vettem észre hogy van online combat zone alá. Próbáltam belépni, de semmi siker. Milyen accountot kell megadni? Esetleg sima PSN acc is jó lesz? Gondolom csak sikerült valakinek beizzítania 😊 .

shaken, not stirred

KILLER2
IRshellben van beépített, nem tudom, hogy van-e/kell-e annál jobb, vagy hogy egyáltalán van-e másik.

tudtok ajánlani valami jó fájlkezelõt PSP-re? valami norton commander-szerût képzelek el, de valami egyszerûbb is megteszi (mint pl az ulaunchelf file browser-je ps2-n)

elõre is kosz!

3drealms.com és 2009 (állítólag)
KILLER2
Szerintem az nem tetszett neki, hogy kivetted a kártyát.

Prince of Máté
2002 ( állítólag )

Duke Nukem Forever eccer... 2009 (állítólag)
"A PSP s Gran Turismo ról pedig elmondható, hogy az egyik leghosszabban készülõ játék lesz a játéktörténelemben"

Csak két kommentem volna:
- max psp-n lesz "leg" ugyanis a Duke Nukem Forever fejlesztését 1997-ben kezdték, és most újra mennek a hírek hogy meg fog jelenni eccer...
- akkor lesz a leghosszabban készülõ játék ha valóban meg is jelenik
bfg900
Azt elfelejtettem irni, hogy a lenti megoldassal akkor kiserleteztem, amikor a mentes masolgatos modszerrel kudarcot vallottam.
bfg900
Epp a Ps1-es Metal Gear Solid-ot nyomom es most erkezett el a cd valtas ideje. Lenyomtam standbyba, kivettem a kartyat, ramasoltam a masik cd-t (az elsot toroltem), bekapcsoltam es hiaba nyomogatom barmelyik gombot, megmerevedett azon a bizonyos kepernyon. Megneztem, ugyanolyan SLUS-al kezdod folderba teszi a mentest mindket mentest, nem nagyon tudok rajonni, mikent lehetne ezt kikuszobolni?
MaSzKa
azunori Yamauchi t a PS3 as Gran Turismo 5 rõl kérdezték és az interjúban elmondta, hogy a GT5 nem fog elkészülni jövõre, sõt, 2010 elõtt nem fog megjelenni.
Kérdezték a PSP s Gran Turismo ról is. A 2004 ben bejelentett játékról Yamauchi elmondta, hogy továbbra sincs elfelejtve de mivel mind a 140 fejlesztõje a GT5 ön munkálkodik így csak a játék megjelenése után fejezik be a PSP s GT t ami így 2011-2013 ra jöhet csak. Lehetséges, hogy már csak PSP2 re jelenik meg mely konzol elképzelhetõ, hogy még az idén bejelentésre kerül.
Tehát nagy erõkkel készül a PSP2! Ha még idén bejelentik akkor kb 2 éven belül megjelenhet az új konzol.
Saját véleményem szerint csak a 2009 es E3 on lesz bejelentve a PSP2 mivel a nagy bejelentések ott szoktak elhangozni. (esetleg más játék kiállításokon pl: TGS)
A PSP s Gran Turismo ról pedig elmondható, hogy az egyik leghosszabban készülõ játék lesz a játéktörténelemben mivel eddig 4 év telt el és legalább még ennyi idõ lesz, és eddig egyetlen ingame kép vagy videó nem jelent meg róla.
Én ezt a játékot vártam a legjobban amióta van PSP m, nehezen tudom ezt elfogadni de ez van....

passatgt
mp4

MaSzKa
Taijia Lok PSP-860S tulajdonságok:

* Gyártó: Taijia
* Kijelzõ: 2,8" , 260,000 színû
* Kamera: 2 MegaPixel, maximum felbontás fotó módban: 1600x1200 (JPEG), videó módban: 320x240 (3GP)
* Súly: 98 gramm
* Bõvíthetõség, csatlakozás: 1db miniSD slot, USB port (USB1.1), AV bemenet/kimenet

MaSzKa
9eft-os psp

MaSzKa

em82 kiszállt 😞(((((((

Gomber
Régen TMN volt, amikor abbahagytam...demár TMNF azaz Track Mania Nations FOREVER....kár h nincs PSP re sztem is! 😄😄😄

Amugy kéne 1 kis segítség!
3.90 M33 CFW van a PSP-men, és a képeknél amikor zoomolok, akkor lefagy, meg néha játékban is, és geci idegesítõ már...jameg laggol a gém..:S
Szóval 4.01 M33-2 szeretnék rá tenni! Kéne 1 Update meg 1 updater link, jameg 1 felrakási leírás! Én találtam sokat, de nem merem letölteni mert hátha nemaz, azt elbaszom a gépem :S

Gomber
Maszka! Ez van PC-re, ha jól emlékszek 2 évig játszottam ezzel, pro voltam amikor abbahagytam, van számtalan minimap sorozatom, meg még sok map....

MaSzKa
ez kár hogy nem jön PSP-re 😞((((((((((

MaSzKa
felrakod míg full feltöltõdik +1-2óra ráadás

le is meríted utána fullra és 2x eljátszod ugyanezt elõlrõl

tarti19
és itt mennyi a töltési idõ? 8-9 óra?

MaSzKa
érdemes

amúgy azért érdemes venni sandisk-et mert azt nagyon nem hamisítják még egyenlõre

tarti19
HElyi konzolberkekben is ugyanez a csomagolás van ami állítólag eredeti😊
KEzdjek félni ?😄😄:😄
HA már új töltõt vsezek akkor 0km-es akksit itt is ki kell sütni?

MaSzKa
aki a vaterán veszi a hamis karit az meg is érdemli

tarti19
na sebaj, akkor veszek bele új akksit...
Viszont néztema !g-s karimat XMb-be és magicgate unknow... ezt nehezen akartam elhinni 4G memory stick , na mindegy így utólag😊