40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Sipka
    van egy Sony High Speed-es magic gate-t nem támogató hamis
    +
    egy sandisk ultra II magic gate-t támogató

mind2 4 GB-os, miért?
  • Prince of Máté
    milyen kártyád van?
  • Sipka
    köszi, mindent megcsináltam, ahogy írtad, eddig is így csináltam és megint ugyanott tartok hihetetlen...
    Fekete képernyőn fehér betűkkel:
    verifying 500.pbp... ok
    verifying u235.prx... OK

Press X to start the update, R to exit. (Persze x-et nyomtam)

Starting sce updater. Wait...

és innen megint semmi... :(
  • baaka
    Na ha fe szeretnéd rakni az 5.00M33-at akkor ezt kell tenned!!

Először is formázd le a gépet a félreértések érdekében!
    Aztán nézd meg a VHS menübe(SELECT gomb),hogy az usb módod memorystik-e ha nem akkor állítsd arra!
    Aztán töltsd le 5.00Offical FW-t --->INNEN<--- és nevezd át 500.PBP-re
    ha ez megvan akkor töltsd le az 5.00m33-at --->INNEN<---
    aztán a két fájlt másold be psp/game/UPDATE(ha nincs ilyen akkor hozz létre)
    Aztán bekapcsolod a psp-d et és belemégy játékok/memóriakártya és ott lesz a telepítő elindítod és onnan már menni fog

(a leírásban lévőket csak saját felelősségedre használd ,SEMMI PROBLÉMÁÉRT/HIBÁÉRT/KÁRÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK)
  • Sipka
    401.pbpből nem lett 500.pbp, bár már azon sem lepődnék meg! :) Csak azt írtam, hogy amikor az 5.00-át próbáltam telepíteni milyen új fájlokra bukkantam, de semmi több...
    "Az is lehet, h hibásan jött le az eredeti update, azt is szedd le újra hátha..." - ezt hogy érted? kaphatnék esetleg egy linket?
  • CaviaR
    Azt nem értem miért lett a 401.pbpből 500.pbp... Töröld, és töltsd le újra a 401M33-at hátha csak elkeveredett az 500M333 telepítőjével.

Arra figyelj, hogy átnevezésnél a nagyobbik (~25MB) legyen a 401.pbp, és a kicsi (~0,5 MB) maradjon az eboot.pbp.

Az is lehet, h hibásan jött le az eredeti update, azt is szedd le újra hátha...
  • Sipka
    Köszi mindenkinek aki segíteni próbál, de sajnos nem vagyok előbbrébb.. :(
    A gépet úgy vettem, hogy 3.90 m33 volt rajta.
    ezt sikerült frissítenem 3.90 m33-3-ra (legalábbis rendszer infó alapján). az azonban nem tudom miért van, ha így leformázom a memory sticket PSP/GAME380 mappát hoz létre. Nem tudom, ennek nem GAME390-nek kellene lennie?
    próbáltam feltenni 4.01-et: bemásolom a PSP/GAME/UPDATE mappába a 401.pbp és Eboot.pbp fájlokat. XMB-ben indítom: fájlokat ellenőrzi x-et nyomok majd: "SONY telepítő indítása. várj." még pár másodpercig villog a memória ledje, aztán semmi.
    ha az 5.0-át próbálom telepíteni ugyanez történik :"Starting sce updater. Wait... " és innen nincs tovább... :(
    Kikapcsolás majd újbóli indítás után a PSP/GAME/UPDATE mappában az 500. pbp és ebott.pbp fájlokon kívül dl.pbp, pupd.pbp és u235.prx fájlok is találhatók...
    recoveryben kell esetleg valamit állítani vagy mit nem csinálok jól???
  • shenmuedc #33254
    Én is 3.9-re raktam 5.0-át úgyhogy ez hülyeség. De viszont nem tart 2.5 órát az biztos, ott valami más baj van.
  • MaSzKa
    igen így van

valaki arra se képes a faq-t vagy a readme-t elolvassa
  • NEOreg3
    véggvittem, de nem hiszem, hogy tudnék neked segíteni, mert nem sokra emlékszem belőle:)
  • Pitypang18
    Az 5.0-át min. 4.01-re lehet felrakni!!! Először erre rakd a gépet!
  • Banyapapa
    ezt:

, Akkud minimum 78%-ra legyen és minimum 3.52M33-4 legyen a psp-den.
    1, Az 5.00m33.3.rar-ból az Update mappát másold át a Memory Stick/PSP/Game mappába
    2, XMB-ben futtasd a GAME/Memory Stick alól az 5.00M33-3-as telepítőt és követed a képernyőn megjelenő utasításokat.
    3, A telepítés után az UPDATE mappát és tartalmát törölheted.
  • rnd
    Közvetlenül 3.90-re 5.00-át? Sztem az nem fog menni... mint mond a readme?
  • Sipka
    5.0 m33-at telepítek kb. 2,5 órája. Ez normális? képernyőn: Starting sce updater. Wait... Én várok, de hát ennyit?! Mondjuk gondolom nem viccből kellett legalább 78%-os akku...
    Azért vaalki megerősíthetné, hogy ez így van jól!
  • Pitypang18
    Manhunt 2-t tolja valaki?
  • Sipka
    3.90 M33.
    Köszi, most teszel fel az 5.00 m33-at

azt továbbra sem értem, hogy hogy van az, hogy van egy játék ami tegnap x ideje ment, ma meg az istennek sem...
  • CaviaR
    Milyen fw van fent?
    Tedd fel a legújabbat, és menni fog minden. UMD mode M33-on legyen.
  • Sipka
    Valaki segítsen, mert megőrülök... :(
    "A játékot nem lehet elindítani. (80020148)" - de nem minden játék esetében.
    - elolvastama GYIK-eket,
    - lefuttattam az Alapértelmezett beállítások visszaállítását 2x - ugyanez
    - leformáztam a Flash1-et - ugyanez (persze utána a Recovery menuben az UMD mode-ot visszaállítottam)
    - visszamásoltama Flash0-t és Flash1-t, majd újra leformáztam a Flash1-et - ugyanez
    - ezután leformáztam a memory sticket, visszamásoltam pár játékot és ugyanez... valamelyik elindul, valamelyik nem, persze pont amivel játszani szeretnék az nem megy, pedig előtte sokat toltam vele... :(
    Miért van ez?
    Kifogytam az 5letekből?
    Tudna valaki segíteni?
    Recovery menüben csak az umd mode-ot kell állítani vagy esetleg mást is?
  • PSPeti
    Hali esetleg ITT
  • raven87
    XviD4PSP vagy PSP Video 9

Mind2 ingyenes és jó progi.
  • szami20
    Sziasztok!

Valaki tudna olyan konvertáló programot ami átkonvertálja a videokat PSP-re?

Köszönöm
  • dinomano
    sziasztok!

PSP firmware-frissites menetere lennek kivancsi, ill. arra hogy honnan tudom letölteni a Dark alex-es firmware-t...Köszönet elöre is minden segitsegert! :-P
  • F1re
    nem nem köszi ezt ismerem ezt msnbe jatszottuk de ez szar tull nehez :D:D:D
    #33236 <---- erre gondoltam köszi széped :)
  • Verseghy
    Hmm.. A Carbon kurva szar volt. Jólvan, felejtős:D Köszi^^
  • PoisonChihuahua
    Nem a Luxor-ra gondolsz? Csak tipp.
  • rnd
    Nyaszóval... utánanéztem: a puzzle bobble pocket csak japánban jelent meg, viszont a bust-a-move deluxe mindhárom régióban (eu/usa/jap). nézd meg, lehet hogy azt keresed.
  • F1re
    nemáá tuti van pspre vmi ien
  • rnd
    Nem
  • rnd
    Persze persze... mi más lenne az oka..
  • PSPeti
    Még egyszer kérdezném hogy nektek betölt a PSPhungary?
  • lowdog
    szerintem inkább fejezd be. fogalmad sincs miről beszélsz...
  • BB7
    Talán köze lehet annak is, h. mennyi egy DS és mennyi egy PsP! Nemde?
  • rnd
    Ha már ennyire a számok bűvöletében élsz, légyszi bizonyítéknak írd már ide mennyi psp és ds fogyott mióta megjelentek... az majd akkor megmutatja melyik a jobb... ja várjá... az nem jó... akkor a psp 20x szarabb...
  • BB7
    Hahó! Hahó!

1. Nem oltottam SENKIT! Még 1* mondom! TÉNYEKET soroltam!
    2. Mi bajod a Silkroaddal? Ezt nem itt kéne talán +beszélnünk... [Gyere ki a hóra! ]
  • rnd
    Max házgyári verzió jött ki ebből... régebben bejelentettek ilyesmit Puzzle Bobble Pocket néven, de sztem nem jelent meg...
  • TrIp
    off/ szerintem aki silkroadozik csak ne oltson senkit...
  • rnd
    Valóban felesleges lenne neked magyarázni, úgyse értenéd meg...
  • F1re
    Help :D vannak azok a jatekok amikbe 1 szines golyokat kell kiloni es ha 3 v 4 v5azonos szin van nem tom 1mas mellett akkor eltunnek tom hogy gagyi jatek de hogy hivjak ezt ? pspre nem tudtok iet ?:D:D

iesmire gondolok mint ez
  • BB7
    Remélem az összessel nagyon jól elleszel a 2db 256x192 pixeles übernagyfelbontású 260K színű frappánsan A,B,X,Y gombokkal ellátott csodádon!
    Míg én JÁTÉKOKKAL fogok JÁTSZANI a 480x272 pixeles cirka 17millió színű DvD nézésre is alkalmas JÁTÉKGÉPEMMEL!

Írhattok választ! Olthattok! Flémelhettek! De ezek TÉNYEK!
  • baaka
    osztom!