PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
- ez egy EBOOT.PBP fájl lesz, nevezd át 401.PBP-re
- a dark-alex.org -ról szedd le a 4.01 M33 -at (NE az M33-2 -t)
- az UPDATE könyvtárat ebbõl másold a /PSP/GAME/ -be a memory stick-en
- ebbe az UPDATE könyvtárba tedd b ele a 401.PBP -t is
- PSP alól indítsd a GAME-ben az update-et
ha megvan akkor leszedheted az M33-2-t, hasonló módon kell telepíteni
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Töltsük le az internetet!
Gyakran Ismételt Kérdések
itt az info
sajnos én leírtam 1x már ide a slim vs fat saját szemmel írást
cska ColdFire tötölte 😞(((((((
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
volt Slimem is egybõl adtam is el mert nem felelt meg a minõségi elvárásaimnak
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
ha nem akkor tudnátok programot mondani ami elég egyszerû
kösz elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Hogy tudnám legegszerübben downgradelni a 3.11es pspmet ? ha upgradelem 3.51-re akkor meg lehet oldani csak simán downgraderrel? Vagy csak 3.50-re update és ugy luminessel? plz segitsetek
...
shaken, not stirred
Napok óta rendetlenkedik a mûszer (psp slip 3.90 m33)... 😞 Jelenleg 5 játék van a memória kártyán. Semmi beállításon nem változtattam, nem próbáltam frissíteni stb., minden ment szépen hónapokon keresztül. Mára az 5 játék közül csak egy indul el biztosan (mindig, amikor indítom), a többi hol megy-hol nem, hihetetlen, mint a mesében... 😞 Amikor nem indul el, akkor: A játékot nem lehet elinditani (80020148).
Nem tudom, hogy mi lehet a gond :8 és fõleg, hogy mi lehet a megoldás?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
az elsõ ránézésre túl sokat tud, úgy néz ki az egyszerûbb "filer" nevû elég lesz 😊
Nem olyan régen telepítettem a Killzone : Liberation alá a legújabb patchet, és boldogan vettem észre hogy van online combat zone alá. Próbáltam belépni, de semmi siker. Milyen accountot kell megadni? Esetleg sima PSN acc is jó lesz? Gondolom csak sikerült valakinek beizzítania 😊 .
shaken, not stirred
elõre is kosz!
Csak két kommentem volna:
- max psp-n lesz "leg" ugyanis a Duke Nukem Forever fejlesztését 1997-ben kezdték, és most újra mennek a hírek hogy meg fog jelenni eccer...
- akkor lesz a leghosszabban készülõ játék ha valóban meg is jelenik
Kérdezték a PSP s Gran Turismo ról is. A 2004 ben bejelentett játékról Yamauchi elmondta, hogy továbbra sincs elfelejtve de mivel mind a 140 fejlesztõje a GT5 ön munkálkodik így csak a játék megjelenése után fejezik be a PSP s GT t ami így 2011-2013 ra jöhet csak. Lehetséges, hogy már csak PSP2 re jelenik meg mely konzol elképzelhetõ, hogy még az idén bejelentésre kerül.
Tehát nagy erõkkel készül a PSP2! Ha még idén bejelentik akkor kb 2 éven belül megjelenhet az új konzol.
Saját véleményem szerint csak a 2009 es E3 on lesz bejelentve a PSP2 mivel a nagy bejelentések ott szoktak elhangozni. (esetleg más játék kiállításokon pl: TGS)
A PSP s Gran Turismo ról pedig elmondható, hogy az egyik leghosszabban készülõ játék lesz a játéktörténelemben mivel eddig 4 év telt el és legalább még ennyi idõ lesz, és eddig egyetlen ingame kép vagy videó nem jelent meg róla.
Én ezt a játékot vártam a legjobban amióta van PSP m, nehezen tudom ezt elfogadni de ez van....
* Gyártó: Taijia
* Kijelzõ: 2,8" , 260,000 színû
* Kamera: 2 MegaPixel, maximum felbontás fotó módban: 1600x1200 (JPEG), videó módban: 320x240 (3GP)
* Súly: 98 gramm
* Bõvíthetõség, csatlakozás: 1db miniSD slot, USB port (USB1.1), AV bemenet/kimenet
Amugy kéne 1 kis segítség!
3.90 M33 CFW van a PSP-men, és a képeknél amikor zoomolok, akkor lefagy, meg néha játékban is, és geci idegesítõ már...jameg laggol a gém..:S
Szóval 4.01 M33-2 szeretnék rá tenni! Kéne 1 Update meg 1 updater link, jameg 1 felrakási leírás! Én találtam sokat, de nem merem letölteni mert hátha nemaz, azt elbaszom a gépem :S
le is meríted utána fullra és 2x eljátszod ugyanezt elõlrõl
amúgy azért érdemes venni sandisk-et mert azt nagyon nem hamisítják még egyenlõre
KEzdjek félni ?😄😄:😄
HA már új töltõt vsezek akkor 0km-es akksit itt is ki kell sütni?
Viszont néztema !g-s karimat XMb-be és magicgate unknow... ezt nehezen akartam elhinni 4G memory stick , na mindegy így utólag😊