40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Nem
  • Verseghy
    Nagyon csal a gép.. De minden NFSre igaz.
  • Sati84
    Most írom a szakdogámban a PSP-ről a fejezetet :-)

Egyébként szerintetek ezzel az útmutatóval sikerülthet CFW-zett PSP nélkül CFW-znem a PSP-met? Aki ért hozzá, válaszoljon!
  • timantes
    oké , küldöm privibe a dolgokat , várom válaszod
  • MaSzKa
    PSP Firmware 5.02 Released
  • xido
    szuper a hír:)
  • BB7
    Kipróbáltam! Működik! :)
  • xido
    elkezdeném ezzel a most talált tutorial linkkel..de hátha valaki tud biztosat,próbált már ilyet,mert a videó szerint internet browser-en keresztül lehet indítani...

az ötlet onnan jött,hogy most futottam bele a Mirror's edge flash verziójába és mintha egy profi gba játékot néznék:)

flash to psp?
  • BB7
    Ez nem buta kérdés! Be is állok a kérdezők sorába!
  • xido
    Olyan buta kérdés jutott most eszembe,hogy PSP-n valahogy le lehet játszani a flash játékokat,amiket a neten talál az ember?
  • BB7
    Nem! Nem baj! De szerintem ÁRBAN többet ér egy Box [amúgy a szememben nem!] 55Kért egy Slimet? Mivan hozzá? Csak nehogy átbasszon! De újonnan Slimet sokkal és 3000at is olcsóbban kapsz! Csak segíteni akarok!
  • rnd
    Ebben maximum annyi vicces van, hogy megvetted a konzolt anélkül, hogy köbenéztél volna, hogy milyen játékok vannak rá. De... végülis a te pénzed, arra szórod szét amire akarod...
  • timantes
    most őszintén , téged mért zavar az hogy arra cserélem? Amúgy is 55.000ért árulja egy srác a PSP Slimet sok kiegészítővel újonnan , a boxot meg 53.000ért vettem. Amúgy is szétnéztem a játékkínálatban és rengeteg cím van pspn ami hosszú távon leköte , a boxon lévő játékokat meg 90%ban kiadják PCre is
  • BB7
    XBox360at PsPre cserélni?

Inkább szerintem te ne nagyon nyúlj PsP CFW-hez!
  • timantes
    ha van egy régebbi, nevezetesen m33 3.90fw a gépen akkor mi a teendp hogy befrissítsem a legújabbra ( 5.00 M33-3 ). Fogom a fájlokat és egyszerűen bemásolom a megfelelő mappába ? vagy kell valamit trükközni ?

Itt vagy priviben valaki fejtse ki röviden és egyszerűen! Köszi
  • timantes
    sajna vettem közbe egy Xbox 360-at és rájöttem mekkora kaki , igy találtam valakit aki hajlandó velem elcserélni egy PSP Slim-re , ha bukok bukok , mégis jobban vonzódom a kézikonzolokhoz
  • TrIp
    te már három hete folyamatosan veszed a psp-t, ami még nem is lenne baj, ha válaszolnál a pm-re amit küldtem neked, kábé 2 hete..
  • rnd
    A ps2 régió lock-os szóval máris képzavarral nyitsz... de a psp gyárilag is mindent régiót visz... eredetiből...
  • Anubys
    Nekem FAT PSP-m van, azon nincs régió lock... Szerintem a SLIM-en sincs, de azért kérdezz meg egy SLIM-tulajt is.
  • timantes
    SEGÍTSETEK légyszi, minél előbb!!!

Most akarok venni egy PSP Slim-et , m33 3.90fw van rajta ! EZEN lejátszható a japán játék ????? Van a PSPn valami régio lock vagy istentudja mi, vagy visz minden játékot mint a PS2 ?

• MaSzKa
    ja az ezelötti nfs is fos volt

nekem a psp-re a legelső tetszik

meg találtam az indital d streetet
    és street supermarcyt
  • 5c0rp330n
    egyébként most belegondolva a Carbon psp-re egészen jóra sikerült. míg a pc-s verzió egy 3órás hígfoshalmaz volt, addig az Own the City-vel több, mint 10 órát játszottam, és még valami történetfélesége is volt, bejárható város volt végre.. komolyan, szerintem az az egy egészen tűrhető volt.
  • Doomista
    melyik NFS verzió a legjobb pspre szerinted ? most wanted ?
  • Prince of Máté
    Egy tanács:
    NFS Undercovert ki ne próbáljátok, kritikán aluli! Bánom, hogy letöltöttem :(
  • Doomista
    köszi a választ,ezt fogom megvenni :]
  • BB7
    Még egy pipa a SanDisk Memory Stick Pro Duo ULTRAII mellett! Nagyon megbízható!
  • Doomista
    köszönöm a választ :) természetesen eredeti kártyát veszek lol,nem kockáztatok én ilyen ügyekben :]

PM ment.
  • PSPeti
    ha eredeti 8GB kártyát veszel semmi problémád nem lesz ezt tapasztalatból mondom, mert nekem egy SanDisk Memory Stick Pro Duo ULTRAII 8GB-osom van és minden kitűnően fut a Konvertáló Progiban tudok sgíteni... küldd el PM-be az MSN-ed.
  • Doomista
    PSP slimt akartam irni,nem az alap PSP-t.

még egy kérdés,ami ugy tudom nem szerepelt FAQ-ba,ha jol olvastam :]
    dvd konvertálo program kellene,hogy ugye dvd filmeket tudjak nézni psp slimen,amit gépen konvertálok át,csak az a gáz,hogy nem tudom melyik program lenne a legjobb...mert vagy 10 félét láttam,az egyikre irják hogy jo a másik hogy szar,de azt is hallotam hogy valakinek a szar lett a jó.
  • Doomista
    üdv ! hétvégén fogom megrendelni a fekete PSP-met,ami kövi hétre meg is jön.az lenne a kérdésem,hogy én 8 GB-os memoriakártyát szeretnénk bele venni,de azt hallotam,hogy azt nem tul ajánlatos,mert lehet nem fog futni rajta egykét játék,vagy ilyesmi,inkább vegyek 4 GB-s kártyát. ötlet ? :s válaszokat elöre is köszönöm.
  • Sati84
    Az okát te se tudod. Azt tudjuk csak, hogy mire fogják rá :-)
  • Gideon Wieth
    Segítsetek légyszi.metal gearben cdt këne váltani.ezt h lehet?mer ha mentek előtte es kilépek,majd betoltom a 2est akkor a 2cd viszakéri az 1est.tipp?
  • Gideon Wieth
    banyeg most kínoznak és nemtom olyan gyorsan nyomni a gombot h ne törjek meg :D
  • Gideon Wieth
    jah megvan értem oké köszönöm:)
  • Gideon Wieth
    mámint ugy értem h melyiket v mi a neve?
  • Gideon Wieth
    nekem nincs rajta emuláló program... akkor szedjek le egyet psphungaryról ?
  • PSPeti
    A jó édes.... szórakozzál!!
  • 5c0rp330n
    viszlát
  • bfg900
    Ugy kell, hogy behozod a ps1 emulacio settingset, ahol meg lehet adni,hogy melyik portban levo kontrolert szimulalja.
    Szoval atallitod kettesre es ugy mar le lehet nyomni, csak utana egybol vissza kell allitani egyesre.
  • Totis
    Esetleg tud valaki egy mwegbízható PSP szervízt? Van egy PSP Slim és nincs az LCD-n semmi. A háttérvilágítás néha megy néha nem. Amikor szétszedtem sikerült egy olyan pozícióba állítani a kábelt, hogy volt kép. Viszont amikor összeraktam már nem volt.