PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Már bocs, de tanulj meg olvasni. Én elolvastam és nem kérdezgettem baromságokat. Abban a GYIKban benne van minden, csak el kell olvasni és értelmezni kell. Ennyi. Akkor most pl tudnád, hogy mi az a cfw, mert az is le van írva.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
A 3. ponttal kellett volna kezdned, a másik kettõt meg le se kellett volna írni.

Balazs15
1. az ISO mappa egyszerüen sehol sincs
2. bocs de a cfw az mi?😄
3. nem nagyon találtam ott választ

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

NEOreg3
1. az ISO mappába kell másolni
2. ha nem cfw-d van akkor felesleges vele próbálkozni
3. Gyakran Ismételt Kérdések

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Balazs15
hi all

vettem egy psp slimet és akartam rá rakni psps iso játékokat ami sikrült is a game mappába be másolnom de az istenért se akarja fel ismerni az iso formátumot jah 1 gigás kártya van benne és a psp szoftvere v 3.80-as

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

TrIp
na akkor 1 megvan, kéne még1 az öcsémnek. az is slim, flash nem lényeges.

kisgabo
nézz meg elõtte egy fat gépet is... kicsit jobb az anyag.

TrIp
psp slimet keresek ma délutáni pesti átvétellel, ha lehet akkor memókártyával együtt. ajánlatokat pm-be kérném.

tarti19
Srácok ma Diablo 1-t fogom verni psp-n official fw-en keresztül😛

MaSzKa
<#idiota>

ha nem irsz árat akkor hogy fontoljam meg hogy vásároljak e vagy nem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kisgabo
ha nem vásárolsz, ne zaklass. <#idiota>

MaSzKa
nekem is van 2

csak az árra vagyok kiváncsi

major plusz importálja?

kisgabo
persze, nagyker.

mit adol érte?

MaSzKa
?ft-ért nyomaotd
hivatalos papir is van?

passatgt
ezt mondta õ is

kisgabo
új játék? mintha nem fejlesztene psp-re senki...

TrIp
mirõl is kéne beszélni? valami új játék? nincs. hír-történés-esemény? nincs. max annyi, hogy a ta-088 as alaplapos psp-kel meg lehet szivni picit. na ez meg már majdnem warez. bocsi 😄

kisgabo
nyomjad akkor a warezról a témát, hajrá. <#idiota>

Énvagyokazapád
látom itt még mindig csak a memkarikról van szó 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

kisgabo
nekem ien van, és eladó ha valakit érdekel.... 😊

MaSzKa
saját Sandisk Ultra 2 4GB-om 15MB/S (valóba is tudja)

psp-be 8.5MB/s írás ez a max akármilyen memkarit raksz bele
írásba 7.5MB/s digitalmix.hu-n vettem 1hónap múlva hozták csak meg
elötte ugyanilyan volt csak 10MB/s-es verzióba (az picit talán jobb is volt és ajándék átalakító is járt hozzá)

összehasonlításként a hamis Sony Pro Duo High Speed adatai:
olvasás 8MB/s
írás 1-3MB/s

MaSzKa
páran kérdezték privibe melyik a jó sandisk:

ez meg asszem de nem biztos a hamis
a forrasztást kell nézni a gyári végig van hegesztve légmentesen

Énvagyokazapád
hi😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

KILLER2
Nekem múltkor atw törölte egy oldalamat, pedig semmi jogsértõ nem volt rajta. 2 pálya egy játékhoz, meg egy javítás. De õk mégis. És mindenestül lekapták az egészet, minden figyelmeztetés nélkül, de még egy mailt sem kaptam tõlük.
Sajnos sokszor az ilyen tárhelyek csak gondolnak egyet, azt rávégják valamire, hogy ez nem okés, anélkül, hogy megnéznék, hogy mi is az.

öregharcsa
már nem elõször...sajna..az enyyémet is blokkolták a genyák..pedig ott sem volt warez tartalom...

http://pspfilez.extra.hu/

MaSzKa

Palika1989
multkor rendeltem netrõl egy 2, 4 és egy 8 gigásat.
2,4 ok, de a 8gigás kasu. <#falbav> (amúgy azis aránylag gyors)

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

bauer15
igen érdekelne

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

KILLER2
Ha memkártyát akarsz venni, akkor azért nézz körül, én nemrég vettem 2db 4GBs kártyát 5000Ftért darabját Pesten. És mivel a MagicGatenél supported van, ezért valszeg eredeti, vagy legalábbis nem volt még vele gond. Ha érdekel, megpróbálhatom elõkeríteni.

MaSzKa
mert hamis azért
olvass vissza 1 kicsit ott az info

bauer15
mármint nem éri megvenni?

miért?

MaSzKa
nem

MaSzKa
a régi PS1 emulatornak PSP is ez a neve

PoPStation

😄

bauer15
kártya
ez hoogy lehet hogy ennyibe kerül nem kéne drágábbnak lennie ?
megéri megvenni?

KILLER2
Nem akkor lenne hamisítvány, ha ugyanúgy nézne ki vagy csak minimális eltéréssel és ugyanaz lenne a neve is? Mert szerintem ez így inkább csak utánzat. Persze nem nagy a különbség, de pl hamis memkártyánál ott nehéz kideríteni látszatra, hogy hamis-e vagy nem, de ezen meg a hülye is látja, hogy nem PSP, mert rá is van írva, hogy POP. Viszont ilyen hülye nevet xD

NEOreg3
ez jobb mint az eredeti

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MaSzKa

MaSzKa
az már régóta van

hamis psp-ból van már 3féle is

Denes888
Srácok, MOstmár biztos léteznek kamu PS3-mak, meg kamu psp-k, mert azok is kínaiak. Szóval mindenki vigyázzon mit vesz 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

TrIp
csak annit tennék még hozzá a dologhoz, hogy a hamis pro duo kártyákat fel kéne dugdosni a gyártóik s*ggébe, viszont a microsd átalakítóval, simán jó az egész. van egy bizonyos írás/olvasás sebesség ami alatt akadnak a játékok ez igaz. viszont ezzel a megoldással kapcsolatban nem hallottam még ilyenrõl. lehet hogy lassabb mint a gamer edition, de annyival olcsóbb is, ráadásul másik eszközben is használható

Jóember... ha valaki nem tudja felfogni hogy a kínai kártya szar HIÁBA írod le egyszer, kétszer, ezerszer, akkor sem fogja felfogni. Az össz amit elérsz hogy mindenki másnak herótja lesz a milliónyi ismétlésedtõl.
És persze azt is hozzá kell tenni hogy a te felfogásod sem lehet túl jó ha ezt nem tudod belátni...
MaSzKa
akkor te kivételesen vegyél olyat amire nincs gari és sebességbe is lassabb és alig olcsóbb
ha neked erre van szükséged, meg a garimiatt az asztalcspkodásra
akkor Gratulálok

ár/teljesítmény/minõség/megbízhatóság arányba jelenleg a Sandisk memóriakártyák vezetnek

ajánlott az Ultra 2 és a Gamer Edition

MaSzKa
<#worship>

Én meg nem nagyon értek egyet. Sztem csak egy dolgot hajtogat: hurrá sandisk 10 év gari, fújj minden más. Talán ezért uncsi sokaknak.
shenmuedc
Tökéletesen egyetértek! A memóriakártya meg szerintem nem warez téma mivelhogy nem én tettem a foglalatot a gépbe.

Na szóval akkor ez a micro sd ami a képen van ez jó psp-be? Mert amirõl én kérdeztem az memory stick micro adapterrel nem sd micro. Szóval a memory stick micro jó psp-be?
PoisonChihuahua
Már nem azért, de nekem semmi bajom azzal, hogy Maszka mindig ír a memkarikkal kapcsolatban, ugyanis sokat segít! Ha észrevennétek õ nem vitatkozik, meg veri a nyálát fölöslegesen, mint ahogyan azt sokan közületek sajnos el szokták követni, hanem értelmes dolgokról ír és ahogy látom ért is hozzá, szal nekem ezzel gondom nincs. Egyébként sincs memkari FAQ, az elég gyengus GYIK-ban pedig nincs ezekrõl szó. Komolyan, most inkább jöjjenek a warez vs. no warez, meg a "hogyantudomflesselniapspm" típusú hsz-ek?
passatgt
dx-en ha a memkarihoz van márka írva, akkor eredeti, ha nincs, akkor másolt

<#idiota>
Ki kell cserélni a bannert <#hehe>
MEMKARI = azonnali BAN!