40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • lowdog
    inkább ne hirdesd mert aztán másféle Linket kapsz üziben...
  • Gideon Wieth
    Nah elkezdtem újra metal gear solid-al jáccani :) Van egy nagy gondom. PSYCHO. gondolom valaki emléxik rá h ő a gondolat olvasós pacák. Na már most a bajom hogy őt úgy lehetne legyőzni a főnököm szerint hogy a controllert át dugom a 2es slotba. De ugye ez psp... Valaki valami ötlet ? Vagy csináljam a lassú viz partot mos minden 10ik betalál módszerrel ?? Vagy hogy lehet ezt jól megcsinálni ?
  • Krisz018
    Már megvan a Link akinek kell a Link az írjon nekem egy üzit !!!
  • Krisz018
    PLS dobj már egy üzit nekem honnan lehet húni ??? PLS
  • Prince of Máté
    Need.For.Speed.Undercover.EUR.PSP-GLoBA
  • F1re
    köszönöm !! valoszinuleg ez lehetett a problema :D szal mar toltom is le a masik filet
  • baaka
    Létezik!!!psphungary-ról le tudod tölteni!!!!!!!!!!
  • Grodyann
    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy van-e olyan ps1 játékemulátor psp-re, amiben már a joystick-el is lehet irányítani. Elég idegesítő állandóan a gombokkal b@szakodni

Előre is köszi!
  • Verseghy
    Nekünk sikerült úgy gta vcszni, hogy neki fleshelt fat nekem meg eredeti gta és slim. Semmi gond nem volt.
  • Pitypang18
    Az a különbség, hogy a 2-ben mozoghatsz is egy pályán, meg kell keresni az ellenfeleket. Meg több karakter is van.
  • 5c0rp330n
    bár hasonló a 2, a sztorinak biztosan köze nincs egymáshoz a 2 esetben.. talán az zavarhat be, hogy a shin budokai 2 címe amerikában shin budukai: another way.
  • Prince of Máté
    Az nem azért van, mert Slim vs Fat, hanem gondolom nem UMD-ről játszotok, hanem ISO-ról, amiből vannak "hibásak".
    Én LCS-zni nem tudok multiban, mert kidob.
  • evil 007
    udv megtudná nekem mondani hogy a DBZ shin budokai 1 és 2 kozott mi a kulombség mert megvan mind2 és ugyan az a stori a menu meg midnen csak az elején van kiirva hogy budokai 2 amugy teljesen ugyanaz mint az 1 ez hogy lehet? 1 játékot adtak ki 2x?
  • F1re
    gtaval akartunk multizni ugy hogy neki slim nekem meg fat van es nem tudtunk mert bejoinolok es ahogy inditana a jatekot ki irja vmi connection lost nem ezt irja de hasonlot :D es mindenhogy szar mindig annak irja ki a hibat aki joinol aztan a masiknak is :D
  • PSPeti
    Gta-kkal MotoGp-vel SBK08 Fifa 08-09, NFS MW Medal of Honor Heroes 1-2 hasonlók...... rocky balboa
  • jaszy
    5.00 M33-3 hoz létezik magyarosítás?
  • F1re
    ha vki szokott multiba jatszani neten vagy haverokkal akkor irja le mivel :P en most haverommal miami vicet probaltuk ki nem sokat jatszotttunk de am jonak tunik :P meg neten jatszottam meg worms 2övel azzal is el lehet bohockodni akkor siman haveral toltam még tekkent az is fasza
  • BB7
    Kipróbálom! Köszi szépen!
  • Verseghy
    done
  • Zsoccc
    Esetleg próbáld ki a chili con carnage-t.
    Ratchet-et nem próbáltam még csak a daxter-t az jó volt.
  • baaka
    Bannert frissíteni kéne 5.00M33-3 ra!!!!!
  • rnd
    Akkor arról is írj egy fejezetet légyszi, hogy a köcsög kiadók egyre ritkábban költenek pénzt hogy szinvonalas játékokat csináljanak, és nem tudod mi lehet az oka...
  • Gideon Wieth
    és a rachet az mien ? :)
  • BB7
    És valami echte Fire'n'Run gamma? Ahol csak lősz? Mert most az kapcsolna ki rendesen! :) [Végigvittem Dynasty Warriors-t! <3]
  • Zsoccc
    Crisis Core FFVII, plusz picit más kategória de talán a syphon filterek.
  • Gideon Wieth
    ezek megvannak de köszönöm :-)
  • Prince of Máté
    Prince of Persiák, GTA
  • Gideon Wieth
    szar az uj nfs sajnos. Még mindig az underground 2 volt a legjobb a most wanted még tartotta a szintet aztán lejtő.....

Valaki tudna nekem valami jo mászkálós játékot mondani a god of waron kivül ? bármi jöhet. horrortól kezdve a marioig bármi :D
  • Prince of Máté
    Eddigi értékelések alapján kula. 3/10.
  • tyler82
    Erről senkise tud semmit?
  • Sati84
    Ne aggódj, erről írom a szakdolgozatomat, és bizony, a kölcsönadás problémája nagyon bonyolult, majdhogynem egy egész fejezet.
    Még az is lehet, hogy idézni foglak :-)
  • CaviaR
    A warez azt jelképezi, hogy nem fizeted ki a kiadónak a játékot amivel játszol. Te nem fizettél a GOW-ért, így légy erős: warezoltál. Az tök mindegy, hogy kölcsönkaptad, loptad, letöltötted torrentről, vagy akármi.
    Te a Daxterért fizettél, ha azzal játszol, az legális, de nem jogosít fel, hogy bármi mással játsz hivatalosan. ;)
    Nem kötözködésből, csak h tudd..
  • Verseghy
    Remélem jó lesz az új NFS:P
  • Sati84
    Ja, a lényeg lemaradt: egyből a torrent jutott eszembe, nem akartam azzal szórakozni, hogy UMD-ről rippelek. Amúgyse szeretem azt a hangot, amikor az UMD-t pörgeti a gép, szerintem nagyon egészségtelen és a Sony szerintem direkt úgy tervezte, hogy csak 2-3 évet bírjon ki a mechanika, hogy aztán vehessél újat.
  • Sati84
    Hadd mondjam el a saját példámat erre. Kint voltam augusztusban az USA-ban egy barátommal, ő God of War Entertainment Packet vett, én Daxtereset, mert majd úgyis elcseréljük kölcsönbe.

Most nálam van UMD-n a GoW, és még marad egy darabig, mert én meg akarom csinálni a God Mode-ban is, de közben letöltöttem neki ISO-ban, hogy addig is tudjon vele játszani. Ő közben CFW-ztette a PSP-jét (én is fogom majd, csak nem jött még meg az aksim még mindig :-(), és most tudja futtatni a játékot. Neki megvan a GoW, szóval ő nem warezolt. Én meg kölcsönkaptam, szóval én sem. Na? :-)
  • Anubys
    A gép megy rendesen, mert nem indítottam el a Recovery menü beállításai nélkül az update-et. Csak sajnos rohadt régi FW van rajta (3.30-as OE). Ettől függetlenül Pandora? Köszi a segítséget.
  • rnd
    Persze persze... meg van neki... de... akkor miért nem úgy kérdezte hogy: megvan egy játék umd-n hogyan tudom lementeni memóriakártyára hogy onnan játszak vele?
  • tyler82
    Az lenne a kérdésem hogy igaz hogy a PSP3000et ami a legújabb típus lesz nem lehet pandorázni? Valamint a jelenlegi típusoknál is vannak gondok DATE CODE 7D től felfelé?? (6,5,4,3,2,1 az okés)
  • BB7
    Szerintem is Pandora! De a #33300 is annak tűnik! ...
  • CaviaR
    A font mappát talán vissza lehetne tenni ha elindulna recoveryben, de sztem a vsh-ban egyedi fileok is voltak. Ezen már csak a pandora tud segíteni...