40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33422 Felteszem máshogy a kérdést:
Ki az akinek megvan a KZ:L és hajlandó is vele multizni? -
#33421 "lehet amugy hogy teccene ha jatszanek vele"
Ennyit rólad... -.- -
F1re #33420 lehetseges bar nem is jatszottam vele nagyon csak feltettem mert azt hittem vmi 3ds lovoldozos :D aztan kozbe nagy faszt ien felulnezetes szar :D lehet amugy hogy teccene ha jatszanek vele de nem baj xd -
#33419 Semmi sem szar, csak nem neked találták ki. -
Pitypang18 #33418 Én ki is játszottam... -
#33417 Van... Kaptam a géphez, kb. 5 percet játszottam... :) -
#33416 Van még rajtam kívül valaki akinek megvan a Killzone - Liberation? -
#33415 Gyerünk, mondjál másikat. -.-
Attól, hogy NEKED nem tetszik attól még nem szar! A legjobb game online amit PSP-n eddig láttam. Persze az már más kérés, hogy van aki nem bírja tartani a lépést... -
F1re #33414 szar az a kill zone vmi masik jatek kene :D -
#33413 Ha valakinek van kedve:
Killzone - Liberation
SG szoba, password: esgé
Nagy társaságra nem számítok, de hátha... :) -
#33412 A slim psp-n hogyan lehetne skypolni? Mikrofon ugye nincs benne. Headset gondolom, de hol és mennyibe kerül? -
Jimanszky #33411 Igen úgy értettem:).Megvettem a gémet és nagyon jó!!!!Nekem nagyon bejön, tök jó az irányítása!!Graf se olyan szörnyű, tiszta Keresztapa feeling -
#33410 Már rég megjelent :) -
Remélem hamar elviszik , ennyiért ajándék szerintem -
#33408 Baráti ajánlat! -
#33407 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok!
Tudom , ez nem a vatera , csak elég sürgős lenne és lehet hogy érdekelne valakit:
5db PSP UMD játék eladó , tokok , könyvek megvannak , egy fekete UMD tokot is adok melléjük!
-The Godfather
-Need for Speed Carbon Own the city
-Fired up
-Pimp my ride
-Twisted metal: Head on
6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.
Ha érdekel valakit pü vagy msn: [email protected] -
#33406 Már megy megoldva. Azért köszönöm. -
PSPeti #33405 Milyen mappába tetted, milyen FW-van a gépeden? -
#33404 Nem tudom mennyire tehetem fel ezt a kérdést itt de megkérdem:
Szedtem le gba és c64 meg snes emulatort de nem indul el egyik sem, mert azt irja nem indítható el. Ez miért van?? -
#33403 Na b@sza meg ............. ennek akkor sok értelme volt.
Akkor még egy kérdés. A slim psp-n hogyan lehetne skypolni? Mikrofon ugye nincs benne. Headset gondolom, de hol és mennyibe kerül? -
F1re #33402 van a psp 3000 már kevésbé csinálja viszont helyette csiiikos a kép :D -
#33401 Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy láttam hogy nemsokára megjelenik kis hazánkban is a psp 3000. Nekem ami miatt megérné a váltást az az, ha az új gépnek a kijelzője nem csinálná ezt az idegesítő után húzást (lassú válaszidő). Erről van valamai infó? -
Verseghy #33400 -
#33399 Azaz ugrasz a boltba beszerezni, akartad mondani? Nemde? -
Jimanszky #33398 PC-n toltam, ott bejött.Fel is teszem a gépre:).Köszi -
#33397 Egy olyat olvastam, hogy esetleg ezt az elsötétült kijelzős PSP Slim problémát úgy lehetne megoldani, hogy rákötöm a TV-Out kábelt. Esetleg valaki ki tudja próbálni akinek fennáll hasonló probléma és van TV-Out kábelje? -
Dj Siegfried #33396 hehe:D -
Verseghy #33395 Nekem megvan. Nem Nagy szám, de ha szereted a hasonló játékokat akkor ez is tecceni fog. -
#33394 közben találtam egy megoldást :D a fényképezögépembe pont egy ilyen
SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II van,csak az a gáz,hogy csak 2 GB,nem 8 :D nah mind1,1 hetet csak kibirok vele :D -
Jimanszky #33393 Engem is nagyon felhúzott a játék!!!Godfathert próbáltátok már PSP-n?:) -
#33392 persze, tudsz, többek között papírnehezéknek jó, vagy ha van eredeti umd-d akkor játszhatsz, csak menteni nem tudsz :D -
PSPeti #33391 Akiknek bricked lett a PSP-je annak a Pandora segíthet... -
#33390 Nekem is pont ez van a Slim-el. Én már mindent csináltam vele de nem kapcsolt be csak egyszer. Akkor viszont nem tudtam visszatenni semmit sajnos. -
Dj Siegfried #33389 egyszer én is jártam így, bekapcsolnám a cuccot. zöld led és fekete képernyő. aztán nem tudom mi történt, kb 100 jára bekapcsolom és bejön, na akkor gyorsan vissza mindent :D és lám ok....... -
timantes #33388 pitsába -
Dj Siegfried #33387 brick :S -
#33386 bameg hogy kbsztak ezek velem ! direkt elöre megrendeltem külön a memoriakártyát hozzá,erre most kapom az emailt hogy bocs,de elfogyott rég,pénteken kapnak árut,kövi hétre ittvan...bazd+++++++++ holnap jön a psp,memoriakártya sehol,rhdt jó :@@@@@ amugy attol még tudok csnálni valamit a pspvel,hogy nincs memoriakártya,vagy valami alaptalán van benne vagy ilyesmi ? -
timantes #33385 bekapcsolom a PSP Slimet , világít a zöld led. de NINCS KÉP , egyszerűen nem reagál semmire a konzol ??? ilyenkor mivan ? -
#33384 keddre megjön a psp slim :]
asszem felkészültem az alapokkal,remélem nem lesz semmi gond :D
mácsak attol félek,hogy a memorikártya nem jön meg keddig,mert ha nincs kártya,akkor hiába van psp :o
legyenmákedd!! -
#33383 Közben én is megtudtam, hogy nem.
Basszus, most várhatok tovább a PB-mre :-(