40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • baaka
    Amiről te beszél az már nem jó mert megnyitottad az isot!!!Amúgy meg hackelni kell a psp.t hogy tudj kártyáról játszani de az pedig itt:WAREZ=BAN
  • lecsoforever
    nekem meg van a mostwanted isoban meg nem isoban a nem iso az pontosan 1 az a neve PSP_GAME meg alata umd data.bin aban meg aban két mapa meg a mostwanted logobol 2ö meg 1 param.sfo ha eszt ra teszem a memokártyára majd ha rá teszem péespére akor futni fog mindenféle szofter beavatkozás gyári szoft al meg ijenenl frisétés nélkül?

KARIRA MEGKAPOM ÉLETEM 1SÖ PSP-JÉT JEEEE!!!!!!!
  • baaka
    PSP-re nincs valami homebrow progi, ami a memóriakártyát használja böngészőmemóriának????????
  • First Aye
    Köszi mindkettőtöknek!
  • baaka
    #33456 A VHS menüt a SELECT gombbal tudod előhívni!!!!

Ha vigyázol rá akkor kibírja persze !!
    25 ezernél nem ér meg többet!!
    Hát a fat egyértelműen strapabíróbb!!
  • Prince of Máté
    Select
  • First Aye
    A vsh menü-t hol találom!
    Bocs h láma vagyok!
  • First Aye
    Szerintetek bírja 1 psp 4-5 évig?
    Melyik a jobb a fat vagy a slim?
    Szijasztok!Szeretnék venni egy psp-t.Már találtam is egyet egy fatot + kapok hozzá még 4Gb-os memot.kicsit karcos a kijelzője, doboza nincs meg, szoval már elég régi lehet.Ez mennyit ér?
    És egy psp mennyi ideig birja?mejik a tartosabb a slim vagy a fat?
    válaszokat elöre is köszönöm!
    Ezek nem sz én kérdéseim csak a barátaimé!
    Bocs h egyszere túl nagy dózisba kapjátok!
  • BB7
    Nem! Amdrulának higgy! XD
    Ha kikapcsolod LASSABB LESZ! [Nem olvastam át kommentem reggel! Szted mikor keltem? :D]
  • baaka
    Na és akkor most kinek higgyek??????????két különböző válasz és ellentmondásosak egymásának!!!!!!!
  • amdrula
    Komolyan szarinted gyorsabbb lesz a neted, ha kikapcsolod a gyorsítótárat???
    Meg aztán sok lehetőség nincs, rakd fel szépen 2Mb-ra és élvezzed a még mindig lassú netet :P
  • BB7
    HA kikapcsolod akkor sokkal gyorsabb lesz a netelérésed! De ha bekapcsolva hagyod rohamosan csökkenni fog a MSed üres helye!
  • baaka
    És akkor mi a jó ha kikapcsolom vagy ha megnövelem a kapacitását??
  • butyokanime
    Sziasztok, vennék psp-t jó áron. Van valakinek eladója?
  • amdrula
    A GYOSÍTÓtár természetesen lassítási feladatoka lát el a PSP-ben is :D

Web cache

Web caches are employed by web browsers and web proxy servers to store previous responses from web servers, such as web pages. Web caches reduce the amount of information that needs to be transmitted across the network, as information previously stored in the cache can often be re-used. This reduces bandwidth and processing requirements of the web server, and helps to improve responsiveness for users of the web.

Modern web browsers employ a built-in web cache, but some internet service providers or organizations also use a caching proxy server, which is a web cache that is shared between all users of that network.
  • baaka
    Van a netbeállításoknál egy olyan dolog hogy gyorsítótár!Ez milyen szerepet tölt be a netezésnél(természetesen psp-n)??mots 512kb on van ha feljebb veszem akkor a töltetési sebesség nő vagy gyorsabb lesz valamivel a net??
  • Doomista
    oh istenem ! hogy én hogy összekevertem ezt a 2 dolgot :DDD CFW,FW,jaj ! én kérek elnézést ! :D ha jol láttam akkor pár bugjavitás találhato ebbe a 5.00 CFW-ben,tehát leszedem !
  • BB7
    Mire kell neked? Ha neked egy stabil CFW kell és lehetőleg a legújabb akk. 5.00 M33-3. De ha neked FW kell [Se PsPbe belenyúlkálás, se warez, se egyéb] akkor 5.02...
    Mire van szükséged? [Amúgy én szerintem maradok a 3.90es CFWnél!]
  • dzso83
    vigyázz, FW-ket ne keverd a CFW-kkel... :)
  • Doomista
    de nézd meg a listát,az az elötti verziokba csomo olyan ujitás van,amiért érdemes lenne leszedni,gondolom ez meg tartalmazza azokat,ujonc vagyok,szoval ne várjatok tul sokat :DDD
    amugy itt 5.00 van,de ahogy látom van 5.02 az uj,akkor hol tudnám letölteni biztonságosan a 5.02 FW verziot ? vagy elég a 5.00 is ? mert 5.00hoz képesz az 5.02 számomra nem tartalmaz fontos ujitást !
  • BB7
    Ha csak ennyi akkor nem éri meg!

Átnéztem rnd! Nagyából
    -Sleep timer
    -Automata USB
    -Új videóformátumok
    -Subtitle support
    -És új keyboard funkciók!

Szerintem még tudok nélkülük élni!
  • rnd
    PSP firmware verziók története...
  • Doomista
    Az újítások között van a külön főmenü ikon a Playstation Network, PS1-es formátumú játokok fullscreenban való játszása, elalvás időzítő a zenelejátszóhoz, automata USB mód, mikor csatlakoztatjuk az USB kábelt.Az alapértelmezett asztaltéma újra lett dizájnolva.

ennél többet nem tudok :D
  • BB7
    Én is 3.90 M33-3al rendelkezem!
    Kérdemén! Mivel nyújt nekem többet 5.00 M33-3?
    Egy puffancs PsPm van! Tehát ha mondjuk csak egy Szkájp javítást tartalmaz akkor [Kétlem! De kitudja!]

Előre is köszi! :)
  • Doomista
    FW: 3.90 m33-3
    köszi a válaszokat,akkor lehet leszedem :)))
  • rnd
    e. lehet, hogy megéri...

és a kérdés: miről? 2.50-ről? vagy 5.01-ről?
  • timantes
    a, nagyon
  • baaka
    Először azt írd le milyen fw-d van!!
  • iguanodon
    Prince of Persia - Rival Swords (csak UMD lemez - nincs tok) 2000 Ft
    Key Of Heaven 3000 Ft
    Untold Legends - Brotherhood of the Blade 3000 Ft
    Tomb Raider Legend 3000 Ft
    Tekken - Dark Resurrection 3000 Ft
    Ha mindet elviszed akkor 8000 Ft odaadom.
    Átvétel Budapesten.
  • Prince of Máté
    Elég egyszer is.
  • NeBby
    5db PSP UMD játék eladó , tokok , könyvek megvannak , egy fekete UMD tokot is adok melléjük!
    -The Godfather
    -Need for Speed Carbon Own the city
    -Fired up
    -Pimp my ride
    -Twisted metal: Head on

6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.
  • Doomista
    nekem nem a legfrisebb FW van fent,menyire érdemes felrakni a legfrisebb verziót ?
    a, nagyon
    b, mind1
    c, minek?
    d, felesleges

na?
  • timantes
    van egy PSP képernyőjére szabott jpeg képem , hova kell másolni hogy betudjam tenni háttérnek ??? Létrehoztam PICTURES és IMAGE mappákat is de ott sem ismeri fel a gép.

Köszi a segítséget.
  • Tinman #33429
    Eredeti FF VII. Crisi Core (német), perfekt állapotban (egy porszem sincs sehol) eladó. Akit érdekel p.ü. Csere is játszik, de csak perfekt cuccra!
  • PoisonChihuahua
    Várlak!
  • Zsoccc
    Rendben, majd megpróbálok felnézni.
  • PoisonChihuahua
    OK, én mindenestere fönn leszek, Devilhand néven.
    18:30 körül nyitok egy SG szobát esge jelszóval, jó?
  • Zsoccc
    Ma nem biztos, hogy összejön a dolog de majd megpróbálom, ha úgy alakul szólok.
  • PoisonChihuahua
    MOST?
  • Zsoccc
    Én régen eljátszadoztam vele egy darabig, nekem nagyon bejött de már olyan rég játszottam, hogy azt se tudom hogyan kell. Na majd előszedem és valamikor kipróbálhatjuk.