PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Igazad van. A procival én itt most a grafikára gondoltam. Valóban nehéz jót alkotni. Az X360at meg nem a sietség miatt cseszték el, hanem csak úgy 😊 Többször javítottak már rajta, de mindig lett vele valami új baj.

Töltsük le az internetet!

5c0rp330n
valamit nyilván számít a processzor, csak onnantól kezdve, hogy többmagos és 3 GHz felett ketyeg, sokkal lényegesebb dolgok a döntõ tényezõk egy konzolnál. gondolok itt játékfelhozatalra, egyszerû használatra, online szolgáltatásokra, megbízhatóságra. szerintem egyébként egy asztali konzollal pedig hasonlóan nehéz jót alkotni, mint egy handhald-nél, csak mások az elvárások. meg lehet nézni például a ps3-at: a 100 millió eladás felett lévõ elõdök után nyilván hatalmas figyelmet fordítottak rá, mégsem úgy sikerült minden szempontból, amilyen lehetett volna: késett, emiatt amikor megjelent, fõleg a régebbi gpu miatt annyira már nem is volt nagy szám. persze rengeteg erõ rejlik még benne fõleg a spéci procija miatt, még bármi megtörténhet. a microsoft üzletpolitikája pedig -mivel más esélyyt nem láttak- az lett, hogy bármi legyen, kihozzák az x360-at jelentõsen a ps3 elõtt, ez sikerült is, más kérdés, hogy emiatt a nagy sietség miatt cseszerintették el több szempontból is az egészet, alapvetõ tervezési hibákkal van megáldva.

2010 tél közepe...
KILLER2
A meleg mûve lenne ez? Mi lesz itt, ha még melegebb lesz? Elõre félek...

a PSP-3000 kb. mikorra várható?
KILLER2
Nem akarok kötekedni, de azt azért megkérdezném, hgyo miért ne számítana a processzor? Valminek kell vinnie a játékokat és bizony ahhoz processzor is kell. A C2Qt meg azért írtam, hogy nem olyan jó az X360 procija, mint az, de nem rossz. Mindegy, nem akarok vitázni, mert értelmetlen ilyenen, csak nekem úgy jött le, mintha erre céloztál volna. A PSP egy minõségi konzol, ezt el kell ismerni. persze, az X360 nem volt akkora durranás, de a PS3 sem. Sima TVs konzolból nem olyan nehéz nagyot alkotni, mivel ott nem kell számolni olyannal, hogy mobil legyen, kicsi legyen, stb. A PSP viszont egész jól bírja akksival, nem nagy, jól össze van rakva és a játékok is szépek rá és mivel hordozható játékból eddig csak a Nintendo GameBoy-ai voltak, amikben nem láttunk 3Dt (1-2 gyenge kivétellel) és az NDS, ami szerintem jó, de grafikailag nem nyújt sokat, szóval a PSP olyat mutatott, amit eddig nem láthattunk.

PC-s dühöngõ, ma haragszom a konzolra :
...meleg van, dühöngjük..azt jóvan
Ma a "BOX -ra haragszom" nap van!
nézzétek meg az uj topikokat :]
5c0rp330n
mondtam hogy szardarab? nem mondtam, csak hogy a maga idejében messze nem volt akkora szám, mint a psp. egyébként mondhattam is volna, mert tényleg egy fostalicska. azt meg hol mondtam, hogy egy árkategória a 2? és miért kéne C2Q egy konzolba? egy konzol nem attól lesz jó, mert hárommagos 3,2GHz-es procija vanm egy konzolnál az az egyik legutolsó dolog.

Errõl jut eszembe: ha télleg olyan szar a 360, akkor biztos milliónyi ember fog jelentkezni a cserére mégha nem is egy árkategória, nemde? <#fejvakaras>
Prince of Máté
<#eljen>

Azért szar mert van itt pár Sony fanboy és õk szidnak mindent ami nem Sony, legyen az 360,ds vagy bármi más... ennyi. <#vigyor2>
KILLER2
Ebben mondjuk van valami.
Jól van, nyertetek, egy árkategória.

Prince of Máté
PSP Slim 40k Xbox árkád 45 k.

KILLER2
Jól van, akkor szardarab az X360. De akkor sem egy árkategória. Vagy igen? Amúgy nem értem, hogy miért lenne szar. Persze, nem egy Core 2 Quad, de nem is 200e Ft. A PS3 jobb, persze, az Sony. És akkor a Wii mi? De jó, az X360 szar, mehet a cserélgetés.

5c0rp330n
ahhoz képest, hogy mennyire érzékelteted, hogy külön kategória a kettõ, elég rendesen összesikerült hasonlítanod a hardverét egy zugó toronynak ami 1 évvel késõbb jejent meg és zsebben hordozható handheld cuccal. technikai tudásban, a maga idejében az x360 egy szarcsimbók, míg a PSP szinte földönkívüli szerkezet volt, amikor bemutatták.

KILLER2
Az X360ban 3 magos 3.2 Ghz-s processzor van és HDben játszhatsz gyönyörû játékokat. A PSPben 333 Mhz-s processzor van és a kis képén játszhatsz játékokat gyenge textúrákkal stereo hanggal két kis hangszóróból hallva vagy egy jobb fülessel (nem szidom a PSPt, csak érzékeltetem a különbséget). Sok gondja van, de más kategória. Ilyen alapon csúcskategóriás gépet is cserélhetnék fekete-fehér régi telefonra, mert az nem fagy és lassul le, valamint nem is fogyaszt sok áramot. Lehet, hogy az X360 szarul van összerakva, de a teljesítmény benne van.
Jó cucc a PSP, de az egy hordozható kis konzol, az X360 pedig egy nextgen konzol.

Tinman
Ja-ja a box RROD-s lesz meg karcolja a lemezeket, a PSP meg csendben teszi a dolgát. Tuti nem cseréli el senki! <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Jól mondja AleXXXXX, egy X360 min 10e Ftal többet ér, mint egy PSP, így hacsak nincs nagyon, de tényleg nagyon felszerelve, akkor valóban az életben nem fogod ezt így elcserélni.

AleXXXXX
lol
Arra soha a büdös életbe nem fogod. :
Nem egy árkategória

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

fikoo
PSPmet Xbox360ra cserélném

baaka
nekem meg ez:

TrIp
az a firkálmány a hátulján nem valami bejövõs nekem... bár az ezüst tetszik, ezért is vettem olyat. a limitedek közül nekem a dartvaderes tetszik csak de az nagyon 😊

MaSzKa
ez nem így megy

van 4-5 féle sandisk PSP-be
és kapni itt is hamisat sajnos 😞

ezeket vedd: megbízható helyen
as hamis ponthegesztéssel van "fóliázva csomagolva"

de olvass vissza itt

SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 4GB | Memóriakártya
SanDisk Ultra II Video HD MemoryStick Pro Duo 4GB
SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 4GB

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II

erre gyorsabb az írás

de a másik is jó és az olcsóbb is

MaSzKa
van nálam 1 Sony PSP Final Slim Fantasy 7-es
kinézetre jól néz ki sztem

van hozzá 1 eredeti Sony MemoryStick Duo Pro March2-es memkari ami made in japan (most látok ilyet elõször 😄)
este lemérem a sebességét
és megnézem van e pixelhiba
😄

shenmuedc
Lesz egy memory stick micro kártyám adapterrel psp-be.Sandisk.
Ennek megfelelõ az olvasási sebessége ugye?
Most egy hamis 4 gigásom van ennek 4-5 mega/sec.
Ennél csak jobb lesz nem?
sajnos ez ilyen, egy megoldás van: árnyék.

nekem is playgear van, fat-hez, de nem napsütés ellen az sem jött be nálam...

TrIp
a tesztet az enyémmel csináltam. de másoltam a goodramra is, az talán egy leheletnyivel gyorsabb volt (0,5-1mega / sec) de nem vagyok benne biztos hogy ez az adapteren múlt...

BB7
SanDisk 4GB Memory Stick PRO Duo Gaming
v.
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
?
TrIp
playgearem volt még a régi fat gépemhez, egész használható ha süt a nap.

BB7
Természetesen a Minõség! <#rolleyes>
De... akk. is zavar ez a dolog h. nem látom! <#falbav> Na mind1!<#fejvakaras>
MaSzKa
ha jó minõséget akarsz akkor fat

ha kis súlyt és laposabbat akkor slim

MaSzKa
ja az jó van 3féle is fathez

BB7
... most erre had ne mondjak semmit! ...

Am. láttam azt a Logitech KeményTokot! az ér vmit?

Meg még 1 kérdés! ... Slim és Fat kijelzöje között vanb difi? És ki mit ajánl?
MaSzKa
árnyék 😛

BB7
NA elnézést azért ha ezt a témát kifejtették már 1*!
PsP Vásárlás elött állok! PsP-ztem már nem keveset! De... az a problémám, h. ha kicsit is világos van(ERGO: Süt a nap) akk. nem látok SEMMIT! ... Megoldás erre?
MaSzKa
és melyik a jobb?

és melyikkel csináltad a teszteket?

TrIp
igen. ugyanaz. onnan rendeltem hongkongból. meg vettünk a héten egy olyan goodram-ot is a speedshopnál, tesóm gépébe. ugyanaz kábé a kettõ. az enyémben a hongkongi van.

MaSzKa
de te hol vetted?

a 7dolláros ua mint ami neked van?

TrIp
azért 7 dollár, mert dollárban vannak feltüntetve az oldalon az árak, és nincsen postaköltség. és ez így ennyi, nem tudok vele mit csinálni 😊

MaSzKa
akkor miért irod hogy 7dollár

amúgy valaki irta már itt hogy kinából szállítanak ide ilyet ha kell olcsón

csk az ez e?

TrIp
hongkongból van, de lehet kapni itthon is a speedshopnál (goodram pro duo) viszont 4e forint.
a microsd az a digitalmixtõl van, 16gigás nem tudom hogy van e utána kell nézni

zsir, igy ugyanazt a kartyat lehet hasznalni a PSP-hez meg a DS-hez 😊)

MaSzKa
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO | Memóriakártya 13.861 Ft.
SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 8GB | Memóriakártya 14.738 Ft.
SanDisk Ultra II Video HD MemoryStick Pro Duo 8GB |15.950 Ft.
SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 8GB 24.138 Ft.

MaSzKa
Termékkör: Memóriakártya
Márka: SanDisk
Típus: 8 GB Micro SDHC
Szállítási idõ: 1-10 nap
Termékkõr: Fotós kiegészítõk
Ár: 5.859 Ft. (ÁFÁ-val terhelt bruttó ár)

Termékkör: Memóriakártya
Márka: SanDisk
Típus: Mobile Ultra Micro SDHC 8GB
Szállítási idõ: 1-10 nap
Termékkõr: Fotós kiegészítõk
Ár: 6.941 Ft. (ÁFÁ-val terhelt bruttó ár)

MaSzKa
ez tényleg jó

16gb-os van?

lehet veszek én is 1-et

a sandisk honnnan származik?

hol eagletec pro duo adapter (7$)

tudsz szerválni?

kina?

TrIp

TrIp
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080814257.jpg

sandisk class4-es 8gigás microsd (5800ft)
eagletec pro duo adapter (7$)

összehasonlításképp, a hamis 2 gigás pro duo kártya az olvasóban 2mega/sec-el volt írható...

MaSzKa
és ez mi pontosan?

milyen kari és milyan adapter

? ft fényképet róla