40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
PSPeti #33502 -
lecsoforever #33501 psp-4ever -
#33500 "Feladó: lecsoforever
Elküldve: 2008. 12. 03. 15:06
Tárgy: üzenett
szia nekem van minden szoftra magyarositás kivéve a 3.90 ven es ha érdekel szoj"
nee neeeeee nee :S :S: :S:S::S
nekem pont a 3.90-re kéne -
#33499 Normálisabb kocsikba már van rendes dugó, autóban Xboxal nyomulni már egyáltalán nem luxus. Normálisabb háttámlára szerelhető kijelző 40k, ha nincs dugó akkor átalakító 5k, Xbox arcade 40k. A VGA-m többe került :-DDD -
Verseghy #33498 :DDDDDDDD -
amdrula #33497 Én tuti xboxot vennék, ha választani kéne... -
dzso83 #33496 én is épp egy ilyen embert keresek, ha találsz szólj légyszi :) -
#33495 nincs itt valaki esetleg, akinek 5.0 as meg sok más szoft os magyar menü van, mert már végigkerestem az egész netet alfától omegáig, és sehol nem találtam ilyet, pedig nagyon nagy szükségem lenne rá. előre is köszi a helpet. -
#33494 psp. -
guppy #33493 41x-er is....köszönjük -
lecsoforever #33492 5.0 as meg sok más szoft os magyar menü van akinek kell valaamejik szojon és elküldöm. -
rnd #33491 Nem kell 40x beírnod... elhisszük elsőre is... -
lecsoforever #33490 na pontosaban magyar menü az irjon aszt át küdöm -
lecsoforever #33489 akinek kell msn-en vagy magyarositás vagy 5.0 as szoft az irjon. -
Hut #33488 meiket használod sűrűbben? -
#33487 Köszönöm a sok segítséget! -
#33486 Elég lenne megnézni az aláírásomat... Segítek: mindkettő van. -
lecsoforever #33485 Akinek kell msn vagy magyarositás psp-re az vegyen fel msn-re aszt át ködöm. -
#33484 Ha sokat utazol vonaton/buszon akkor PSP. Ha többet vagy otthon akkor Xbox.
Nekem mind2 van. A PSP-t mosanában csak mp3 hallgatásra használom munkába menet. -
Hut #33483 neked mind 2 van ha nem akkor meik van? -
#33482 Mindkettőt. Box otthonra, PSP iskolába/egyéb helyekre... Ha csak az egyikre van pénzed, akkor döntsd el, hogy melyiket tudod jobban kihasználni, stb. (egyébként hülye kérdés...:D) -
#33481 te kecibuta vagy ! -
Hut #33480 hello szerintetek meiket érdemes meg venni psp-t vagy xbox 360-t? -
lecsoforever #33479 de akor is ha valakinek 1 hibája van valamivel akor biszos a másik is és az öszes töbi is azz!ez 1 hibás szeria van de korigálták de még mindig van forgalomban 3000 seria de ha visza viszed kicserélik! -
#33478 OFF
Az ilyeneket komolyan read only módba kéne tenni, mert kiszabottul irritálnak. Caps beragadva, fullos "heJesírás" és ráadásul baromságokat beszélnek, amit néhányan lehet, hogy el is hisznek(sajnos).
SRY DE "ESZT MÁR LE KELET IRNOM!"
ON
Jöhetne már valami jó játék psp-re. Pl. a régen beígért GT-ért lassan már ölni tudnék... -
#33477 Inkább segítenétek vita helyett... -
#33476 A sony bejelentette hogy nem orvosolja a problémát!!!Amit te írtál annak semmi alapja nincs és ezt pletykának hívják!!!!!!!!!!!!!! -
rnd #33475 1. ne kiabálj, attól nem lesz igazad, capslock off
2. a kijelzője most is ugyanaz a psp3000nek mint "régen", tehát most is "csíkoz" ez nem bug, hanem feature
3. a visszarendelés csak egy bundle-re vonatkozott a kettőből tudmásom szerint... -
lecsoforever #33474 !!!!!!!!!!ESZT TÖKRE BIROM!!!!!IGEN VOLTHIBA A PSP-3000 KIJELZÖJÉVEL DE ESZT ÉSZRE VETÉK ASZTÁN VISZA RENDELTÉK AZ ÖSZESETT IGAZ 1-2 MEGVETEK MIELÖT VISZA RENDELTÉK DE ESZT HA VISZA VESZED AKOR VISZA CSERÉLÉK MÁSIKRA DE CSAK AKKOR HA TÉLEG BAJ VAN!!!!!!OST MÁR TUTI OGY HA VESZEL PSP-3000-REST AKOR 99.90% NEM LESZ BAJA-A KIJELZÖJÉVEL. -
#33473 Sziasztok! Sikerült vennem egy PSP-t :) , a kérdésem az lenne (ugye még kezdő vagyok), hogy hogy tudok felrakni msn-t a psp-re! Átnyálaztam a FAQ-ot, de ott ami van link teljesen más, meg a leírás hogy mit hova rakjak a mem karin. Ha valaki tud légyszives segítsen, fontos lenne. Köszönöm -
#33472 A Slimet, mert a 3000 csíkozza a képet. -
Hut #33471 Hello!
Valaki nem tudná nekem elmondani hogy meiket érdemesebb meg venni?
A psp-t vagy a psp 3000-t? -
dzso83 #33470 amikor a datel bejelentette már akkor szóltak Alekék, hogy szerintük ez kamu... és igazuk is lett, az új alaplapokkal ez sem tud mit kezdeni. -
#33469 thx
20-30dollár az akksi -
rnd #33468 A Datel bejelentett kábé egy hete egy "új generációs" pandora akksit amivel miden psp-t lehet cfw-zni. Ez a hír meg azt írja le hogy félig kamu... -
#33467 ez mit jelent? -
#33466 Ne írj ilyet, az emberek 95%ának fontos ez a funkció egy handheld JÁTÉKkonzolba (nem beszélve a skype, MSN s társairól), hiszen annyi ingyen hotspotunk van, hogy csuhaj:)
Játékra... zenehallgatásra..., talán filmezgetésre is jó lenne a PSP, de az kit érdekel?:) -
Jimanszky #33465 Szívesen mennék, ha wifis routerem lenne:((.Gondolom enélkül nem tudok:( -
First Aye #33464 gk-n én is ugyanezt válaszoltam!
Ajánlom figyelmedbe!
http://pspfilez.extra.hu/
http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=123
Ezeket, h olvasd el ártani nem árt, és majd ha megkapod akkor majd érteni is fogsz hozzá ! -
#33463 El kell, hogy keserítselek! Azt hittem hamarabb rájössz de: A PSP NEM NETEZÉSRE VALÓ!
Van benne! De ALKALMATLAN rá a készülék!