PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super DANTE
Így néz ki, az alsó részén van a mikrofon, valamint a Home gombon már a PS logó van.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Ha télleg csak ennyi és semmi eltérés nem lesz a slim technikai adataitól ezeken kívûl akkor nemsok értleme van megvenni. + ha a $ony ilyen TA-088 V3-as alaplapot tesz bele, akkor még törés-sem nagyon lesz hozzá(Bocsika a warezért<#kuss>)
Egyenlõre nem sok értelmét látom hogy a fat vagy a slim gépet lecseréljem erre...
shenmuedc
Na vanyeg két hete vettem!
Na de sebaj a mikrofont úgysem használnám (Nincsen ember a földön aki rávenne erre a gagyi msn õrületre)
Csak a kijelzõt sajnálom pláne ha a válaszidõn is javítanak esetleg.
Tinman
Tényleg hervasszatok tovább :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zsolltikka
Lesz PSP-3000.

Ami új:

1. Beépített mikrofon a Skype-nak és Go!Messengernek
2. Világosabb, és kevésbé tükrözõdõ kijelzõ.

forrás

MaSzKa
az amit linkeltem slim FF7-es PSP 1 hónapos és a sart gomb széle már le is kopott

slim gagyi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
Igen tapasztalat, hogy az SG-t lassan hozza be, de próbáld ki Java nélkül 😊 Ugyanolyan "gyors" lesz mint a többi oldal.
MP4-et pedig a Video könyvtárba kell rakni, ha nem megy, az azért van, mert nem vagy rosszul konvertáltad át.
Használd az Xvid4PSP progit 😊

5c0rp330n
azért nem csak attól függ, sõt, psp esetében leginkább nem attól függ. egyrészt mivel 802.11b szabványt támogat csak, ami a ma elterjedt wifi sebességének a harmadát ha tudja, másrészt és az sg kitûnõ példa, hogy hogyan tud perceken elszarakodni egy sima oldalon a semmin. (ami telefonon pár másodperc alatt bejön, chatbox-al, javástul, flash-al, mindennel)

Alien!
még egy kérdésem lenne...az mp4 videókat melyik könyvtárba kell rakni,hogy lássa a PSP??? videóból nem megy.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
saját értelemszerûen...egyébként kösz,így már jobb!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prince of Máté
Az a a wi-fi állomásól függ... Illetve mekkora jelerõsség. Ugye a saját netedet használod és nem a szomszédét?<#nyes>
Ha SG-zni akarsz, kapcsold ki a Javát.

Alien!
thx...és a gyorsaságra? kikapcsoltam mindent,mégis tetû lassú....

Prince of Máté
Kódolást átrakod nyugatira 😊 Sajna mindig át kell állítani.

Alien!
én most vettem slim-et,sztem k*rvajó...Nagyon könnyû,ergó nem zavar,ha zsebrevágod..Valóban minden mûanyag rajta,de nem gagyi,max annak tûnhet a súlya miatt...netezésre sztem alkalmatlan,egyrészt lassú,másrészt a magyar betûk hiányában nehezen olvasható minden..ezekre van megoldás?!?

kisgabo
szerintem a slim minõségi kivitelezésban jóval a fat alatt van... olcsósított a sony. <#duhos2>

Köszi..
Fatom volt és most slimem van hát a silm gyorsabb és talán jobb vele a netezés a megnövekedett memoria miatt, de 1.5 fw-et ugyebár emulálni
kell ami kicsi macera..mondjuk nem nagy dolog és mint okan irják
szerintem is kicsit talán az anyagi minösége nem a legjobb ,de
szerintem egyáltalán nem olyan szörnyü hogy csak ezért vegyél fat-ot..
Ughogy én azt mondom hogy izlés kérdése

MaSzKa
olvass vissza 1 keveset itt

sztem 8gb-ost vegyél arra sok mined ráfér
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II

BB7
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
Illetve 8Gbos társa között vacilálok! :S
Kérdésem: Csak a tárhely több... vagy (Ha azon vannak a játék "B.Mentések" akkor) gyorsabban tölti be illetve gyorsabban futtatja a játékokat?
Mert ha a Difi a 4Giga meg a 8Giga.. akk. elég a 4Gigás! 😛 Úgyis a gépen ott van minden! 😄

Illetve 2.kérdésem: A Fat és a Slim PsP között milyen különbség van? (Kinézetet, vékonyságot, és elrendezést eltekintve!) Vagy erre nincs egy Összehasonlítás? Vagy 1 táblázat?
BB7
S.A.J.T. Pack ! (3.90M33 Custom FW ) -ot szeretném valahonnan
megszerezni..eM82 oldalárol már sajnos nem tudtam elérni és
mindenhonnan oda irányitanak..segitsen valaki rajtam <#vigyor3>
ingyenes ugyhogy remélem nem warez <#crazya>

elõlapot cserélni nem ngy dolog csak egy csavarhuzo kell hozzá..ja és tudod ami nem jön azt ne feszitsd hanem keress tovább csavarokat..<#vigyor4>

bauer15
hali annyi lenne akérdésem hogy egy elõlapot mennyire nehéz/könnyû lecserélni?
Kell valamennyire érteni a belsõ dolgokhoz?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

én sem számítok nagy durranásra...
5c0rp330n
honnan tudod? nem alaptalan a feltevése a legutóbbi hígfos alapján amit kaptunk fél év késéssel..

tévedsz
Prince of Máté
Ja, jó szar lesz ez is.

baaka
jól hangzik!

fikoo
Az új Need For Speed: Undercover premierje November 21. És láss csodát, azon a napon PSPre is kijön <#vigyor2>
klikk

MaSzKa

5c0rp330n
LocoRoco2/Patapon2.. hogy mikor azt nemtom..

CaviaR
ez egy-az-egyben a sima slim, max átírták a kettest hármasra. 😊
A slimben ugyanis pont itt van a wlan modul és az antenna.
Egyébként a fatben is ott van az antenna, csak a wlan modul a baloldali iránygombok alatt van a kártyaolvasóval és a hangkarival.

Szal fake

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

fikoo
Hali!
Valami újabb játékmegjelenésrõl van hír?

KILLER2
Gondolom az a WLAN antenna.

Töltsük le az internetet!

5c0rp330n
hát, én nemhiszem, hogy ez ennyit számítana. meg amúgyis a rajz a PSP-3000-rõl van, és szvsz fake. meg amúgyis a WLAN modul helye számít, mi az h antenna? van telefon is benne?

Prince of Máté
Igen azt én is észrevettem, hogy jobb oldalt van az antenna, mert mikor netezek, és két kézzel fogom a PSP-t akkor gyengébb a jelerõsség... Ha csak bal oldalt fogom akkor erõsebb 😄

MaSzKa

MaSzKa
Hori

MaSzKa
van FAT Japan psp-m

azon szerecsére nincs semilyen pixelhiba
van rajta Hiri Japan védõfólia is

Tinman
Megyek rókázni <#wow3><#vomit>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
nem cserélik, mivel a játékélményt nem befolyásolja, max a szemed bántja.

ez a sony... <#idiota>

Tinman
Nincs erre gar?
Lehet 10 subpixel hiba akkor sem cserélik???

MaSzKa
errõl beszéltem zsír új és 5 subpixelhiba
Sony PSP Final Slim Fantasy 7
eredeti Sony MemoryStick Duo Pro March 2 5500-6500MB/s írás

bauer15
elõlap
hello annyi lenne a kérdés hogy ilyet hol tudok kapni Magyarországon,
Vagy ehhez hasonló elõlapokat?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

kisgabo
mitõl segitene?

KILLER2
Akkor ez van, fáradt voltam 😊

Töltsük le az internetet!

Próbáld meg azt, hogy egy teljes napig kikapcsolva akksi, töltõ nélkül hagyod a gépet. Állítólag segíthet a pixelhibán jó pár esetben.
Akkor NE vegyél. Ennyi. Ez ugyanolyan téma ami lovagoltok mint az x360 szar...
Tinman
Ban plz tábla nem véletlenül került oda... nem kellett volna komolyan venni a hszt ;-)

5c0rp330n
hehe 😊

MaSzKa
nah megnéztem baxarás ezen van 5subpixel hiba is 😞

most este max fényerõn feketeháttéren fehér pöttyök világítanak 😞

slim 1 fos megint bebizonyosodott ha minõségrõl van szó

MaSzKa
Sony MemoryStick Duo Pro March2 5500-6500MB/s írás

sztem nem olyen rossz kb mint a sima kék sandisk 2gb-os