40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Öööö... Egyfelől a mili- (mint előtag és 0,001x) az milli-, másfelől az "amper" vegyes hangrendű szó, tehát helyesen: "amperos" szerintem.
  • CaviaR
    Az nem "miliamperos". Akkor már miliamperes, tanulj már meg normálisan beszélni kérlek. Különben az mAh nem miliamper, hanem miliamper-óra. kicsit más tészta. Mondanám h nézz utána, de gondolom felesleges.

Amúgy nem szeretjük bogarászni a förtelmes helyesírásodat, de sztem te nem is vagy igazi. Te valami kandi-kamera akármi vagy, és teszteled a netezőket, mit szólnak egy ilyen féleszühöz: segítenek-e, vagy kiröhögik. Hát nemtom. :D
  • lecsoforever
    azért mert minél nagyob miliamperos análtováb birja én ugy is a lehetö legnagyob miliameros aksit teszek bele veszek hozá.
  • rnd
    Még egy dolgot mondj már meg: miért számít neked hogy milyen akksi van hozzá? Úgyis adják vele, ha nem tetszik akkor se fogják kivenni belőle, max eldobod ha nem kell... bár akksi nélkül nehéz az élet pspvel...
  • lecsoforever
    oké szoktam olvasni de eszt a kérdést nem találtam de in slimet veszek ujjonan jövöhéten kb
  • dzso83
    phat 1800
    slim 1200

kb ugyanannyit bírja mindkettő mert a slim takarékosabb...
    de ezt előttem is leírták... előbb olvass majd kérdezz... szerintem az segítene sokszor.
  • lecsoforever
    most akor 1200 vagy 1800? vagy atol fugg hogy hol mejiket rakják bele de 1200miliamper alá nem menek?
  • Prince of Máté
    Azt a Fathez adták, slimhet 1200mAh-jár, de a slim jobban takarékoskodik az energiával, így kb ugyanaddig bírják.
  • 5c0rp330n
    1200.. illetve ennyi mAh-osat..
  • Banyapapa
    1800mAh
  • lecsoforever
    hány amperos akumlátort adnak a psp slimhez?????????
  • lowdog
    nekem van magyar menü 3.90 vegyél fel msn és adok
  • First Aye
    Küldtem privit!
  • lecsoforever
    hány amperos aksit adnak hozzá ujonan a slim hez?
  • butyokanime
    Mitől lehet az, hogy rárakok egy iso-t a mem karira, lája a psp hogy ott van, lejátsza a zenét hozzá meg minden, és amikor elindítanám fekete képernyő. Nem minden játéknál van ez. A Fifa 09-nél bejött a fifa-s indító képernyő de csak töltött, nem ment tovább. Némelyik játékot meg rárakom és egyből megy. Régiófüggő? Nem mindegy milyen játékot rakok rá vagy mi? Valaki hozzártő segítsen már légyszives.
  • rnd
    Akkor őhozzá ne vidd...
  • BADE
    nekem azt mondta a srác,akivel flesheltetni akarom,hogy 4.xx szoftverrel nem tud mit kezdeni és hogy az újakat ezzel adják ki
  • rnd
    Ha lenne magyar menüm 3.90hez tuti tudnám a választ...
    Valszeg: gép, akksi, töltő, füzetek.
  • rnd
    Szerintem valahol a 4.8x és 5.0x között mennek a gyáriak. Attól függ hogy melyik boltban veszed és ott mióta csücsül a polcon. De ez miért érdekes???
  • lecsoforever
    mit adnak a pianoblack base pack hoz? tudjátok ahoza kicsifekete télglaku dobozhoz?meg hány amperos aksit anak hozá?
  • lecsoforever
    én is kérdeztem valamit segitsetek.
  • CaviaR
    Miért érdekel annyira mi van rajta eredetileg? Nem tudjuk, mert mindegyiken más van korától függően. Pandora az egyetlen megoldás rá, az viszont bármelyiket viszi.
  • BADE
    nagyon átsiklottunk a kérdésem felett
    remélem vki tud is rá válaszolni,előre is köszönöm!
  • lecsoforever
    mit adnak a pianoblack base pack hoz?tudjátok az a kicsi tégla alako dobozhoz

meg hányas aksit hány amperos vagy mi?

• First Aye
    Szerintem valakit nem kell lebaszni azért mert nem a helyes szót használta!

http://www.youtube.com/watch?v=N0IV4f9KAjc&feature=PlayList&p=D0A44594064252FA&index=0

Ráfér a fórumra egy kis humor!
  • lowdog
    a tört nyilván onnan jön hogy azoknál a gémeknél ahol sorozatszám, hardverkulcs, egyéb védelem volt, azt fel kellett törni, pc-n ma is sok játékhoz kell törés, szóval ez inkább csak ráragadt...
    az okosítás/butítás szerintem is faszság
  • Monkis
    Esetleg valaki tud segiteni GPS ugyben. Elinditom a Go!Explore-t es azt irja csatlakoztassam a vavot, de az ra van csavarozva. Otlet Fat PSP 3.90 M33
    Elore is koszi.
  • PoisonChihuahua
    Most komolyan, mióta hívják a másolt játékokat "tört" játékoknak? Sohasem értettem. Mitől "tört"?
    A kedvenceim: "okos" vagy "okosított" játékok, "butított" gép, ill. "karcolt" játék. WTF? O_o
  • BADE
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy Sony PSP Slim&Lite-ot,de fel szeretném rakatni a magyar menüt ill. frissíteni sztném,hogy vigye a tört játékokat is.
    Sztetek milyen szoft van rajta eredetileg?
  • guppy
    vagy azt is megpróbálhatod h átállitod a no umd modot
  • PoisonChihuahua
    Google-ba beírod: PSP error codes
    Első találat:
    "80020148 - Unsupported PRX type | This error also seems to appear when you are running an iso with a fake mem. stick"

Nagyon nehéz volt, huh, kemény 3 kattintás és kb. 30mp....
  • PSPeti
    MIÉRT NEM TAKARODSZ MÁR EL INNEN??????????
  • lowdog
    nem mondod, tényleg???!
  • lecsoforever
    meg van 5.0 ra hungarositás!
  • harisn
    sziasztok tudna valaki segiteni neken letöltötem a undercovert a psp re felraktam de nem indul azt a hibát irja ki ,hogya játék nem inditható 80020148-as hiba mi lehet ez ha valaki tud segitene? 5.oo M33-3 van a gépen
  • lowdog
    magadnak kerested a bajt :)

na és meglett 5.00-ra a magyarosítás? :)
  • lecsoforever
    ár??
  • kisgabo
    4 gb sandisk pro duo ultra 2 karim, szívesen rásóznám valakire.

hibátlan cucc, budapest.
  • lecsoforever
    mit fejezek be nem csináltam semit?rolam van szo?
  • baaka
    Kérlek szépen fejezd be!!!!!!!! kösziszia