PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Egyenlõre nem sok értelmét látom hogy a fat vagy a slim gépet lecseréljem erre...
Na de sebaj a mikrofont úgysem használnám (Nincsen ember a földön aki rávenne erre a gagyi msn õrületre)
Csak a kijelzõt sajnálom pláne ha a válaszidõn is javítanak esetleg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ami új:
1. Beépített mikrofon a Skype-nak és Go!Messengernek
2. Világosabb, és kevésbé tükrözõdõ kijelzõ.
forrás
slim gagyi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MP4-et pedig a Video könyvtárba kell rakni, ha nem megy, az azért van, mert nem vagy rosszul konvertáltad át.
Használd az Xvid4PSP progit 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha SG-zni akarsz, kapcsold ki a Javát.
Fatom volt és most slimem van hát a silm gyorsabb és talán jobb vele a netezés a megnövekedett memoria miatt, de 1.5 fw-et ugyebár emulálni
kell ami kicsi macera..mondjuk nem nagy dolog és mint okan irják
szerintem is kicsit talán az anyagi minösége nem a legjobb ,de
szerintem egyáltalán nem olyan szörnyü hogy csak ezért vegyél fat-ot..
Ughogy én azt mondom hogy izlés kérdése
sztem 8gb-ost vegyél arra sok mined ráfér
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
Illetve 8Gbos társa között vacilálok! :S
Kérdésem: Csak a tárhely több... vagy (Ha azon vannak a játék "B.Mentések" akkor) gyorsabban tölti be illetve gyorsabban futtatja a játékokat?
Mert ha a Difi a 4Giga meg a 8Giga.. akk. elég a 4Gigás! 😛 Úgyis a gépen ott van minden! 😄
Illetve 2.kérdésem: A Fat és a Slim PsP között milyen különbség van? (Kinézetet, vékonyságot, és elrendezést eltekintve!) Vagy erre nincs egy Összehasonlítás? Vagy 1 táblázat?
megszerezni..eM82 oldalárol már sajnos nem tudtam elérni és
mindenhonnan oda irányitanak..segitsen valaki rajtam <#vigyor3>#vigyor3>
ingyenes ugyhogy remélem nem warez <#crazya>#crazya>
elõlapot cserélni nem ngy dolog csak egy csavarhuzo kell hozzá..ja és tudod ami nem jön azt ne feszitsd hanem keress tovább csavarokat..<#vigyor4>#vigyor4>
Kell valamennyire érteni a belsõ dolgokhoz?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
klikk
A slimben ugyanis pont itt van a wlan modul és az antenna.
Egyébként a fatben is ott van az antenna, csak a wlan modul a baloldali iránygombok alatt van a kártyaolvasóval és a hangkarival.
Szal fake
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
azon szerecsére nincs semilyen pixelhiba
van rajta Hiri Japan védõfólia is
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez a sony... <#idiota>#idiota>
Lehet 10 subpixel hiba akkor sem cserélik???
Sony PSP Final Slim Fantasy 7
eredeti Sony MemoryStick Duo Pro March 2 5500-6500MB/s írás
hello annyi lenne a kérdés hogy ilyet hol tudok kapni Magyarországon,
Vagy ehhez hasonló elõlapokat?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
most este max fényerõn feketeháttéren fehér pöttyök világítanak 😞
slim 1 fos megint bebizonyosodott ha minõségrõl van szó