40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33582 Igen megéri.
Leírom, hogyan kell:
Letöltöd az 5.00-ás FW-t innét
Ezt átnevezed 500.pbp-re, bemeásolod a következő könyvtárba:
PSP/GAME/Update/500.pbp
Ezek után letöltöd innét az 5.00 M-33-as CFW-t, ezt is bemásolod ide PSP/GAME/Update.
Bekapcsolod a PSP-t, és a játékoknál elérhetővé válik a frissítés.
Elindítod, innét már minden egyértelmű.
Ha kész van, törölheted a fájlokat, és felrakhatod az M33-4-es updatet is. -
Jimanszky #33581 Szerinted megéri frissíteni 3.90-M33-ról?Most egy láma kérdés jön:hogyan tudom itthon frissíteni az fw-t? -
#33580 -UMD/ISO sebesség (processzor sebessége ISO játékoknál) most már a PSN játékokra is érvényes.
-Néhány újabb játéknál nem működött a beállított sebesség, ezek is javítva lettek.
-Újra lehet M33 Updatet használni, a hibás fájl javítva.
Ezen kívül egy új funkció is bekerült az FW-be, a VSH Menüben ezentúl kiválaszthatjuk a "Shutdown" opciót is. -
#33579 És mik az ujítások? -
#33578 Megjelent 5.00M33 -hoz a 4-es fix!!!!!!!!!!!!!
Bannert frissíteni kéne 5.00M33-4 -re! -
#33577 Meg nem mondom hol, de után gyártottban létezik olyan ami tudja mindkettő kimenetet. -
Hut #33576 hello
valaki nem tudja honnan tudnék rendelni az internetröl psp matricát -
amdrula #33575 Csak az egyikkel tudsz játszani, ha slimet használsz, asszem az a komponens, de keress rá, nem nehéz megtalálni. A mássikkal kb. csak filmnézés megy, ha jól emléxem. -
#33574 minden konzolboltban lehet kapni komponens kábelt psp-hez,az egyik boltban mindkettő ugyanabban az árban van,ha megveszem a komponenst,de a TV nincs ennyi bemenet,attól még ugyanúgy tudom használni nem?(max a másik kettőt nem dugom be,tervben van egy LCD tv is,ezért is hajlok a komponens felé) -
guppy #33573 hát nem -
#33572 faxa -
#33571 Ne haragudj, hogy beleokoskodok, de ami külön visz színeket az az RGB és a Dsub (VGA)kábel. A komponens hordoz egy világosságjelet, egy fekete fehér jelet, és egy színkülönbségi jelet. -
#33570 Hello!
Fifa09 milyen PSP-re?
Jó, játszható, szép stb.?? -
#33569 Csak hogy tisztázzuk:
Az "5 ágú"-t azt úgy hívják, hogy komponens, a "3 ágú"-t meg úgy, hogy kompozit és teljesen különböző a kettő!
A kompozit-nál a videojel 1 kábelen (sárga) jön, így a megjelenített kép nem lesz a legszebb.
A komponens esetében a videojel 3 különboző kábelen (vörös[R], zöld[G], kék[B]) jön, a három kábel a három színt (R-G-B) külön hajtja a tévén, így sokkal élesebb és színesebb képet kapunk, illetve ez a fajta jelátviteli mód támogatja a progressive scan-t is (480p, 720p). Viszont ilyen bemenet nem minden TV-n van (LCD-ken persze mindegyiken van)!
Ég és föld a kettő. Egyébként ha a PSP-hez akarsz ilyen kábelt venni akkor csak a komponens jöhet szóba, ugyanis csak olyan létezik hozzá... -
#33568 AV kábelnél milyet érdemes venni,az 5ágút vagy 3-ast?Valamint füles esetében? -
First Aye #33567 guppy te nem a gk-ról vagy?
lecso... te miért nem olvasod el a Amikre szükséged lehet ? -
guppy #33566 oks -
#33565 nem.
mert M33 -
guppy #33564 amugy az ugy kéne iri h 4.01M33 CFW...sztem -
lecsoforever #33563 még 20 nap és megkapom karira a psp-ém már vetem hozá játékokat mgát a psp-ét jövöhéten veszem meg de csak karira kapom meg:-( -
#33562 Thanks! Akkor érdemes megvenni! -
guppy #33561 Aki ezt megfejtette domjon egy pm-et
Empty <= jah -
#33560 Sony PSP Slim Black
Tartozékok:
Hálózati adapter és töltő
Akkumulátor
4.01M33 FW, Magyar Nyelvü Menüvel. (Ez azt jelenti, hogy "mindent visz"?)
Valaki mondja már meg!
Köszi! -
lecsoforever #33559 aszt toom de mejik azok a képen fent -
amdrula #33558 A lila meg a kettő kék. -
lecsoforever #33557 és mejik 3 led ne égjen? -
lecsoforever #33556 köszönöm -
dzso83 #33555 arra figyelj, hogy 3 led egyszerre ne égjen, mert akkor nagy baj van... ahogy azt egy másik fórumozó is mesélte, csak ő Wii kapcsán...
amúgy ha 24 órát töltöd akkor sincs semmi baj, nem kell itt azoknak hinni akik értenek is hozzá, úgyis csak addig töltődik amíg föltel.
cfw miatt meg ne aggódj, az ugyanolyan mint az ofw csak kicsit másabb, a kettő közül valamelyik úgyis benne lesz a gépedben ha veszel, emiatt tényleg ne aggódj. -
lecsoforever #33554 cfw-s gépet mi ez?vagyis ha kibontom a psp-ét bele teszem az aksit lemeritem aszt adig töltöm mig lenem kapcsol az a lámpa vagy fel már nem emlékszem. -
#33553 Az a 3600-as valószínűleg azért merült le olyan gyorsan, mert utángyártott kínai gagyi... A PSP-ben (is) Li-ion akksi van, magyarul nem kell úgy formázni mint a régi Ni-Cd/Ni-Mh akksikat. Feleslegesen hagynád töltőn 24 órán keresztül, mert miután feltöltődött, automatikusan lekapcsol a töltés...
Imádkozzunk, hogy cfw-s gépet kapjon és, hogy a szájába rágják, hogy kell felmásolni a játékokat. Különben lesznek még itt kiakasztó kérdések... -
lecsoforever #33552 ah de a 3600mAH azértmerült le mert elöte le kell meriteni utána 24óráttölteni kel azután ováb birjanem?téleg hha vadi ujj PSP-éét veszek anak elöször hogy kell feltölteni az aksit lemeriteni aszt 24h töltön hagyni? -
Jimanszky #33551 Épp most rendeltem egy ilyet, legalább mindig meg lesz a helye a kicsikének -
#33550 Jó lesz az mAh. Különben nem javasolnám a nagyobbat, nem éri meg. Épp a napokban hasonlítottam össze egy több mint két éves gyári Sony 1800ast, és egy kb 1 hetes utángyártott 3600ast (én bontottam ki a gyári csomagolást szal új volt). Elvileg ugye ugyan azt az teljesítményt pont kétszer hosszabb ideig kéne bírnia az érték szerint.
Hát mit mondjak, nem hogy nem jobb a kétszer akkora, de még csak a közelébe sem ér. 1 óra használat után 60%-ra esett, és még a 2 órát sem bírta végül. A régi nyúzott Sony akksim, 3óránál tovább bírta. (Ugyan azokat a filmeket raktam be neki, és otthagytam mindkettőnél)
Nem javasolnám, bár ha téged megnyugtat, megveheted.
-
#33549 Valóban sokan "muszály"-nak írják, de ez csak helyesírás kérdése. Nem érzem szükségét semmiféle ellenpélda hozásának; az amperest amperesnek kell írni. Egy orvossal sem állunk le vitázni, hogy hogyan kell a leírni az amiloidózist, sem egy vegyésszel a trinitro-toluolt, vagy egy franciával a bon joure-t. Lehet h a falu szélén Marinéninek máshogy esik a szájára bármelyik ragozása, és ezt alátámasztja két példával, max mosolyognak rajta azok akik valóban értenek hozzá, és laikusnak nevezik.
Felőlem bemehetsz mondjuk a műszakira, és megkérdezhetsz 1000 embert, meg fog lepni a válaszuk. Ja és ne a kocsmában, szoliban, piacon, lottózóban kérdezősködj sztem.
Na én ezzel lezártam a magam részéről a vitát. -
lecsoforever #33548 na akor mAH igy jobb?A hejesirási hibáért sory nem vok jo benne majd megprobálok érthetöen és lényegre töröen irni. -
rnd #33547 És nem ez lenne az egyetlen szó amit tömegek tudnak rosszul, ugye ezt nem muszály részleteznem... -
rnd #33546 Szerintem meg nem... a vegyes hangrendűhöz mély rag/toldalék dukál...
Pl. fiókes/fiókos, villanyes/villanyos, stb stb. De mondj még egy "ellenpéldát" és máris igazad van. Úgy tudom az angol nyelv az ami a kivételekre épít, nem a magyar. -
#33545 A villamos mérnökök (pl édesapám és sok ismerősöm), suliban az összes fizika szakos dékán, de még a szaküzeltben az eladók is "amperes"-nek mondják, mert így kell. Elég sokat használtam már ezt a szót ahoz h biztosan állítsam, így kell mondani. Egyébként a vegyes hangrendű szavakhoz nyugodtan csatolhatunk magas hangrendű képzőt, éppen ezért vegyes. -
rnd #33544 Aztán lehet hogy a milli- mégis mili- -
rnd #33543 Ha ígyis-úgyis megveszed a létező legnagyobb akksit, mi a büdös boha úristenért érdekel, hogy mit adnak hozzá????