PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki??<#help>

Tinman
Detto, csak 8 hónap -szünetmentesen van- és Edimax és nem Linux alapú és 3 év garral adták és 7k volt csak :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
linksys wrt54gl messze veri a noném szarokat. ( cca 13k )

linux alapú firmware, nálam non stop 6 hónapja megy, semmi reset. ds, pda, psp, pikk pakk konfigurálható.

sziasztok, lenne egy olyan kérdésem h psp slim-en is csak simán lelehet pattitani az analog pad-ot? tehát csak elkezdem huzni felfelé és kijön..? Mert akarok hozzá venni uj fajta analog padot amit jobban lehet mozgatni.. helpet elõre is kösz!!!! <#help><#help><#help><#help>

5c0rp330n
elég jó márka, talán a legjobb, ha wifi routerrõl van szó, de ebben az árkategóriában nem vagyok benne biztos, hogy kiemelkedne a többi noname-tõl, állítólag vannak rosszabb szériái neki is. nemtom, hogy ez a konkrét modell mennyire korrekt.

legalább is én a Linksys-t ajánlom
ha ezt megveszed akkor igen
5c0rp330n
amelyik támogat 802.11b protokollt, azzal tudod használni a psp-t elvileg..

Gomber
Császtok!
Lenne egy kérdésem! Ha ezek közül megveszem valamelyiket akkor a psp-mel rátudok kapcsolodni a netre?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

nyál? nem a pixelhiba amikor 1 kis pixel (pontocska) fehéren világit mindig álltalában feketén érezhetõ...Ja még lenne egy kérdésem : MAX POWER X5 BATTERY PACK (gyárto:dragon) aksit -tapasztalat szerint- lehet pandorázni?(Mert ugy olvastam hogy egyes utángyártott aksikat nem lehet.. )

Én most Valentino Rossi-sat, De elõzõ héten PS3-masat...
The Protector
a pixelhiba mi?egy ki pontban elszinezõdés mintha nyál lenne rajat?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

PoisonChihuahua
Támogatott formátumok

Használni kéne a Google-t....
kisgabo
van tippetek, az xvid4psp proggim eleinte szárnyalt, de most szánalmasan lassan kódol... valami gány van.

jahm, psp csak mp3 at jáccik le?

KILLER2
Tutira egy alreg.

Töltsük le az internetet!

Anubys
Hát barátom, ezért érdemes volt regisztrálnod... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

PoisonChihuahua
Mi történt? <#vigyor2>
<#idiota>jaja
warez, de legalább jo warez...<#taps>

MaSzKa
<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
moderálva]
shenmuedc
Windows XP témát. Nem mintha nagy microsoft fan lennék de tetszenek az ikonok.
Ma már csak slimet tudsz venni ára 40.000-50.000 ig terjed aszt hiszem,
mire kell de figyelni? Hát h van modod kiprobálni akkor mindenképpn a pixelhibára és persze arra hogy NE TA-088 V3 alaplaplegyen benne persze csak akkor fontos ha flashelni akarsz igy hirtelen csak enyi
jutotteszembe....
ja egyébként ki milyen témát használ???

The Protector
Hy.PSP-t tervezek venno.semmit sem tudok róla.1x játszottam vele és nagyon tetszett.Mennyibe fájna egy ijen kis gép.És mire kell odafigyelnem.nem akarom h problémám legyen vele,.De nem értek semmit sem a leírásokból.Vki elmagyarázná?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kokesz02
kijelzõje karcos, de használat közben észrevehetetlen. Új analóg van benne, 30eft reális ár.

kokesz

MaSzKa
?ft-ért állapot?

Kokesz02
Sziasztok, fat psp eladó, töltõ, gyári filc tok, törlõkendõ és egy 4g SanDisk UltraII.

kokesz

Luxor 2, (ott nem kell olvasni vmi sokat<#vigyor2>) De nemsoká' jön a loco roco 2!
KILLER2
Én most a Megaman Maverick Hunter Xel próbálkozok. Az a helyzet, hogy az összes elérhetõ pálya közül egyet sikerült megnyernem. Ti próbáltátok már? Szerintem túlzottan nehéz és nagyon el is cseszi a játékmenetet, hogy ha megölsz egy ellenséget akkor ha kikerül a látómezõdbõl az a hely, ahol volt, akkor rögtön megint ott lesz. Na most ez helyenként borzalmasan idegesítõ és teljesen ellehetetleníti a játékot szerintem. Mindemellett a pályák is nagyon rövidek.

Töltsük le az internetet!

shenmuedc
Lehet hogy (és ez több mint valószínû:-)) én vagyok szerencsétlen, de ezzel a dj max játékkal az elsõ nótát legkönnyebb fokozaton is 10 próbálkozásra csináltam meg. A többivel 10 másodpercig játszottam. Pedig imádom a ritmusjátékokat meg menni is szoktak ,de ezt nem tudom kinek csinálták.
5c0rp330n
sok dolgot azért nem kell ott elolvasni 😊

PoisonChihuahua
DJ Max Portable 1-2. <#ravasz1>
TrIp
az nem lesz jó. szerinte az már nem játék hogyha el kell olvasnia valamit 😊

PataPon-t ajánlom!
Hixer
én ezeket jáccom úgy mindig:

Metal Slug Anthology
Naruto: Ultimate Ninja Heroes

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

TrIp
milyen játékokkal tudtok játszani? mert én hiába nyomtam a bnõm kezébe a psp-t a locoroco-n kívül más nem kötötte le. azt meg hamar végigvitte. sajnos....

<#vigyor3>hát igen ezt anyira felkináltam hogy le kellett csapni..<#szomoru1>

Prince of Máté
<#hehe>

MaSzKa
és psp nélkül nem tudsz játszani a barátnõddel????<#idiota>

melopénzböl vettem egy slimet...de meg szeretném csinálni a másikat, mert barátnömnek jo lenne..meg persze nekem is lenne kivel játszani..😊

MaSzKa
akkor miért nem adtad el?

és vettél volna 1 másikat jobban jártál volna

MaSZKa igen szervizbe is volt csak nem volt éppen alplpjuk..sajnos valami hang probléma (néma lett) a jack dugo panel cserélve lett de nem oldotta meg a hibát..ja és persze a "hangfalak" is meg lettek nézve...igycsak az alaplap maradt..

MaSzKa
és honnan tudod hibás lett?

mitõl mi baja?

szlt lett szedve?

raven87
A Pursuit Force Extreme Justice-on kívül van még olyan PSP játék ami szinkronnal jelent meg nálunk?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

és esetleg nem tudtok olyan oldalt ahol alaplapot lehet venni és postán vagy futárszolgálattal leküldik...(sajnos elejtettem és alaplap hibás lett😞 ) pufiba kéne jelenleg TA-082-es van benne

BB7
Valahol lehet (Mo.-n) kapni olyan UMD ajtót amin nincs SEMMI! Tehát egy üres fekete? Sürgõs és Fontos lenne!
5c0rp330n
photoshoppal ellenõriztem, ugyanolyan képarányú a két kijelzõ, magából a psp-ból nyestek le kicsit alul meg felül 😊

5c0rp330n
mintha hosszúkásabb lenne a kijelzõje. azt meg mégis hogy gondolták? 😊

nonicks
legalább ha nem tudják feltörni lemegy a slim ára...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!