PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom a többi választ nem vagy hajlandó elolvasni... <#levele>
Igen is, meg nem is. Mivel a psp böngészésre nem igazán "alkalmas" (értsd: borzasztó lassú) szerintem nem nagy különbség van a 54% és a 96% között sebességben. És tudomásom szerint ékezetet sehogy sem lehet csinálni -- mondom ezt úgy hogy még 1 percet se próbáltam böngészni vele. <#vigyor>
kabel15
Kösz!
De ezt innen hogy tudom leszedni?

BattleTag: kabel15#2672

Gomber
Jeah! Már kezdtem azt hinni hogy a PSP-m szar és azért nem tudok felkapcsolodni, a netre! 😄 De találtam 1et amire sikerült, és lenne 2 kérdés....az 1ik az hogy nem lehet-e valamit kezdeni azzal hogy az ékezetet is kiírja és ne ilyen: _ meg @ meg $ meg # meg & ilyen jelekkel helyettesítse? A másik az hogy minnél több % on van, annál gyorsabb? Vagy hogy lehet a sebességet növelni?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
oKÉ köSZy!

Szerintem meg az a problémája hogy a frissítés (varez nélkül) le van írva a készülék könyvecskéjében, illetve ha csak körbebóklászik a menüben (mindenféle tudomány mellõzésével) akkor is meg lehet találni kábé 20 másodperc alatt.
Gondolom nem a sajátod a router, keress másik jelet, nem csak az számít hogy a security-nál none legyen, máshogy is lehet védeni a wifit...
Gomber
Kituttam vinni 100% ra! És ezt írja:
A connection error has occurred.
A connection to the acces point could not be estabilished.
Chech the security settings for the netwoek and try again.
Connection name dling
SSID: dlink

Jah és a securitinál NONE volt! Szóval nincs passal védve...mi a faszom van ezzel?

Gomber
hány százalékosnak kell lenie 1 jelnek a nethez? mert max 80 ta tom kivinni? az mé nem elég?

PoisonChihuahua
Most az a problémád, hogy õ nem akar warezolni? Fúúúj, õ nem warezol, csicska, akkor haljon meg...... <#wow3><#wow3><#wow3> <#lama>
CaviaR
"nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal"

ha hivatalos FW-t sem tudsz felrakni, akkor biztos érted is mirõl beszélsz <#lama>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

A psp menüjében megtalálod a frissítés pontot ha jól emléxem akkor teljesen balra, teljesen fent, network update vagy vmi hasonló.
Super DANTE
Ez egy közvetlen link a 3.90-hez, de minden újabb update tartalmazza az elõzõ frissítéseket is, szóval nyugodtan felteheted a 4.0 felettieket is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Super DANTE
Letöltöd a legújabb szoftverfrissítést a www.eu.playstation.com-ról, vagy a hu.playstation.com-ról.

kabel15
Hello!

Azt az FW honnan tudom leszedni amiben van SKYPE?
Szigoruan GYÁRI FW kell mert nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal!

BattleTag: kabel15#2672

5c0rp330n
Gyakran Ismételt Kérdések
többet nem tudunk segíteni. csak olvasni kell tudni és értelmezni a mondatokat.

Vagy nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra?
Sziasztok.Valaki tud segíteni hogy a 3.80-as szoftverten megy e iso/cso játék?Ha nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra?
5c0rp330n
Crisis Core:FF VII
ez sem elhanyagolható cím 😊

Super DANTE
Hát God of War: Chains of Olympus, WipEout Pulse, Secret Agent Clank, Echochrome, csak néhány a jobbakból.

kisgabo
jött ki psp-re valami ez elmúlt hónapokban?

Totis
Igen azt értettem alatta.
Castlevania? DS-en toltam ott nagyon bejött. Köszi!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

5c0rp330n
scrollozós alatt 2d-s platformjátékot értesz? akkor Castlevania: Dracula X hasonló kategórás játék (csak 10szer jobb)

Totis
Sziasztok!

Valami oldalra scroll-ozós-kardozós játékot tudtok mondani PSP-re? Ghost 'n Goblins -t ismerem csak. Elõre is köszi!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Vásárláskor az eladó bolt/cég kiállított egy "garanciajegy" feliratú garanciajegyet. Ezen megtalálható a szervizek listája - többek közt. Ha már nem is garanciális a géped jó magyar ropogós forintokért mindenre hajlandóak ezek a szervizek. Ha bátor és sóher is vagy egyszerre te magad is nekifoghatsz a javításnak. Ha használtan vetted lehet hogy az elõzõ tulaj már szétszedte és szarul rakta össze pölö.
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a PSP-m alsó néhány gombja (Start, Select, hangerõ) meghalt, és hol lehetne ezt megcsináltatni. Köszi.

KILLER2
Tudtam, hogy nem az az igazi korod, csak hülyéskedtem.

Töltsük le az internetet!

TrIp
<#nevetes2> hátez lol

Gomber
nem 35 vagyok, hanem 15. <#zavart2><#hehe><#wilting> Azért van 35 kiírva mert volt amikor nem akartam hogy tudják hogy mennyi idõs vagyok! ^^)
Most végeztem a 8 általánossal...most megyek 9 be!
<#szomoru1><#szomoru1> Sry az OFF-ért! <#crazya>

KILLER2
35 fölött még suliba járni...<#banplz>

Töltsük le az internetet!

kisgabo
jah, 1 hét. amúgy ideje lenne befejezned a 8 általánost. <#idiota>

Gomber
hát mostmár nem lesz sok idõm mivel iskola! 😄

MaSzKa
sandisk 4GB ultra2 15MB/s

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

CaviaR
persze, ha lent van az elõlap, akkor már ugyanúgy le lehet húzni a gombát mint a fatnél.
Így ezekrõl a képekrõl nem tudnám megmondani h biztosan jó slimre, viszont ha azt írták oda, akkor valszeg nem lesz vele gondod!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
eBayen vettem, Hong Kongból vagy Kínából szoktak érkezni, de gondolom dx-en is ezeket adják. Minõségileg kifogástalanok érkeztek eddig, azokról szinte alig lehetne megmondani, hogy cserélve voltak.

Banyapapa
hireket nézni,meg ide benézni?
jo sok idöd van akkor😄

caviar, és megtudnád mondani ha szétszedem a slimem, akkor letudom e venni maga csak a gombát? mert találtam qrva jó kis szürke ps2 szerü gombát ebay-en és átszeretném cserélni... itt a link is h lásd milyen: http://cgi.ebay.com/PSP-EXTRA-BUTTONS-D-PAD-ANALOG-STICK-WHITE-SLIM-LITE_W0QQitemZ270268827534QQcmdZViewItem?hash=item270268827534&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 , HA ezen a linken nem jön be akkor probáld ugyh rákeresel h "psp d-pad white slim"

Jó lesz😊
TrIp
köszi szépen az infókat! DX-rõl rendelted amiket te szereltél össze? milyen minõségileg?

Gomber
Szóval akkor megvehetem és jólesz?

Gomber
Nem baj 😄 Csak híreket akarok nézni ozt annyi..meg ide írni xD ha lehet persze...😄

Tinman
2 év gar vs 3 év gar ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha van wifi, arra tud csatlakozni, de nem valami kényelmes a PSP-n netezni😊
Gomber
Vagyis az lenne a kérdés hogy NETEZNI tudok-e majd PSP-n?😄

Gomber
Köszönöm a gyors választ...esetleg olcsobban nem lenne?
Amugy kaptam egy ilyen privát üzenetet: .Nekem van egy eladó access pointom ha érdekel, csak mert a fórumon láttam azok wifi routerek után érdeklõdtél. Még nem is volt használva csak kipróbálni hogy jó e, mert kettõt kaptam és ez megmaradt. Márkája dlink acess point támogatja a b és g szabványt És az lenne a kérdés hogyha ezt megveszem akkor tudok-e PSP-zni?

CaviaR
Nem nagy cucc, cseréltem sokszor, lényeg:
- 7 pici csavar és lent is van
- garimatrica valszeg meg fog rongálódni leszedésnél, szal az bukó
- az analog pad-al slimeknél nincs gond, nicsenek rögzítve. (FAT-eknél gond, mert meg kellett bütykölni h jól illeszkedjen)
- gombokkal nincs para, viszont a négy led fényterelõjét le kell kapni a régi elõlapról és felragasztani az újra. (rá van olvaszva, szal le kell vágni)
- a képernyõ fölött van két kis fémlemez, azt is érdemes átteni az újra

Ha ezekkel nem lesz gond, akkor meg tudod csinálni!

TrIp
mennyire komplikált dolog készülékházat cserélni egy slimen? csinálta már valaki? egy dealextremes házat szemeltem ki, van esetleg valakinek onnan? milyen úgy kábé?

CaviaR
Nem, a slimben csak az elõlap leszedésével lehet kiszedni a gombot. Egyébként az "analog pad" magára a joystick szerkezetre utal, amit te le akarsz szedni az inkább gomba néven fut. Csak h tudd. 😊

<#eljen>
kisgabo
nekem futja a minõségre, márkára. ennyi. <#vigyor1>