40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • butyokanime
    Na de most nem?! Elég szégyen, ha minden új psp tulajjal ezt műveli/művelitek! Akinek nem inge, ne vegye magára. A fórum azért van, ha nem tudsz valamit, akkor kérdezz nyugodtan. Így kétlem, hogy bárki is mer akármit kérdezni. Az hogy nektek ez alap, másnál még nem biztos. Nem egy sima kézi konzol a psp, bele kell tanulni, mi hogy.
  • Istencsászár
    Fogalmam sincs hogy működnek ezek, de én szeretem működés közben megtekinteni azt amit veszek vagy venni szeretnék, főleg ha ezt személyesen teszem, hiszen sokkal kényelmesebb megrendelni webshoppól:)
  • Jimanszky
    Végre történik valami
  • jaszy
    Ja :)
    Kibontanak egy újat, vagy van használt? Érdekes....
  • butyokanime
    Ne te szabd már meg hogy megoszthatom e a véleményem, hogy milyen a gép amit vettem, és ajánlhatom e másnak! Köszi!
  • Jimanszky
    nagyon kicsi az esélye, hogy elromlik.Nem is hallottam még olyat, hogy hibás lett volna.Ha meg az, visszaviszed és kicserélik.Nagyon megbízható a cucc és korrekten össze van rakva, leszámítva a picit lötyögő akkufedelet.De az meg kit érdekel:)
  • Istencsászár
    egy boltba
  • jaszy
    Hol próbálod ki? Van az isemeretségben?
  • jaszy
  • Istencsászár
    Mondjuk láthatóen szebb a képe a 3ezernek, lényegében csak ez a csíkozás az ami rossznak mondható, de hogy játék közbe mennyire látszik, az majd akkor derül ki ha kipróbálom, és elsőnek azt fogom és ha nem zavaró, vagy nem látom akkor azt veszem, talán a 2ezrest meg sem nézem utána, de ahogy látom itt mindenkinek? 2ezres a gépe, szóval természtesen azt fogja mindenki ajánlani.
  • Prince of Máté
    Most nem azért, de aki azt se tudja mit vett, az ne adjon már tanácsokat!
  • butyokanime
    Szerintem 'nyugodtan' vegyél 2000-est
  • Istencsászár
    Bármi elromolhat, 360om tökéletesen megy pedig első szériás, aztán lehet megveszem a PSPt és rosszat fogok ki:), ez nem érdekel, benne van a pakliban... nem egy s kettő műszaki cikkem romlott el, vagy működik tökéletesen.

Az kijelző minőségében fellehető különbségek zavarnak, az hogy egyik sem mondható jónak, van amiben jobb van amiben rosszabb... az olvasottak és a jútúbon látottak alapján
  • Jimanszky
  • butyokanime
    Utánanéztem és az volt a lényeg h SLIM legyen, az hogy 2000 vagy 3000 tök 8, sőt a 2000 jobb is szerintem, ha azt mondjátok hogy a 3000 csíkoz. Teljesen 'tökéletes' a 2000, minden szempontból, én nem látom olyan fényesnek mint a beillesztett képeken. Rendben van minden.
  • Jimanszky
    Örülj, hogy nem 3000-es!!Amúgy nyugodtan kérdezhetsz itt a fórumon, segítenek.Én is, ha tudok
  • butyokanime
    2000-es, ugy van a jel ahogy JIM írta! Most már tudom mit vettem ^^, Egyébként nagyon nem érdekelt, nem hiszem hogy egyik sz@rabb mint a másik. , csak már kív voltam így ezek után mim van!
  • Jimanszky
    Nem voltam okos, de könyörgöm, azt csak tudtam, hogy mit vettem.Egyébként, ha veszel valamit, nem árt előtte utánanézni a neten!!Jótanács;).Bocs, ha erős volt.
  • butyokanime
    Kedd óta van psp-m honnan tudjam? Lefogadom te se voltál egyből okos, nem kell úristen-ezni! Köszi a választ.
  • Jimanszky
    Ezekkel nem szokott baj lenni.Veszel egy Slimet azt csókolom:)
  • Jimanszky
    Úristen....D-pad felett van egy SONY felirat.a 2000-esen meg PS jel és jobb oldalt fent a SONY felirat.
    Ez nálam az év kérdése:D.Sorry
  • lecsoforever
    rá van irva a doboz oldalára
  • jaszy
    Aksi le, matricán a szöveg elolvas :)
    Illetve a dobozán is rajta van :)
    De ha mikrofont látsz rajta akkor 3000 es:)
    Nem tudod mit vettél?
  • lecsoforever
  • butyokanime
    Hogy deríthetem ki hogy 2000-es vagy 3000-es e a gépem?:) n00b kérdés de plz valaki írja le :)
  • Istencsászár
    Nyugodt az nem vagyok az fix, akkor lennék nyugodt hogy ha lenne egy gép ami tud mindent tökéletes, nem pedig 3, de ugye most már csak slimek vannak, szóval két féle...
  • CaviaR
    Képeket remekül lehet nézegetni rajta, cserébe "csak" a játékok és videók lettek sokkal szarabbak.
  • Prince of Máté
    Kis PS bejátszik ugyan, de :

• Jimanszky
    Nyugodtan vegyél egy PSP-2000-est.Nem fogod megbánni;)
  • Istencsászár
    Olvastam róla, de az egy dolog hogy beírom a gágülbe és kidobja hogy az a baja ebből én semmit nem tudok meg, azért kérdeztem itt mert talán van valaki aki saját szemével látta, vagy rendelkezik 3000el és tud róla mondani valamit ( hétfőn veszem, és akkor fogom látni mind a két gépet, de addig is tájékozódok, mert én már csak ilyen vagyok:) ) nomeg én egyszer fogtam kezembe PSPt 1 percig, szóval minden infó kincs.

FAQt olvasgattam, de java része engem nem érint ami a warez és a gányolás, aztán már azt se tudom melyik a gány és melyik a hivatalos dolog... no mindegy, ez az én bajom:)
  • baaka
    Ha nem halottad volna a hírt akkor elmondom neked is a 3000-es szériának az a hibája van hogy csíkozódik a képernyő (részletekért olvass utána=nagyon sok helyen írnak róla )Na aztán majd eldöntöd hogy téged ez mennyire zavarna,egyenlőre még nem lehet flashelni(de ez téged ezek szerint nem érint)!!2000 -es szériáról meg csak annyit hogy nincs vele probléma!!!Árban van egy kis eltérés de az nem egetverő (3000-es drágább mint a 2000-es)

Ja és az fw frissítés a nem flashelteknél tehát az OFW-k=ahogy írtad hivatalosak azok úgy mennek hogy letöltöd és feltelepíted!!

Ha esetleg egyéb kérdésed van tudom ajánlani a F.A.Q-t!...
  • Istencsászár
    PSP vásárlás előtt állok és kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy

2000 vagy 3000 pro/kontra, ugyebár a kijelzőről van szó, mert én a 3000 fele hajlok hiszen az mégis csak újabb meg hát az erősebb színek, kontraszt nomeg a válaszidő

Ez az FW frissítések amiket olvasok pl itt ilyen gányolós módszerrel működnek? ( ezek hivatalosak? ) vagy letöltöm és felmegy rá hipp hopp ahogy annak lennie kell? a géphez természtesen nem akarok hozzányulni, semmi fless, csip warez vagy aminek hívni lehet.

köszi a válaszokat
  • Prince of Máté
    Igen, azt félreírtam
  • baaka
    jaja rajtamaradnak!
  • Jimanszky
    Gondolom a memokarin minden rajta marad.Természetesen nem játékok!!!Adatok:)
  • Banyapapa
    mentések nem vesznek el,de ha akarod lemásolod öket pc-re mindet,és tuti megmaradnak.
    azt a bekapcsolást még énse értem,hisz bevan kapcsolva hogy felmásold amit kell,a memoriára
  • Jimanszky
    Köszi szépen, már féltem, hogy leordítjátok a fejemet, hogy olvassak FAQ-t meg ilyenek.Már anno sokszor átrágtam.
    Lehet kérdezek még majd lámaságokat/legalábbis lehet, hogy Nektek azok:)/
  • Banyapapa
    ha kész a FWupdate,akkor amit fel kellet rakni hozzá,fájlok ebootok stb,az mind törölhetö lefele,nem kell többet
    és utána felrakod a M33-4-es update fájlát,lefutatod ahogy kell,és kész az is,utána gondolom azse kell már,mivel régebbiekel igyvolt
  • Jimanszky
    Köszi tesó!!:).Akkor minden játék flottul megy rajta, nem akadoznak, minden frankó.Hogy érted, hogy bekapcsolom a psp-t?Addig nincs bekapcsolva?Vagy az USB mode-ot értetted, hogy addig mintha nem lenne bekapcsolva.Huhh remélem érted mit vakerászok:D.Mentések nem vésznek oda, ugye?
    "Ha kész van, törölheted a fájlokat, és felrakhatod az M33-4-es updatet is." Ezt hogy érted?
  • BADE
    Karácsonyra vennék egy Sony Psp Slim and Lite gépet.
    Szeretném is rögtön flasheltetni(olvastam,hogy 1-2 tipust nem lehet,erről nem láttam olyat),csak azt nem tudom melyik FW-t érdemes rárakni.Láttam elég sok "veterán" psp tulaj van itt,gondolom tudtok érveket felhozni melyiket rakassam fel rá és miért?(persze magyar menü,skype,messenger kellene rá)
    Itthon meg tudom csinálni?Vagy speciális cucc kell hozzá?
    2.MARK2 High Speed-es memkariról mi a vélemény?Gyorsabb,mint a sima High Speed-es?
    3.Megéri Noname fülest venni hozzá?(mondjuk a Sony-t is hamisítják)
    Előre is köszönöm a válaszokat!