PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
A connection error has occurred.
A connection to the acces point could not be estabilished.
Chech the security settings for the netwoek and try again.
Connection name dling
SSID: dlink
Jah és a securitinál NONE volt! Szóval nincs passal védve...mi a faszom van ezzel?
ha hivatalos FW-t sem tudsz felrakni, akkor biztos érted is mirõl beszélsz <#lama>#lama>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Azt az FW honnan tudom leszedni amiben van SKYPE?
Szigoruan GYÁRI FW kell mert nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal!
BattleTag: kabel15#2672
többet nem tudunk segíteni. csak olvasni kell tudni és értelmezni a mondatokat.
Castlevania? DS-en toltam ott nagyon bejött. Köszi!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Valami oldalra scroll-ozós-kardozós játékot tudtok mondani PSP-re? Ghost 'n Goblins -t ismerem csak. Elõre is köszi!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Most végeztem a 8 általánossal...most megyek 9 be!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> Sry az OFF-ért! <#crazya>#crazya>
Így ezekrõl a képekrõl nem tudnám megmondani h biztosan jó slimre, viszont ha azt írták oda, akkor valszeg nem lesz vele gondod!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy kaptam egy ilyen privát üzenetet: .Nekem van egy eladó access pointom ha érdekel, csak mert a fórumon láttam azok wifi routerek után érdeklõdtél. Még nem is volt használva csak kipróbálni hogy jó e, mert kettõt kaptam és ez megmaradt. Márkája dlink acess point támogatja a b és g szabványt És az lenne a kérdés hogyha ezt megveszem akkor tudok-e PSP-zni?
- 7 pici csavar és lent is van
- garimatrica valszeg meg fog rongálódni leszedésnél, szal az bukó
- az analog pad-al slimeknél nincs gond, nicsenek rögzítve. (FAT-eknél gond, mert meg kellett bütykölni h jól illeszkedjen)
- gombokkal nincs para, viszont a négy led fényterelõjét le kell kapni a régi elõlapról és felragasztani az újra. (rá van olvaszva, szal le kell vágni)
- a képernyõ fölött van két kis fémlemez, azt is érdemes átteni az újra
Ha ezekkel nem lesz gond, akkor meg tudod csinálni!