40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35617 Sziasztok!
Szereztem nemrég egy fat psp-t, nagyon tetszik csak van egy problémám a digi padjával: egyszerre csak egy gombot tud kezelni. pl: Mortal Kombatban nem tudok előre ugrani mert vagy fel vagy előre tudok csak menni. Lehet ezt valahogy orvosolni vagy egyedülálló a problémám?
-
#35616 És mekkora baromság az, hogy "PSP2" :D
PSP 4000 maximum! Szóval, szerintem teljesen baromság! -
#35615 nem kell messze menni, "nemrég" jött be a belsö tápos slim ps2 :P -
#35614 nem ps gyanús az összes, hanem nyiltan ps, szvsz egyik sem akarta az elhitetni senkivel, hogy így fog kinézni a következő psp. pár rajongó így képzeli el, semmi többről nincs szó. -
#35613 Teljesen egyet értek!
És lásd: Adnak még ki játékot PS2re! EZ NEM XBOX, KÖNYÖRGÖM! -
#35612 Az első az tetszik, de az összes PS gyanús! :/ -
#35611 psp2 szerintem egészen biztosan nem lesz még 2-3 éven belül.
a ps3-ra vonatkozó rész a cikkben pedig úgy bullshit, ahogy van.
"Play Station 3 tízévre tervezett életciklusa valószínűleg elhamarkodott kijeelntés volt és ahogy az azért sejthető volt a mai rohamosan fejlődő világban, nem fogják a PS4-gyel megvárni 2016 karácsonyát."
csak azt az egyet nem értem, hogy aki ennyire hülye a témához, miért akar róla cikket írni? 10 éves ÉLETCIKLUS. ez nem xbox, hogy pár év után kidobják a következőt és ezzel egyidejűleg ki is nyírják az előzőt. nyilván lesznek párhuzamos időszakok, ugyanúgy, mint most: 2 és fél éve van kint a ps3, és a ps2 még mindig virágzik. senki nem mondta, hogy 10 évvel a ps3 után akarják piacra dobni a következőt, nyilván előbb. amit mondtak, az annyi volt, hogy a megjelenés után 10 évvel is még támogatott marad, ugyanúgy, ahogy a ps2-vel van, és ps1-el volt. aki ezt nem tudja értelmezni, az ne akarjon cikket írni semmiről. -
#35610 Nekem az egyik kedvencem a liberation. Nekem jobban bejött az irányítása mint az fps-eké...kinek a pap, kinek a paplan
Remélem a psp2-n már 2 analóg lesz. Ja és legyen mozgásérzékelős, érintőképernyős csoda, és persze szinte ingyen -
#35609 nem tomtszett valakinek a liberation ? nagyon gyatr az irányitása... szerintem
az fps-ektöl nem vártam semmit psp-n és ahhoz képest nagyon jol játszhatóak, szépek és általában hosszuak is, pl cALL OF DUTY akkor nem értem a killzone miértne lehetett volna fps. a grafika gyönyörü, az szép, de az irányitás meg ez a nézet szerinem hazavágt nagyon -
bazsi123 #35608 baxa meg :) így kattintós lesz, bocs -
bazsi123 #35607 http://www.pto.hu/post/1/1551 PS4 és PSP2 - a vártnál előbb érkeznek? -
#35606 naná.
faszt.
max liberation 2-nek lenne reális esélye, annak sem a közeljövőben. -
#35605 A Killzone 2 jön psp-re is??? -
#35604 igen nekem is. OK hát játszok vele aztán holnap meglátjuk. Köszönöm a helpet. Valaki meg tudná még mondani a Battlefront 2 mien ? Illetve akinek van PS3a attól kérdezném hogy megéri befektetni rá ? Bluray miatt kérdezem, meg azért vannak rá jó Exkluziv címek is :) Meghát az ingyen net se elhanyagolható ...Szóval ? :) -
#35603 psp iso compressor
és lehet semmi nem fog változni, nekem is akadt, ugyanis ha gyorsan mész, vagy futsz vagy folyamatosan nézel körbekörbe, akkor nem tudja a psp olyan gyorsan betölteni az egész játékot. monyuk nekem ez csak motorozás közben jelentkezett,m eg talán amikor usztam -
#35602 google cso to iso.. -
#35601 Van egy játékom CSO-ban de akadozik /gta Vice city/ hogy tudom átrakni Isoba ? Gondolm akkor nem fog akadozni :)
-
#35600 én is várom :) Amúgy nagyon poén Coop-ba :) Egyszer érdemes kipróbálni valakivel :) -
#35599 Hát sokkal több féle módon lehet lerázni a Zombikat meg, beleépítették a vetődést ami nagyon jó ötlet :) Valamennyire ellensúlyozza hogy nem lehet séta közben lőni..
Én ezt hiányolom belőle amúgy a legjobban, dehát ennyi baj legyen :) Amúgy az irányítással nekem se volt bajom :) -
#35598 nekem is egyik kedvenc a resi részek összesége :) a filmek ugy nagyáltalánosságban nem tetszettek, az elsö rész jó volt, bár tényleg nem értem mire fel a kaptár :D :D ilyen animácios történetböl szivesen néznék még én is egy kettöt :) meglepödés volt csak, és nem földig lehuzó csalodás :) amugy tegnap néztem meg harmadszorra :D
ötödik résszel kapcs meg kiváncsi vagyok, ha jol tudom sokkal több lesz benne pl a közelharc mint eddig... ez igaz? hogyan dolgozták akkor ki a közelharci szituáciokat? -
#35597 Szerintem csak pletyka, de én örülnék neki a legjobban, ha igaz lenne. -
#35596 Új psp gow. Link. Gatyacsere -
#35595 Én Coop-ba nem játszottam az 5.résszel,csak azt a két pályát vittem végig demoban,de abszolút bejövős az 5.rész.Sokan kritizálták,h milyen xar az irányítása,de nekem annyira,nem zavaró,mivel ps2-n végig vittem a 4.részt így az 5.ben szinte már fel sem tűnt,persze nem lettem volna ellene,ha javítanak rajta,de akkor már szerintem easy game lenne,meg lehet,h javítanak az írányításon,a 13.ai piros betűs napig,amikor megjelenik ez a nagyszerű 5.rész,2hét van hátra,de már alig várom ^_^
Hát egy picit lehet,h resi fan vagyok,de akkor is :D:D:D -
#35594 Kipróbáltam, ez nem AZ amiről képek lettek linkelve. -
#35593 4 minusz :D -
#35592 csatlakozom. Nekem is tetszett a Degeneration. Amikor Leon megjelent tökre örültem, hogy jé de ismerős itt valaki valahonnan :) Az a vicces h pl nekem belöki valaki hogy Resi 4 pont ő jut eszembe annak ellenére, hogy az első részben sem ő volt, meg a harmadikban se :) Kár hogy az ötödikbe nem ő van, bár az a game nagyon nagyon tetszik :) A demo tök jó volt, meg a Coop móka is érdekes :) Majd betanítom a hugaimat játszani vele :D -
#35591 Google,rögtön az első találat:
Resident Evil 4 Mobile
-
#35590 az 1-2 bemutató videón és cikken kívül semmit nem találtam róla, sztem meg se jelent.. viszont a Degeneration hasonlóan jól néz ki, az ngage játék. -
#35589 N-Gage-en fut meg nokia N szériás telókon,pl.:N
asszem -
#35588 Hát nekem abszolút bejött a RE: Degeneration,végre csináltak vmit,ami jobban köthető a játékhoz és visszaadja a resis hangulatot. Csak attól megyek a falnak,h amikor kijött a magyar dvd borítója,mit írtak rá?: Kaptár 4: Bioterror! Pfff,miért nem tudnak leszakadni erről a címről,h kaptár??? :S Nah meg ugyebár semmi köze az előző élőszereplős filmekhez(szerencsére),szóval ez nem azoknak a folytatása. Én szívesebbern látnék a Capcomtól még ilyen animációs Resi részeket. -
#35587 és ez milyen mobilokon is fut ? :D -
#35586 mi haverokkal sör popkonc kola ropi minden, nekiültünk hogy valami hüüde jo uj resi filmt lesz :D hát aztán ugye nem az lett... "csak" egy animáció :D maga a történet meg ugya kivitelezés nem volt rosz, de én ugye a filmet vártam.... :P az meg viszont készül -
#35585 Nekem tetszett... -
Renátó1985 #35584 sziasztok
psp-re létezik normális web böngésző vagy inkább ne is keresgéljek? -
#35583 az mese, vagy inkább animációs :D és elég gáz lett szerintem... :P -
vegytek #35582 hello!
sose volt még psp a kezembe és még csak gondolkodom a vásárláson, ezért lehet kicsit láma kérdéseket teszek fel: (FAQ-ot átfutottam)
- a custom firmware felrakása garancia vesztéssel jár?
- 2ezres és a 3ezres széria között csak a jobb kijelző a különbség? megéri a több pénzt a 3ezres széria?
- tudtok a fenti különbségre esetleg linket adni?
a válaszokat előre is köszönöm. -
#35581 Meg film is... -
#35580 marad a psx-es resik memóriakártyáról :D énmmég mindig nagyon élvezem öket :)
amugy tényleg nem lenne kidobott pénz a capcomnak, tuti a ferdeszemüek egyböl kapnának rá!! meghát "kicsit" mi is :P:) -
#35579 nem néz ki rosszul. mostanában Resident Evil Degeneration címmel jelent meg játék telóra. -
#35578 Hát igen,ezt már én is többször sérelmeztem,h nem képesek kiadni egy jó kis resident evil részt,pedig annyian rajonganak érte,h simán megérné a capcomnak,h ráfeküdjön és portoljon egy resi rész psp-re,az a vicces,h van Resident Evil 4 Mobile editon és eléggé durván néz ki,szóval nem vágom,h psp-re miért nem dobnak ki egy resi gammát :'((
Resident Evil 4 Mobile Editon