Fear Factor - A Rettegés Foka

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
aarghh ez eleg durva musor!!! monduk az egy dolog mikor at kell ugralni egy kuuurvahosszu letrarol egy haloba vagy atuszni egy hosszu sotet csovon meg ilyenek.... de mikor csotanyt kell enni.. az nem vicces.. de alegdurvabb azz volt mikor csirke embriokat kellett enniuk.. nah az mar durva volt nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

meg valami olyasmi bogar mint egy ezerlabu. .de olyan vastag bazz hogy alig fer a szadba.. es persze hogy nem tudod egybe lenyelni.. hanem csak tobb reszletbe!!!!! uber meredek dolgokat kell neha megenniuk...
Végre egy nekem kifejlesztett mûsor, ha jól emlékszem április 25-én indul a reteklubbon, egy nézõjük már biztos lesz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Esrohnoil
Borz alom = Borzfészek

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Buddy
azt, hogy néztem, úgy kell érteni, hogy ment mögöttem

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
tegnap vagy tegnapelõtt néztem meg egy részt a német rtl-en....hát, nem egy habostorta, ami ott van...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Abszolut egyetertek enis. Egyedul az a gaz, h a gyerekek/fiatalok (akik még eroteljesen befolyasolhatok) is nezik es ahogy mondtad ugy alakitjak ki a sajat ertekrendjuket.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Esrohnoil
Legalább vmi gyógyíthatatlan halálos betegséggel, mondjuk AIDS-el fertõzik õket?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Én sem nézek tévét, hetente max. megnézek egy filmet, meg egy híradót...

nagyon zullik a vilag es ezt meg lehetne allitani

teljesen igazad van. mondjuk nem a mûfajjal, a realityvel van szerintem a gond, hanem a napi reality show-val - és azzal, hogy a 8-16 évesek elég nagy része nézi ezerrel a mûsort, s kialakítják az ottani szereplõk videlkedése alapján a saját értékrendjük alapjait is. de ez a tévé mellett a szülõk felelõssége is, bár számomra hihetetlenül visszatetszõ, hogy egy 10éves kislány x-et vagy y-t a vv3-ból mekkora istenségnek látja, csak azért, mert a tévében van (ld. sikítozás, autogram, fénykép, miegymás)...😞

személy szerint én sem szennyezem magam magyar tévével, bár reality és reality között is van különbség😊 (csak itthon erre még nem jöttek rá)
no comment
egyszeruen ez mar sok. meg a valo vilagokat, big brotherokat elviselem, ha 22-utan adjak... aze emlexem miko en voltam "fiatal" nem voltak ilyenek.. nagyon zullik a vilag es ezt meg lehetne allitani, ez a kibaszott tv csak felgyorsitja ezt raadasul.
meg jo h en nem szennyezem magam tv-vel

lol😊 konstruktivitás rulez, azért megpróbálhatnád valamivel alátámasztani, amit mondasz. mik a határok?

mondjuk ez határ?😊

Rendhagyó realityt tervez az egyik brit kereskedelmi tévé. Az új mûsor résztvevõit egy víruskutató laboratóriumba küldik, ahol megbetegítik õket.

Éjjel-nappal veszik majd a kamerák a Channel 4 Karantén (Quarantine) címû leendõ valóságshow-jának szereplõit, akik közel negyvenmillió forintot nyerhetnek, ha idõlegesen lemondanak egészségükrõl.

Az egy hétig tartó mûsor százezer fontos fõdíját az kapja, akinek a legerõsebb az immunrendszere, a bizonyítási eljárásra pedig a valóságshow helyszínének választott virológiai kutatóintézetben kerül sor. A Karantén-ban a résztvevõket folyamatosan vírusokkal fertõzik majd, és akinek a szervezete legjobban ellenáll a kórokozók támadásának, a valóságshow gyõztesének nyilvánítják - írta az Ananova.
Lofaszt! Vannak hatarok...

titcsak be!

cenzúra, persze. nehogymár visszasírjuk a kommunista idõket...

szabad országban élünk, nem? senki nem kötelez senkit tévénézésre. a játékosok tudják mire vállalkoznak, sokakat érdekelni fog. azt meg nem is értem, hogy abban mi a rossz, ha elérik, hogy valaki, aki retteg a magasságtól, le tudja gyõzni a félelmét.
Ezt a nagy hulyeseget, mondjuk engem nagyon nem erdekel, ugyse nezek tv-t egy jo ideje.. 😊

nemcsakfeel
ez tenyleg borzalom hogyha ilyet lemernek adni.

titcsak be!

*hihi ** *

Esrohnoil
Az nem baj ha iõben tisztában van azzal mi a 2 közt a különbség...

Bandee1987
Jobb lessz, mint az ókori Rómában a gladiátorjátékok...(persze ez csak vicc)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Vernoon
Hooo, ez az KIRALY!!!! S.P.Q.R.

Kenyeret es CIRKUSZT a nepnek!!!!

Sokat-sokat meg tobbet, meg tobb emeltdijas sms-szavazast, meg tobb interaktiv agyament baromsagot. LE A KULTURAVAL MINDOROKRE ! Csak 1 dologra kell figyelni a tv-tarsasagoknak, hogy kint legyen a 12-es karika, akkor mindent lehet akar nap kozben es fo musoridoben.
Aztan ne csodalkozzunk, ha a gyerekeink elso szava nem az lesz, hogy MAMA vagy PAPA, hanem analis-sex vagy seggbekuras.

Sephi
Mondom en hogy ezek ma' nem tudnak mit kitalalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ma olvastam az egyik lapban, hogy az rtl klub elinditja a külföldön is nagysikerû Fear Factor-t. Ugye ez az a valóságshow, amiben rémálomszerû dolgok történnek majd az emberkékkel."

nos. a fear factor egyáltalán nem valóságshow, hanem egy vetélkedõ. egy vetélkedõ, amelybe ugye az emberkék szabad akaratukból jelentkeznek. itt persze olyan feladatok vannak, amik egyes félelmeikre játszanak rá.

a netrõl, mint minden amerikai fõmûsoridõs mûsor, ez is letölthetõ. heti rendszerességgel jelentkezik hétfõn este az nbc-n. 8 emberke párosával versenyez - maradnak 4-en, majd ketten, s végül a gyõztes.

feladatok mindenféle 'magasban' jétszódó feladatok szoktak lenni, különféle látványos kaszkadõr dolgok (ezek nyilván nem lesznek itthon, anyagi okok miatt), így maradnak az undorító dolgok, mint befeküdni egy piócákkal teli üvegkoporsóba vagy egy halál piszkos szélvédõrõl tücsköket lenyalni, majd szájba tartva beleköpni egy kosárba.

csak a miheztartás végett. vételkedõ, nem reality. mint anno a 'fort boyard - az erõd' volt.
...

Bandee1987
😊, jaja 😊

shaba23
sõt, inkább a Blöffben és a Hannibálban kipróbált disznók 😊
azok látványosabbak 😊
Bandee1987
Haver biztos kölcsönadná a pitbullját erre az alkalomra 😊

Bandee1987
kutya fajtája? Dobermann? Pitbull? Kaukázusi? 😊))

shaba23
aki nyer, azt a kutyák elé vetik 😊 a lényeg a szórakoztatás
Bandee1987
Hát Buci sztem nagyobb fasz..

shaba23
inkább az emberek szavazhassanak, hogy kit küldenének be😊

Tillatilla Vs. Stohl Buci
FREAK
a legjobb lenne halálraítélt foglyokat beküldeni egy arénába "last man standing" meccsekre, élõ közvetítéssel, of course

a gyõztes választhatna három kivégzésnem közül 😊

Riszpekk

Ez lesz majd a Jackass (álcázott)drámai elõadásban? 😄DD
az jó lenne, nekem teccene 😄
Voltan
Eredetileg egy Stephen King novella.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bandee1987
Az Arnold Swarcis filmre gondolsz? Az jó film volt....

Seth
Valamelyik másik topicban bomcolgattam már ezt a témát.
Csak annyit mondok: Menekülõ ember---ugyebár az is csak egy show volt.

PSN ID.: Beegabor

Bandee1987
A jelentkezõknek hatmilliós nyereményért kell bizarr feladatokat teljesíteniük. Pl. Mountain bike-os halálugrás, csótánysimogatás, vagy bikaszembõl ekészített nyalánkság evése.

Bandee1987
Ma olvastam az egyik lapban, hogy az rtl klub elinditja a külföldön is nagysikerû Fear Factor-t. Ugye ez az a valóságshow, amiben rémálomszerû dolgok történnek majd az emberkékkel. Kiváncsían várom, hogy mikor jelenik meg az a valóságshow, amiben embereket ölnek meg!!!

← ElőzőOldal 6 / 6