Fear Factor - A Rettegés Foka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Errõl már rengeteg emberrel vitatkoztam, mind1. Nehéz meggyõzni egy (na ide most bármit írok, te azt kikéred magadnak 😊 tv-függõ embert v mondjuk átlagembert, nem akarlak "megtéríteni".
Ha majd lesz gyereked, talán rájössz arra hogy délutánonként a riherongy kurvák refrénje és a csokireklám nagyobb hatással lesz rá, mint a te egész estés példabeszéded..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az nbc,a mûsor gyártója, mindenki. a valóságshow nem csak az, amibe nézõk telefonálnak. az egy mûfaj. valóságshow (hülye név. nkább használjuk az angolt. reality) volt itthon már rengeteg: tégla, bázis, vv, bb, survivor, a nagy alakítás, hárman párban, nagy õ, stb, stb. és most a fear factor.
(az más kérdés, hogy a fear factor igazából inkább vetélkedõ, de az rtl természetesen nem a vetélkedõ jelleget, hanem a "sztárok gáz szituációkban jelleget" részesíti elõnyben.
ez demagógia. jogos meglátás, de demagóg.
sokkal nagyobb hatása van a nevelésnek. a tévé káros hatása. ha az lenne miért nem hat mindenkire? saját példa. (ez is demagógia, nem vitás) 8-9 évesen szerettem meg a horrorfilmeket még sem lettem elfajzott sátánista. Sosem lett semmi bajom attól, ha tévében szemetet láttam, ha erõszakos számítógépes játékkal játszottam, mert tudtam, hogy amit látok az csak tévémûsor, amit emberek csináltak embereknek.
ha úgy nevelik az embert, hogy fogékony legyen a tévébõl érkezõ káros üzenetekre, az nem a tévé hibája elsõsorban.
Az kellene még, hogy ebbe is belekeverjék a Nézõk Szent Szavazatait...
Vagy arról h a TOLERÁNS skandináv országokban sokkal nagyobb szigor van a tv-csatornákon mint itthon, ahol a külföldinek mindent szabad, leginkább, kizsákmányolni az ittélõket?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
(vannak elég érdekesek kaszkadõrdolgok amúgy, ellenben a patkányturmix és egyéb gusztustalanságok is ott vannak)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Rettegés Foka egy egyórás “bátorságpróba”, egy extrém akadályverseny, melyben a szereplõknek elsõsorban félelmeiket, fóbiáikat, egyszóval saját magukat kell legyõzniük. Egy adásban hat játékos három próbatételen keresztül verseng az öt millió forintos fõdíjért.
Három epizódban sztárok próbálhatják ki magukat, így legelõször, április 25-én Gyõzikét, Balázst, Csonka Andrást, Niki Beluccit, Fekete Pákót és Terecskei Ritát láthatják. Négy adásban hétköznapi emberek, egy részben pedig csak nõk küzdenek a nyereményért.
A próbatételeket téma szerint is fel lehet osztani, így el lehet dönteni, ki melyik helyzetben érezné a legrosszabbul magát. Extrém magasságban? Víz alatt? Bezárva, esetleg viszolygást keltõ állatok körében? Száguldás, zuhanás közben, tûzben, vagy majdnem megfagyva? Esetleg a stressztõl fél?
A játékosok semmit sem tudnak a próbatételrõl, mielõtt a felvétel helyszínére érnek. A feladat ismertetése után - szükség szerint - részletes tájékoztatást kapnak a próbához esetlegesen kapcsolódó eszközök használatáról.
A VIP Rettegés Fokában megnyert pénzt jótékony célra ajánlják fel a sztárok, amelynek kedvezményezettjei a hajléktalanok, a beteg gyermekek és egy gyermekotthon.
A Rettegés foka április 25-én, 21:50-kor az RTL Klubon!