286
Egyre durvább valóságshowk
  • Iori
    mar vaarom nagyon a bogarast
  • Phat Smoker
    hmmm...úgynézem a mai rész sztármentes-hétköznapi emberes
  • Iori
    jujjj ez király lesz, ráadásul láttam a bemutatóban egy jó bulát na rá is kiváncsi leszek. Király hogy minden részben van legalább egy b***ni való nő :D
  • Phat Smoker
    egész pontosan így szól a feladat:
    "..Férgek közül kell marhaszemeket szájjal kivenniük és átrakni egy másik dobozba. A cél, hogy két perc alatt minél többet rakjanak át. A feladat csak akkor számít teljesítettnek, ha az utolsó átrakott marhaszemet megeszik..."
  • Phat Smoker
    jaja..kellemes feladat lesz :)

• Iori
    asszem ma kell ilyen férgeket áttenni az akváriumból a másik üvegbe, na az király lesz!
  • Phat Smoker
    hamarosan hétköznapi arcok veszik át a sztárocskák helyét a műsorban..
    Győzikéék után még ők maradtak hátra a VIP csapatból:

Bódi Sylvi, Janics Natasa, Stohl András, Növényi Norbert, David Merlini, Leo, Valkó Eszter, Gallusz Niki, Hujber Ferenc, Kokó, Elvis (VV2) és István Dániel.

kérdés melyik 6 bátor, illetve kevésbé bátor sztár fog ma (le)szerepelni ?
  • Duddits
    De állat! Ma megint lesz.
  • akyyy
    ebben a műsorban mindig szinészek vanak, vagy vannak hétköznapi emberek...(vagy akik annak mondják magukat)????
  • Waterhorse
    Végre valahára, tán az első értelmes hozzászólás, amiben még fikázás sincsen
  • Rafaelo
    de a balázs is egy hülye állat ez benne a vicc :D
  • Vlala #155
    mit kellett ezen bevállalni? A szeme láttára élték túl előtte öten, közöttük két hölgy (Niki sem volt oda a patkányokért, Ritán nem csodálkozom, Ő nagyon bevállalós), nem beszélve Pákóról, aki szintén irtózott a patkányoktól, látszottak rajta a fóbia jelei. Vezetett a fekete csapat, simán mondhatta volna, hogy nem vállalja, de erőt vett magán, a csapatáért. (le a kalappal)
    A győzikékben az a hiba, hogy egyrészt curvára elkényelmesedtek, másrészt a csapatszellem és összetartás rosszul van időzítve náluk... ne térjünk ki erre, nem akarom szétbombázni a topicot. Azt, hogy ilyenkor sírni szokás, valamelyik tévéműsorban láthatta... nem az a sírós jellem, inkább a kiabálós- fenyegetőzős-falkábantámadós.

Pákó bicajozása: hát, ahhoz képest megcsinálta!
  • Waterhorse
    "Nigériába nindzs bidzsigli":)))
    Ezt a Pákót:))
    Ahogy Balázs is mondta: "Te hülye állat!"
  • Phat Smoker
    jah..pl Pákó és a biciklizés
    -Pákó tudsz biciklizni ?
    -ööháát láttam már tévében :)
    -
  • winnie
    mint írtam - egyszerűbb az eredeti forrást beírnod.

íme, a bt-n lévő fear factor-ok

ha akarod a google-ben is rákereshetsz - az a legteljesebb torrentkereső
  • Duddits
    Külföldi Fear Factor Torrent!
  • winnie
    ez akkor lenne érdekes, ha nem a nézettségre mennének egy sztárokkal csinálnák, hanem úgy, mint amerikában hetente, hogy van 8 ember - és aki marad a végére nyer 50ezer dolcsit.

a végén a győztesek közül pedig lesz egy szuperbajnok, aki 1M-ót nyer.

(persze ott is vannak különböző témék: testvérek, párok, szépségkirálynők versenyeznek olykor, de általában csak normál emberek...)
  • Nadi
    Én meg Pákón. Qrva jó volt
  • SLICK
    Hát én Győzikén szétröhögtem az agyam!!!! LOL
    Én már alapból kipróbálnék mindent... Én amolyan Jackass őrült vagyok minden hülyeségben benne vagyok persze határokon belül...
    amúgy az egész műsor nem volt olyan nagy brutál vmi...
  • Laky
    Legnépszerűbb témák

1. BogyóKatica
    2. White may
    3. Football Manager 2005
    4. Tibia
    5. AUTÓ mánia
    6. Láma! fan club
    7. Egyszavas történet
    8. Stronghold 2
    9. World of Warcraft
    10. Fear Factor - A Rettegés Foka

• Phat Smoker
    (Gy)őzike beparázott rendesen!
  • Ombika
    Szar az egesz Balazs volt a legjobb itt is szopatott midenkit!!
  • Vlala #144
    addig jó, amíg nem látod...

• Marko002
    Győzike nyafogós fejéről nincs véletlenül pár képed? :D
  • Laky
    [IMG] http://pix.dox.hu/pix4/2bd328ac1468ccb0bfee8fd4b61a348a.jpg [/IMG]

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/e00229bdc30f8733d7ed609d4cb29579.jpg [/IMG]

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/57bd57ef19ecfda116a9e6a6de77defa.jpg [/IMG]
  • Ramore
    Hát persze, jön egy csatorna, amelyik megveszi a műsort, leforgatja az összes részt 3 hét alatt és már jön a következő csatorna. Ez a Survivor esetében is így megy, a magyar stáb elutazik az adott szigetre (attól függ melyik típust rendeli meg a csatorna, hiszen rengeteg Survivor helyszín van már) leforgatják, majd után jön a lengyel csatorna, aztán a svég csatorna stb.....
  • DJ Bee18
    saját testszagától ---> :DDDDD
  • Vlala #139
    Köszi az élő közvcetítést, sajna élőben nem tudtam követni, de az összefoglalót elolvastam. Győzi - no comment, itt se csinált semmit, várta az elfogadtatási kampányt (hehe, nem foghatta a származására, volt nála feketébb bőrű is, aki bevállalta), meg az ő nagy érzékeny lelkének a megértését, magyarán ha nem a plazmatévénket kell mutoggatni, akkor nem is jó a buli... Azok a krokikönnyek már nem kellettek volna a végére - totál lejáratta magát. Hajrá, hajrá, Salgótarján, meg minden, meg respect is, de ha Niki és Rita kibírta, neki se lett volna nagy szám. Csak nagy szája. :-)))

Sebaj, a búvárlapok majd lehozzák, hogy Győzike, a nagylelkű, meleg szívű emberbarát, a híres állatvédő megsajnálta a bezárt patkányokat, és a kis szegény védtelen állatkákat akarta megmenteni a... saját testszagától.
  • abonyitomz
    Győzike bizonyított a romáknak......
  • Ombika
    Gyozike nagy nulla,Balazs meg nagy fasz! :)

Azert kellett kinntre menni,mert ez mar REality tv-ben ment es szerintem ezek a palyak fel vannak epitve csak fizetni kell erte es mehetnek kulonbozo helyekrol!!!
  • Aspyrin
    tuti nem marad ki, talán a kövi adástól
  • DJ Bee18
    A végén Balázs volt a legjobb szerintem, nem gondoltam volna :DD
  • Gabe18
    A kerékpáron legurulós feladatot Győzikénél biztositókötél nélkül kelett volna csinálni,akkor tuti megkapaszkodik...
  • cse978
    egyébként hol vannak a fizetős SMS-ek???????????????????
  • Iori
    azért az már valami hogy a szádba veszed a férget és átkell tenni egy másik üvegbe
  • cse978
    ennek örömére hallgatok egy kis zanzit.
  • I.C.ram
    szedd le a képeket és rakd fel lágyszi valahova.
  • Iori
    lesz bogaras :DDD fuuu de jooo
  • I.C.ram
    vicc az egész. Egy ilyen baromság legyártása több tíz milla, erre a fődíj 5 milla :D és kaszálnak vele kb. 30 millát :D
  • Laky
    ja igen, regelni kell LOLsry