Fear Factor - A Rettegés Foka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én leszedtem volna elõször annyit, amennyit a kocsi felborulásának veszélye nélkül le lehet szedni, aztán padlógáz! 😊
és most sajnáljam a gyereket?mindenki úgy próbálta megoldani ahogy akarta,ez jobban bejött a csajnak..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I love this game!
Benne van a lányok közül mersz.
I love this game!
"..Férgek közül kell marhaszemeket szájjal kivenniük és átrakni egy másik dobozba. A cél, hogy két perc alatt minél többet rakjanak át. A feladat csak akkor számít teljesítettnek, ha az utolsó átrakott marhaszemet megeszik..." <#finom>#finom><#idiota>#idiota>
I love this game!
Gyõzikéék után még õk maradtak hátra a VIP csapatból:
Bódi Sylvi, Janics Natasa, Stohl András, Növényi Norbert, David Merlini, Leo, Valkó Eszter, Gallusz Niki, Hujber Ferenc, Kokó, Elvis (VV2) és István Dániel.
kérdés melyik 6 bátor, illetve kevésbé bátor sztár fog ma (le)szerepelni ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A gyõzikékben az a hiba, hogy egyrészt curvára elkényelmesedtek, másrészt a csapatszellem és összetartás rosszul van idõzítve náluk... ne térjünk ki erre, nem akarom szétbombázni a topicot. Azt, hogy ilyenkor sírni szokás, valamelyik tévémûsorban láthatta... nem az a sírós jellem, inkább a kiabálós- fenyegetõzõs-falkábantámadós.
Pákó bicajozása: hát, ahhoz képest megcsinálta!
Ezt a Pákót😊)
Ahogy Balázs is mondta: "Te hülye állat!"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
-Pákó tudsz biciklizni ?
-ööháát láttam már tévében 😊
-
íme, a bt-n lévõ fear factor-ok
ha akarod a google-ben is rákereshetsz - az a legteljesebb torrentkeresõ
a végén a gyõztesek közül pedig lesz egy szuperbajnok, aki 1M-ót nyer.
(persze ott is vannak különbözõ témék: testvérek, párok, szépségkirálynõk versenyeznek olykor, de általában csak normál emberek...)
Én már alapból kipróbálnék mindent... Én amolyan Jackass õrült vagyok minden hülyeségben benne vagyok persze határokon belül...
amúgy az egész mûsor nem volt olyan nagy brutál vmi...
1. BogyóKatica
2. White may
3. Football Manager 2005
4. Tibia
5. AUTÓ mánia
6. Láma! fan club
7. Egyszavas történet
8. Stronghold 2
9. World of Warcraft
10. Fear Factor - A Rettegés Foka
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sebaj, a búvárlapok majd lehozzák, hogy Gyõzike, a nagylelkû, meleg szívû emberbarát, a híres állatvédõ megsajnálta a bezárt patkányokat, és a kis szegény védtelen állatkákat akarta megmenteni a... saját testszagától.