Fear Factor - A Rettegés Foka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát...hazai értelemben vett sztárok 😊

petesilver
Ha ésszel oldja meg, akkor pont a durrbele taktika kellett volna. A srác ott szívta mehg, hogy lassan ment, és a kocsi egyik hátsó kereke mindkét oldalnál a levegõben volt, azért gyorsított hiába. Nagyobb lendületnél felment volna a rámpára a hátsó kerék, és akkor lett volna hajtás is, csak akkor meg ott kellett volna tudni még tartani is az autót. De jó volt a csaj is, az tény!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Persze,nem azért mondtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ombika
DE beszopta a gyerek ijjj!! 😊

FtranX
jah.

én leszedtem volna elõször annyit, amennyit a kocsi felborulásának veszélye nélkül le lehet szedni, aztán padlógáz! 😊

PLackó
mivel a csaj nem látott semmit 😛
és most sajnáljam a gyereket?mindenki úgy próbálta megoldani ahogy akarta,ez jobban bejött a csajnak..

Nem volt a gyereknek szerencséje,õ inkább ésszel akarta az utolsó feladatot,de a csaj "durr bele" technikája többet ért...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PLackó
a csajnak drukkoltam,grat neki,megérdemli!

Iori
a csaj nyert, zsiiiiiiiiiir

I love this game!

FtranX
finom lehetett! 😄D

És megcsinálta! Nem semmi! 😊
TUTI A CSAJ!!!!!!!!!!!!!
na átmegy jackassbe lesz RÓKA??????????
Iori
jaja, jo csinalja es latszik rajta hogy megakarja nyerni..es most megeszi a szemet<#eljen>

I love this game!

Szõke cica aranyos!

Benne van a lányok közül mersz.
Petike most megérdemli a millát 😊))
M'ér'??? Elõzõekben voltak sztárok? Lol 😄

Iori
ez a csavo nagyon ott van

I love this game!

Na megvan a köcsögnek a millája... Picsába!
PLackó
remélem nem nyeri meg az egy millát ez a beképzelt f@sz..

Iori
mar vaarom nagyon a bogarast <#pias>

I love this game!

hmmm...úgynézem a mai rész sztármentes-hétköznapi emberes

Iori
jujjj ez király lesz, ráadásul láttam a bemutatóban egy jó bulát na rá is kiváncsi leszek. Király hogy minden részben van legalább egy b***ni való nõ 😄

I love this game!

egész pontosan így szól a feladat:
"..Férgek közül kell marhaszemeket szájjal kivenniük és átrakni egy másik dobozba. A cél, hogy két perc alatt minél többet rakjanak át. A feladat csak akkor számít teljesítettnek, ha az utolsó átrakott marhaszemet megeszik..." <#finom><#idiota>

jaja..kellemes feladat lesz 😊

Iori
asszem ma kell ilyen férgeket áttenni az akváriumból a másik üvegbe, na az király lesz!

I love this game!

hamarosan hétköznapi arcok veszik át a sztárocskák helyét a mûsorban..
Gyõzikéék után még õk maradtak hátra a VIP csapatból:

Bódi Sylvi, Janics Natasa, Stohl András, Növényi Norbert, David Merlini, Leo, Valkó Eszter, Gallusz Niki, Hujber Ferenc, Kokó, Elvis (VV2) és István Dániel.

kérdés melyik 6 bátor, illetve kevésbé bátor sztár fog ma (le)szerepelni ?

Duddits
De állat! Ma megint lesz. <#nyes>

akyyy
ebben a mûsorban mindig szinészek vanak, vagy vannak hétköznapi emberek...(vagy akik annak mondják magukat<#idiota>)????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Waterhorse
Végre valahára, tán az elsõ értelmes hozzászólás, amiben még fikázás sincsen<#taps><#worship>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Rafaelo
de a balázs is egy hülye állat ez benne a vicc 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

mit kellett ezen bevállalni? A szeme láttára élték túl elõtte öten, közöttük két hölgy (Niki sem volt oda a patkányokért, Ritán nem csodálkozom, Õ nagyon bevállalós), nem beszélve Pákóról, aki szintén irtózott a patkányoktól, látszottak rajta a fóbia jelei. Vezetett a fekete csapat, simán mondhatta volna, hogy nem vállalja, de erõt vett magán, a csapatáért. (le a kalappal)
A gyõzikékben az a hiba, hogy egyrészt curvára elkényelmesedtek, másrészt a csapatszellem és összetartás rosszul van idõzítve náluk... ne térjünk ki erre, nem akarom szétbombázni a topicot. Azt, hogy ilyenkor sírni szokás, valamelyik tévémûsorban láthatta... nem az a sírós jellem, inkább a kiabálós- fenyegetõzõs-falkábantámadós.

Pákó bicajozása: hát, ahhoz képest megcsinálta!

Waterhorse
"Nigériába nindzs bidzsigli"😊))
Ezt a Pákót😊)
Ahogy Balázs is mondta: "Te hülye állat!"

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

jah..pl Pákó és a biciklizés
-Pákó tudsz biciklizni ?
-ööháát láttam már tévében 😊
-

mint írtam - egyszerûbb az eredeti forrást beírnod.

íme, a bt-n lévõ fear factor-ok

ha akarod a google-ben is rákereshetsz - az a legteljesebb torrentkeresõ
Duddits
ez akkor lenne érdekes, ha nem a nézettségre mennének egy sztárokkal csinálnák, hanem úgy, mint amerikában hetente, hogy van 8 ember - és aki marad a végére nyer 50ezer dolcsit.

a végén a gyõztesek közül pedig lesz egy szuperbajnok, aki 1M-ót nyer.

(persze ott is vannak különbözõ témék: testvérek, párok, szépségkirálynõk versenyeznek olykor, de általában csak normál emberek...)
Én meg Pákón. Qrva jó volt<#nyes>

SLICK
Hát én Gyõzikén szétröhögtem az agyam!!!! LOL
Én már alapból kipróbálnék mindent... Én amolyan Jackass õrült vagyok minden hülyeségben benne vagyok persze határokon belül...
amúgy az egész mûsor nem volt olyan nagy brutál vmi...

Laky
Legnépszerûbb témák

1. BogyóKatica
2. White may
3. Football Manager 2005
4. Tibia
5. AUTÓ mánia
6. Láma! fan club
7. Egyszavas történet
8. Stronghold 2
9. World of Warcraft
10. Fear Factor - A Rettegés Foka

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

(Gy)õzike beparázott rendesen! <#nyes>

Ombika
Szar az egesz Balazs volt a legjobb itt is szopatott midenkit!! <#worship>

addig jó, amíg nem látod...

Gyõzike nyafogós fejérõl nincs véletlenül pár képed? 😄
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ramore
Hát persze, jön egy csatorna, amelyik megveszi a mûsort, leforgatja az összes részt 3 hét alatt és már jön a következõ csatorna. Ez a Survivor esetében is így megy, a magyar stáb elutazik az adott szigetre (attól függ melyik típust rendeli meg a csatorna, hiszen rengeteg Survivor helyszín van már) leforgatják, majd után jön a lengyel csatorna, aztán a svég csatorna stb.....
DJ Bee18
saját testszagától ---> 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Köszi az élõ közvcetítést, sajna élõben nem tudtam követni, de az összefoglalót elolvastam. Gyõzi - no comment, itt se csinált semmit, várta az elfogadtatási kampányt (hehe, nem foghatta a származására, volt nála feketébb bõrû is, aki bevállalta), meg az õ nagy érzékeny lelkének a megértését, magyarán ha nem a plazmatévénket kell mutoggatni, akkor nem is jó a buli... Azok a krokikönnyek már nem kellettek volna a végére - totál lejáratta magát. Hajrá, hajrá, Salgótarján, meg minden, meg respect is, de ha Niki és Rita kibírta, neki se lett volna nagy szám. Csak nagy szája. :-)))

Sebaj, a búvárlapok majd lehozzák, hogy Gyõzike, a nagylelkû, meleg szívû emberbarát, a híres állatvédõ megsajnálta a bezárt patkányokat, és a kis szegény védtelen állatkákat akarta megmenteni a... saját testszagától.

Gyõzike bizonyított a romáknak......

Ombika
Gyozike nagy nulla,Balazs meg nagy fasz! 😊

Azert kellett kinntre menni,mert ez mar REality tv-ben ment es szerintem ezek a palyak fel vannak epitve csak fizetni kell erte es mehetnek kulonbozo helyekrol!!!