286
Egyre durvább valóságshowk
  • Phat Smoker
    patkányos turmix!

nyami
  • Mészy
    akkor te már szeptemberben tudtad, hogy megnyerte, nem?
    csak nem kötelezték titoktartásra a családtagok előtt, vagy igen?
    Mire költi a zs-t?
    Szívesen segítenék...
  • PLackó
    köszönöm all.
    ez nem most volt hanem szeptemberben a felvétel úgyhogy már természetesen hazajött :)
    vagy a reggelire gondoltok?
  • Ramore
    akkor egyrészt milliomos, másrészt médiasztár lett! :D
  • Noninnyó
    Gratulálok a tesódnak, ma reggel a Reggeliben is láttam őt, roppant szemrevaló jelenség, neki drukkoltam tegnap is. Megérdemelte a győzelmet, szépen küzdött.
  • Mészy
    Megérdemelte...
    Sok gusztustalan dolgot bevállalt...
    Én a pókoknál elgondolkodtam volna...
    Szerencsére ő nem..
  • Mészy
    nem gondoltad? Miért nem jött még haza?
  • iko
    te kinek a tesója vagy?
  • PLackó
    megnyerte tesóm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    soha nem gondoltam volna
  • iko
    ezeknek nincs tüdejük?
  • forza milan
    sztem az egészet liluval kéne megitatni!
  • Ramore
    biztos, hogy nem ittál belőle? :D
  • Vlala #234
    szüleink távollétében mi sártortát "sütöttünk", és benyomtuk a hűtőbe. Édesanyám majdnem kihűlt, amikor meglátta...
  • Dynamic
    Egyébként kiskoromban a szomszédokkal játszottunk ún. börtönöst, aminek az volt a lényege, hogy valaki rab volt és mi csináltuk neki a kaját(italt) és legalább 3 kortyot inni kellett belőle, hogy ne haljon éhen.Először még csak a tejes-mustáros-ketchupos mixeket csináltunk, aztán később már egy elkapott a gépszíj és egyre vadabb dolgokat műveltünk.Budivíz-ecet-nyál.Bár úgy rémlik abból már senki nem ivott:DD
  • Dynamic
    Én is ezt mondtam ma pont.Ilyen erővel lehetne csinálni egy fejberúgós számot.Mindenkit jól fejberúgnak oszt megnézik mennyire viselik el a fájdalmat.Az, hogy nem mutatom ki hogy fáj, attól még a rákövetkező többi fejberúgás is fájni fog, nem győzök le vele semmit.
  • forza milan
    http://www.online.rtlklub.hu/player/?vkatid=11&videoid=05054940&adasid=162#
    itt vannak a videok közöttük a 'koktél' is.
  • Vlala #230
    mielőtt betöltötte volna a gép a topicot, már láttam, mi lesz benne. Lilugyalázás, énaztaszartnemittamvolnameg, pfuj.
    A műsor alapelve szerint a testi erőre és a lelkierőre is szükség van a műsorban, ezért teljesen egyetértek, hogy moslékot kell etetni a játékosokkal. (Lilu főzőműsort fog forgatni Kaszás Gézáékkal)
  • Ramore
    Mindíg van valaki, aki megissza, hiszen 5 milka, az 5 milka! Amúgy meg tudtok nézni rövidke jeleneteket az eredeti Fear Factor-ból az alábbi címen, érdemes megnézni hová fejlődött a műsor az első generációs magyar adáshoz képest.

http://www.nbc.com/Fear_Factor/index.shtml

(az oldal alsó felében a "video" menűben)
  • Serpa
    az hogy lehet, hogy csak 12es karika volt kirakva?

nekem színészkedésnek tünt (ami elég rossz vot) Lilucska részéről.

"idd meg, már a felét megittad, gyerünk" --> ezzel csak azt éri el, hogy még többek ellenszenvét kiváltsa.
    szvsz
  • Aspyrin
    Finom finci halacka meg bocika volt a hami, végre egy nekem is tetsző műsor volt.
  • Roll
    Valahogy én se rettegek a mosléktól, de aki ezt kitalálta annak én is kitalálnék valami ínyencséget az biztos.

Viszont ha nem itta volna meg senki, akkor bekaphatta volna a főkitaláló.
  • Barpi
    Azért én megitatnám azzal is a koktélt, aki a hozzávalókat kiagyalta. Aberrált állat lehet.
  • Davidus
    Magasságtól meg a tűztől akkor félsz ha nem áll mögötted 20 kaszkadőr meg nincs rajtad biztosító kötél:P
  • Gabe18
    Egyetértek,ennek semmi köze a "rettegéshez".
    A Lilu mondjuk már a látványtól rosszul volt.
  • BlackWolf
    ezt jol megmondtam :)
  • BlackWolf
    nem ez most arrol szol hogy kiparcellazzak az egeszet es akkor ra van irva mi mi es elotted megcsinaljak ez igy gusztustalan de pl ha nemlenne rairva meg nem mutogatnak neked halalba hogy mi az akkor lehet szo nelkul meginnad de ez igy eleve beparaztatjak az embert ez mar igy gusztustalan
  • Tuvok #220
    Szerintem ez már baromság !
    Mindenkinek van valami félelme, amit le akar győzni, de ez most már nem arról szól ! Félni a magasságtól, tűztől, stb lehet, nem pedig ilyen baromságoktól, mint az agyvelő meg halbelsőség koktél, ez már undor és gyomor kérdése . Ha felmész egy magas helyre, rájöhetsz, hogy nem is veszélyes, és elmúlhat a tériszonyod, de attól, hogy megiszod ezt a löttyöt, nem fogsz onnantól minden este olyat inni, az undorod megmarad ...
    Ha valakinek van egy bevallott félelme, akkor miért nem abban teszik próbára, és miért a gyomrát ? Miért a gyomrot kell próbára tenni, miért nem a félelmet ? Elvégre az a műsor címe ...
    Ez már így hülyeség
    Szvsz
  • Iori
    látszik hogy lilu is undorodik az egésztől...én az epelét hagynám legszívesebben
  • BlackWolf
    hat nekem felszolgalnak a bikaheret aztmondanam ,hogy csa vagy megetetnem a liluval az biztos
  • Davidus
    szemfolyadékot mindenkinek!
  • Iori
    hát nem vmi finom :D
  • PLackó
    mindjárt kezdődik.guszta lesz a "koktél".
  • Vlala #214
    ki is fogott a népen. A következő csapatnak kellene kérnie kellene egy bemutatót Lilutól, az a bájvigyor, amivel szopatja a népet, kicsit leszáradna az arcáról. Tisztára olyan, mint egy domina.
  • Iori
    ez a pókos feladat meredeknek tűnik
  • Mhosah Myth
    Bakker! Szegény csávó!! Már azt hitte nyer de aztán mégse... F@szom nem lett volna jobb, ha Lilu megmondja neki az elején hogy sajnos nem teljesítetted a feladatot! Rohadt............
  • Iori
    Lilu hogy élvezi miközben a csávó eszi az epret :)
  • CSOCSO
    he???????????????
    hulye..../mar bocs/
    a fear factor arrol szol hogy ki mit mer megtenni..
    az soxor van akrobatikus feladat a fear factorban.. pl mint ez hogy ket haz tetejen gurulj at egy nagy cso tetejen allva.. vagy hogy ugorj le valahonnan es kapaszkodj meg a haloban mindezt 20 meter magasan.. vagy ott volt az ugorj at ket csonak kozott mikozben 40 el robogtok
  • Iori
    a hétfői elég lightos volt...
  • Bucser
    Majd ha az apja nem fizet eleget
  • forza milan
    vvazze egyre durvább dolgokat müvelnek velük müsorro müsorra