Fear Factor - A Rettegés Foka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
sztem az egészet liluval kéne megitatni!<#vigyor5>

Ramore
biztos, hogy nem ittál belõle? 😄
szüleink távollétében mi sártortát "sütöttünk", és benyomtuk a hûtõbe. Édesanyám majdnem kihûlt, amikor meglátta...

Dynamic
Egyébként kiskoromban a szomszédokkal játszottunk ún. börtönöst, aminek az volt a lényege, hogy valaki rab volt és mi csináltuk neki a kaját(italt) és legalább 3 kortyot inni kellett belõle, hogy ne haljon éhen.Elõször még csak a tejes-mustáros-ketchupos mixeket csináltunk, aztán késõbb már egy elkapott a gépszíj és egyre vadabb dolgokat mûveltünk.Budivíz-ecet-nyál.Bár úgy rémlik abból már senki nem ivott😄D
Dynamic
Én is ezt mondtam ma pont.Ilyen erõvel lehetne csinálni egy fejberúgós számot.Mindenkit jól fejberúgnak oszt megnézik mennyire viselik el a fájdalmat.Az, hogy nem mutatom ki hogy fáj, attól még a rákövetkezõ többi fejberúgás is fájni fog, nem gyõzök le vele semmit.
forza milan
http://www.online.rtlklub.hu/player/?vkatid=11&videoid=05054940&adasid=162#
itt vannak a videok közöttük a 'koktél' is.

mielõtt betöltötte volna a gép a topicot, már láttam, mi lesz benne. Lilugyalázás, énaztaszartnemittamvolnameg, pfuj.
A mûsor alapelve szerint a testi erõre és a lelkierõre is szükség van a mûsorban, ezért teljesen egyetértek, hogy moslékot kell etetni a játékosokkal. (Lilu fõzõmûsort fog forgatni Kaszás Gézáékkal)

Ramore
Mindíg van valaki, aki megissza, hiszen 5 milka, az 5 milka! Amúgy meg tudtok nézni rövidke jeleneteket az eredeti Fear Factor-ból az alábbi címen, érdemes megnézni hová fejlõdött a mûsor az elsõ generációs magyar adáshoz képest.

http://www.nbc.com/Fear_Factor/index.shtml

(az oldal alsó felében a "video" menûben)
Serpa
az hogy lehet, hogy csak 12es karika volt kirakva?

nekem színészkedésnek tünt (ami elég rossz vot) Lilucska részérõl.

"idd meg, már a felét megittad, gyerünk" --> ezzel csak azt éri el, hogy még többek ellenszenvét kiváltsa.
szvsz

Finom finci halacka meg bocika volt a hami, végre egy nekem is tetszõ mûsor volt.<#beka2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Valahogy én se rettegek a mosléktól, de aki ezt kitalálta annak én is kitalálnék valami ínyencséget az biztos.

Viszont ha nem itta volna meg senki, akkor bekaphatta volna a fõkitaláló.

Barpi
Azért én megitatnám azzal is a koktélt, aki a hozzávalókat kiagyalta. Aberrált állat lehet.<#violent>

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Davidus
Magasságtól meg a tûztõl akkor félsz ha nem áll mögötted 20 kaszkadõr meg nincs rajtad biztosító kötél😛

V9ykn8_TZL0

Egyetértek,ennek semmi köze a "rettegéshez".
A Lilu mondjuk már a látványtól rosszul volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ezt jol megmondtam 😊

nem ez most arrol szol hogy kiparcellazzak az egeszet es akkor ra van irva mi mi es elotted megcsinaljak ez igy gusztustalan de pl ha nemlenne rairva meg nem mutogatnak neked halalba hogy mi az akkor lehet szo nelkul meginnad de ez igy eleve beparaztatjak az embert ez mar igy gusztustalan

Tuvok
Szerintem ez már baromság !
Mindenkinek van valami félelme, amit le akar gyõzni, de ez most már nem arról szól ! Félni a magasságtól, tûztõl, stb lehet, nem pedig ilyen baromságoktól, mint az agyvelõ meg halbelsõség koktél, ez már undor és gyomor kérdése . Ha felmész egy magas helyre, rájöhetsz, hogy nem is veszélyes, és elmúlhat a tériszonyod, de attól, hogy megiszod ezt a löttyöt, nem fogsz onnantól minden este olyat inni, az undorod megmarad ...
Ha valakinek van egy bevallott félelme, akkor miért nem abban teszik próbára, és miért a gyomrát ? Miért a gyomrot kell próbára tenni, miért nem a félelmet ? Elvégre az a mûsor címe ...
Ez már így hülyeség
Szvsz

Iori
látszik hogy lilu is undorodik az egésztõl...én az epelét hagynám legszívesebben

I love this game!

hat nekem felszolgalnak a bikaheret aztmondanam ,hogy csa vagy megetetnem a liluval az biztos

Davidus
szemfolyadékot mindenkinek!

V9ykn8_TZL0

Iori
hát nem vmi finom 😄

I love this game!

PLackó
mindjárt kezdõdik.guszta lesz a "koktél".

ki is fogott a népen. A következõ csapatnak kellene kérnie kellene egy bemutatót Lilutól, az a bájvigyor, amivel szopatja a népet, kicsit leszáradna az arcáról. Tisztára olyan, mint egy domina.

Iori
ez a pókos feladat meredeknek tûnik

I love this game!

Mhosah Myth
Bakker! Szegény csávó!! Már azt hitte nyer de aztán mégse... F@szom nem lett volna jobb, ha Lilu megmondja neki az elején hogy sajnos nem teljesítetted a feladatot! Rohadt............

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Iori
Lilu hogy élvezi miközben a csávó eszi az epret 😊

I love this game!

CSOCSO
he???????????????
hulye..../mar bocs/
a fear factor arrol szol hogy ki mit mer megtenni..
az soxor van akrobatikus feladat a fear factorban.. pl mint ez hogy ket haz tetejen gurulj at egy nagy cso tetejen allva.. vagy hogy ugorj le valahonnan es kapaszkodj meg a haloban mindezt 20 meter magasan.. vagy ott volt az ugorj at ket csonak kozott mikozben 40 el robogtok
Iori
a hétfõi elég lightos volt...

I love this game!

Bucser
Majd ha az apja nem fizet eleget<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

forza milan
vvazze egyre durvább dolgokat müvelnek velük müsorro müsorra

Már csak azt várom, mikor küldik be Lilut a sûrûjébe.

Iori
ez a tegnapi rész nagyon tré volt

I love this game!

az nem a Fear Factor lehetett, hanem az õrület határa. a félelemrõl szól a mûsor, nem arról, hogy ki a jobb artista. Vagy tévedek?

CSOCSO
tegnap elott az amcsi fear factorban ha jol emlexem vagy eloszor vagy masodszor tortent meg hogy senki nem tudta megcsinalni az egyik feladatot.. masnap mindenki indulhatott a kov feladatnal.. de mar csak fele annyi maniert...
ket haz kozott volt 2 vaslec allvany.. vizszintben a teton.. ezen rajta egy nagy henger.. aminek a tetejere kellett allni es vegigbohockodni egyensulyozva a masik hazig...
Ombika
Becsusztatnam a kigyot neki alul vagy meg is tettek !!! <#beka2>

JINgLES
hehe

Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip

JohnnySmith
A mai mûsor legjobb dumája Bódy Szilvi a vizes kigyós játéknál : "nagy kigyó büvölõ vagyok de nem ebben a formában" 😄DDDD LOL

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

grebber
Az elsõt letöltöttem és megnéztem a 2.-at még nem tették fel netre.

Next PC upgrade: 2022

azért, mert a magunk féle embereknek elég esze van ahhoz, hogy ne röhögtessük ki magunkat a tévében. A tévé a proliké, mi inkább csak (elvétve) nézzük, de benne lenni? ugyan már, ne fárasszatok...

jó kis mûsor

A próbatételek tematikai felosztása:

-extrém magasság
-víz alatti helyzetek
-klausztrofóbia
-viszolygást keltõ állatok (szerintem a marhaszem meg a kukacok ilyenek)
-nagy sebesség
-zuhanás
-extrém hõ, tûz
-extrém hideg, jég
-extrém fizikális és mentális stressz

Tetsuo
Nem értem. A mûsor elején bemondták, h az 1ik klausztrofób, a másik nem bírja a csúszó-mászókat, stb. Hát mérnem inkább a Megasztárba jelentkeztek?
1értelmû, h olyan ember az esélyes aki igénytelen és sportos. Pl én. 😊
Engem nem zavar egy marhaszem, kukacok meg ilyesmi hiszen tudom h mérgezõ/fertõzõ cuccot nem etenek az emberrel ugyanis az bûncselekmény lenne, másrészt néhány kultúrában ilyesféle desszertek vannak. Tehát az undor az csakis pszihés kór lehet..
Az elsõ feladathoz ügyesség kellett, bár itt az általam legesélyesebbnek tartott kick-boxer esett ki (kicsit meglepett). Ehhez kell a sport.
A harmadik feladathoz pedig kicsi bevállalás kellett, akinek kell a pénz az vállalja a minimális kockázatot, hiszen volt bukókeret, bukósisak, stb.
A "sztároké" evidensen lightos mûsor volt, de itt én durvább feladatokra számítottam, Mo-n rengeteg ember ennél sokkal többre lenne képes a pénzért, sajnos.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bucser
Hát nem tudom.. a arhaszem evésnek semmi köze ninsc a rettegéshez... Az az undorral függ össze.. Ugye a rettegés és félelem olyan dolog amit az adrenalin és a bátorság összeszedésével gyõz le az ember... De ez a marhaszemevés elég gagyi volt.... Az autóborigatás meg béna volt....... Az elsõ próba tetszett az tényleg zsír volt nagyon de egy ejtõernyõs vagy valami mást jobban el tudok képzelni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

littleNorbi
mikor is lesz megint a tvben ???

PLackó
thx😊

Noninnyó
Ha arra a pókos jelenetre gondolsz, ahol egy fürdõrucis lány mondta, hogy van valami a feje alatt, akkor a nõvéred jó csaj, legalábbis úgy emléxem, hogy azt egy jó nõ mondta :-D.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

PLackó
ehh😄
azért tényleg nem lehet kellemes az a nyers szem,te jó ég!fúj.tiszta happytreefriends😊

😄
én kajálás közben néztem a marhaszemes jelenetet😄
egy kicsit meggondoltam, melyik falatkát rágom meg a rántott húzson!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PLackó
amúgy részben igazatok van,mert mindent beleadott a srác,a pondrós-marhaszemes próbánál,ezt elismerem.de én akkor is a csajnak szurkoltam inkább😊
a srácot azért nem kedveltem mert ott az elején rá akarta nagyon venni a csajokat hogy ne menjenek végig az elsõ próbánál,hogy övé legyen a millió.hát de istenem,táncsak végig kéne menniük,mert nem mindegy hogyha nyernek akkor 4 vagy 5 milliójuk lesz.
nõvérem kb. 4 adás mulva lesz az adásban,többet nem mondhatok 😊
(még a bemutatóban õ volt pár hete hogy "valami érzem hogy van a fejem alatt" vagy ilyesmit mondott.meg közbe volt vágva hogy látszik hogy sír valahol.

elismerésem a gyõztesnek, már a marhaszem-evés is szemmel láthatóan undort keltett benne, de azért lenyelte. Akaratereje, az mindenesetre van. Az autós résznél ("ilyen mé nincs a Driv3r-be?") a srácot vezetési tapasztalata és technikája fogta meg, a lány a "durr neki" taktikával - ahogy azt kell - nyerte meg. Ugye, néha mekkora elõny, ha az ember nem tud vezetni...