Fear Factor - A Rettegés Foka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyertes sztárcsapatok egy negyedik, eszeveszett feladatot találtak ki, hogy megtréfálják a vesztes csapatokat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az elején meg ahogy a nagymen leugrott😄DDDDDD mekkora pancer
jövõhéten civilek lesznek, a végén ugy láttam kocsikázniuk kell😊 azokat szeressem, kár hogy kevés van😞
milán volt a legelsõ csávóka, pedig õ a magasságtól félt, mégis hogy tûrte...
meg azok a csótányok... nem is voltak annyian, amenynit elméletielg kiköptek
Choke off
Choke off
szarak voltak a feladatok is, meg a sztárok is...
jövõ héten meg házaspárok <#wilting>#wilting>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
és látszik is hogy a nézõ sok dologról lemarad😞
lealább netre tennék fel a vágatlan verziót, mint pl amit az elõbb linekltem, nem rossz, de a többit miért nem teszik fel?
Vanda durva volt, de ahhoz képest jól állta a sarat 😊
honlapján egy kimaradt jelenethargitai_bea_bogarat_eszik
Choke off
viszont aki ellene volt, pff... sztem mikro cimlaplány volt, jól nézhetett ki õ is, csak a hájába szált a siker😄
a többi meg ma is próbál az alakával érvényesülni.
Choke off
valami Bea asszem....
Csúnya, RONDA , kövér, és még BUTA is volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy lehetett ez a rondaság címlaplány úúúúristen...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
jövõhéten azt mondták, 6 gyönyörû holgy...
akkor civil játékosok nem is lesznek?<#szomoru1>#szomoru1>
mert én jelentkeztem volna, remélem lesz még 3. évad, arra tuti jelentkezek😄 mászni x méter magasan, meg elõször eléggé rossznak tûnt, hogy szájba kell venni ezt-azt, de úgy vettem le annyira nem vészes 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amennyibe ellopták volna a Fear Factor mûsort és mondjuk a Pokol kapujára keresztelték volna, akkor akár itthon is leforgathatták volna. Csodálkoztam is rajta, hogy ezt kivételesen nem nyúlták le, ellentétben mondjuk a Való világgal.
neked is köszönöm átadom neki hogy sokan gratulálnak 😊
hát nem tudom milyen lehetett mikor beleestek a vízbe de biztos nem valami kellemes 😄 fõleg a másik csajnak,pff.
Egy mozdulat és már kint is van a "sztár". Csak nem képzeled, hogy kockáztatják bárkinek az életét? Pláne ha ilyen fontos emberekrõl van szó!<#ejnye1>#ejnye1>
Na jó csakl gonoszkodtam.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meg mi van, ha az elején többen nem teljesítik a feleadatot? pl most az utolsó részben 2en a zöld lámpát nem várták meg és kizárták õket. Mi lesz, ha mondjuk 4en nem várják meg a zöld lámpát? 2en mennek tovább vagy mi? Ha az utolsó elötti részben a "mindentbele" turmixot csak az a bunkó Atosz (vagy ki) itta volna meg a másik srác nem, akkor Atoszé lett volna az 5 milla és nem lett volna 3. menet?<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Az meg a másik, hogy van egy pár tényleg durva rész, pl. az utolsó sztáros részben, amikor egy kocsit eresztettek a vizbe és 1 vkinek a kocsi csomagtartójában kellett lennie, ott ha ugyanúgy bepánikolt volna a srác mint pl az uccsó részben 1-2 csaj ott még tragédia is lehett volna...
Tán ez az utolsó adás tûnt a leghitelesebbnek. Bár a ketreces, parázós, hisztizõs rész hihetetlen volt számomra. (Lehet, ha ott lettem volna másképp beszélnék.)
Sokat agyaltam már azon, hogy mennyire van megrendezve ez az egész?
Ti mit gondoltok? Placko???
Azért kérdezem, mert nehéz elhinni, h vannak ilyen emberek, mint az elõzõ gyõztes az az Atosz v ki. Ha valaki tényleg ennyire bunkó az azért a TV-ben csak visszafogja magát nem? Vagy én vagyok naív?
A Bódy Szilvi sem lehet ennyire Missz Picsa igaziból!!!
Vagy ha igen akkor nagyot csalódtam benne. Bár ezt szerintem valahogy ki fogja heverni. 😊
PLackó!
A tesód elõtt le a kalappal! (Meg minden mással<#szeret>#szeret>)
Üdv: smarzédé
ha igen grat neki! jól csinálta 😊
neki szurkoltam én is miklósi vagyok! <#vigyor5>#vigyor5>
nem fájt neki mikor a vízbe esett? szegény másik csaj nagyon rosszul eshetett alig kapott levegõt
amúgy meg ez a helikopteres izé nagyon nagy hülyeség volt. Nem volt vmi fair, illetve az lehetett volna. Mondjuk, ha a pilóta nem egyformán vezet, ha pl tesódál hamarabb kezdi el rángatni, össze-vissza mozogni, mint a másik csajnál akkor tesódnak nehezebb dolga lett volna.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak nem kötelezték titoktartásra a családtagok elõtt, vagy igen?
Mire költi a zs-t?
Szívesen segítenék...<#kacsint>#kacsint>
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
ez nem most volt hanem szeptemberben a felvétel úgyhogy már természetesen hazajött 😊
vagy a reggelire gondoltok?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Sok gusztustalan dolgot bevállalt...
Én a pókoknál elgondolkodtam volna...
Szerencsére õ nem..