Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cafu
Esetleg szalacy2 képeket nem dobnál fel??

VD virtual daemon = daemon tools : ) Legujabb curerommal (2.0 beta) siman megy, semmit nem kell vele trükközni. Beallitod az exe utvonalat illetve hogy a DT mountolja be az emds file - t, aztan ennyi. Egyebkent nem vagyok nagy kalandjatek fan, de ez baromira tetszik. Mar a 4. fejezetnel tartok....

Sephi
Curerom ok de mijaza VD? Alcohol Virtual drive? A DT nem jo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Dreamfall 6 CD-es verzam van. Kerlek magyizatok el pontosan hogy kell elinditani mert nekem nem sikerult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
Túl sok a szarakodás vele!
Inkább megvárom a Reloaded-es vagy Deviance-os verziót!
Ha eddig kibírtam, az a pár nap (?) nem oszt, nem szoroz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A cd version valóban ki követeli a c:-n a 7gigát telepítéskor -köszi a reg tippet-, de utánna lehet váltztatni a telepítés helyét, ezért ideglenesen is lehet addig csinálni szabad helyet azután késöbb vissza másolni az eltávolított dolgokat. Nekem daemonnal nem ment , de alcohol 1.9.5/3015/ és curerom lite /1.3.1/ párossal indult.
Nekem mûködik, VD+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítõ. Egyelõre registry buherrel lehet csak átverni.

"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*

Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"

Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent.

dienesoft
Sziasztok.

A játék 6cd-s a mostani elsõ verzió szerint. Még nem szedtem le, mert kivánics vok a véleményetekre, nem akarok pórul járni, amúgy is helyszûkületbe vok, szal írjátok meg, hogy milyen a game!

Lacc
Na, mi ez a meghalás itt? Azért legyen most már érdeklõdés...
hali sorry beolvastam az egészet...........most nézem mit irtál ... én a cds verziot te meg a dvds-et ha jól látom😛 dejó akkor hogy nem kell cd-kkel veszõdni majd..

Sephi
Kinek mukodik a Clone Plex verza?

jaja még reggel 9elött mikor írtam😄

IMYke2.0.0.0
Még amúgy melóhelyen vagyok, este leráncigálom valahonnan ezt a verzsönt... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Minek vársz? lehuzod ezt és Reloadednek csak a crackjét majd.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Akkor megvárom a Reloaded release-t 😊))

grebber
DreamFall.The.Longest.Journey.2.CLONE-PLEX DVD-s na ez is kijött 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Az elsõ rész magyarítása a háromnegyedénél tart. Már csak ~ 70 fájl fordítása van hátra.

IMYke2.0.0.0
Nem, a Dreamfall: The Longest Journey 2-nek nincs még magyarítása! <#idiota><#falbav>

...azért lehet ismerõs mert egyebként onnan van😄

na ugynezki van egy clone verzio.... marcsak valami crackelt kellene DreamFall.The.Longest.Journey.2.CLONE-PLEX

Ja, látom 😊
Bejött. Ismerõs az NForce fórumából 😊

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

ezt a hozzászólásomat ajánlanám figyelmedbe: #39
egyebként neked bejött a kép?

Úgy gondolom, ez az elsõ rész borítója 😊 A Dreamfall 6CD-s.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

azt nem😊 de szerintem annyira nem fontos ... igy is túl sokat törõdtem vele😊))

Sephi
Probald feltolteni oket mashova es onnan linkeje'!

na mind1 😄 megprobaltam mindent😊

Sephi
Meg mindig semmi.

ha jóltom ez az elsõ résznek a lemezei 😊 egyébként ha mégsem jönne be..

most próbáld meg ugynézki csak egy ideig volt rossz😊

illetve már nem...ahh törölték francba😊

akkor sorry nálam müxik....

Sephi
Nem lassuk 😞

Sephi
Baszki. Xbox-ra mar megvan a havernek.

Ottto
Torrenten már rég kint van, csak a több mint 300 letöltõ mellett egy seeder nincs :c

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Jó lesz a game. A Gamespyon 5-ból 5 csillagos a játék!!! 😊

Még mindig semmi! Ez azért érdekes...

Sephi
Eleg szomoru.

Engem érdekel! Ki is jött az elõs review:

IGN: Dreamfall

Sephi
Nem erdekel senkit vaze?

Sephi
Na kerem alasan. Lehet figyelni a nforce-ot hogy mikor jelenik mar meg. Par ember mar jaccota es nagyon odavannak bar meg nem igazan ertem honnan szereztek meg... mondjuk lehet "belsosok" 😄

Oai alig varom!

Ottto
Offical site
A játék lassan aktuális. Gamespyon 2006 tavaszát írták (Április) a megjelenés dátumának.
Nézegettem a képeket, olvastam cikkeket, és inkább lesz ez kalandjáték mint akció. Az a pár csatajelenet amolyan "hab a tortán" és ahogy olvastam, az is inkább taktikai alapú, nem egy Enclave püfölés.
Elsõ benyomás (Gamespy) Elsõsorban eloszlatja a rémképeket azok elõl akik Tomb Raider féle akció-kalandjátékot képzeltek.
Teljes leírás (Gamespy) No comment. Érdemes elolvasni, szó van a történetrõl, az apróbb részletekrõl, a játékmenetrõl, a grafikáról, stb. stb.

A játék meg is nyerte az E3on a legjobb kalandjáték címet, annyi bökkenõvel hogy egyedül indult ezen a versenyen. Jó, ez vicces, de sokan szidalmazták, hogy ez a játék többet érdemelne. Sajnos manapság a kalandjáték ritka mint a fehér holló (Vagy a beszélõ holló 😊 )
E3 Awards

Azt azért sajnálom hogy Zoë mellett April kicsit hátrább kerül a sorban...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
Nemtom...gamespot-on figyeltem a dátumot

PSN ID.: Beegabor

LezLee
Nem érdemes.... KÖTELEZÕÕÕÕ!!!! Minden kalandfannak. Csak elég nehéz lesz beszerezned, mivel már elég régi. De azért próbálkozz. A játék legnagyobb elõnye a hossza. Szerintem az egyik leghosszabb (ha nem a leghosszabb) kalandjáték, amivel eddig játszottam. Hát picit talán nehezebb, mint a Syberia, mert itt kombinálni kell az inventoryban lévõ tárgyakat, míg a Syberia ezt gyakorlatilag meg tette helyetted 😊)
LezLee
De fura. Én pár hónappal ezelõtt nyomozgattam infó után a 2. részrõl és akkor 2005 vége, 2006 eleje dátumot pedzegettek, tehát sajna ez a januári dátum kacsa lehet. Bár ne lenne igazam.
magus
the longest journey kimaradt az eletembol.

erdemes megszerezni? es mennyire nehez? kb mint a syberia, vagy olyan mint mondjuk a monkey?

Esrohnoil
Azért nem fura h. 2 hónappal elõtte egyetlen képet sem találni róla?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
Az elso tenyleg bekerult a tortenelembe. (a mi tortenelmunkbe)
Remelem jo lesz... mar csak par honap es kiderul 😄DD

LezLee
A próféta szóljon belõled! 😊)))
Én csak annyit remélek, hogy méltó folytatás lesz az 1. rész óriási sikerei után.