917
sgtopic4.jpg
  • Promoe
    jah full throttle nagyon király volt, a csávónak hangja... kész :)
    csinálhatnának belőle 2őt, de ne qrva 3d-ben hanem ugyanúgy rajzolva, csak mondjuk fel lehetne tolni a felbontást 1600*1200-ra
  • Sephi
    Az naon utos volt de borzalmasan rovid!
  • ShaiHulud
    nah kerem ez kibaszott jo jatek volt ! kar hogy vege:(
  • takysoft
    mármint a Touche? megvan az is, végig is vittem:D
    bár szerintem nekem szinte minden kalandjáték megvan. kivéve az utóbbi 4-5 év termése. Az ezredforduló előttről nem sokminden hiányzik a gyűjteményemből.
  • Lacc
    Ja, én végigtoltam :)
  • Khalel
    Én egyszer ősrégen egy "számítógépes boltban" kipróbálhattam a Full Throttle-t, azóta se tudtam játszani vele.. Pedig akkor nagyon felcsigázott a dolog (ez kb akkor volt, amikor megjelent a játék:P). DOTT persze nekem is megvolt, Monkey Island-ek is mind, Broken Sword is mind:) meg az összes ilyen jópofa játék. A 3 muskétással vki játszott?:)
  • takysoft
    Dott-ot nem bírtam végigtolni leírás nélkül. többször is bele kellett nézni.
    volt benne pár dolog... a hörcsögtől szinte fejreálltam.(a mosógépes cucc)

tényleg nagyon ott van. sok szöveg, sok feladat. bár nekem a TLJ jobban bejön, mert ott azért van mögöttes tartalom is. De a Dott is simán második.

Azért itt mondok hálát a mindenhatónak, mert ugye a dott-ot is, meg a TLJ-t is én is fordíthattam. azért ez jó érzés.
    ha megtetszik, akkor talán a dreamfall fordítói gárdájában is ott leszek majd:D
  • MerlinW
    DOTT az a játék amit 13 év után ha álmomban felkeltenek, elmondom lépésről lépésre mit hova merre:) Számomra besztofevör:)
  • Promoe
    jóvan wazze :D
    nem vagyok nagy kalandjátékos az tény de előfordul bárkivel hogy vmi tök gagyi résznél elakad
    amúgy játszottam régen a day of the tentacle-el, monkey island-ekkel, full throttle-el
    na a DoTT az szép baleset :) "kicsit" összetettebb meg betegebb feladatokkal
  • Lacc
    Hát akinek ez nem megy, az a falról lekaparná a vakolatot akármelyik ős-lucasarts kalandjátéknál :)
  • Voltan
    Mondjuk tényleg van benne valami, hogy ez afféle "kalandjáték az eltompult generáció tagjainak". Valóban nincs agyonbonyolítva, és akkor még finom voltam.
  • Voltan
    OK :D
  • Khalel
    Többféle befejezése van a játéknak?.. Hm.. Már leszedtem a game-et a gépről, de ha igaz, akkor visszarakom és játszom vele még 1 kicsit, mármint nézem még 1 kicsit:P Neked mi volt a befejezése?
  • Promoe
    aszittem hogy ott van a balta kint csak én nem látom
    arra írtam hogy utálom az ilyet
  • Promoe
    thx
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj a kínai árushoz, tőle tudsz lockpicket szerezni.

Amúgy, ha utálod az ilyet, akkor nem nagyon csípheted a kalandjátékokat :D
  • Voltan
    Jaja, én is sejtettem.
  • Promoe
    de milyen kutya? :D
    bocs ha lámáskodok...
    nemtok azon a lakatos kapun átjutni se
    felhívom azt a p*csát és aszondja lockpick kell hozzá
    utálom az ilyet :S
  • ACE
    Én már akkor levágtam, hogy ennek még lesz lényege, amikor meghallottam :D
  • Haversrác
    És tényleg! El kell mennem fülészetre THX!
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor elindítod a kereket lent, hallani lehet egy kis dallamot. Azt kell eljátszani a rúnákon is.
  • Haversrác
    Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
  • Haversrác
    Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
  • Voltan
    Öhe, ja igen: SPOILER!!!!!!
  • Voltan
    1213
  • Haversrác
    Szasztok! Az álomvilágban a nagy vízhajtású keréknél felmásztam a százfokos létrán kezemben a világító tojással :) és a zsákutca végén van három dallamikon a falon, de nem találtam semmi rávezető nyomot hogy milyen sorrendben kéne lejátszani. PLs Help!!!!!!!!!!!!!

• MerlinW
    amit megtalálsz pikkpakk, ha nem ébreszted fel a kutyát. Még jó hogy sürün jár a magasvasut...:)
  • Lacc
    Keress egy baltát :)
  • Lacc
    Ott én is tököltem, mert annak a szerencsétlen csajnak is meg kell jegyezni a sorrendet, nem csak neked :) Bújj az az ajtóval szembeni alkóvban, az oltár másik oldalán, sneak-el, aztán mikor nyomkodja a gombokat az a dög, akkor jobbklikkel nézd meg távolról, mit csinál.
  • Promoe
    valaki nem segítene? -> #198
  • Sephi
    Aha ok!

A jatekot amugy vegig toltad? En meg mindig nem tudom hova bujjak amikor April-el lemegyek a barlagba es ott egy ajtonal berohantam de lattam a sorrendet az ajtonal hogy eritnette meg viszont nem tudom hova bujjak :(
  • takysoft
    kérlek ne haragudj, "azokba" a topicocba nem járok.
    bizonyára konzolokos is vannak "olyan PC-s" játékok.

én csak segíteni próbáltam.

még egy apróság:
    olvasd ez az aláírásod, magad is tanulhatsz belőle.
  • Sephi
    Te tok okos vagy! Sajnos 1001x mar le volt targyalva ez a dolog hogy toltal nincs igazad de nem fogom spamelni a topikot es akarmlyen ujjab beszolas a temahoz torolve majd buntetve leszen!

Koszi a megertest!
  • takysoft
    a "konzol" , ha pejoratívan használják, azt jeleni általában:
    -szar textúrák, mert a ps2 nem tud jobbat
    -béna mozgás, mert gamepadra van optimalizálva, ha van egyáltalán.
    -néha nem lehet menteni szintén a ps2 memóriakártyás rendszere miatt.
    -a mentések picik, így pl egy RPG-ben a ledobott cuccokat felejtsd el betöltés után:D
    -még pár PC-n picit idegesítő, főleg ps2-re jellemző beütés.

a "konzolos" általában pejoratív, mert konzolon lehet, hogy jó, de PC-n konzolosan játszani nyögvenyelős.
  • MerlinW
    Ha nem bagy házigazda, szólni kell a moderátoroknak. (már szóltam)

2001-óta itt vagy és nem élsz együtt az SG-vel, ejnye, enjnye
  • csgj
    bammeg, és én azzal szaroztam... akkor minek lehet bebújni az ajtó mögé, ha úgyis észrevesznek, és az a lényeg????
  • Voltan
    Sehova. El kell kapniuk. Ez a sztori.
  • csgj
    hahó, hova bújjak a kommandósok elől, amikor egy kifeküdt csaj van a padlón?
  • McW
    Sajnos el kell keserítselek, de az az egy befejezés van amit láttál...
  • Promoe
    Hello!
    Mit kell csinálni ott a hotel hátsó bejáratánál? Eltoltam azt a nagy konténert és utána?