917
-
Promoe #237 jah full throttle nagyon király volt, a csávónak hangja... kész :)
csinálhatnának belőle 2őt, de ne qrva 3d-ben hanem ugyanúgy rajzolva, csak mondjuk fel lehetne tolni a felbontást 1600*1200-ra -
#236 Az naon utos volt de borzalmasan rovid! -
ShaiHulud #235 nah kerem ez kibaszott jo jatek volt ! kar hogy vege:( -
#234 mármint a Touche? megvan az is, végig is vittem:D
bár szerintem nekem szinte minden kalandjáték megvan. kivéve az utóbbi 4-5 év termése. Az ezredforduló előttről nem sokminden hiányzik a gyűjteményemből.
-
#233 Ja, én végigtoltam :) -
Khalel #232 Én egyszer ősrégen egy "számítógépes boltban" kipróbálhattam a Full Throttle-t, azóta se tudtam játszani vele.. Pedig akkor nagyon felcsigázott a dolog (ez kb akkor volt, amikor megjelent a játék:P). DOTT persze nekem is megvolt, Monkey Island-ek is mind, Broken Sword is mind:) meg az összes ilyen jópofa játék. A 3 muskétással vki játszott?:) -
#231 Dott-ot nem bírtam végigtolni leírás nélkül. többször is bele kellett nézni.
volt benne pár dolog... a hörcsögtől szinte fejreálltam.(a mosógépes cucc)
tényleg nagyon ott van. sok szöveg, sok feladat. bár nekem a TLJ jobban bejön, mert ott azért van mögöttes tartalom is. De a Dott is simán második.
Azért itt mondok hálát a mindenhatónak, mert ugye a dott-ot is, meg a TLJ-t is én is fordíthattam. azért ez jó érzés.
ha megtetszik, akkor talán a dreamfall fordítói gárdájában is ott leszek majd:D -
#230 DOTT az a játék amit 13 év után ha álmomban felkeltenek, elmondom lépésről lépésre mit hova merre:) Számomra besztofevör:) -
Promoe #229 jóvan wazze :D
nem vagyok nagy kalandjátékos az tény de előfordul bárkivel hogy vmi tök gagyi résznél elakad
amúgy játszottam régen a day of the tentacle-el, monkey island-ekkel, full throttle-el
na a DoTT az szép baleset :) "kicsit" összetettebb meg betegebb feladatokkal -
#228 Hát akinek ez nem megy, az a falról lekaparná a vakolatot akármelyik ős-lucasarts kalandjátéknál :) -
#227 Mondjuk tényleg van benne valami, hogy ez afféle "kalandjáték az eltompult generáció tagjainak". Valóban nincs agyonbonyolítva, és akkor még finom voltam. -
#226 OK :D -
Khalel #225 Többféle befejezése van a játéknak?.. Hm.. Már leszedtem a game-et a gépről, de ha igaz, akkor visszarakom és játszom vele még 1 kicsit, mármint nézem még 1 kicsit:P Neked mi volt a befejezése? -
Promoe #224 aszittem hogy ott van a balta kint csak én nem látom
arra írtam hogy utálom az ilyet -
Promoe #223 thx -
#222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a kínai árushoz, tőle tudsz lockpicket szerezni.
Amúgy, ha utálod az ilyet, akkor nem nagyon csípheted a kalandjátékokat :D -
#221 Jaja, én is sejtettem. -
Promoe #220 de milyen kutya? :D
bocs ha lámáskodok...
nemtok azon a lakatos kapun átjutni se
felhívom azt a p*csát és aszondja lockpick kell hozzá
utálom az ilyet :S -
ACE #219 Én már akkor levágtam, hogy ennek még lesz lényege, amikor meghallottam :D -
Haversrác #218 És tényleg! El kell mennem fülészetre THX!
-
#217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elindítod a kereket lent, hallani lehet egy kis dallamot. Azt kell eljátszani a rúnákon is. -
Haversrác #216 Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
-
Haversrác #215 Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
-
#214 Öhe, ja igen: SPOILER!!!!!! -
#213 1213 -
Haversrác #212 Szasztok! Az álomvilágban a nagy vízhajtású keréknél felmásztam a százfokos létrán kezemben a világító tojással :) és a zsákutca végén van három dallamikon a falon, de nem találtam semmi rávezető nyomot hogy milyen sorrendben kéne lejátszani. PLs Help!!!!!!!!!!!!!
-
#211 amit megtalálsz pikkpakk, ha nem ébreszted fel a kutyát. Még jó hogy sürün jár a magasvasut...:) -
#210 Keress egy baltát :) -
#209 Ott én is tököltem, mert annak a szerencsétlen csajnak is meg kell jegyezni a sorrendet, nem csak neked :) Bújj az az ajtóval szembeni alkóvban, az oltár másik oldalán, sneak-el, aztán mikor nyomkodja a gombokat az a dög, akkor jobbklikkel nézd meg távolról, mit csinál. -
Promoe #208 valaki nem segítene? -> #198 -
#207 Aha ok!
A jatekot amugy vegig toltad? En meg mindig nem tudom hova bujjak amikor April-el lemegyek a barlagba es ott egy ajtonal berohantam de lattam a sorrendet az ajtonal hogy eritnette meg viszont nem tudom hova bujjak :( -
#206 kérlek ne haragudj, "azokba" a topicocba nem járok.
bizonyára konzolokos is vannak "olyan PC-s" játékok.
én csak segíteni próbáltam.
még egy apróság:
olvasd ez az aláírásod, magad is tanulhatsz belőle. -
#205 Te tok okos vagy! Sajnos 1001x mar le volt targyalva ez a dolog hogy toltal nincs igazad de nem fogom spamelni a topikot es akarmlyen ujjab beszolas a temahoz torolve majd buntetve leszen!
Koszi a megertest! -
#204 a "konzol" , ha pejoratívan használják, azt jeleni általában:
-szar textúrák, mert a ps2 nem tud jobbat
-béna mozgás, mert gamepadra van optimalizálva, ha van egyáltalán.
-néha nem lehet menteni szintén a ps2 memóriakártyás rendszere miatt.
-a mentések picik, így pl egy RPG-ben a ledobott cuccokat felejtsd el betöltés után:D
-még pár PC-n picit idegesítő, főleg ps2-re jellemző beütés.
a "konzolos" általában pejoratív, mert konzolon lehet, hogy jó, de PC-n konzolosan játszani nyögvenyelős. -
#203 Ha nem bagy házigazda, szólni kell a moderátoroknak. (már szóltam)
2001-óta itt vagy és nem élsz együtt az SG-vel, ejnye, enjnye -
csgj #202 bammeg, és én azzal szaroztam... akkor minek lehet bebújni az ajtó mögé, ha úgyis észrevesznek, és az a lényeg???? -
#201 Sehova. El kell kapniuk. Ez a sztori. -
csgj #200 hahó, hova bújjak a kommandósok elől, amikor egy kifeküdt csaj van a padlón? -
#199 Sajnos el kell keserítselek, de az az egy befejezés van amit láttál... -
Promoe #198 Hello!
Mit kell csinálni ott a hotel hátsó bejáratánál? Eltoltam azt a nagy konténert és utána?