917
sgtopic4.jpg
  • csgj
    hö, nemtom, vmiért nemtok rendesen elbújni a kommandósok elől...valszeg velük van Chuck Norris ereje... de bakker ez még az elején van, és mégsem tom megcsinálni...ejnye én
  • Sephi
    Mit mit? Hogy kell kirakni?
  • MerlinW
    Egyik bannert kiraknád, hamár?:) (persze csak ha tetszik)
  • Sephi
    Miert kell ellemezni ennyire? Hogy masoknak elvegyetek a kedvet tole? Jaccatok mar es azutan irkajatok.

Es ez a "Konzol" duma valami borzalmas szanalom asse tudgyak egyesek mit jelent :D
  • IMYke2.0.0.0
    Történetét tekintve akkor semmi sem lenne illdomos a kicsiknek - mégis, 11 [még alatta is!] évesek is nyomják a horror- és FPS-játékokat...
  • Lacc
    Ezt nem mondanám, a történet miatt.
  • Esrohnoil
    Mi a minimum és az ajánlott gépigény?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mi vagyunk ennek a játéknak a célkorosztálya... ez dedósoknak, kisiskolásoknak készült.
  • Lacc
    No, megvan az egyik befejezés - azt hiszem a rosszabbik mert sokan meghalnak benne :D

De nem vagyok nagyon megelégedve a játékkal. A történet érdekes, nem tudtam abbahagyni, és egy befejezés után is vannak elvarratlan szálak, még homályban maradt részek, szóval valószínűleg a többi befejezést is megnézem majd.

De HOL A JÁTÉK?! Könyörgöm, ezzel én nem játszottam, hanem NÉZTEM, hogy mi történik. Gyakorlatilag egy film az egész, néha elvétve egy-egy borzalmasan egyszerű puzzle, egy-egy teljesen nyilvánvaló tárgykombináció, és kész, kifújt. Menj ide, cutscene, menj oda, cutscene, vedd fel, cutscene, nyiss be, cutscene, és így tovább.
    Inkább éreztem, hogy a játék magával játszik, mint én vele.
  • drop
    nagyon köszi mindenkinek
    küldöm a szöke csajokal a láda sört
  • Rage47
    Bocsi, 81.98-al már megy...
    A game eddig nagyon bejön, csak kicsit még zavar h nem lehet kikapcsolni az állandó futást.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden játéktopik első 2-3000 hsz-e az elindításról kell szóljon...?!
    Eddig mindössze egyetlen (!) normális, kalandjátékos [s itt nem magára a a HSZ-t író személyre gondolok] hozzászólás született... Hát, ez szép...
  • vizoo
    nekem 6600GT-vel 81.98-al megy. Mással nem próbáltam
  • kirol
    Igen? Édrekes. Ez tuti?
  • via_mala
    De akkor ez a szerencsétlekedés nehogy már a clone-os verzió hibája legyen csak. Hogy lehet, hogy a RL verzióval meg nincs ez a probléma?
  • Rage47
    6600GT-nél milyen driverrel megy?? 84.21 és 84.43 eddig nem volt jó nekem, pedig sokan írták itt h megy a legújabb driverekkel is! Nem értem:/
  • MerlinW
    vagy visszaolvasunk pár hozzászólást: #110

Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
    Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.

• takysoft
    na szia, nincs meg a játék, de találtam neked valamit: (innintő nem én írtam, nem vállalok felelősséget:D):

Ezzel működik: Daemon 4.03+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítő. Egyelőre registry buherrel lehet csak átverni.

"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*

Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"

Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent.
  • Voltan
    A BGaE-t szerintem sem nagyon lehet überelni, az egyszerűen tökéletes volt. Csak azt mondom, hogy kicsit emlékeztet rá a Dreamfall.
  • MerlinW
    nem
  • balee4
    A reloaded verzióval már nem trükközni?
  • drop
    szasztok menyi pakol fel a játék fontos lenene mert a c meghajtomon nincs elég heyl azt irja ki és akkor anyit szabaditok fel
    elöreis köszi
  • vizoo
    #157-re esetleg nincs valakinek egy kis segítsége?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem egy hónapja ez a háttérképem, 1280*1024-es méretben:

• via_mala
    Nekem ez tetszik a legjobban a 3 közül.
  • takysoft
    tekintve, hogy review kritikát nem sokat kaptál, írok valamit.
    bár még nem láttam a gamét.

irányítás: bejött amitől féltem. konzol.

az akció/kaland dolog kétféleképp jöhet le: vagy LBA/Psychonauts szerű lesz a dolog, ami már inkább arcade, vagy tényleg amolyan Broken Sword 3-as. Na ezekbe bele se kellett volna tenni ügyességi részeket... itt asszem szintén az utóbbiról van szó.

a review-dból én 2 dolgot szűrök le:
    -elcseszték. kihagytak sokmindent, amit nem kellet volna(grafika, esetleg játékidő, ha már az első részre gondolunk), beleraktak sokmindent, amit nem biztos, hogy kellett volna(arcade elemek, a vacak irányítással)

-de a story mégis jó, így a game eladható a newbie elemeknek is(hisz akció/kaland/directx9/miegymás), meg a tlj fanoknak is azért kötelező darab, més mégsem bukás. Az új elemek(3D, jó grafikai elemek, akciós részek) mellett mégis a story tehet róla, hogy ebből lesz is valami.

Kizárólag a te reviewd alapján az összegzés:
    Igen jó játék, bár picit rövid, és vannak benne zavazó elemek.
    Tényleg remek játék, de a The Longest Journey c. játéknak nem biztos, hogy méltó folytatása.

Remélem tévedek. Meglátjuk.
  • MerlinW
    és még kettőt:

• MerlinW
    összecsaptam egy bannert:

• Sephi
    Szvsz is a BGE eszmeletlen hangulatos gama volt de egy lapon sem lehet a kettot emliteni.
  • csgj
    naaa, azt bírtam
  • Voltan
    Kissé hasonlít a Beyond Good and Evil-re. Azt persze nem éri utol, de azért jó kis játék ez. Hangulatosch.
  • csgj
    de az alapja kalandjáték és kész!
  • ronhaven
    ez nem kalandjatek hanem interaktiv hangoskonyv
  • Voltan
    A WattiCorp (vagymi) múzeumban hogy lehet bejutni a kódolt ajtón? Liv állítólag fölpeccselte a mobilomat, de nem tudok bejutni, megszólal a riasztó, az őr meg elkap. Mit kéne tenni?
  • ACE
    na, köszi közben megvan, ha egyesek nem Ly-al írnák a fejszét talán még meg is találnám a megoldást :)
  • ACE
    A fejszével Venice-ben mit kell csinálni?
  • csgj
  • csgj
    ooopsz
  • csgj
    [/IMG]
  • csgj
    vmi szép bannerképet nem lehetne felnyomni? ma fogom elkezdeni tölteni a gammát, mert eddig nem tudtam. Imádom a kalandjátékokat, szóval nagy reményeket fűzök ehhez is! ja, és Aprilre naon kíváncsi vok, a képeket nézegetve faxa nő lett belőle az első rész óta.