917
-
csgj #197 hö, nemtom, vmiért nemtok rendesen elbújni a kommandósok elől...valszeg velük van Chuck Norris ereje... de bakker ez még az elején van, és mégsem tom megcsinálni...ejnye én -
#196 Mit mit? Hogy kell kirakni? -
#195 Egyik bannert kiraknád, hamár?:) (persze csak ha tetszik) -
#194 Miert kell ellemezni ennyire? Hogy masoknak elvegyetek a kedvet tole? Jaccatok mar es azutan irkajatok.
Es ez a "Konzol" duma valami borzalmas szanalom asse tudgyak egyesek mit jelent :D -
#193 Történetét tekintve akkor semmi sem lenne illdomos a kicsiknek - mégis, 11 [még alatta is!] évesek is nyomják a horror- és FPS-játékokat... -
#192 Ezt nem mondanám, a történet miatt. -
#191 Mi a minimum és az ajánlott gépigény? -
#190 Nem mi vagyunk ennek a játéknak a célkorosztálya... ez dedósoknak, kisiskolásoknak készült. -
#189 No, megvan az egyik befejezés - azt hiszem a rosszabbik mert sokan meghalnak benne :D
De nem vagyok nagyon megelégedve a játékkal. A történet érdekes, nem tudtam abbahagyni, és egy befejezés után is vannak elvarratlan szálak, még homályban maradt részek, szóval valószínűleg a többi befejezést is megnézem majd.
De HOL A JÁTÉK?! Könyörgöm, ezzel én nem játszottam, hanem NÉZTEM, hogy mi történik. Gyakorlatilag egy film az egész, néha elvétve egy-egy borzalmasan egyszerű puzzle, egy-egy teljesen nyilvánvaló tárgykombináció, és kész, kifújt. Menj ide, cutscene, menj oda, cutscene, vedd fel, cutscene, nyiss be, cutscene, és így tovább.
Inkább éreztem, hogy a játék magával játszik, mint én vele. -
#188 nagyon köszi mindenkinek
küldöm a szöke csajokal a láda sört -
#187 Bocsi, 81.98-al már megy...
A game eddig nagyon bejön, csak kicsit még zavar h nem lehet kikapcsolni az állandó futást. -
#186 Minden játéktopik első 2-3000 hsz-e az elindításról kell szóljon...?!
Eddig mindössze egyetlen (!) normális, kalandjátékos [s itt nem magára a a HSZ-t író személyre gondolok] hozzászólás született... Hát, ez szép...
-
vizoo #185 nekem 6600GT-vel 81.98-al megy. Mással nem próbáltam -
#184 Igen? Édrekes. Ez tuti? -
#183 De akkor ez a szerencsétlekedés nehogy már a clone-os verzió hibája legyen csak. Hogy lehet, hogy a RL verzióval meg nincs ez a probléma? -
#182 6600GT-nél milyen driverrel megy?? 84.21 és 84.43 eddig nem volt jó nekem, pedig sokan írták itt h megy a legújabb driverekkel is! Nem értem:/ -
#181 vagy visszaolvasunk pár hozzászólást: #110
Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
-
#180 na szia, nincs meg a játék, de találtam neked valamit: (innintő nem én írtam, nem vállalok felelősséget:D):
Ezzel működik: Daemon 4.03+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítő. Egyelőre registry buherrel lehet csak átverni.
"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"
Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent. -
#179 A BGaE-t szerintem sem nagyon lehet überelni, az egyszerűen tökéletes volt. Csak azt mondom, hogy kicsit emlékeztet rá a Dreamfall. -
#178 nem -
#177 A reloaded verzióval már nem trükközni? -
#176 szasztok menyi pakol fel a játék fontos lenene mert a c meghajtomon nincs elég heyl azt irja ki és akkor anyit szabaditok fel
elöreis köszi -
vizoo #175 #157-re esetleg nincs valakinek egy kis segítsége? -
#174 Nekem egy hónapja ez a háttérképem, 1280*1024-es méretben:
-
#173 Nekem ez tetszik a legjobban a 3 közül. -
#172 tekintve, hogy review kritikát nem sokat kaptál, írok valamit.
bár még nem láttam a gamét.
irányítás: bejött amitől féltem. konzol.
az akció/kaland dolog kétféleképp jöhet le: vagy LBA/Psychonauts szerű lesz a dolog, ami már inkább arcade, vagy tényleg amolyan Broken Sword 3-as. Na ezekbe bele se kellett volna tenni ügyességi részeket... itt asszem szintén az utóbbiról van szó.
a review-dból én 2 dolgot szűrök le:
-elcseszték. kihagytak sokmindent, amit nem kellet volna(grafika, esetleg játékidő, ha már az első részre gondolunk), beleraktak sokmindent, amit nem biztos, hogy kellett volna(arcade elemek, a vacak irányítással)
-de a story mégis jó, így a game eladható a newbie elemeknek is(hisz akció/kaland/directx9/miegymás), meg a tlj fanoknak is azért kötelező darab, més mégsem bukás. Az új elemek(3D, jó grafikai elemek, akciós részek) mellett mégis a story tehet róla, hogy ebből lesz is valami.
Kizárólag a te reviewd alapján az összegzés:
Igen jó játék, bár picit rövid, és vannak benne zavazó elemek.
Tényleg remek játék, de a The Longest Journey c. játéknak nem biztos, hogy méltó folytatása.
Remélem tévedek. Meglátjuk. -
#171 és még kettőt:
-
#170 összecsaptam egy bannert:
-
#169 Szvsz is a BGE eszmeletlen hangulatos gama volt de egy lapon sem lehet a kettot emliteni. -
csgj #168 naaa, azt bírtam -
#167 Kissé hasonlít a Beyond Good and Evil-re. Azt persze nem éri utol, de azért jó kis játék ez. Hangulatosch. -
csgj #166 de az alapja kalandjáték és kész! -
ronhaven #165 ez nem kalandjatek hanem interaktiv hangoskonyv -
#164 A WattiCorp (vagymi) múzeumban hogy lehet bejutni a kódolt ajtón? Liv állítólag fölpeccselte a mobilomat, de nem tudok bejutni, megszólal a riasztó, az őr meg elkap. Mit kéne tenni? -
ACE #163 na, köszi közben megvan, ha egyesek nem Ly-al írnák a fejszét talán még meg is találnám a megoldást :) -
ACE #162 A fejszével Venice-ben mit kell csinálni? -
csgj #161 -
csgj #160 ooopsz -
csgj #159 [/IMG] -
csgj #158 vmi szép bannerképet nem lehetne felnyomni? ma fogom elkezdeni tölteni a gammát, mert eddig nem tudtam. Imádom a kalandjátékokat, szóval nagy reményeket fűzök ehhez is! ja, és Aprilre naon kíváncsi vok, a képeket nézegetve faxa nő lett belőle az első rész óta.