Dreamfall - TLJ2

← ElőzőOldal 19 / 19

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
jaa...az a megjelenési dátum

PSN ID.: Beegabor

Esrohnoil
...és az mi? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
2005. január

Esrohnoil
Vmi hír?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

LezLee
Persze. Az 1. és a 2. ugyanaz, csak el lett rontva elsõre a linkbeszúrás.
Seth
Az elsõ nem jön be...te meg a másodikat próbáltad--gondolom

LezLee
Hát nálam bejött az oldal, úgyhogy nálad van a hiba 😊
Egész pofás az oldal, csak nem sok minden van még rajta 😞
Az mindenesetre biztos, hogy nem idén fog kijönni 😞
LezLee
Hát ha olyasmit akarnak összehozni a gamebõl, mint a Broken Sword 3, akkor még van remény. Szerintem az egész jó volt. De amúgy engem is megrettentett az "akció" szó egy ilyen nagymúltú és sikeres kalandjáték után. Csak ne csesszék el!!!
Seth
Én vágom...csak a link amit adtál 404

Sephi
Na majd egy ev mulva ez a topik is nezett lesz mert latom senkit nem erdekel egyenlore 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo gem lesz bisztos de nem lesz olyan kaland jatek mint az elso resz. Es szerintem mindeki azt varta.

De aszem paran meg mindig nem fogtak fel hogy a The Longest Journey 2-rol van szo vazz..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Geeryy
lehet vak vgayok de nem latom mikor jön ki.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

grebber
A screenshotokat elnézve egész jó kis game lesz ez!

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Marhak!

DREAMFALL

Seth
Hát valahova az univerzum végére...ahol nincs semmi

shaba23
ez egy hová vezetõ link?
Sephi
Na kerem alasan. Tehat most derult ki hogy ez egy akcio jatek lesz nemi kaland elemmekel de leginkabb a hitman-hez lesz hasonlithato. non-linealis lesz es harom szereplonk lesz. Tobbekozott April is de ahogy az kinez... na jo meg nem lattunk semmit de mar meg vagyok remulve tole. Fel vilag varja a TLJ folytatasat es ezeke akcio jatekot csinalnak belole meg taktikai-t? Bazz ezzel az erovel... lojjek fejbe magukat.

http://www.dreamfall.com/

← ElőzőOldal 19 / 19