Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chapter 3, Venice. A lakatot hogy kell kinyitni? Csak rázza a csaj, de nem csinál vele semmit. 😞
Nem tudom ki hol jár, de már letoltam én is jópár fejezetet, és nem nevezném ezt -eddig- egy vérbeli kalandjátéknak. Inkább egy interaktív meséhez tudnám hasonlítani, mert eddig gondolkodni szinte nem is kellett (na jó, max. ott volt ez a dallamos rész a barlangban).
Menj ide, hozd el ezt, menj oda, add neki, mindent a szádbarágnak. Keresgélni se nagyon kell, könnyen felderíthetõek a terepek.
Szóval tetszik, szép, érdekes a történet eddig, de remélem azért késõbb lesz olyan rész is, ahol tényleg kell a fejemet is törnöm.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mess with the best, and die like the rest...
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
[merlinw.org]
na ezt kipróbálom thx
de azért ez elég nagy gáz gondolom az origi verzióba is ugyanez van -.-
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elindítom az installt és mielõtt kijelölhetném, hogy hova települjön, kiíra hogy nincs elég hely. :S
tök jó a graf meg minden<#idiota>#idiota>
ötlet? 6600GT
ja reloaded verzsön
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Next PC upgrade: 2022
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2006-04-22 PC Game ISOs Dreamfall: The Longest Journey 2 (C) Tri-Synergy RELOADED 282x15 MB
Csak mivel ott viszonylag kevesebb van, könnyebben érthetõ. Mondhatnám azt is, hogy kevesebbet nem ért az ember, mivel eleve kevesebb. <#vigyor3>#vigyor3>
Persze amúgy nem vagyok egy perfekt angol én se.
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mess with the best, and die like the rest...
Dreamfall 100% mukodesi mondszer a CLone Verzahoz :
Daemon Tools 3.4.7.
CureROM_200_FinalBETA
Service Pack 1
nVIDIA 81.89 driver
Ezzel tuti hogy elindul. 4 gepen probaltuk es mindegyiken ment szo nelkul.
A grafikai baj az volt hogy az uj forceware nvidia driver volt fent de beraktam a regebbit es megyen. KURVA JO LETT!! 😄
kattintgatok es valami lamakrol meg az agyukrol beszel
Mijafax!??