Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chapter 3, Venice. A lakatot hogy kell kinyitni? Csak rázza a csaj, de nem csinál vele semmit. 😞
Lacc
Btw, hogy a játékról is legyen szó:
Nem tudom ki hol jár, de már letoltam én is jópár fejezetet, és nem nevezném ezt -eddig- egy vérbeli kalandjátéknak. Inkább egy interaktív meséhez tudnám hasonlítani, mert eddig gondolkodni szinte nem is kellett (na jó, max. ott volt ez a dallamos rész a barlangban).

Menj ide, hozd el ezt, menj oda, add neki, mindent a szádbarágnak. Keresgélni se nagyon kell, könnyen felderíthetõek a terepek.
Szóval tetszik, szép, érdekes a történet eddig, de remélem azért késõbb lesz olyan rész is, ahol tényleg kell a fejemet is törnöm.
Lord Myn
Bizony kártyafüggõ, 6800GT-n megy a legújabbal is.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Én is végigprobáltam az utolsó 10 fw drivert, s csak a 82 alattiakka volt képem. Persze ez valszeg kártyafüggõ is.

[merlinw.org]

Köszi.
mila69en
nálam pont azzal csinálta ezt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

McW
84.43 official beta driver-el sincs semmi gond nálam.

Mess with the best, and die like the rest...

MerlinW
Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.

[merlinw.org]

mila69en
aham
na ezt kipróbálom thx

de azért ez elég nagy gáz gondolom az origi verzióba is ugyanez van -.-

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MerlinW
81.98 ill régebbi forceware driverekkel megy csak nvidián egyelõre.

[merlinw.org]

Ez a játék csak C:-re települ?
Elindítom az installt és mielõtt kijelölhetném, hogy hova települjön, kiíra hogy nincs elég hely. :S
magus
ize, milyen gep kell hozza? ha ugy vetitett mint a syberia, akkor elfut a gef2-n^^, ha nem akkor hat nem:/

mila69en
hm... játék telepít indít tökjó jön a demó meg minden.... indít aztán ezt kapom<#zavart2>

tök jó a graf meg minden<#idiota>

ötlet? 6600GT
ja reloaded verzsön

Sephi
Gondoltam hogy koze van a helyi kulturahoz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Végigtoltam, rég volt.
MerlinW
Kalandjáték rutin😊 Pl ha végigjátszottad anno az Outcast-ot akkor simán levágtad volna ebben is mi a szitu😊

[merlinw.org]

Lacc
Paszmek és erre amúgy hogy kellett volna rájönni? 😄D
Sephi
Jo megvan! A Zenes jelenethez a megoldas :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszeru ha figyelsz nagyon jol. Amikor atersz erre a vilagra akkor lehet hallani az oroket ahogy dudoljak a dallamot. Es megfigyeltem az elejen is amikor pont ott ahol elkudtel Briant ha meszirol halgatozol a monkok is ezt dudoljak. A megoldas : 1213 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na jo. Ott vaok amikor a harom jelt kell megzeneltetni. Mint lattam negy hangot kell kiadni de nem tudom milyen sorba. Hogy a turoba tudom meg milyen sorba? Menyek vissza le ott lesz a megoldas?

grebber
Akinek a Clone-os verzió van és nem akar baszakodni:

!!!!CRACK!!!!

Next PC upgrade: 2022

Lord Myn
Ott én is tököltem 1 picit...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Sephi
MEgvan :LDDD

Sephi
Na jo. Chapter 3. Epp most mentem be haturol a pincebe Venice-be amikor is megkelle gyujtani tuzzel hogy lassak es megtalatam azt a szobat ahonan nezik videon a hazat. Ott az a vas ajto is ami kinyilik automatikusan es a ver a foldon es Razza gyujtoja. Na onnan hogy jutok ki mert fogalmam nincs.

IMYke2.0.0.0
Mint azt eddig tapasztaltam egyes fórumokon: annyira nem megy az simán! <#banplz>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Miért várjak még 1-2 hetet, ha ez is megy simán?
IMYke2.0.0.0
Hát ez az...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sose tudom megérteni a tizenéves pöcsvakarósokat. Miért nem lehet várni 1-2 hetet, azt nem kéne felturbóznia magát a sok okosnak (pl. patch kijövetel..stb..-).

gamerman01
Bocs ha volt,de kijött a krekkes verzsön!

2006-04-22 PC Game ISOs Dreamfall: The Longest Journey 2 (C) Tri-Synergy RELOADED 282x15 MB

Hé! Ez most az "eredeti" TLJ topic mellet fog futni? 😞( Vazz!!!

kirol
Hát persze hogy lényeg, nem árt ha tudjuk, hogy mirõl va nszó. De a feladatok, rejtvények stb is fontos szerintem. Ezek nélkül akár egy könyvet is olvashatnánk!

kirol
Ki mondta, hogy nem értem? <#guluszem1>

Csak mivel ott viszonylag kevesebb van, könnyebben érthetõ. Mondhatnám azt is, hogy kevesebbet nem ért az ember, mivel eleve kevesebb. <#vigyor3>

Persze amúgy nem vagyok egy perfekt angol én se.

MerlinW
Nem értelek... Mi értelme a kalandjátéknak, ha nem érted a szöveget? Az az alapja minden kalandnak, a történet. A többi csak adalék.

[merlinw.org]

kirol
Hát igen, ezért jobb a Syberia, NiBiru, Black Mirror típusú kaland, ott ne mminden a szövegelésrõl szól!

kirol

grebber
Nem csak nemtodok annyira angolul hogy egy vérkaland gamet tudatlanul toljak.

MerlinW
Ez most fenyegetés?😊

[merlinw.org]

grebber
Majd szedem a gamet ha lesz magyarítás!

kirol
Nekem is 6600GT-m van, ha egyszer meglesz kipróbálom. De nincs kedvem visszarakni a régi drivert. Az újjal el se indul?

Sephi
Gf 6600 GT -nel anyazik a graf ha nem a 81.98 driver van fent.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ertem be Venice-be bazeg! Es 3D-ben rohangalok ott ahol hajdan April-el! Ott a bar ott a hotel ott van minden meg az ora is kozepen! EZ KESZ!😄

McW
Azoknak akik játszanak: szép a grafika? Milyen mozgásban? Csak képeket láttam, de azok nem árulnak el mindent...

Mess with the best, and die like the rest...

Lord Myn
Nekem megy DT 4.03+CureROM 2.0 beta és Forceware 84.21-vel.

Lord Myn
Hát az mozgás, az nem teljesen 100-as... De kárpotol a gyönyörû grafika és a k*rva jó játék!

Rage47
Az irányitás normális, meg a karaktered mozgása? mert láttam 1 ingame videot, ahol elég béna volt, olyan volt mintha gamepaddal jáccottak volna:/A karakter fordulása nem volt folyamatos...
Sephi
MEgvan.

Dreamfall 100% mukodesi mondszer a CLone Verzahoz :

Daemon Tools 3.4.7.
CureROM_200_FinalBETA
Service Pack 1
nVIDIA 81.89 driver

Ezzel tuti hogy elindul. 4 gepen probaltuk es mindegyiken ment szo nelkul.

A grafikai baj az volt hogy az uj forceware nvidia driver volt fent de beraktam a regebbit es megyen. KURVA JO LETT!! 😄

Lord Myn
Pontosan mirõl beszélsz? Tudsz dobni screenshot-ot? (Nekem megy rendesen a játék, 3. Chapter-nél vagyok)

nekem is
kattintgatok es valami lamakrol meg az agyukrol beszel
Sephi
Elindult de vaze.... figyejtek mar. Elindul a gama es el van mosodva a kepernyo. Csak a hang megyen.

Mijafax!??

Lord Myn
Köszi! Nem tudom, miért nem dobta ki a keresõ...

http://www.curerom.net/

Lord Myn
És hol lehet a CR 2.0 beta-t beszerezni? Mindenhol csak 1.3.1-est találom.