917
-
#277 Na, ez az igazi, klasszikus OFF TOPIC!!!
-
zummlencs #276 helló
tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudok az NFS 5 Porsche játékba saját zenét tenni Pl:mp3-at
köszi előre is -
#275 persze, csak a temp miatt kell átírni. -
#274 jó kérdés.
amúgy nincs itt nagy vita. csak beszélgetünk
voltam már durvább topicban is:D -
Kiru #273 Egyébként meg hogy lehet így megcsinálni egy játékot?? -
Kiru #272 OK átirom. De miután visszaírtam a progi megtalálja a telepítés helyét? -
#271 Nem tudok róla, de az a buherálás, csak egy karakter átírása, majd vissza. -
Kiru #270 Milyen parázs viták zajlanak itt . A TLJ fórum azért nyugodtabb.
Na vissza a témához: most szembesültem vele, hogy csak a C: meghajtóra hajlandó települni. A regisztri buheráláson kívül erre nincs más megoldás???? -
#269 amúgy a címet át lehet iratni a moderátorokkal.
a TLJ-s topic címe is most változot:D -
#268 ja bocs, én vagyok a hüje. -
#267 azért amikor valaki offol, azt picit jobban meg kell magyarázni, megy egyeek nem érthetik elsőre.
most pl én nem értem, miről van szó? -
csgj #266 oopsz..sorry, már megvan, csak vissza kellett kicsit néznem az üzenetekben... ez most akkor láma dolog volt tőlem?? -
csgj #265 Hogy lehet segíteni a bébis crazy csövesnek? akitől elvették a vmilyen baby-ét? -
#264 Sephi úgy látom kiakasztott mindenkit. -
#263 TLJ topik kulturált és barátságos. Ha valakinek szúrja a szemét annak úgy kell. Ha TLJ-ről van szó segítünk, ha nem arról van szó akkor van szó másról. Akinek nem tetszik nem néz be:) -
#262 szerintem a TLJ tipik mitől maradt az egyik leglátogatottabb topic az ezsgén?
ritkán "vagyunk a lényegnél:D" -
#261 Éléggé furcsán fogod fel a "spam" jelentését...
Spam és spam.
Az alábbi diskurzus egyik sem, simán a topiklakók beszélgetése egymással. Nem kéne minősítgetni... még csak nem is anyáztak, veszekedtek és társaik, hanem egymásnak segítettek, infóztak...
-
#260 Utos 20 hozzaszolas spam. MAradjunk a lenyegnel. -
#259 Ettől még igaza marad... -
#258 Az mikro volt mar vaze. Es milyen cim az...baah. -
#257 Okostojas priviztek ram hogy szojak ratok engem nem zavar. De plz maradjunk temenal. -
#256 -
#255 Megalománia befigyel. :D -
#254 Jajj, mit találtam...
Legalább ne mindkét topicot Sephi indította volna..... -
#253 -
#252 oké, de ott jófej a házigazda -
#251 ok:D
te sem jártál még a TLJ topicban:D -
#250 Ahh gyerekek ez itt Dreamfall topik! Legyetek szivesek mas topikba megvitatni a masik temat. Koszonom! -
#249 Nekem win-es verzió van, az megy xp alatt rendesen. Nem tudtam hogy a dosos megy scummal, ezért ajánlottam az FT topikot:) -
Khalel #248 A Scumm-ot használom és azzal tökéletesen megy most már, olvastam róla az FT topicban, de köszi neked is a segítséget:) Na tényleg legyen vége az offnak, mert elkanyarodtunk a TLJ2-től egy picit:) -
#247 jjjaajjjjjjjj
Full Throttle DOSBOX-szal????
könyörgöm, erre van a ScummVM!!
ha dosboxban akarod nyomatni, akkor pedig magas ciklusszám kell neki
2 tipp: magasabb ciklusszámot bír a gép dynamic módban. Core=dynamic az iniben
másik: kapcsold ki a GUS, simán false. meg a disney vackot is. meg használj legjabb dosboxot, mert a 0.63-as lassú.
XP, elvileg mennie kellene, vdmsound ajánlott, annak beüzemelése nem gyerekjáték.
de a legegyszerűbb akkor is a ScummVM. ott csak bemountolod a CD-t(vagy ha nem image akkor kitömöríted), és kiválasztod a megfelelő könyvtárat.(amiben az exe van, na nem az install, hanem a futtató asszem).
Meg a ScummVM nem emulál eg egész dos-t, csak a megfelelő környezetet, így akár a grafikát is fel lehet tolni picit, tud ilyet a scumm:D
sok szerencsét -
#246 Öööö dosbox egy dos emulátor. Az emulálja a hangot is, jól.
De van itt-ott torrenten Full Throttle 2.0 is ami megy XP alatt is.
De a továbbiakban: FT topik -
Khalel #245 A hangnak? Az a baj, hogy próbálom konfigurálni, de sajnos csak elég kevés hangkártyatípust ismer még a játék:) -
#244 Ha dos-os (nem emlékszem) próbáld dosbox-al, ugy mennie kell. -
Khalel #243 Vááá, nincs hozzá hangom! szörnyű:P -
Khalel #242 Thx a linket Merlin:) Már minnyá lent is lészen a game:P -
#241 Gomblins!!!!! -
#240 Én most a Daemonica-val játszogatok. Egész jó (sötét) hangulata van. :)
És néhol bizony rendesen kell gondolkodni benne. :) -
#239 Hátha vannak olyan fórumozók, akik más topikot nem néznek / olvasnak:
Játékmagyarítások fóruma + The Longest Journey topik = The Longest Journey HUN állapota
Lustáknak: jelenleg 49,07%. -
#238 OFF
Ne kövezzetek meg, ugyis abandoned lesz hamarosan:) Full Throttle
ON