Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Kissé hasonlít a Beyond Good and Evil-re. Azt persze nem éri utol, de azért jó kis játék ez. Hangulatosch.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

de az alapja kalandjáték és kész! <#crazya>
ez nem kalandjatek hanem interaktiv hangoskonyv
Voltan
A WattiCorp (vagymi) múzeumban hogy lehet bejutni a kódolt ajtón? Liv állítólag fölpeccselte a mobilomat, de nem tudok bejutni, megszólal a riasztó, az õr meg elkap. Mit kéne tenni?

na, köszi közben megvan, ha egyesek nem Ly-al írnák a fejszét talán még meg is találnám a megoldást 😊

steam, origin: ACE_hun

A fejszével Venice-ben mit kell csinálni?

steam, origin: ACE_hun

ooopsz
[/img]
vmi szép bannerképet nem lehetne felnyomni? ma fogom elkezdeni tölteni a gammát, mert eddig nem tudtam. Imádom a kalandjátékokat, szóval nagy reményeket fûzök ehhez is! ja, és Aprilre naon kíváncsi vok, a képeket nézegetve faxa nõ lett belõle az elsõ rész óta. <#puszis>
engem az érdekelne, hogy amikor a nagy toronyba felmászok az erkélyre, akkor ott hogy tudok bemenni? Vagy mi ott a feladat? 😊 Azt mondja, hogy, ha ott be akarok menni, akkor tuti észrevesznek. Onnan meg nem tom merre mi... 😞

Est Sularus Oth Mithas

Sephi
Maszal le a letran es menyel balra ahol a kuka kontener van... 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MIT KELL OTT CSINÁLN AMIKOR VAN AZ A VÉRNYOM AZ AJTÓN MEG AZ A KUTYA AKI MINDIG KINYÍR?AZ AJTÓ NEM NYÍLIK DE A FELYSZE MÁR MEGVAN<#vigyor1>

Sephi
Hogy kell elbujni? Azaz stealthbe menni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

McW
"You gotta love modern technology!" 😊

Mess with the best, and die like the rest...

De utálom ha egy játéknak nincs vége.. kb annyira, mint egy filmnek😛 Ennél már csak azt utálom jobban, amikor vége van😄

Sõt még a hangja is hasonló 😄 a suttogás😛

IMYke2.0.0.0
Nyugi már...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hálóingben, nem köntösben 😊

Est Sularus Oth Mithas

és fekete a haja, és köntösben van, és van egy baba a kezében 😊

Est Sularus Oth Mithas

Sephi
Es meg a haz is ott van.
Es feherbe van.

Voltan
Enyhén szólva... Ráadásul még TV-bõl is beszél.

kirol
Hát a tv -ben a kislány csöppet hajaz A Kör -re.

MerlinW
Természetesen minden szavam szubjektív volt😊 (mielõtt szó érné a ház elejét😊)

[merlinw.org]

MerlinW
TLJD Értékelésem Chapter 6-nál:

Sztori:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom még mi lesz a vége, de az az érzésem (és a bajom) hogy meg akarják magyarázni materialista szinten az egész világot (DreamNET) (1. részt is beleértve, Arcadia-t, mindent). Ha igazam van, abban az esetben maga a sztori lerágott csont, sok fantáziát nem látok benne. Mégis élvezetes (3 szálon folyik a sztori, illetve a régi helyszínek 3D-ben való viszontlátása).

Grafika:
Mondhatni szép, bár kicsit összecsapott, látszik rajta a konzolság, ami nem is akkora baj, leszámítva az ATI-s optimalizációt ami az Nvidiásoknál még több grafikai bugot szül. Másik negatívum hogy szemmel láthatólag a motor nem képes nagy tereket kezelni, ezért két sarkonként tölti a játék a következõ kettõt. Negatívumokat összehajtogatva és zsebrevágva kellemes az összhatás, amin még sokat dobnak a DX9-ces effektek.

Irányítás:
Tomb Raidernek ilyen lenne megõszülnénk, de kalandjáték lévén, ill a reflex, akció feladatoknál nem éreztem hátrányát. Egy szóval lehet jellemezni: konzol.

Zene, hangok 10/10, EAX3,4-et tökéletesen kezeli, szuper zene, szuper effektek, ez a része hibátlan.

Játékélmény:
Kaland, akció, rohangálás, 3D. Tiszta Broken3.

- Feladatok:
novice kalandorokra vannak "optimalizálva", mint ahogy az manapság divat, ugy van megcsinálva minden feladat hogy 10 percnél tovább senki se akadhasson el. Ez a hardcore kalandoroknak érvágást, az átlagosoknak sikerélményt nyújt😊 Túlnyomórészt a párbeszédek töltik ki a játékidõ 80%-át.

- Akció:
Konzolos, borzalmas irányításu, logikátlan hack&slash, rúgkapálódzás. Azonban abban a kevés harcjelentben ami van használható(klikkelgethetõ😊).

- Párbeszédek:
Hozza az elõd szinvonalát, igaz tized annyi van benne, de azok ugyanúgy érdekesek, érdektelenek, viccesek, irónikusak. Nem unja az ember õket.

- Mászkálás:
Nem olyan idegesítõ, de ez elsõsorban a kis rendelkezésre álló területeken való mozgás okozza. Azonban a nem idegesítõ a mászkálás egy kalandjátékban 2 dolgot jelenthet.

1. változatos helyszinek, jól kitalált feladatok (nem 20x egyik felébõl a másikba).
2. kis helyszinek, buta feladatok. (ez is idegesítõ, de nem mászkálás szinten😊)

TLJD a 2. pontba tartozna, de az a negatívum menti meg a kettes ponttól, hogy kevés feladat van egy helyszínen😊 Ezt egyensúlyozza hogy ámbár kicsik a helyszinek, sok van belõlük, azaz változatos a játék. Hogy ezt direkt csinálták így, vagy véletlenül nemtom, mindenesetre mentõõv😊

Szumma:
Laikusok lehúzzák, én 8 órát pöcsöltem vele egyhuzamban, ami azt jelenti nálam hogy a játék leköt, azaz jó😊 Aki nem tette volna még, az feküdjön rá az elsõ részére, mert az a kalandjátékok királya😊 Nem technikailag nézve szép, jó, szórakoztató. Várjuk a következõ részt😊

[merlinw.org]

McW
Ez a játék...fantasztikus. Olyan hangulata van, elképesztõ. Az elején még majdnem uninstall volt, ide-oda rohangálás nem tetszett. Most már a 7. vagy 8. chapternél vagyok, egyáltalán nem zavar, hogy nem nehéz, sõt! Viszont hogyha itt nincs leírva az a hang-rejtvény még viszonylag az elején, tuti, hogy még mindig ott tartanék, csak már haj nélkül. Egyedül arra nem jöttem rá eddig, talán soha nem is jövök. Szóval nagyon jó a géjm!

Mess with the best, and die like the rest...

Lacc
Ja, hogy oda kell bújni, én máshova bújtam 😊
Thx, aztán sikerült megtalálnom😊 Scythe:
Csak bújj el a koporsó vagy mi mögött és amikor éppen odaér az ajtóhoz a kék emberke, akkor egyszerûen "nézd meg".

Sephi
Ott van lent a fuszeresel szemben ahol a allat korbe korbe megyen. Ott van bent kisucaban egy kalitkaban

kirol
Köszi!

Én az egér beállításainál kerestem, gondoltam mivel az egeret állítom talán itt kell keresni. Ezért nem találtam.

MerlinW
Options/Game/Camera horizontal/vertical axis

[merlinw.org]

Voltan
Van pedig. A controls menuben asszem. M'shogy hívják, de van.

Lacc
Most én is elakadtam...

April-el, mikor követem a csuhás fószert, vissza kell menni a korábbi barlangba, és át kéne jutni a barlangi tó túlpartjára. Ott követtem a murlócokat a templomukba, de ott aztán van egy ajtó, amin õk megnyomkodják a gombokat, és bemennek. A kombinációt megjegyeztem, de HOGY KELL NYOMKODNI A GOMBOKAT? Egyszerûen nem bírja használni õket.
Lacc
Nem néztél meg mindent 😊 Nézz be abba a sikátorba a piactéren, ahova régebben egy õr nem enegedett be.
mila69en
ott van beállításoknál asszem mause setting de alapból normálon van is invert-re kell állítanod úgy lesz a jó😄 alig találtam én is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kirol
végre jó a kép.
Viszont ha jobbra húzom az egeret balra fordul a kamera és fordítva. Csöppet zavaró. Invert mouse -t meg nem találok. <#help>

Nem tudna segíteni vki abban a részben, amikor
Az õrült nõnek kell a 4. chapter-ben az állatját valahonnan visszaszerezni, de már végigjártam az egész várost, beszéltem mindenkivel, megnéztem majdnem mindent, de nem találok semmit azzal kapcsolatosan..

Sephi
Nekem sem rakta C:\ ra. Nekem a 6 Cd-es verza volt meg 😄

kirol
Ja, ok.
Én meg a driverekkel szívok. Nincs rendes kép. Kicsit uncsi ez a drivef fel, újraindít téma.

MerlinW
Az oké de default a c:\program files-ba temp-el, és 7GB szabad hely nélkül beint a telepítõ. Erre írtam megoldásként a #110-t

[merlinw.org]

kirol
Ezt honnan szedited, hogy csak c -re települ?
Most raktam fel, és megkérdezi, hova telepítse, ott azt állítok be amit akarok, vagyis d-t?
Legújabb driverrel nálam is szar a kép.

Lacc
Dumálj a kínai manussal.
#119-re valaki?
Vagy én vagyok marha béna?
De ha feltelepült, visszaállíthatod C:-re, és akkor nem változik semmi.
Nekem az van meg, és ahhoz is kell ez a "trükk".
és ha a reload verzió lenne meg akkor a setupnál automatikusan tovább engedne?

heló
csak azt szeretném kérdezni hogy nekem a clone cd -s verzió van meg és csak akkor enged tovább a setup-nál ha van 7 giga hely a c-én?

Már próbáltam, felhív vkit., de az meg azt mondja, hogy nem tud segíteni, és keressek "lockpick" nevû dolgot. Arrébb toltam a konténert is, pont az ablak alá, de azon csak annyit tud csinálni, hogy azt mondja, valószínûleg ez vezet a Hotelbe.
Használd rajta a telefont.