917
-
Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket. -
#316 C-den mennyi hely van? -
balu666 #315 Bocsi, de nem tudjátok, hogy miért nem akar menteni a game?
Mindig azt írja ki hogy kevés a hely, pedig rengeteg szbad hely van még. (100gb+)
-
#314 Xbox.... vagy ahogy mondod Joy. Bar en bill+eger kombot hasznalom :D -
#313 Engem az irányítása idegesít, de ***vára! Bill + egérrel próbáltam tegnap.
Ma kénytelen leszek a Logitech Dual Action-ömmel próbálkozni... -
#312 Nyugi. Nekem is ez volt a rakciom. A jatek ambar nem hozza az elso elemenyet de es is naon izgalmas. Bar borzalmasan konnyu volt eddig. Egyszer sem akadtam el. -
#311 ne rémíts el, már az utolsó fileokat hozza a futár:( -
#310 Humm.. elkezdtem, de az elejen kibuktam kicsit a 0 szineszi jatekon, a 0 beleelhetosegen.
Az a The Ring bejatszas a TV-n es annak lereagalasa, majd utana az apa-lanya beszelgetes hihetetlen hiteltelen. Es azok a mozgasok.
Ilyen a jatek vegig?! Remelem nem, mert igy inkabb kihagyom :( -
#309 rövid faq lesz, mert nem nehéz.
a Start menüben megkeresed a futtatás opciót
beírod(mert windowsban szinte minden értelmes progi csak panaccsal érhető el, start menüben nincs benne)
na beírod, hogy "regedit"
lesz benne egy kibontható struktóra, aminek az
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
elemét kell megkeresni(én faq-m szerint, nekem még nincs meg a játék, meg amúgy is van még 20 gigám a C-n.)
a jobb oldalon valami ilyesmit "ProgramFilesDir" kell keresni.
ezt kell megváltoztatni, de vigyázz, mert a talapítás utná vissza kell írni, szoval írd le, mi volt ott.
írj be oda egy olyan betűjelet, ahol van leglább 7 giga.
az adott meghajtón hozz létre egy Program Files könyvtárat.
ha nem jön össze kérdezz olyat, aki már csinált ilyet:D -
#308 Tudna valaki írni egy FAQ-t, hogy hogyan lehet ezt a tempes registris bigyót megcsinálni?
Szégyellem megam,de hát ha egyszer nem tudom, hogy kell, akkor nem tudom elindítani a játékot. -
#307 megjegyzés: ezek 650-es CD-k.... ha 700-asra tették volna, akkor 5 cd is elég lett volna.
meg ez a registry-s dolog...
hát remélem a telepítő készítőjének nincs sok köze magához a játékhoz. -
#306 (tekintve, hogy a cab fileok mérete szinte megegyezik az iso-kéval)
Azért itt igen sok a 666 megás file:D -
#305 sok szerencsét:D
majd én is kipróbálom, de néhány CD-t még nem "hozott meg a futár" -
#304 Pfff....nem értitek a viccet xD
Mellesleg kössz Taky. mds fájlal végre rendesen megy. Már csak a 7 gigás telepítés szúrja a szemem de majd átkaristolom a registryt.... -
#303 nincs semmiféle server. nem is volt. ennyi. -
#302 Szerver? Nem tudom miről beszélsz... -
#301 sokkal egyszerűbb megoldást találtam:D
hagyom az ISO-ket a fenébe, csak az elős cd image-e mellé berakom a többi cd-ről a CAB file-okat:D sokkal egyszerűbb -
#300 53as? Eszembe sem jutott megnézni. Azért nézzük meg az a 23kbyt nemsok. priovi ment. -
#299 ilyen esetek elkerülése érdekében(ha nem tartod fejben, hogy nem csak a "rar" file-t kell megnézni, hanem az utsót is), használd a winrart, vagy a winace-t, az mutatja az összes file-t.
sok szerencsét.
elküldjem neked emailben az mds file-t?
ha igen, írj privit -
#298 Sajnos nem ezt látom. Nyomorék mdf fájlt kilopták a szerveredről MerlinW!
Nemnagyon kértem eddig semmit, kérhetném hogy most dobd már fel? Márha úgy működne....
Taky: Igen időközben rájöttem én voltam figyelmetlen. -
#297 Amúgy alcohollal próbálta már valaki? mert ugye az mdf, meg az mds az tudtommal az alcohol formátumai -
#296 már ha te is ugyanazt a változatot "vetted meg". -
#295 az "r53"-as filera menj tá total commanderben, akkor látni fogod:D -
#294 én is átdobom majd ISO-bam ,ert úgy sokkal kisebb a védelemnek meg úgyis csak az első cd kell. -
#293 mds nélkül nem lehet beolvasni az mdf-et -
#292 na haragudj... tudtommal 6 cd-s -
#291 Én átkonvertáltam *.iso-ba, de az első CD-t meghagytam Clone-ban. Ezt kéne látnod:
-
#290 olyan nincs. -
#289 akkor próbáld az mds-t beolvasni, mert azt illik:) -
dreamlite #288 Sziasztok!
Elkészült a magyarnyelvű végigjátszás, képekkel, elmentésekkel együtt: Dreamfall: Longest Journey végigjátszás
Kellemes kalandozást! :) -
#287 Az mdf-et. Ha sérült az elég nagy baj. Kétszer töltöttem le a szerveredről, ezek szerint ami fentvan sérült? Marad a torrent? -
#286 Ha nem ovassa be akkor sérült az image. (mds-t olvasod be?) -
#285 4.03al ugyanaz a hiba. De a cd 2-3at rendesen olvassa, csak az egyessel szaraxik. Kezdek ideges lenni. Ha PONT EZ a játék nem indul el akkor nem leszünk jóban!
3cd-s ez egyáltalán? Végülis lehet akárhány ha pont az egyes nem megy.... -
#284 Rohogni fogsz de nekem a 3.47 tokeletesen mukodott :D
Baszki ahogy halatok egyre jobban teccik! Crow meg fantasztikus! :D -
#283 Hoppá. Daemonnal csak a 4.00ással próbálkoztam. Utánanézek a 4.03asnak. Köszi. -
#282 Deamonnal beolvasva nem látja a képet. Mintha hibás cd-t tettem volna bele, vagy karcosat. A tö-rés megvan de van itt egy leírás a telepítéshez ezt próbálom követni, nem sok sikerrel... -
#281 Azt nemtom, de hátha segít...:)
1. van crack
2. daemon403 + curerom 2.0 -val is megy:) -
#280 Mielőtt mindenki flémelni kezd gyorsan kérdezek egyet (Lehet voltmár, kereső nemtalált választ)
5starnál nem látom a képeket. cue meg mds fájl kéne neki (Nincs) és nem találok "All files" opciót a tallózásnál. Mi a trükkje? -
csgj #279 hahaha bammeg ekkora taplót!!! (zummlencs-re gondolok) Haver, ez nem NFS, hanem TLJ2 !! látod már a különbséget?? -
#278 Honnan tudjuk? Mi csak Dreamfallal játszunk..