Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun

[/img]Est Sularus Oth Mithas
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Es feherbe van.
Sztori:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom még mi lesz a vége, de az az érzésem (és a bajom) hogy meg akarják magyarázni materialista szinten az egész világot (DreamNET) (1. részt is beleértve, Arcadia-t, mindent). Ha igazam van, abban az esetben maga a sztori lerágott csont, sok fantáziát nem látok benne. Mégis élvezetes (3 szálon folyik a sztori, illetve a régi helyszínek 3D-ben való viszontlátása).
Grafika:
Mondhatni szép, bár kicsit összecsapott, látszik rajta a konzolság, ami nem is akkora baj, leszámítva az ATI-s optimalizációt ami az Nvidiásoknál még több grafikai bugot szül. Másik negatívum hogy szemmel láthatólag a motor nem képes nagy tereket kezelni, ezért két sarkonként tölti a játék a következõ kettõt. Negatívumokat összehajtogatva és zsebrevágva kellemes az összhatás, amin még sokat dobnak a DX9-ces effektek.
Irányítás:
Tomb Raidernek ilyen lenne megõszülnénk, de kalandjáték lévén, ill a reflex, akció feladatoknál nem éreztem hátrányát. Egy szóval lehet jellemezni: konzol.
Zene, hangok 10/10, EAX3,4-et tökéletesen kezeli, szuper zene, szuper effektek, ez a része hibátlan.
Játékélmény:
Kaland, akció, rohangálás, 3D. Tiszta Broken3.
- Feladatok:
novice kalandorokra vannak "optimalizálva", mint ahogy az manapság divat, ugy van megcsinálva minden feladat hogy 10 percnél tovább senki se akadhasson el. Ez a hardcore kalandoroknak érvágást, az átlagosoknak sikerélményt nyújt😊 Túlnyomórészt a párbeszédek töltik ki a játékidõ 80%-át.
- Akció:
Konzolos, borzalmas irányításu, logikátlan hack&slash, rúgkapálódzás. Azonban abban a kevés harcjelentben ami van használható(klikkelgethetõ😊).
- Párbeszédek:
Hozza az elõd szinvonalát, igaz tized annyi van benne, de azok ugyanúgy érdekesek, érdektelenek, viccesek, irónikusak. Nem unja az ember õket.
- Mászkálás:
Nem olyan idegesítõ, de ez elsõsorban a kis rendelkezésre álló területeken való mozgás okozza. Azonban a nem idegesítõ a mászkálás egy kalandjátékban 2 dolgot jelenthet.
1. változatos helyszinek, jól kitalált feladatok (nem 20x egyik felébõl a másikba).
2. kis helyszinek, buta feladatok. (ez is idegesítõ, de nem mászkálás szinten😊)
TLJD a 2. pontba tartozna, de az a negatívum menti meg a kettes ponttól, hogy kevés feladat van egy helyszínen😊 Ezt egyensúlyozza hogy ámbár kicsik a helyszinek, sok van belõlük, azaz változatos a játék. Hogy ezt direkt csinálták így, vagy véletlenül nemtom, mindenesetre mentõõv😊
Szumma:
Laikusok lehúzzák, én 8 órát pöcsöltem vele egyhuzamban, ami azt jelenti nálam hogy a játék leköt, azaz jó😊 Aki nem tette volna még, az feküdjön rá az elsõ részére, mert az a kalandjátékok királya😊 Nem technikailag nézve szép, jó, szórakoztató. Várjuk a következõ részt😊
[merlinw.org]
Mess with the best, and die like the rest...
Én az egér beállításainál kerestem, gondoltam mivel az egeret állítom talán itt kell keresni. Ezért nem találtam.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Viszont ha jobbra húzom az egeret balra fordul a kamera és fordítva. Csöppet zavaró. Invert mouse -t meg nem találok. <#help>#help>
Én meg a driverekkel szívok. Nincs rendes kép. Kicsit uncsi ez a drivef fel, újraindít téma.
[merlinw.org]
Most raktam fel, és megkérdezi, hova telepítse, ott azt állítok be amit akarok, vagyis d-t?
Legújabb driverrel nálam is szar a kép.
Vagy én vagyok marha béna?
csak azt szeretném kérdezni hogy nekem a clone cd -s verzió van meg és csak akkor enged tovább a setup-nál ha van 7 giga hely a c-én?
Már próbáltam, felhív vkit., de az meg azt mondja, hogy nem tud segíteni, és keressek "lockpick" nevû dolgot. Arrébb toltam a konténert is, pont az ablak alá, de azon csak annyit tud csinálni, hogy azt mondja, valószínûleg ez vezet a Hotelbe.