Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
A jatekot amugy vegig toltad? En meg mindig nem tudom hova bujjak amikor April-el lemegyek a barlagba es ott egy ajtonal berohantam de lattam a sorrendet az ajtonal hogy eritnette meg viszont nem tudom hova bujjak 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bizonyára konzolokos is vannak "olyan PC-s" játékok.
én csak segíteni próbáltam.
még egy apróság:
olvasd ez az aláírásod, magad is tanulhatsz belõle.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Koszi a megertest!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-szar textúrák, mert a ps2 nem tud jobbat
-béna mozgás, mert gamepadra van optimalizálva, ha van egyáltalán.
-néha nem lehet menteni szintén a ps2 memóriakártyás rendszere miatt.
-a mentések picik, így pl egy RPG-ben a ledobott cuccokat felejtsd el betöltés után😄
-még pár PC-n picit idegesítõ, fõleg ps2-re jellemzõ beütés.
a "konzolos" általában pejoratív, mert konzolon lehet, hogy jó, de PC-n konzolosan játszani nyögvenyelõs.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2001-óta itt vagy és nem élsz együtt az SG-vel, ejnye, enjnye<#smile>#smile>
[merlinw.org]
Mess with the best, and die like the rest...
Mit kell csinálni ott a hotel hátsó bejáratánál? Eltoltam azt a nagy konténert és utána?
Es ez a "Konzol" duma valami borzalmas szanalom asse tudgyak egyesek mit jelent 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem vagyok nagyon megelégedve a játékkal. A történet érdekes, nem tudtam abbahagyni, és egy befejezés után is vannak elvarratlan szálak, még homályban maradt részek, szóval valószínûleg a többi befejezést is megnézem majd.
De HOL A JÁTÉK?! Könyörgöm, ezzel én nem játszottam, hanem NÉZTEM, hogy mi történik. Gyakorlatilag egy film az egész, néha elvétve egy-egy borzalmasan egyszerû puzzle, egy-egy teljesen nyilvánvaló tárgykombináció, és kész, kifújt. Menj ide, cutscene, menj oda, cutscene, vedd fel, cutscene, nyiss be, cutscene, és így tovább.
Inkább éreztem, hogy a játék magával játszik, mint én vele.
A game eddig nagyon bejön, csak kicsit még zavar h nem lehet kikapcsolni az állandó futást.
Eddig mindössze egyetlen (!) normális, kalandjátékos
Est Sularus Oth Mithas
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
[merlinw.org]
Ezzel mûködik: Daemon 4.03+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítõ. Egyelõre registry buherrel lehet csak átverni.
"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"
Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
elöreis köszi
Est Sularus Oth Mithas
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
bár még nem láttam a gamét.
irányítás: bejött amitõl féltem. konzol.
az akció/kaland dolog kétféleképp jöhet le: vagy LBA/Psychonauts szerû lesz a dolog, ami már inkább arcade, vagy tényleg amolyan Broken Sword 3-as. Na ezekbe bele se kellett volna tenni ügyességi részeket... itt asszem szintén az utóbbiról van szó.
a review-dból én 2 dolgot szûrök le:
-elcseszték. kihagytak sokmindent, amit nem kellet volna(grafika, esetleg játékidõ, ha már az elsõ részre gondolunk), beleraktak sokmindent, amit nem biztos, hogy kellett volna(arcade elemek, a vacak irányítással)
-de a story mégis jó, így a game eladható a newbie elemeknek is(hisz akció/kaland/directx9/miegymás), meg a tlj fanoknak is azért kötelezõ darab, més mégsem bukás. Az új elemek(3D, jó grafikai elemek, akciós részek) mellett mégis a story tehet róla, hogy ebbõl lesz is valami.
Kizárólag a te reviewd alapján az összegzés:
Igen jó játék, bár picit rövid, és vannak benne zavazó elemek.
Tényleg remek játék, de a The Longest Journey c. játéknak nem biztos, hogy méltó folytatása.
Remélem tévedek. Meglátjuk.