Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elindítod a kereket lent, hallani lehet egy kis dallamot. Azt kell eljátszani a rúnákon is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
Hadd kérdezzem meg, mi a faszból lehet rálönni?
Voltan
Öhe, ja igen: SPOILER!!!!!!

Voltan
1213

Szasztok! Az álomvilágban a nagy vízhajtású keréknél felmásztam a százfokos létrán kezemben a világító tojással 😊 és a zsákutca végén van három dallamikon a falon, de nem találtam semmi rávezetõ nyomot hogy milyen sorrendben kéne lejátszani. PLs Help!!!!!!!!!!!!!

MerlinW
amit megtalálsz pikkpakk, ha nem ébreszted fel a kutyát. Még jó hogy sürün jár a magasvasut...😊

[merlinw.org]

Lacc
Keress egy baltát 😊
Lacc
Ott én is tököltem, mert annak a szerencsétlen csajnak is meg kell jegyezni a sorrendet, nem csak neked 😊 Bújj az az ajtóval szembeni alkóvban, az oltár másik oldalán, sneak-el, aztán mikor nyomkodja a gombokat az a dög, akkor jobbklikkel nézd meg távolról, mit csinál.
valaki nem segítene? -> #198
Sephi
Aha ok!

A jatekot amugy vegig toltad? En meg mindig nem tudom hova bujjak amikor April-el lemegyek a barlagba es ott egy ajtonal berohantam de lattam a sorrendet az ajtonal hogy eritnette meg viszont nem tudom hova bujjak 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

takysoft
kérlek ne haragudj, "azokba" a topicocba nem járok.
bizonyára konzolokos is vannak "olyan PC-s" játékok.

én csak segíteni próbáltam.

még egy apróság:
olvasd ez az aláírásod, magad is tanulhatsz belõle.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sephi
Te tok okos vagy! Sajnos 1001x mar le volt targyalva ez a dolog hogy toltal nincs igazad de nem fogom spamelni a topikot es akarmlyen ujjab beszolas a temahoz torolve majd buntetve leszen!

Koszi a megertest!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

takysoft
a "konzol" , ha pejoratívan használják, azt jeleni általában:
-szar textúrák, mert a ps2 nem tud jobbat
-béna mozgás, mert gamepadra van optimalizálva, ha van egyáltalán.
-néha nem lehet menteni szintén a ps2 memóriakártyás rendszere miatt.
-a mentések picik, így pl egy RPG-ben a ledobott cuccokat felejtsd el betöltés után😄
-még pár PC-n picit idegesítõ, fõleg ps2-re jellemzõ beütés.

a "konzolos" általában pejoratív, mert konzolon lehet, hogy jó, de PC-n konzolosan játszani nyögvenyelõs.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Ha nem bagy házigazda, szólni kell a moderátoroknak. (már szóltam)

2001-óta itt vagy és nem élsz együtt az SG-vel, ejnye, enjnye<#smile>

[merlinw.org]

bammeg, és én azzal szaroztam... akkor minek lehet bebújni az ajtó mögé, ha úgyis észrevesznek, és az a lényeg????
Voltan
Sehova. El kell kapniuk. Ez a sztori.

hahó, hova bújjak a kommandósok elõl, amikor egy kifeküdt csaj van a padlón?
McW
Sajnos el kell keserítselek, de az az egy befejezés van amit láttál...

Mess with the best, and die like the rest...

Hello!
Mit kell csinálni ott a hotel hátsó bejáratánál? Eltoltam azt a nagy konténert és utána?
hö, nemtom, vmiért nemtok rendesen elbújni a kommandósok elõl...valszeg velük van Chuck Norris ereje... de bakker ez még az elején van, és mégsem tom megcsinálni...ejnye én
Sephi
Mit mit? Hogy kell kirakni?

MerlinW
Egyik bannert kiraknád, hamár?😊 (persze csak ha tetszik)

[merlinw.org]

Sephi
Miert kell ellemezni ennyire? Hogy masoknak elvegyetek a kedvet tole? Jaccatok mar es azutan irkajatok.

Es ez a "Konzol" duma valami borzalmas szanalom asse tudgyak egyesek mit jelent 😄

IMYke2.0.0.0
Történetét tekintve akkor semmi sem lenne illdomos a kicsiknek - mégis, 11 évesek is nyomják a horror- és FPS-játékokat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Ezt nem mondanám, a történet miatt.
Esrohnoil
Mi a minimum és az ajánlott gépigény?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

IMYke2.0.0.0
Nem mi vagyunk ennek a játéknak a célkorosztálya... ez dedósoknak, kisiskolásoknak készült.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
No, megvan az egyik befejezés - azt hiszem a rosszabbik mert sokan meghalnak benne 😄

De nem vagyok nagyon megelégedve a játékkal. A történet érdekes, nem tudtam abbahagyni, és egy befejezés után is vannak elvarratlan szálak, még homályban maradt részek, szóval valószínûleg a többi befejezést is megnézem majd.

De HOL A JÁTÉK?! Könyörgöm, ezzel én nem játszottam, hanem NÉZTEM, hogy mi történik. Gyakorlatilag egy film az egész, néha elvétve egy-egy borzalmasan egyszerû puzzle, egy-egy teljesen nyilvánvaló tárgykombináció, és kész, kifújt. Menj ide, cutscene, menj oda, cutscene, vedd fel, cutscene, nyiss be, cutscene, és így tovább.
Inkább éreztem, hogy a játék magával játszik, mint én vele.
drop
nagyon köszi mindenkinek
küldöm a szöke csajokal a láda sört

Rage47
Bocsi, 81.98-al már megy...
A game eddig nagyon bejön, csak kicsit még zavar h nem lehet kikapcsolni az állandó futást.
IMYke2.0.0.0
Minden játéktopik elsõ 2-3000 hsz-e az elindításról kell szóljon...?! <#conf><#csodalk>
Eddig mindössze egyetlen (!) normális, kalandjátékos hozzászólás született... Hát, ez szép...

nekem 6600GT-vel 81.98-al megy. Mással nem próbáltam

Est Sularus Oth Mithas

kirol
Igen? Édrekes. Ez tuti?

via_mala
De akkor ez a szerencsétlekedés nehogy már a clone-os verzió hibája legyen csak. Hogy lehet, hogy a RL verzióval meg nincs ez a probléma?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Rage47
6600GT-nél milyen driverrel megy?? 84.21 és 84.43 eddig nem volt jó nekem, pedig sokan írták itt h megy a legújabb driverekkel is! Nem értem:/
MerlinW
vagy visszaolvasunk pár hozzászólást: #110

Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.

[merlinw.org]

takysoft
na szia, nincs meg a játék, de találtam neked valamit: (innintõ nem én írtam, nem vállalok felelõsséget😄):

Ezzel mûködik: Daemon 4.03+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítõ. Egyelõre registry buherrel lehet csak átverni.

"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*

Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"

Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent.

Voltan
A BGaE-t szerintem sem nagyon lehet überelni, az egyszerûen tökéletes volt. Csak azt mondom, hogy kicsit emlékeztet rá a Dreamfall.

MerlinW
nem

[merlinw.org]

balee4
A reloaded verzióval már nem trükközni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

drop
szasztok menyi pakol fel a játék fontos lenene mert a c meghajtomon nincs elég heyl azt irja ki és akkor anyit szabaditok fel
elöreis köszi

#157-re esetleg nincs valakinek egy kis segítsége?

Est Sularus Oth Mithas

IMYke2.0.0.0
Nekem egy hónapja ez a háttérképem, 1280*1024-es méretben:

via_mala
Nekem ez tetszik a legjobban a 3 közül.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
tekintve, hogy review kritikát nem sokat kaptál, írok valamit.
bár még nem láttam a gamét.

irányítás: bejött amitõl féltem. konzol.

az akció/kaland dolog kétféleképp jöhet le: vagy LBA/Psychonauts szerû lesz a dolog, ami már inkább arcade, vagy tényleg amolyan Broken Sword 3-as. Na ezekbe bele se kellett volna tenni ügyességi részeket... itt asszem szintén az utóbbiról van szó.

a review-dból én 2 dolgot szûrök le:
-elcseszték. kihagytak sokmindent, amit nem kellet volna(grafika, esetleg játékidõ, ha már az elsõ részre gondolunk), beleraktak sokmindent, amit nem biztos, hogy kellett volna(arcade elemek, a vacak irányítással)

-de a story mégis jó, így a game eladható a newbie elemeknek is(hisz akció/kaland/directx9/miegymás), meg a tlj fanoknak is azért kötelezõ darab, més mégsem bukás. Az új elemek(3D, jó grafikai elemek, akciós részek) mellett mégis a story tehet róla, hogy ebbõl lesz is valami.

Kizárólag a te reviewd alapján az összegzés:
Igen jó játék, bár picit rövid, és vannak benne zavazó elemek.
Tényleg remek játék, de a The Longest Journey c. játéknak nem biztos, hogy méltó folytatása.

Remélem tévedek. Meglátjuk.

MerlinW
és még kettõt:

[merlinw.org]

MerlinW
összecsaptam egy bannert:

[merlinw.org]

Sephi
Szvsz is a BGE eszmeletlen hangulatos gama volt de egy lapon sem lehet a kettot emliteni.

naaa, azt bírtam