917
sgtopic4.jpg
  • Tatyla
    igaz 81.98-al már tényleg jó,köszi...
  • MerlinW
    No itt már varázslatok vannak akkor:) Nálam megy vele. Viszont a 81.98 és az alatti driverekkel eddig mindenkinek ment
  • Tatyla
    84.56-ost felraktam azzal is ugyanaz a probléma
  • serito
    Végre egy game ( nagy ritkaság ) ami ATI-ra van optimalizálva.
    Most nem nekünk ATI-soknak kell szívnunk a driverekkel.
    Nem gúnyolódni akarok, csak egyszerűen mostanában minden game Nvidiára van optimalizálva.
  • MerlinW
    Sztem az újabbik. Régivel vannak gondok némely újabb játéknál (ha más nem teljesítménybeli). Ha valami baj lenne az újjal, Dreamfall után max visszarakod a hivatalosat.
  • Tatyla
    aham ,köszi...
    és melyik a jobb?
  • MerlinW
    81.98 vagy 84.56 -os forceware-val megy
  • Tatyla
    nekem valamiért mikor elindul összeomlik a graf és csak valami mozgarhato keret meg a feliratok látszodnak...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ez van...
  • serito
    Ez elszomorító.
  • IMYke2.0.0.0
    HEX-ben fordítható csak - eddig. Karakterlimitesen. Az pedig halála az igazi, kiforrott, jók megfogalmazott magyar mondatoknak. Amíg nincs hozzá extractor / editor, addig nem lehet fordítani.
  • serito
    Tényleg, fordítható a szöegállománya? Rájöttetek már, hogyan?
  • csgj
    én is kijátszottam, naon állat game volt.. csak kicsit drámai.. elgondolkodtató...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem gond nélkül felment... igaz, C-n 15 GB helyem volt.
    Szerintem is nonszensz lenne, ha nem menne fel bármilyen meghajtóra... 2006-ot írunk!
  • serito
    Nálam minden átírás nélkül telepedett bármelyik meghajtómra, csak előre meg kellett csinálni a célmappát, mert a telepítőben nem lehet megadni.
    Szerintem nem kell átírni semmit a regeditben, és nem is kell, hogy 7 GB szabad hely legyen a C-n. Egyszerűen előre kell csinálni egy célmappát és oda telepíteni. Ennyi.
  • SubZero911
    Nem semmi csávó vagy. Sose jöttem volna rá ! Pedig egyszerű ! KÖszi !
  • mad mind
    Én azért többre számítottam. Nagyon rövid és könnyű. Az első rész után ez semmi. A vége pedig, hát én nem vágyok mindig happy endre, de ez a befejezés egy nagy nulla. Mintha szóltak volna, "Hé elértük az átlag játékidőt. Fejezzétek be!".
    Ez így szerintem csak egy fél játék, egy teljes játék áráért.
  • serito
    Igazad van én is betojtam kicsit, nagyon F.E.A.R hatása volt, sőt inkább ahogy mondod Silent Hill-es.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak tippelni tudnék, és az vitatkozásra adna okot... így nem megyek bele.
    Azt tudom, hogy a Vampire: The Masquarade - Redemption 280 oldalnyi volt, a The Longest Journey - eddig - 230, a Dungeon Siege 2 pedig több, mint 300 oldalnyi szöveggel rendelkezik [elég sok az ismétlődés benne].
  • Esrohnoil
    Az csak egy vékony könyv.
    ...Miért, a Morrowind kb. mennyi? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jah, csak 129 oldal - alapértelmezett oldalbeállítással megnyitva a Word-ben...
  • Esrohnoil
    Hát az nem is sok. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Dreamfall: The Longest Journey 2 szövegállománya a The Longest Journey 2/3-a: 580724 karakter. [568 kb-nyi szöveg]

• takysoft
    hajnali 2, a körös kislány beütés mindenhol. a felső emeleten még egy önjelölt zombi is volt.
    te biztos este 6 fele játszhattál, de nekem a kislányos bevillanásokkor picit megremegett a kezem:D
  • Lacc
    A border house parás? Az azért kicsit túlzás :D
  • takysoft
    Bazz, holnapi indulás előtt azért még belenéztem a játékba...

***SPOILER SZERŰSÉG****

Hajnali 2 van... megvolt a Border House...
    Legutoljára a Silent Hill 2-n fostam így. nagyon komolyra sikerült.
    most valami nagy fehér rész után egy barlangba kerültem.
    Annyit sejtek, hogy Zoe fejére rakott izé miatt átjutott az ámaiban Arcadia-ba. Talán ez miatt is lett a kóma, ami a játék elején van.
    Remélem nem fog maghalni... bár az egész játék nagyon noir...
    Arpilből is mi lett...
    tényleg gáz lenne, ha meghalna...

bazzzzzzzzzz... most egy hétig nem tudok játszani, mert vidéken leszek...

ugye egy 166 mhz-es 5x85-oson nem fut, mi? pedig 2 megás videokari van benne:D
    na addis is örüljete, mert azon a történelem előtte masinán addig fordítom az TLJ-t:D mármint az elsőt.
    de netcafé-ba azért benézem mejd néha:D
    Sok-Sok spoilert ide nekem!!!!!
  • takysoft
    velem is volt már ilyen.
    sőt! olyan is volt már, hogy az url nem ment, de ha az IP-t írtam be, akkor már ment.
  • serito
    Már müködik!!!
  • serito
    Nem tudom mi a probléma, de nem érem el a ketteskén a Dreamfall "demó" mappa tertalmát. FTP-n próbáltam, és nincs mögötte semmi, de web-oldalról meg látom.
    ????
  • takysoft
    már a fileok mellett is ott van.
  • Lord Myn
    Na, végignyomtam. A sztori, a hangulat az nagyon ott volt.

** Light-os SPOILER **

A vége nagyon keserűre sikeredett, a Star Wars 3 után volt ilyen rossz utóérzete az embernek...

Remélem lesz folytatás...
  • serito
    Csak nem "nyaralni" mész?
  • serito
    Amit taky ferakott mellé "okosság" az pont jó neki?
    Ha igan akkor ma este ráeresztem a FlashFXP-t, hogy végre megszerezzem a művet.
  • takysoft
    nem kell okosság:D azzal nem mejd magy későbbiekben a patch
    eddig csak belenéztem a játkba, de a horizontalt azonnal invertre nyomtam. amugy olyan, mint valami szimulátor.
    az elején westhouse van:D tök poén:D bár még szitne egy métert se mentem vele, és tekintve, hogy még ma elmegyünk, nem is fogok komolyabban belekezdeni, majd 1 hét múlva:D

imyke: addigra lesz magyarítás hozzá?
  • Ottto
    Végre fut nálam is. Kegyetlenül jó játék!
  • IMYke2.0.0.0
    3.47-es DT-vel is megy.
    Nekem 15 GB-os a C-m, így a telepítés halál simán ment. A Reloaded-es okossággal pedig gond nélkül megy a játék.
  • Laza
    Meglatjuk ... nekiugrom majd megegyszer. De eddig egy B kategorias Don Dragon W. film hatasat kelltette, es ha ilyen marad, inkabb nem eroltetem :)

Amugy az iranyitas engem is zavart, de ezen mar meg sem lepodom PC-n :D
  • takysoft
    Alcohol 120%-al is megy:D
  • Esrohnoil
    Ez mehetne is a banner alá FAQ-ba! :)
  • balu666
    Köszönöm a segítséget