917
-
Kiru #397 Aki megelégelte, hogy a Dreamfall telepítése 6 CD-ről történik:
-------------------------------------------------------------------------------
Why this game didn't come out on DVD in the first place is beyond me!
1.Copy all the contents of CD-1 to a temp folder.
2.Copy all the files from CD-2,3,4,5 and 6 in to the same temp folder.
3.Create a CRACK folder within the temp folder for any cracks/patches/updates.
4.Burn the contents of the folder with the volume name of DREAMFALL-1 to DVD.
5.Install and Play
Needs testing!
Ennyire egyszerű. -
hapi #396 Végig szenvedtem én is ezt a játékot, hátt sajnos ez a jövő!
A játék olyan szintre le van butitva hogy a legtöbb helyen csak annyi a dolgom hogy miután megkaptam az irányitást kimenjek az ajton és kész.
A játék szabadsági foka gyakorlatilag nulla.Ez nem is játék hanem interaktiv rajzfilm inkább. Azért feltételezni kéne hogy aki megért egy ilyen történetet az talán meg is old néhány fejtörőt.
Én nem tudom mivel fogok játszani 2-3 év múlva, de ha ez lesz a szint, akkor inkább visszatérek a könyvolvasáshoz. -
#395 Indigo is messze van a kalandjátéktól. Kalandjáték a Broken Sword, Black Mirror, Syberia, Still Life hogy csak a maiakat említsem.
Indigo (Fahrenheit) annyira kaland mint a Dreamfall, sőt még annyira sem:) -
Dns5000 #394 azok a robot macik iszonyat aranyosak, ha egy robot tenyleg igy tudna beszelni hat nekem sem lenn sziven szetszedni. Es mar lehet hogy nem is kell sokat varni arra ,hogy tenyleg legyenek ilyenek. -
Dns5000 #393 o bazz azokat mar reg megoltam teljesen kimentek a fejembol pf :P -
erram #392 Igazatok van most olvastam h. a fejlesztők az E3-on mutatják be ujj részt.
Nade ez a game sem a kaland feeling miatt fogott meg mert lényegében szerintem nem kalandjáték. Arra ott az Indigo Profeci. Engem a történet fogott meg és egyszerűen kíváncsi vok a folytatásra. De nem pont játék formában én simán megelégednék egy könyvel is mert szívembe zártam a karaktereket. -
#391 A dögök dúdolták, akiket valszeg már vízbefojtottál:)
Vagy visszatöltesz, vagy lesel innen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1213 -
Dns5000 #390 enn bazz nekem megis sikerult elakadnom,
hol a feneben van a megoldas a dallamos ajotohoz?
parszor vegigjartam a barlangot es nem talatam sehol.
A 81 variaciot meg nincs kedven vegigprobalni. -
#389 Nem hinném, hogy elfelejtjük, de csakis az első része miatt. Pedig sokmindent ki lehetett volna hozni ebből is, ilyen történet mellett. -
#388 Pedig a kalandjátékoknak az lenne a lényege hogy napokig tököljön az ember egy-egy feladattal:) Ejh régi szép idők. Most meg már arra megy ki a játékipar mint a zeneipar. Minden szélsőséges stílust populáris vizekre lökdösnek az eladások miatt.
Monkey Island-al anno hónapokig játszottam, igaz akkoriban még nem beszéltem angolul, de inkább szótáraztam és logikáztam mintsemhogy végigjátszással csökkentsem a játékidőt. De ott volt pl a Lost Vikings. Nem kaland, hanem logikai/ügyességi játék volt, de ott is napokat lehetett bíbelődni a a megoldásokkal:) Ez a stílus lényege. Fejleszti a logikát, kihívást ad, sikerélményt, és soksok örömöt, nem is beszélve arról, hogy 15 évre rá is sztorizgatunk róluk. Dreamfall-t meg el fogjuk felejteni 2-3 év múlva. -
#387 Hát elég pici az a pici, ez a ló másik oldala igazából... -
Dns5000 #386 tok jo, hogy ilyen konnyu, en altalaban mar a legelejen elakadok a kalandjatekokban es ott abba is hagyom pl Cthulhu, itt pici gondolkodassal lehet elorre haladni -
#385 Ha az eddigieket nézzük, akkor 2012-ben lesz 3. rész. -
#384 Még ki sem hűlt a gyártósora, meg a fejlesztők lekapcsolt gépe és te már a folytatásért kaparsz...?! Nyugi, tuti, hogy lesz, de nem holnapra. -
erram #383 Én is így tettem fel csak nekem 2 órámba tellett erre rájönni magamtól.
Na de mosmá ténleg senki nem tud semmit ennek a folytatásáról?
-
Dns5000 #382 naja visszaolvani lusta vagyok :P -
Dns5000 #381 Hello,
Apparently if you install Dreamfall, and if the drive of your default install directory (usually like c:\program files\) does not have 7 gigs free, it will not even let you get to the screen where you can choose a different drive/partition.
This is pretty annoying, and backwards, since it should let you choose a drive, before it checks to see if there is enough space.
Here is how you can change your default windows install directory to allow it to install your game.
Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install Dreamfall
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
Don’t mess up your registry by doing anything else.
-Dan
na igy megegyszrubb -
Dns5000 #380 itt a valasz be lehetne rakni faqba ha lesz -
Dns5000 #379 Hogy instalalom ezt fel ha a c:1.4GB hely van?
a d-van 11GB de a hulye mar azelott azt mondja hogy nincs hely mielott megadhatnam , hogy hova rakom -
erram #378 Király kössz az infót kivi vagyok April előző kalnadjaira.
NAde a folytatásról nem tudtok semmit?????? -
#377 TLJ... The Longest Journey... amúgy: www.ebay.com, www.amazon.com
S érdemes még a magyar adok-veszek oldalakon keresni.
De a GameStar hivatalos játékmelléklete is volt - vedd fel a kapcsolatot a GameStar terjesztési osztályával és vedd meg azt a számot, aminek a melléklete volt a TLJ! Az már a 2 CD-s, speciálisan tömörített verzió - mi arra (is) készítjük a magyarítást.
Az eredeti, 1999-ben kiadott verzió 4 CD-s.
A magyarítást készíti: .:i2k:. [én], Takysoft, via_mala.
S lehet, hogy lesz még egy emberke, ha jelentkezik és beválik. -
erram #376 Amúgy honnan tudnám beszerezni TKJ-t mert ezek után érdekelne. -
erram #375 Ja és ténleg bocs ha lelőttem poénokat de akkor minek lvastadd el. Játszd végig hisz a képi és hanghatásokat nem tudom visszadna max a storyt felületesen. De semmi sokkolót nem árultam el pedig van benne hidd el.
-
erram #374 Amúgy én csak annyit szerettem volna megtudni h. lessz e folytatás. MErt kurvára bejött a játék bár igaz inkább interaktív film de mégis rohadtúl befejezetlen.
Tudtk a folytatásról valamit? -
#373 A varjú humora a legjobb...:) -
#372 Aze' tudom geciek mert direkt csinaltam egy osszealitast a legjobb poenokbol meg akkoriba :D -
#371 Te számolod a poénokat?! Akkor tényleg nem lehet valami vicces neked... :DDD -
#370 Hát, azért vannak poénok erősen...
"April, használd az Erőt"...
-
#369 "TLJ-ben minden második mondaton meg lehetette szakadni."
Azert ez eros tulzas. En az elso reszben pontosan 13 poen szamoltam amin fetrengtem tobbi lehet nekem nem volt vicces :P -
#368 eddig nem sokat játszottam vele.
most vagyo Zoe-val arcadiaában.
eddig a humort hiányoltam benne. TLJ-ben minden második mondaton meg lehetette szakadni. itt valahogy minden sötétebb, meg komolyab..
TLJ-ben sok jó kis fekete humor volt. (gribbler=öreg néne az erdöben, a leszbikus foina+mickey, meg szinte mindeb beszélgetés humoros volt)
nem a story volt gyengébb, csak felhötlenebb volt mindena humor miatt. -
#367 Azért az Obli más kategória, nem véletlen olyan húzósa a futtatása, de valóban gyönyörű a Dreamfall, pedig elég primitív az engine ami alatta van, de művészi a megvalósítás. -
Bravoman #366 Szerintem ez a játék képi világ és hangulat szempontjából verhetetlen. A grafika gyönyörű, különösen a textúrák: tűélesek és hihetetlenül szépek. Ráadásul minden létező dolgot max-ra húzva hibátlanul fut 7800gtx-en (ellentétben néhány mostanában megjelent optimalizálatlan borzalommal: pl. Oblivion és Tomb Raider: Legend).
A sztori jó, a játékmenet folyamatos, az átvezető múvik elképesztőek - én egy rossz szót nem tudnék mondani rá.
Lehet, hogy vérbeli kalandjátékosoknak túl könnyű, de pl. nekem pont ideális - és nem azért mert 'hülye amcsi' vagyok, hanem mert arra úgysem lenne időm és energiám, hogy egy-egy fejtörővel órákat eltöltsek.
Szóval nekem ez 10/10! :-) -
freddirty #365 A 7végén én is végigmentem a dreamfall-on. Mint kalandjátékos kezdtem neki de közben rájöttem ez inkább olyan interaktiv filmecske konzolra buta amcsiknak. Mindegy ha már elkezdtem akkor végignyomtam, bár egyértelműen nem kalandjáték kategória.
Aki kalandjátékra vágy, annak ott a nemrég megjelent Ankh :) Na az pöpec volt. -
#364 Hát most tudnék mondani valami csúnyát a programozókra! A 2. és a 3. fejezetet már a 84.54- al játszottam. De a 4. -ben a videó után ez van:
Kép
A 4. epizód a régi driverrel 72.82 sem megy.
Hát ilyet még nem ba****m, hogy egy játék egyik pályája megy egy adott driverrel, majd a másik meg nem.
Pedig pont mondani akartam, hogy nagyon tetszik a játék, ahogy haladok, egyre jobb. De így.
És most derült ki, mennyire fontos, hogy jól meglegyen írva a driver. Most éppen a 72.84-el megy. Az újjal a 2. 3. fejezet 1024-ben high beállításokkal max élsimítás + vertikális szinkronnal ment 26-33 FPS-el, míg a régivel élsímítás vert. szink. nuku és így is megröccen néha.
-
#363 Ne haragudj de mi a fracert lovod le a poenokat? Kerlek hasznajal SPOILER-t mert most lelottel egy olyan dolgot amit en nem is lattam meg. -
erram #362 JAh meg van egy olyan kérdésem h. van az a rész ahol az aPostol áll a hídon April Rayennel. Ott Aprylt sehogy sem lehet megmenteni???
Mindenképp lebökik? -
erram #361 Az a gond h. én vágtam érted pörögtem h. na most jön a többi story line mert sok minden világos lett a végén erre meg bebassza a stáblistát:D -
#360 Ja, túl gyorsan lett vége sajna, én se nagyon értettem, hogy akkor mi is a helyzet a végén. -
erram #359 Srácok én végig vittem a gamet bár szerintemm már ti is:)
Engem rohadtúl megfogott bár nem is igazán a menete hanem a story. Egyszerűen isten csak má lassan rohadtúl idegesítenek az olyan játékok ahol a folyt köv. feliratt helyet rengeteg elvarratlan szálakat hagynak. A végére érve má nem győztem az ujj információkat és meglepő storyfordulatokat hova tenni. És ha nem lenne elég csak vártam mikor jön a többi.í Na most direkt nem fejezték be vagy túl hosszú lett volna a game. Az az én problémám az ilyen folyt kövös játékokkal h. ha kijön a következő akkor azt nem feltétlenül annak szánják aki az előzőkkel már játszott hanem a teljesen new gamereket is beolvasztják ide. De monjuk számomra az lenne a legjobb ha folytatnák a storyt onnan ahonnan befejezték.
Nagyon sok kérdé merült fel bennemm és rengeteg olyasmi van amit tudni akarok:) MI let Aprillal vagy Zoe-val vagy az Apostol sráccal és a 2 lázadóval. Jah és mi lessz a párhuzamos világ sorsa. Szerintem egy kissé túl sok elvarratlan szálat hagytak ahhoz h. üljenek a folytatáson monjuk 1 évet.
Addigra ideposhadok:) -
#358 ugyannincsmit:)