Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most pl én nem értem, mirõl van szó?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
ritkán "vagyunk a lényegnél😄"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Spam és spam.
Az alábbi diskurzus egyik sem, simán a topiklakók beszélgetése egymással. Nem kéne minõsítgetni... még csak nem is anyáztak, veszekedtek és társaik, hanem egymásnak segítettek, infóztak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
te sem jártál még a TLJ topicban😄
[merlinw.org]
Full Throttle DOSBOX-szal????
könyörgöm, erre van a ScummVM!!
ha dosboxban akarod nyomatni, akkor pedig magas ciklusszám kell neki
2 tipp: magasabb ciklusszámot bír a gép dynamic módban. Core=dynamic az iniben
másik: kapcsold ki a GUS, simán false. meg a disney vackot is. meg használj legjabb dosboxot, mert a 0.63-as lassú.
XP, elvileg mennie kellene, vdmsound ajánlott, annak beüzemelése nem gyerekjáték.
de a legegyszerûbb akkor is a ScummVM. ott csak bemountolod a CD-t(vagy ha nem image akkor kitömöríted), és kiválasztod a megfelelõ könyvtárat.(amiben az exe van, na nem az install, hanem a futtató asszem).
Meg a ScummVM nem emulál eg egész dos-t, csak a megfelelõ környezetet, így akár a grafikát is fel lehet tolni picit, tud ilyet a scumm😄
sok szerencsét
De van itt-ott torrenten Full Throttle 2.0 is ami megy XP alatt is.
De a továbbiakban: FT topik
[merlinw.org]
És néhol bizony rendesen kell gondolkodni benne. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Játékmagyarítások fóruma + The Longest Journey topik = The Longest Journey HUN állapota
Lustáknak: jelenleg 49,07%.
[merlinw.org]
csinálhatnának belõle 2õt, de ne qrva 3d-ben hanem ugyanúgy rajzolva, csak mondjuk fel lehetne tolni a felbontást 1600*1200-ra
bár szerintem nekem szinte minden kalandjáték megvan. kivéve az utóbbi 4-5 év termése. Az ezredforduló elõttrõl nem sokminden hiányzik a gyûjteményembõl.
volt benne pár dolog... a hörcsögtõl szinte fejreálltam.(a mosógépes cucc)
tényleg nagyon ott van. sok szöveg, sok feladat. bár nekem a TLJ jobban bejön, mert ott azért van mögöttes tartalom is. De a Dott is simán második.
Azért itt mondok hálát a mindenhatónak, mert ugye a dott-ot is, meg a TLJ-t is én is fordíthattam. azért ez jó érzés.
ha megtetszik, akkor talán a dreamfall fordítói gárdájában is ott leszek majd😄
[merlinw.org]
nem vagyok nagy kalandjátékos az tény de elõfordul bárkivel hogy vmi tök gagyi résznél elakad
amúgy játszottam régen a day of the tentacle-el, monkey island-ekkel, full throttle-el
na a DoTT az szép baleset 😊 "kicsit" összetettebb meg betegebb feladatokkal
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
arra írtam hogy utálom az ilyet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy, ha utálod az ilyet, akkor nem nagyon csípheted a kalandjátékokat 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
bocs ha lámáskodok...
nemtok azon a lakatos kapun átjutni se
felhívom azt a p*csát és aszondja lockpick kell hozzá
utálom az ilyet :S
steam, origin: ACE_hun