Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
azért amikor valaki offol, azt picit jobban meg kell magyarázni, megy egyeek nem érthetik elsõre.

most pl én nem értem, mirõl van szó?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

oopsz..sorry, már megvan, csak vissza kellett kicsit néznem az üzenetekben... ez most akkor láma dolog volt tõlem??
Hogy lehet segíteni a bébis crazy csövesnek? akitõl elvették a vmilyen baby-ét?
serito
Sephi úgy látom kiakasztott mindenkit. <#ejnye1>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
TLJ topik kulturált és barátságos. Ha valakinek szúrja a szemét annak úgy kell. Ha TLJ-rõl van szó segítünk, ha nem arról van szó akkor van szó másról. Akinek nem tetszik nem néz be😊

[merlinw.org]

takysoft
szerintem a TLJ tipik mitõl maradt az egyik leglátogatottabb topic az ezsgén?
ritkán "vagyunk a lényegnél😄"

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Éléggé furcsán fogod fel a "spam" jelentését...
Spam és spam.
Az alábbi diskurzus egyik sem, simán a topiklakók beszélgetése egymással. Nem kéne minõsítgetni... még csak nem is anyáztak, veszekedtek és társaik, hanem egymásnak segítettek, infóztak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sephi
Utos 20 hozzaszolas spam. MAradjunk a lenyegnel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
Ettõl még igaza marad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sephi
Az mikro volt mar vaze. Es milyen cim az...baah.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Okostojas priviztek ram hogy szojak ratok engem nem zavar. De plz maradjunk temenal.

takysoft
<#wilting>

Esrohnoil
Megalománia befigyel. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

takysoft
Jajj, mit találtam...

Legalább ne mindkét topicot Sephi indította volna.....

takysoft
<#nyes>

MerlinW
oké, de ott jófej a házigazda<#idiota><#hehe><#vigyor3>

[merlinw.org]

takysoft
ok😄
te sem jártál még a TLJ topicban😄

Sephi
Ahh gyerekek ez itt Dreamfall topik! Legyetek szivesek mas topikba megvitatni a masik temat. Koszonom!

MerlinW
Nekem win-es verzió van, az megy xp alatt rendesen. Nem tudtam hogy a dosos megy scummal, ezért ajánlottam az FT topikot😊

[merlinw.org]

A Scumm-ot használom és azzal tökéletesen megy most már, olvastam róla az FT topicban, de köszi neked is a segítséget😊 Na tényleg legyen vége az offnak, mert elkanyarodtunk a TLJ2-tõl egy picit😊

takysoft
jjjaajjjjjjjj
Full Throttle DOSBOX-szal????
könyörgöm, erre van a ScummVM!!
ha dosboxban akarod nyomatni, akkor pedig magas ciklusszám kell neki
2 tipp: magasabb ciklusszámot bír a gép dynamic módban. Core=dynamic az iniben
másik: kapcsold ki a GUS, simán false. meg a disney vackot is. meg használj legjabb dosboxot, mert a 0.63-as lassú.

XP, elvileg mennie kellene, vdmsound ajánlott, annak beüzemelése nem gyerekjáték.

de a legegyszerûbb akkor is a ScummVM. ott csak bemountolod a CD-t(vagy ha nem image akkor kitömöríted), és kiválasztod a megfelelõ könyvtárat.(amiben az exe van, na nem az install, hanem a futtató asszem).

Meg a ScummVM nem emulál eg egész dos-t, csak a megfelelõ környezetet, így akár a grafikát is fel lehet tolni picit, tud ilyet a scumm😄
sok szerencsét

MerlinW
Öööö dosbox egy dos emulátor. Az emulálja a hangot is, jól.
De van itt-ott torrenten Full Throttle 2.0 is ami megy XP alatt is.
De a továbbiakban: FT topik

[merlinw.org]

A hangnak? Az a baj, hogy próbálom konfigurálni, de sajnos csak elég kevés hangkártyatípust ismer még a játék😊

MerlinW
Ha dos-os (nem emlékszem) próbáld dosbox-al, ugy mennie kell.

[merlinw.org]

Vááá, nincs hozzá hangom! szörnyû😛

Thx a linket Merlin😊 Már minnyá lent is lészen a game😛

Sephi
Gomblins!!!!!

Esrohnoil
Én most a Daemonica-val játszogatok. Egész jó (sötét) hangulata van. 😊
És néhol bizony rendesen kell gondolkodni benne. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

IMYke2.0.0.0
Hátha vannak olyan fórumozók, akik más topikot nem néznek / olvasnak:
Játékmagyarítások fóruma + The Longest Journey topik = The Longest Journey HUN állapota

Lustáknak: jelenleg 49,07%.

MerlinW
OFF

Ne kövezzetek meg, ugyis abandoned lesz hamarosan😊 Full Throttle

ON

[merlinw.org]

jah full throttle nagyon király volt, a csávónak hangja... kész 😊
csinálhatnának belõle 2õt, de ne qrva 3d-ben hanem ugyanúgy rajzolva, csak mondjuk fel lehetne tolni a felbontást 1600*1200-ra
Sephi
Az naon utos volt de borzalmasan rovid!

nah kerem ez kibaszott jo jatek volt ! kar hogy vege😞

takysoft
mármint a Touche? megvan az is, végig is vittem😄
bár szerintem nekem szinte minden kalandjáték megvan. kivéve az utóbbi 4-5 év termése. Az ezredforduló elõttrõl nem sokminden hiányzik a gyûjteményembõl.

Lacc
Ja, én végigtoltam 😊
Én egyszer õsrégen egy "számítógépes boltban" kipróbálhattam a Full Throttle-t, azóta se tudtam játszani vele.. Pedig akkor nagyon felcsigázott a dolog (ez kb akkor volt, amikor megjelent a játék😛). DOTT persze nekem is megvolt, Monkey Island-ek is mind, Broken Sword is mind😊 meg az összes ilyen jópofa játék. A 3 muskétással vki játszott?😊

takysoft
Dott-ot nem bírtam végigtolni leírás nélkül. többször is bele kellett nézni.
volt benne pár dolog... a hörcsögtõl szinte fejreálltam.(a mosógépes cucc)

tényleg nagyon ott van. sok szöveg, sok feladat. bár nekem a TLJ jobban bejön, mert ott azért van mögöttes tartalom is. De a Dott is simán második.

Azért itt mondok hálát a mindenhatónak, mert ugye a dott-ot is, meg a TLJ-t is én is fordíthattam. azért ez jó érzés.
ha megtetszik, akkor talán a dreamfall fordítói gárdájában is ott leszek majd😄

MerlinW
DOTT az a játék amit 13 év után ha álmomban felkeltenek, elmondom lépésrõl lépésre mit hova merre😊 Számomra besztofevör😊

[merlinw.org]

jóvan wazze 😄
nem vagyok nagy kalandjátékos az tény de elõfordul bárkivel hogy vmi tök gagyi résznél elakad
amúgy játszottam régen a day of the tentacle-el, monkey island-ekkel, full throttle-el
na a DoTT az szép baleset 😊 "kicsit" összetettebb meg betegebb feladatokkal
Lacc
Hát akinek ez nem megy, az a falról lekaparná a vakolatot akármelyik õs-lucasarts kalandjátéknál 😊
Voltan
Mondjuk tényleg van benne valami, hogy ez afféle "kalandjáték az eltompult generáció tagjainak". Valóban nincs agyonbonyolítva, és akkor még finom voltam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
OK 😄

Többféle befejezése van a játéknak?.. Hm.. Már leszedtem a game-et a géprõl, de ha igaz, akkor visszarakom és játszom vele még 1 kicsit, mármint nézem még 1 kicsit😛 Neked mi volt a befejezése?

aszittem hogy ott van a balta kint csak én nem látom
arra írtam hogy utálom az ilyet
thx
Voltan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj a kínai árushoz, tõle tudsz lockpicket szerezni.

Amúgy, ha utálod az ilyet, akkor nem nagyon csípheted a kalandjátékokat 😄

Voltan
Jaja, én is sejtettem.

de milyen kutya? 😄
bocs ha lámáskodok...
nemtok azon a lakatos kapun átjutni se
felhívom azt a p*csát és aszondja lockpick kell hozzá
utálom az ilyet :S
Én már akkor levágtam, hogy ennek még lesz lényege, amikor meghallottam 😄

steam, origin: ACE_hun

És tényleg! El kell mennem fülészetre THX!