Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
C-den mennyi hely van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocsi, de nem tudjátok, hogy miért nem akar menteni a game?
Mindig azt írja ki hogy kevés a hely, pedig rengeteg szbad hely van még. (100gb+)

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Sephi
Xbox.... vagy ahogy mondod Joy. Bar en bill+eger kombot hasznalom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
Engem az irányítása idegesít, de ***vára! Bill + egérrel próbáltam tegnap.
Ma kénytelen leszek a Logitech Dual Action-ömmel próbálkozni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sephi
Nyugi. Nekem is ez volt a rakciom. A jatek ambar nem hozza az elso elemenyet de es is naon izgalmas. Bar borzalmasan konnyu volt eddig. Egyszer sem akadtam el.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

takysoft
ne rémíts el, már az utolsó fileokat hozza a futár😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Laza
Humm.. elkezdtem, de az elejen kibuktam kicsit a 0 szineszi jatekon, a 0 beleelhetosegen.

Az a The Ring bejatszas a TV-n es annak lereagalasa, majd utana az apa-lanya beszelgetes hihetetlen hiteltelen. Es azok a mozgasok.

Ilyen a jatek vegig?! Remelem nem, mert igy inkabb kihagyom 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

takysoft
rövid faq lesz, mert nem nehéz.
a Start menüben megkeresed a futtatás opciót
beírod(mert windowsban szinte minden értelmes progi csak panaccsal érhetõ el, start menüben nincs benne)

na beírod, hogy "regedit"
lesz benne egy kibontható struktóra, aminek az
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
elemét kell megkeresni(én faq-m szerint, nekem még nincs meg a játék, meg amúgy is van még 20 gigám a C-n.)

a jobb oldalon valami ilyesmit "ProgramFilesDir" kell keresni.
ezt kell megváltoztatni, de vigyázz, mert a talapítás utná vissza kell írni, szoval írd le, mi volt ott.

írj be oda egy olyan betûjelet, ahol van leglább 7 giga.
az adott meghajtón hozz létre egy Program Files könyvtárat.

ha nem jön össze kérdezz olyat, aki már csinált ilyet😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

dudlibond
Tudna valaki írni egy FAQ-t, hogy hogyan lehet ezt a tempes registris bigyót megcsinálni?
Szégyellem megam,de hát ha egyszer nem tudom, hogy kell, akkor nem tudom elindítani a játékot.

takysoft
megjegyzés: ezek 650-es CD-k.... ha 700-asra tették volna, akkor 5 cd is elég lett volna.

meg ez a registry-s dolog...
hát remélem a telepítõ készítõjének nincs sok köze magához a játékhoz.

takysoft
(tekintve, hogy a cab fileok mérete szinte megegyezik az iso-kéval)
Azért itt igen sok a 666 megás file😄

takysoft
sok szerencsét😄
majd én is kipróbálom, de néhány CD-t még nem "hozott meg a futár"

Ottto
Pfff....nem értitek a viccet xD

Mellesleg kössz Taky. mds fájlal végre rendesen megy. Már csak a 7 gigás telepítés szúrja a szemem de majd átkaristolom a registryt....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

takysoft
nincs semmiféle server. nem is volt. ennyi.

MerlinW
Szerver? Nem tudom mirõl beszélsz...

[merlinw.org]

takysoft
sokkal egyszerûbb megoldást találtam😄
hagyom az ISO-ket a fenébe, csak az elõs cd image-e mellé berakom a többi cd-rõl a CAB file-okat😄 sokkal egyszerûbb

Ottto
53as? Eszembe sem jutott megnézni. Azért nézzük meg az a 23kbyt nemsok. priovi ment.

takysoft
ilyen esetek elkerülése érdekében(ha nem tartod fejben, hogy nem csak a "rar" file-t kell megnézni, hanem az utsót is), használd a winrart, vagy a winace-t, az mutatja az összes file-t.
sok szerencsét.

elküldjem neked emailben az mds file-t?
ha igen, írj privit

Ottto
Sajnos nem ezt látom. Nyomorék mdf fájlt kilopták a szerveredrõl MerlinW!
Nemnagyon kértem eddig semmit, kérhetném hogy most dobd már fel? Márha úgy mûködne....

Taky: Igen idõközben rájöttem én voltam figyelmetlen.

takysoft
Amúgy alcohollal próbálta már valaki? mert ugye az mdf, meg az mds az tudtommal az alcohol formátumai

takysoft
már ha te is ugyanazt a változatot "vetted meg".

takysoft
az "r53"-as filera menj tá total commanderben, akkor látni fogod😄

takysoft
én is átdobom majd ISO-bam ,ert úgy sokkal kisebb a védelemnek meg úgyis csak az elsõ cd kell.

MerlinW
mds nélkül nem lehet beolvasni az mdf-et

[merlinw.org]

takysoft
na haragudj... tudtommal 6 cd-s

IMYke2.0.0.0
Én átkonvertáltam *.iso-ba, de az elsõ CD-t meghagytam Clone-ban. Ezt kéne látnod:

Ottto
olyan nincs.

MerlinW
akkor próbáld az mds-t beolvasni, mert azt illik😊

[merlinw.org]

Sziasztok!

Elkészült a magyarnyelvû végigjátszás, képekkel, elmentésekkel együtt: Dreamfall: Longest Journey végigjátszás

Kellemes kalandozást! 😊
Ottto
Az mdf-et. Ha sérült az elég nagy baj. Kétszer töltöttem le a szerveredrõl, ezek szerint ami fentvan sérült? Marad a torrent?

MerlinW
Ha nem ovassa be akkor sérült az image. (mds-t olvasod be?)

[merlinw.org]

Ottto
4.03al ugyanaz a hiba. De a cd 2-3at rendesen olvassa, csak az egyessel szaraxik. Kezdek ideges lenni. Ha PONT EZ a játék nem indul el akkor nem leszünk jóban!
3cd-s ez egyáltalán? Végülis lehet akárhány ha pont az egyes nem megy....

Sephi
Rohogni fogsz de nekem a 3.47 tokeletesen mukodott 😄

Baszki ahogy halatok egyre jobban teccik! Crow meg fantasztikus! 😄

Ottto
Hoppá. Daemonnal csak a 4.00ással próbálkoztam. Utánanézek a 4.03asnak. Köszi.

Ottto
Deamonnal beolvasva nem látja a képet. Mintha hibás cd-t tettem volna bele, vagy karcosat. A tö-rés megvan de van itt egy leírás a telepítéshez ezt próbálom követni, nem sok sikerrel...

MerlinW
Azt nemtom, de hátha segít...😊
1. van crack
2. daemon403 + curerom 2.0 -val is megy😊

[merlinw.org]

Ottto
Mielõtt mindenki flémelni kezd gyorsan kérdezek egyet (Lehet voltmár, keresõ nemtalált választ)
5starnál nem látom a képeket. cue meg mds fájl kéne neki (Nincs) és nem találok "All files" opciót a tallózásnál. Mi a trükkje?

hahaha bammeg ekkora taplót!!! (zummlencs-re gondolok) Haver, ez nem NFS, hanem TLJ2 !! látod már a különbséget??
MerlinW
Honnan tudjuk? Mi csak Dreamfallal játszunk..

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Na, ez az igazi, klasszikus OFF TOPIC!!!

helló
tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudok az NFS 5 Porsche játékba saját zenét tenni Pl:mp3-at
köszi elõre is

MerlinW
persze, csak a temp miatt kell átírni.

[merlinw.org]

takysoft
jó kérdés.
amúgy nincs itt nagy vita. csak beszélgetünk
voltam már durvább topicban is😄

Egyébként meg hogy lehet így megcsinálni egy játékot??
OK átirom. De miután visszaírtam a progi megtalálja a telepítés helyét?
MerlinW
Nem tudok róla, de az a buherálás, csak egy karakter átírása, majd vissza.

[merlinw.org]

Milyen parázs viták zajlanak itt <#szomoru1>. A TLJ fórum azért nyugodtabb.
Na vissza a témához: most szembesültem vele, hogy csak a C: meghajtóra hajlandó települni<#levele>. A regisztri buheráláson kívül erre nincs más megoldás????<#nemtudom>
takysoft
amúgy a címet át lehet iratni a moderátorokkal.
a TLJ-s topic címe is most változot😄

takysoft
ja bocs, én vagyok a hüje.