917
sgtopic4.jpg
  • VNM
    El kell keserítselek: nem a 3. részt szerezted meg - mert az még nem létezik!
    Dreamfall: The Longest Journey 2-ről van szó.
  • Varja
    Hát végigvittem a The longest journey 3 intróját. Teccett mert az első után jó volt ugyanabba a világba visszatérni, 3d-ben látni régi helyszíneket, vagy azokat megváltozva. Nem tetszett viszont, amit többen is írtatok: Hát tényleg csak egy következő rész hosszú intróját néztem. Kicsit játszottam is. De végülis élveztem, és emellé az angol szigorlathoz is jól jön
  • Lacc
    Olvass vissza párszor le van írva mivan ilyenkor.
  • Alien1024
    hello mindenkinek

leszedtem eszt a gamet es mikor teném fel rányomok hogy elfogadom a szerződést akkor aszt irja ki kevés a haj de meg be se jelöltem hogy hova teepitse. HELP! pls.
  • ShaiHulud
    pedig egy es ugyanaz
  • VNM
    TLJ HUN: 58,2%
  • Lacc
    Valakinek leesett, hogy ki az a csóka az elején Tibetben? Tényleg ő lenne a csuklyás?
  • erram
    Hát nekem az a véleményem h. ez amolyan előmelegítés a folytatásra. Mivel olyan sok elvarratlen szál van meg sötét talány.
    Ez gondolom amolyan ízelítő lehet.
    De remélem Zoé a köviben benne lessz. Ti vágjátok ki vagy mi az az undreeming ahol most zoe beszélget és ami a faszit az elején elkapta???
  • Sir Quno Jedi
    Jó ez a gamma, bár mocsokosul uncsi a küldözgetés a A-ból B-be, majd vissza, majd vissza, majd vissza...
  • Esrohnoil
    Ezt én is megerősítem. Ráadásul a logikai fejtörők is jobbak.
  • VNM
    El kell keserítselek: a TLJ-nek "100x" jobb, hosszabb a története!
  • Dns5000
    Iszonyat jo tortenet :)
    Az tljnek van ilyen jo tortenete? nem tudom erdeme lenne e szenvednem vele 2 helyen meg ezzel is elakadtam :/
    Annyi elvarratlan szal van hogy 100% lesz fojtatas :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

mi lesz azzal Rezaval?
    A kinai csajjal? aki lehet hogy az anyja Zoenak,Faithnek? A Castio nev nagyon ismeros volt neki
    Minek epitettek a tornyot?
    Kiadtak a dreamert! A szoke csaj atvette a Waticor iranyitasat.
    Minek es milyen tortenetet mond Zoe a vegen?
    April tenyleg tulelte?
    hmm a white lady/dragon azt mondta Fhaitnek hogy Zoe megmentette Aprilt, bar hogy hogyan az nem vilagos hiszen semmit nem csinalt csak nezte :P
    A Zoe azt mondta a vegen hogy Reza nem az igazi Reza.
    A jatek elejen Westhouse elkapja az undreming a fejezet cime pedig Tainted:)
    Eleg valoszinu hogy az undreming elkapta a white dragont :/
  • Khalel
    Ki tudja.. Járta a világot..:)
  • csgj
    az alsó ilyenkor már öreg volt, sztem egyáltalán nem ugyanaz a 2 személy
  • Khalel
    Uh, szép kis képek:)
    A Fehér Sárkányt megöli ez az emberke, aki a képen látható, hogyha minden igaz, mivel ő volt az, aki vadászott rá, akiről beszélt April-nek amikor odament hozzá.. Érdekes "próféta"...
  • Sephi

HMMM :D
  • Ottto
    Nemtudom. Csak ez volt az első gondolatom. Aztán jött az ötlet hátha folytatást terveznek neki. Aztán mikor Arcadiat mutatták, akkor már szinte biztos voltam benne, hogy itt nem lehet vége. Az E3as történetről most hallok először. Csak remélni tudom, hogy a készítők az első részt és annak fantasztikus játékmenetét veszik alapul a harmadik részhez.
  • Dns5000
    ahh koszi
  • erram
    Ebben tuok segíteni:) Nah ha elbujtál mögötte és elkezdi nyomkodni akkor a jobklikkel előhozhatsz afféle nézelődés módot és egyszerűen rákatt a gnómra.
  • Dns5000
    na bazz keszvagyok, megint itt vagyok a barlnaban de mar Aprillel beugrok a kek bigyo mogott a szobaba aztan elbeujuk az oltar moge es nem lehet a kek bigyo mogott megint beugrani. Hasznalni meg nem lehet a gombokat pedig siman latom a kombinaciot. :(
  • erram
    Hát a folytatást illetően mint már mondtam h. az E3-ra tervezik az előzetest.
    Én is remélem h. kissé több lessz a dolgom a folytatésban mint ebben a részben.
    De ez érdekes mert míg végigvittem nem is gondolkoztam ezen csak most. Noshát ez a game nem épp a játszhatóságával köt le. A story viszont első osztályú és nagyon várom a folytatást mert rettentő érdekes volt és ku.......va sok dolgot hagytak nyitottan. Szegény Zoe megöli a saját anyja:( vagy nem is ölte meg?? na látjátok ilyesmikre vagyok kíváncsi. MEg h. mi lessz az Apostollal ezek után vagy meghalt e egyyáltalán April meg a 2 társa és a varju???:D rettentő nagy arc az a csuri:) Meg az is basztatja a csőröm h. a fehér sárkány nevezetű hölgyeménnyel mi lett. Ilyen apróságok.
  • serito
    Szerintem így van megírva nincs másik vége.
    [spoiler]Ott a mólón akármit csinálsz April-t leszúrják.
    A DreamNet-et meg ha összeomlaszthatnád akkor mi lesz a folytatásban?[/spolier]
  • Sephi
    Micsoda mi? Van mas vege is?
  • Ottto
    Most értem a game végére, és a csalódás engem is utólért. Rengetegszer volt annyi a dolgom hogy egyik helyről a másikba kellett elsétálnom hogy beszéljek valakivel aztán meg vissza ott megint beszéd, megint valahova beszélgetni egy sort, stb. stb. Ez unalom. Egy ilyen játéktól többet vártam. Jobb fejtörőket, összetettebb küldetéseket. Az elején még volt is dolgom, lopakodás, gyűjtögetés, stb. de aztán lelaposodott a játékmenet és csak a történetre koncentráltak, ami egyébként érdekes, de ezt egy filmel vagy könyvel is elmesélhették volna.
    Mindent összevetve az első részhez képest gyenge folytatás, és ahogy kivettem még lesz (márha lesz. hacsak be nem csődölnek)

Lenne egy kérdésem. Több befejezés is van, vagy April tényleg meghal a végén? Ez mondjuk elég kegyetlenül hatott rám. Nem hiszem el, hogy szeretett főhősnőmet csak így leszúrták. Még jó hogy nem én szúrtam le (Kian-el) Vagy a Dreamnetet sem lehet összeomlasztani? Hirtelen ez jutott eszembe, hogy elrontottam a játékmenetet valahol és a sad ending aktiválódott. Vagy ez így volt "megírva?"
  • valaminick
    hi!

nemtom mi lehet nálatok a gond, de nálam megy rendesen a 84.21- el és 6600GT -m van...
  • Lord Myn
    De azt hallottam, hogy ez "csak" (pardon!) 6600-as karikkal van. Nekem 6800GT-m van és a 84.21-essel hiba nélkül végig tudtam vinni a játékot.
  • kirol
    Én ezeket szoktam amúgy variálni:
    72.12
    72.41
    81.98
    84.21
    84.37
    84.56 : ez a leggyorsabb, de a 4. fejezetben ez nem megy! Többiben nem tudom, még csak 5. nél járok, és még nem volt kedvem ezt újra kipróbálni.
  • Atomjoe
    Thx a választ.

Kicsit LOL hogy pályánként kell cserélgetni a drivert.
    Mig ki nem javitják , ez van :S.

Thx
  • kirol
    Mindig mást és mást. Egyik pályán jó a 84.21, másikon nem.
    Interaktivitás! Érted!
    Nekem külön könyvtárban vannak a driverek a Dreamfallhoz, mindig van miből cserélgetni.
  • Sephi
    Hja folytatas tuti lesz mert szvsz sem halt meg April csak ugy.
  • Atomjoe
    Hi!

Feltettem a gamét + reloaded crackot s ez a kép várt mint a #105 hozzászólónak.
    GF 6600 GT 84.21 FW driverem van fenn.
    - melyik drivert tegyen fel hogy menjen a game s ne az a kép várjon, vagy van hozzá patch?

Előre is Thx
  • Lacc
    És ezt mi a halálért kell spoilerbe rakni?
  • OMax
    Ennyire azert nemvolt szar. Kacifantos volt a story az bisztos. Epp ezert az erthetetlensegert mondom hogy nagyon van helye egy kovetkezo resznek. Amugymeg van egy par kerdesem. Mikor Zoe az elejen elkezdte meselni a story-t akkor mit irt hany nappal elotte? 10 nap? ugy emlekszem. Szerintem a jatekba sokkal tobb telt el... Nem sokkal de 1-2 nappal bisztos tobb. Sok utazas meg alvas.
    A maaaasik nagy dilemmmam meg az hogy a Longest journey 1 vegen April Crow-al egyut oregek voltak. Az oreg April meselt ott. Itt meg meghall...
    Szoval biiiiisztos lessz egy uj resz nemsoka.
  • Sephi
    Mint nagy TLJ rajnogo sajnos azt kell hogy mondjam hogy ezt ugy elbaxtak mint annak a rendje. Nem szoltam a hulye harcok miatt , sot meg az ultra banalis puzzlek miatt sem voltam annyira kiakadva de a story az annyira szar es erthetettlen hogy az mar felhaborito. En bevallom geciek hogy semmit nem ertettem belole. Most vittem vegig es elbaxta az egesz hangulatomat. En nagyon sok adventure gemet vittem mar vegig es egyiknel sem volt baj hogy ne ertettem volna meg de ez megutott. Ezuton megkernem az a felvilagosult embert aki meg is ertette mirol volt szo a Dreamfall-ba hogy par szoval ecsetelje mert ki vagyok akadva. Szamomra csalodas volt ez a resz. Borzalmasan nagy remenyekkel ultem neki es tessek....
  • OMax
    Tyuuhuuuu... Hat mondja azt valaki hogy nem maradt nyitott a vege... Majdnem annyira mint a gyuruk ura 1 be volt :)). Nem akarok szpojlerezni itt de pfff. Kicsit unhappy end de legalabb hagytak meg helyet a kovetkezo reszeknek
  • OMax
    Na errefel megy nyomtam egy alt-tabot hogy irjak ide mikor visszamentem akkor elindult:D. koszi
  • OMax
    Hmm szerintem igenjo ez a Longest journey is ... bar az elso haaaat na :D. Az erdekes ebbe hogy ..... jo a story nagyjabol, meg hogy ugyanazokon a helyeken jarkalsz most 3d be ahol eddig csak 2d be. Tyu de szarul fogalmazok. Megis most bementem a dreamnetbe hogy beszeljem le a kiscsajt hogy fejezze mar be. es most all a game.. irja lent hogy ...Zoe... minthogy kiabal a kiscsaj mutatja a zoe fejet is de sehol semmi. hang megy tovabb zoe is pislog de perceken keresztul semmi mas nem tortenil.
    Ja amugy az iiiiiiidiota a jatekba hog ykell verekedni ... szerintem.
  • MerlinW
    Mondandóm lényege az volt hogy egy régi kalandos számára nem nyújtanak ezek kihívást - ahogy írtad egyelőre (remléjük). Azt meg én írtam, hogy jók. Szóval sem mondtam hogy rossz ez a trend. Fahrenheit, BS3, Dreamfall, mind szuper játékok, de ahogy már más is említette inkább interaktív rajzfilmek, minthogy kalandjátékok. Viszont tény és való hogy élvezetesek, és kellenek:)

De ahogy Sokal barátomat nézem, nem kell aggódnunk, Paradise is klasszikus cuccnak néz ki:)
  • Lord Myn
    Ezzel nem értek egyet, igenis a Fahrenheit és a Dreamfall is "igazi" kalandjáték, csak épp nem point'n'click. Hogy egyszerűbbek? Igen, még, de majd lesz idő, amikor az igazi 3D-s kalandok sem lesznek egyszerűek (pl. a Broken Sword 3 nem volt annyira egyszerű). Annak idején a '90-es évek elején, amikor a Sierra játékok átálltak a point'n'click stílusra (akkor még az volt az új a kalandjátékok terén), én is azt hittem, hogy nem lesz kihívás többé, mert milyen sz*r már, hogy meg van kötve a kezed, nem pedig olyan mondatot írsz be amit akarsz... Aztán mégis jó lett a p'n'c és szövegközpontú játékok eltűntek. Ugyanígy lesz most is majd szerintem, csak kicsit nagyobb interaktivítás kell majd a játékokba. (Egyébként a Fahrenheit nekem nagyon bejött)
  • MerlinW
    Azért van elég sok jó kalandjáték, ill gondolom neked is vannak bepótolnivalók a régebbi gyöngyszemek közül:)

De manapság valóban csak az RPG-k és a MMORPG-k jelentik a hosszútávu játékot/játékszabadságot. Most itt az Oblivion,jön a Ghotic 3 ill. a Neverwinter Nights 2. Ezek mind fincsi sokszázórás, szép, szabad, kaland/rpg-k lesznek. Sajna evvan.

De ezeknek a játékoknak is megvan az előnyük abban az esetben ha nem adunk érte pénzt. Kellemes borongós hétvégékre jó program lehet, hiszen rossznak nem rosszak egyáltalán. Amolyan egészestés mozi:)
    Viszont 10e pénzt nem érnek.