Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sztori jó, a játékmenet folyamatos, az átvezetõ múvik elképesztõek - én egy rossz szót nem tudnék mondani rá.
Lehet, hogy vérbeli kalandjátékosoknak túl könnyû, de pl. nekem pont ideális - és nem azért mert 'hülye amcsi' vagyok, hanem mert arra úgysem lenne idõm és energiám, hogy egy-egy fejtörõvel órákat eltöltsek.
Szóval nekem ez 10/10! :-)
Aki kalandjátékra vágy, annak ott a nemrég megjelent Ankh 😊 Na az pöpec volt.
Kép
A 4. epizód a régi driverrel 72.82 sem megy.
Hát ilyet még nem ba****m, hogy egy játék egyik pályája megy egy adott driverrel, majd a másik meg nem.
Pedig pont mondani akartam, hogy nagyon tetszik a játék, ahogy haladok, egyre jobb. De így.
És most derült ki, mennyire fontos, hogy jól meglegyen írva a driver. Most éppen a 72.84-el megy. Az újjal a 2. 3. fejezet 1024-ben high beállításokkal max élsimítás + vertikális szinkronnal ment 26-33 FPS-el, míg a régivel élsímítás vert. szink. nuku és így is megröccen néha.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindenképp lebökik?
Engem rohadtúl megfogott bár nem is igazán a menete hanem a story. Egyszerûen isten csak má lassan rohadtúl idegesítenek az olyan játékok ahol a folyt köv. feliratt helyet rengeteg elvarratlan szálakat hagynak. A végére érve má nem gyõztem az ujj információkat és meglepõ storyfordulatokat hova tenni. És ha nem lenne elég csak vártam mikor jön a többi.í Na most direkt nem fejezték be vagy túl hosszú lett volna a game. Az az én problémám az ilyen folyt kövös játékokkal h. ha kijön a következõ akkor azt nem feltétlenül annak szánják aki az elõzõkkel már játszott hanem a teljesen new gamereket is beolvasztják ide. De monjuk számomra az lenne a legjobb ha folytatnák a storyt onnan ahonnan befejezték.
Nagyon sok kérdé merült fel bennemm és rengeteg olyasmi van amit tudni akarok😊 MI let Aprillal vagy Zoe-val vagy az Apostol sráccal és a 2 lázadóval. Jah és mi lessz a párhuzamos világ sorsa. Szerintem egy kissé túl sok elvarratlan szálat hagytak ahhoz h. üljenek a folytatáson monjuk 1 évet.
Addigra ideposhadok😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most nem nekünk ATI-soknak kell szívnunk a driverekkel.
Nem gúnyolódni akarok, csak egyszerûen mostanában minden game Nvidiára van optimalizálva.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
és melyik a jobb?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem is nonszensz lenne, ha nem menne fel bármilyen meghajtóra... 2006-ot írunk!
Szerintem nem kell átírni semmit a regeditben, és nem is kell, hogy 7 GB szabad hely legyen a C-n. Egyszerûen elõre kell csinálni egy célmappát és oda telepíteni. Ennyi.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ez így szerintem csak egy fél játék, egy teljes játék áráért.
Azt tudom, hogy a Vampire: The Masquarade - Redemption 280 oldalnyi volt, a The Longest Journey - eddig - 230, a Dungeon Siege 2 pedig több, mint 300 oldalnyi szöveggel rendelkezik
...Miért, a Morrowind kb. mennyi? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
te biztos este 6 fele játszhattál, de nekem a kislányos bevillanásokkor picit megremegett a kezem😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
***SPOILER SZERÛSÉG****
Hajnali 2 van... megvolt a Border House...
Legutoljára a Silent Hill 2-n fostam így. nagyon komolyra sikerült.
most valami nagy fehér rész után egy barlangba kerültem.
Annyit sejtek, hogy Zoe fejére rakott izé miatt átjutott az ámaiban Arcadia-ba. Talán ez miatt is lett a kóma, ami a játék elején van.
Remélem nem fog maghalni... bár az egész játék nagyon noir...
Arpilbõl is mi lett...
tényleg gáz lenne, ha meghalna...<#confused>#confused><#rinya>#rinya>
bazzzzzzzzzz... most egy hétig nem tudok játszani, mert vidéken leszek...
ugye egy 166 mhz-es 5x85-oson nem fut, mi? pedig 2 megás videokari van benne😄
na addis is örüljete, mert azon a történelem elõtte masinán addig fordítom az TLJ-t😄 mármint az elsõt.
de netcafé-ba azért benézem mejd néha😄
Sok-Sok spoilert ide nekem!!!!!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
sõt! olyan is volt már, hogy az url nem ment, de ha az IP-t írtam be, akkor már ment.
????
** Light-os SPOILER **
A vége nagyon keserûre sikeredett, a Star Wars 3 után volt ilyen rossz utóérzete az embernek...
Remélem lesz folytatás...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha igan akkor ma este ráeresztem a FlashFXP-t, hogy végre megszerezzem a mûvet.
eddig csak belenéztem a játkba, de a horizontalt azonnal invertre nyomtam. amugy olyan, mint valami szimulátor.
az elején westhouse van😄 tök poén😄 bár még szitne egy métert se mentem vele, és tekintve, hogy még ma elmegyünk, nem is fogok komolyabban belekezdeni, majd 1 hét múlva😄
imyke: addigra lesz magyarítás hozzá?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Nekem 15 GB-os a C-m, így a telepítés halál simán ment. A Reloaded-es okossággal pedig gond nélkül megy a játék.
Amugy az iranyitas engem is zavart, de ezen mar meg sem lepodom PC-n 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT