Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Azért az Obli más kategória, nem véletlen olyan húzósa a futtatása, de valóban gyönyörû a Dreamfall, pedig elég primitív az engine ami alatta van, de mûvészi a megvalósítás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem ez a játék képi világ és hangulat szempontjából verhetetlen. A grafika gyönyörû, különösen a textúrák: tûélesek és hihetetlenül szépek. Ráadásul minden létezõ dolgot max-ra húzva hibátlanul fut 7800gtx-en (ellentétben néhány mostanában megjelent optimalizálatlan borzalommal: pl. Oblivion és Tomb Raider: Legend).
A sztori jó, a játékmenet folyamatos, az átvezetõ múvik elképesztõek - én egy rossz szót nem tudnék mondani rá.
Lehet, hogy vérbeli kalandjátékosoknak túl könnyû, de pl. nekem pont ideális - és nem azért mert 'hülye amcsi' vagyok, hanem mert arra úgysem lenne idõm és energiám, hogy egy-egy fejtörõvel órákat eltöltsek.

Szóval nekem ez 10/10! :-)
A 7végén én is végigmentem a dreamfall-on. Mint kalandjátékos kezdtem neki de közben rájöttem ez inkább olyan interaktiv filmecske konzolra buta amcsiknak. Mindegy ha már elkezdtem akkor végignyomtam, bár egyértelmûen nem kalandjáték kategória.
Aki kalandjátékra vágy, annak ott a nemrég megjelent Ankh 😊 Na az pöpec volt.
kirol
Hát most tudnék mondani valami csúnyát a programozókra! A 2. és a 3. fejezetet már a 84.54- al játszottam. De a 4. -ben a videó után ez van:
Kép

A 4. epizód a régi driverrel 72.82 sem megy.
Hát ilyet még nem ba****m, hogy egy játék egyik pályája megy egy adott driverrel, majd a másik meg nem.
Pedig pont mondani akartam, hogy nagyon tetszik a játék, ahogy haladok, egyre jobb. De így.

És most derült ki, mennyire fontos, hogy jól meglegyen írva a driver. Most éppen a 72.84-el megy. Az újjal a 2. 3. fejezet 1024-ben high beállításokkal max élsimítás + vertikális szinkronnal ment 26-33 FPS-el, míg a régivel élsímítás vert. szink. nuku és így is megröccen néha.

Sephi
Ne haragudj de mi a fracert lovod le a poenokat? Kerlek hasznajal SPOILER-t mert most lelottel egy olyan dolgot amit en nem is lattam meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

JAh meg van egy olyan kérdésem h. van az a rész ahol az aPostol áll a hídon April Rayennel. Ott Aprylt sehogy sem lehet megmenteni???
Mindenképp lebökik?
Az a gond h. én vágtam érted pörögtem h. na most jön a többi story line mert sok minden világos lett a végén erre meg bebassza a stáblistát😄
Lacc
Ja, túl gyorsan lett vége sajna, én se nagyon értettem, hogy akkor mi is a helyzet a végén.
Srácok én végig vittem a gamet bár szerintemm már ti is😊
Engem rohadtúl megfogott bár nem is igazán a menete hanem a story. Egyszerûen isten csak má lassan rohadtúl idegesítenek az olyan játékok ahol a folyt köv. feliratt helyet rengeteg elvarratlan szálakat hagynak. A végére érve má nem gyõztem az ujj információkat és meglepõ storyfordulatokat hova tenni. És ha nem lenne elég csak vártam mikor jön a többi.í Na most direkt nem fejezték be vagy túl hosszú lett volna a game. Az az én problémám az ilyen folyt kövös játékokkal h. ha kijön a következõ akkor azt nem feltétlenül annak szánják aki az elõzõkkel már játszott hanem a teljesen new gamereket is beolvasztják ide. De monjuk számomra az lenne a legjobb ha folytatnák a storyt onnan ahonnan befejezték.
Nagyon sok kérdé merült fel bennemm és rengeteg olyasmi van amit tudni akarok😊 MI let Aprillal vagy Zoe-val vagy az Apostol sráccal és a 2 lázadóval. Jah és mi lessz a párhuzamos világ sorsa. Szerintem egy kissé túl sok elvarratlan szálat hagytak ahhoz h. üljenek a folytatáson monjuk 1 évet.
Addigra ideposhadok😊
MerlinW
ugyannincsmit😊

[merlinw.org]

Tatyla
igaz 81.98-al már tényleg jó,köszi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
No itt már varázslatok vannak akkor😊 Nálam megy vele. Viszont a 81.98 és az alatti driverekkel eddig mindenkinek ment

[merlinw.org]

Tatyla
84.56-ost felraktam azzal is ugyanaz a probléma <#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

serito
Végre egy game ( nagy ritkaság ) ami ATI-ra van optimalizálva.
Most nem nekünk ATI-soknak kell szívnunk a driverekkel.
Nem gúnyolódni akarok, csak egyszerûen mostanában minden game Nvidiára van optimalizálva.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Sztem az újabbik. Régivel vannak gondok némely újabb játéknál (ha más nem teljesítménybeli). Ha valami baj lenne az újjal, Dreamfall után max visszarakod a hivatalosat.

[merlinw.org]

Tatyla
aham ,köszi...
és melyik a jobb?

MerlinW
81.98 vagy 84.56 -os forceware-val megy

[merlinw.org]

Tatyla
nekem valamiért mikor elindul összeomlik a graf és csak valami mozgarhato keret meg a feliratok látszodnak...

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ez van... <#sir>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Ez elszomorító. <#szomoru1>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
HEX-ben fordítható csak - eddig. Karakterlimitesen. Az pedig halála az igazi, kiforrott, jók megfogalmazott magyar mondatoknak. Amíg nincs hozzá extractor / editor, addig nem lehet fordítani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Tényleg, fordítható a szöegállománya? Rájöttetek már, hogyan?

én is kijátszottam, naon állat game volt.. csak kicsit drámai.. elgondolkodtató...
IMYke2.0.0.0
Nekem gond nélkül felment... igaz, C-n 15 GB helyem volt.
Szerintem is nonszensz lenne, ha nem menne fel bármilyen meghajtóra... 2006-ot írunk!

serito
Nálam minden átírás nélkül telepedett bármelyik meghajtómra, csak elõre meg kellett csinálni a célmappát, mert a telepítõben nem lehet megadni.
Szerintem nem kell átírni semmit a regeditben, és nem is kell, hogy 7 GB szabad hely legyen a C-n. Egyszerûen elõre kell csinálni egy célmappát és oda telepíteni. Ennyi.

SubZero911
Nem semmi csávó vagy. Sose jöttem volna rá ! Pedig egyszerû ! KÖszi !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

mad mind
Én azért többre számítottam. Nagyon rövid és könnyû. Az elsõ rész után ez semmi. A vége pedig, hát én nem vágyok mindig happy endre, de ez a befejezés egy nagy nulla. Mintha szóltak volna, "Hé elértük az átlag játékidõt. Fejezzétek be!".
Ez így szerintem csak egy fél játék, egy teljes játék áráért.

serito
Igazad van én is betojtam kicsit, nagyon F.E.A.R hatása volt, sõt inkább ahogy mondod Silent Hill-es.

IMYke2.0.0.0
Csak tippelni tudnék, és az vitatkozásra adna okot... így nem megyek bele.
Azt tudom, hogy a Vampire: The Masquarade - Redemption 280 oldalnyi volt, a The Longest Journey - eddig - 230, a Dungeon Siege 2 pedig több, mint 300 oldalnyi szöveggel rendelkezik .

Esrohnoil
Az csak egy vékony könyv.
...Miért, a Morrowind kb. mennyi? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

IMYke2.0.0.0
Jah, csak 129 oldal - alapértelmezett oldalbeállítással megnyitva a Word-ben... <#wilting>

Esrohnoil
Hát az nem is sok. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

IMYke2.0.0.0
A Dreamfall: The Longest Journey 2 szövegállománya a The Longest Journey 2/3-a: 580724 karakter. <568 kb-nyi szöveg>

takysoft
hajnali 2, a körös kislány beütés mindenhol. a felsõ emeleten még egy önjelölt zombi is volt.
te biztos este 6 fele játszhattál, de nekem a kislányos bevillanásokkor picit megremegett a kezem😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lacc
A border house parás? Az azért kicsit túlzás 😄
takysoft
Bazz, holnapi indulás elõtt azért még belenéztem a játékba...

***SPOILER SZERÛSÉG****

Hajnali 2 van... megvolt a Border House...
Legutoljára a Silent Hill 2-n fostam így. nagyon komolyra sikerült.
most valami nagy fehér rész után egy barlangba kerültem.
Annyit sejtek, hogy Zoe fejére rakott izé miatt átjutott az ámaiban Arcadia-ba. Talán ez miatt is lett a kóma, ami a játék elején van.
Remélem nem fog maghalni... bár az egész játék nagyon noir...
Arpilbõl is mi lett...
tényleg gáz lenne, ha meghalna...<#confused><#rinya>

bazzzzzzzzzz... most egy hétig nem tudok játszani, mert vidéken leszek...

ugye egy 166 mhz-es 5x85-oson nem fut, mi? pedig 2 megás videokari van benne😄
na addis is örüljete, mert azon a történelem elõtte masinán addig fordítom az TLJ-t😄 mármint az elsõt.
de netcafé-ba azért benézem mejd néha😄
Sok-Sok spoilert ide nekem!!!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
velem is volt már ilyen.
sõt! olyan is volt már, hogy az url nem ment, de ha az IP-t írtam be, akkor már ment.

serito
Már müködik!!!

serito
Nem tudom mi a probléma, de nem érem el a ketteskén a Dreamfall "demó" mappa tertalmát. FTP-n próbáltam, és nincs mögötte semmi, de web-oldalról meg látom.
????

takysoft
már a fileok mellett is ott van.

Lord Myn
Na, végignyomtam. A sztori, a hangulat az nagyon ott volt.

** Light-os SPOILER **

A vége nagyon keserûre sikeredett, a Star Wars 3 után volt ilyen rossz utóérzete az embernek...

Remélem lesz folytatás...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Csak nem "nyaralni" mész?

serito
Amit taky ferakott mellé "okosság" az pont jó neki?
Ha igan akkor ma este ráeresztem a FlashFXP-t, hogy végre megszerezzem a mûvet.

takysoft
nem kell okosság😄 azzal nem mejd magy késõbbiekben a patch
eddig csak belenéztem a játkba, de a horizontalt azonnal invertre nyomtam. amugy olyan, mint valami szimulátor.
az elején westhouse van😄 tök poén😄 bár még szitne egy métert se mentem vele, és tekintve, hogy még ma elmegyünk, nem is fogok komolyabban belekezdeni, majd 1 hét múlva😄

imyke: addigra lesz magyarítás hozzá?

Ottto
Végre fut nálam is. Kegyetlenül jó játék! <#eljen>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

IMYke2.0.0.0
3.47-es DT-vel is megy.
Nekem 15 GB-os a C-m, így a telepítés halál simán ment. A Reloaded-es okossággal pedig gond nélkül megy a játék.

Laza
Meglatjuk ... nekiugrom majd megegyszer. De eddig egy B kategorias Don Dragon W. film hatasat kelltette, es ha ilyen marad, inkabb nem eroltetem 😊

Amugy az iranyitas engem is zavart, de ezen mar meg sem lepodom PC-n 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

takysoft
Alcohol 120%-al is megy😄

Esrohnoil
Ez mehetne is a banner alá FAQ-ba! 😊

Köszönöm a segítséget <#eljen>

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT