917
-
#477 hogyhogy leesik? egy ideig jól megy?
Amúgy a driver gond akkor:
-ATI - 6.4 catalyst(legújab eleve),+MS .NET 2.0 (ati oldaláról tölthetö mind2)
-Nvidia - ez már komolyabb. alant olvashatsz kominációkat, de első nekifutásra a legújabb drivert próbálnám ki.
Vegyél ATI kártyát, azzal nem lesz kompatibilítási gondod. :D nekem nem volt sohanemse.
unokatesónka volt valami autótervező progija, ami csak Nvidián volt hajléandó futni.... mi is volt a neve?...valami I-dos.. vagy mi.. de nme valami más.
vagy I-deas... valami "áj-díosz"... de lahat, hogy azóta már az is megy ATI-val:D -
#476 erröl nekem is van screenshot:D néztem ám, mikor megláttam.
ATI kártyád van neked is? -
Alien1024 #475 nekem a jatek mac graf on 40-50fps röl esik l-3 fps re miéet van ez driver probléma? -
#474 Hogy nem értem meg a mély szándékot a hozzászólában. (Bocs ez lemaradt) -
#473 Ja így már értem akkor már megint "én" vagyok a hülye! -
#472 -
#471 Pontosan. Ahogy mi is csináltuk, mivel te sima kínaira fordítottad én meg tradicionális kínaira. Kellene egy harmadik ember, aki érti mindkettőt és megmondhatná kié lett jobb. -
#470 Mert ő már lefordította és arra vár hogy összevethesse a sajátjával a másét. Azzal pedig tisztában van, hogy a fordítók ingyen a szabadidejüket feláldozva fordítják másoknak a játékokat(is). Szóval biztos vagyok benne hogy tisztán az alapos munka, és a versenyszellem hozta ki belőle ezt a hozzászólást... -
#469 Miért vagy ilyen követelőző??? -
VNM #468 Mivel még nem fordítható: jó ideg nem fog elkészülni! -
#467 hali... vajon mikor készül el végre a magyarítás? -
#466 Na már többet nem offolok. De remélem akik ezt csinálják azok nem váltak ki a Microids -ből, mert ha lesz egyszer SL2 az ne nézzen már ki rosszabbul, mint az x éves SL1.
-
#465 Microids az is mint Syberiak -
#464 Off
Ja, ezt tudom.
Kik is csinálták az egy-et? Lehetne SL2 is, nem? -
VNM #463 A gyilkos nem halt meg... -
#462 Mi is, most nem emlékszek? -
VNM #461 A legjobb példa: Still Life... a Stáblista végén derül ki... -
#460 Meg kő várni! Minden ilyen gammánál érdemes várni az end credits végére! -
erram #459 Huh na a credits végét nem vártam meg mi az a cut scene a végén???? -
#458 tök 1xű, mint egy kerékpár kombinációs zárjae -
#457 Aha, na majd este megnézem :) -
#456 A tojás mondjuk egy szarkofágban van ott bent. -
#455 A kombináció egy rácsos ajtón van, négy darab kettes jelcsoport. A jeleket úgy kell beállítani a szobrokon, hogy a feléjük eső jelek a földön (a központi kerek oszlop körül, illetve azon is) passzoljanak az ajtón látott összerendeléshez, mint egy kombinációs zár. Amúgy a kombinációhoz le kell menni (eldőlt falon át), majd jóval arrébb egy folyósó végén van a rács, amin van és mögötte a teremben a fénylő "tojás" ami a továbbjutáshoz kell. -
#454 thx -
#453 Bementem (falat is átütöttem lent, titkosajtót is megtaláltam), de fent a kombináció elkerülte a figyelmem (én kis butus, ott hol van ?) -
Alien1024 #452 magyaritás bol ne mérhető el 1 korai verzió
-
#451 Nem is kell titkosajtó, mert van egy rész, ahol át lehet ütni a falat háromszori próbálkozásra. AZ ember ezután felírja a kombinációt, betekergeti és voilá. Én mondjuk visszatöltöttem és rögtön jól állítottam be a kombinációt, mielőtt lecsúsztam az alsó szintre az uccsó tekerentyűhöz. -
#450 Kövesd az őrt, elvezet egy titkos ajtóhoz. Bemész te is, balra lesz a megfelelő kombináció. -
#449 Jó kis gamma, nekem totál bejön a hangulata.
Tényleg Aprillel a nagy vizikeréket követően lent a katakombákban mit kell csinálni? (tekergetni kell vagy 4 oszlopon izéket) -
#448 Balra Crow személyesen. -
#447 -
#446 De keresek neked neten. -
#445 Tőlem ugyan nem. :D Kissé körülményes lenne. :D -
#444 Crow-ról kérhetnék egy szkrínsotot? -
#443 Én is végigszenvedtem. Mondjuk a végén nem árt végigvárni az end credits-et, mert utána még van egy cut-scene.
Való igaz, hogy ez csak egy félkész bevezetés (se), de azért szórakoztató volt. Messzemagasan Crow a legjobb fej benne: "EIGHT YEARS!"! :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja és term. se April nem (akkor) halt meg, hiszen végig a halált kereste és valószínűleg ez volt a kiút, sem a barátai, nem véletlenül vették el a képet mikor betörnek a házba az Azadi-ak.
Brian-t meg idejekorán megfertőzte a sötétség így már nem önmagaként követi el az okosságait, hanem puszta bábként.
-
Zoé figyel téged!! :)
Biztos észrevették páran... -
Varja #441 Igen. Valahogy úgy. -
VNM #440 Arra gondolt, hogy ez a rész nem más, mint egy INTRO a harmadik [soron következő] rész előtt... -
VNM #439 Hoppá--- már értem a szófordulatodat. Respect! -
#438 Hát evvan, majd a következő:) Eggyébként ez a 2. rész nem a harmadik.