917
sgtopic4.jpg
  • MerlinW
    ha telepíteni nem tudod mert nincs elég helyed a C-n akkor muszáj registry-zni, nem árthatsz vele, ha visszaállítod telepítéas után ahogy pár hsz-el lejebb írtam.

ha telepítetted akkor itt az okosság (copyright by Imyke:)) hozzá
  • Fido4life
    HELP ! Sziasztok, ma kaptam meg a játékot, de akárhogy akarom nem sikerült elindítani.. A Registrys buherálástól félek, meg ahoz nem is nagyon értek, ha a curerommal próbálkozok ezt írja ki:
    A(z) CureROM.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
    Valaki tudna segíteni hogy egyáltalán feltudjam rakni a gémet..?
  • blackgamer
    demo várható belőle?
  • Legendás
    Sziasztok!
    Van egy dreamfallom (nem eredeti), amit feltelepítettem és mikor elindítom elindul, de a kép nem kivehető. CSak szines krix-kraxok. A gépem 2.8 ghz, 756 RAM, gforce 6600 GT 128. Kérlek segítsetek!!! vagy a játékot szerezzem meg máshonnan?

Köszi előre is!
  • kirol
    De tudjuk! Itt van: Dreamfall Végigjátszás
  • raymond01
    áh meg van de sajna csak leírás
    www.adventuregames.hu
  • raymond01
    valahol láttam magyar végigjátszást csak nem tom már hol!
    nem tudjátok hol van?
  • MerlinW
    De mert ma jó napom van

Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
  • takysoft
    olvass vissza
  • ICP
    Sziasztok!Tegnap megpróbáltam felrakni a játékot,de már a telepítés legelején kiírta,hogy nincs elég lemezterület ehhez a művelethez,válasszak másik meghajtót.De hogy válasszak,amikor még csak a végfelhasználó szerződést fogadtam el?Másnál is jelentkezett ez a probéma?
  • Malakai
    Ágyról huzatot is szedd le, összeköt türölköző, kötöz radiátor, mászik 1 szintel lejjebb.
  • Vinsanity15
    Lécci vki
  • Vinsanity15
    Sziasztok !Elakadtam annál a résznél hogy felmentem a felső szintre a victorio hotelban és ott az egyik szobából kijön egy csávó de nem lehet vele semmit csinálni ,a folyosó végén meg van egy radiátor meg egy ablak amit ki lehet nyitni.Itt mit kell?(van nálam egy törölköző is)előre is köszi
  • takysoft
    már rég nem nvidiás vagyok, de próbáld a legújabb driverrel.
    ha nem megy, halgass a többiekre:D
    van, aki 5 különböző driverrel nyomta végig:D
  • MerlinW
    olvasgass vissza, nekem 81.98-cal végig jó volt (GF6600)
  • Vinsanity15
    Tiszta fura csíkos minden Driver hiba???Nemtudja valaki lécci ? Legújabb nvidia driver van fent
  • mrzed001
    Egyébként sztem az a szép benne, hogy az 1 művésziességét meg tudták tartani annak ellenére, hogy ez már totál 3D-s lett. Sok játék pont ennél a résznél bukik el, 2D-ben egy művészecske szépen megrajzolt mindent, aztán amikor át akarják az egészet 3D-be tenni akkor meg egy sokszöghalmaz rondaságot kapnak, és sehogy se lesz szép
  • Lacc
    Annak tényleg jó :) Nekem is tetszett a történet.
  • takysoft
    nekem nem volt az
    kb 12-15 óra játékidő. egész kellemes. más játék se nagyon ad többet.
  • takysoft
    interaktív film, vagy könyv. annak jó:D
  • Sir Quno Jedi
    És rövid is. Még az idegesítő ide-oda küldözgetősdivel és vánszorgós futással együtt is.
  • Lacc
    Témáját tekintve esetleg komolyabb és művészibb. De mint kalandjáték, sajnos egy 0.
  • takysoft
    Végigtoltam.
    már sokadszor olvasom, hogy "gyengébb, mint az első rész"
    a játék végén tisztázódott bennem, miért nem TLJ2 lett a játék neve.
    Ez egy egész más játék. komolyabb, művészibb.
    A neve Dreamfall lett.
    Imyke a szaki ebben, de én "Álmok Bukása"-ának fordítanám elsőre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindhárom főszereplő meghal. Bár lehet, hogy egyik sem. Megölték öket a készítök, de mindet vissza lehet hozni, ha meggondolják maguk.
    April-t csak leszúrták, lehet, hogy túlélte. Kiannal bármi lehet, bár valszeg kivégzik. Zoé... jóég tudja:D de őt még biztosan viszont látjuk, ha lesz folytatás.
    Sajnos az ellenállók meghaltak. A képet azért kapták el, mert mutatni se lett volna szép, meg kihagyni se.

A Dreamert kiadták, ok. De volna azért 1-2 dolog, amit nem vágok.
    Westhouse tényleg a próféta, aki megölte a Sárkányt? Nem nézném ki belöle.
    Ami még fontosabb.
    Arcadia eleve létezik. Bizonyíták erre April, vagy Westhouse maga(1933-ban még nem volt Dreamnet)
    a két világ az álmok útján kommunikál egymással. Zoé is így jutott át Arcadiába.

Na most erre bárki képes lesz egy Dreamerrel?

Illetve valami, amit nem értettem.
    A Balance lényege ugye, hogy Arcadia - Mágia, Stark - Technológia.
    Míg Starkban a mágia minimális szinten van(az élőlényekbenm fákban növényekben, stb.), addíg Arcadiában virágzik a technológia. Léghajók, gőzgépek, nem éppen mágikus meghajtással. Az épületeket még megérti az ember, mert elemi szükséget. De a léghajó más sok. Átalakult a dolog. Ez már nem a mágia világa, inkább mágikus múlt.
    kb ennyi, ami a játk vége után kb 20 percel eszembe jutott.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor aki neked készítette a DVD-t, hibázott. Tőle kellene elkérned újra az anyagot. Gyorsabb lenne, mint így, a netről, valakitől megkapni azt a 1xx MB-os fájlt...
  • billdm
    Ok!elhiszem neked,de én így kaptam meg!Iso-ban!1 fájlban!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már csak azért is meglepeő, mert nem adtak ki belőle DVD-s verziót...
    Bizonyíték 1. [Plex - CloneCD verzió] -
    [URL=http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103853]Bizonyíték 2. [Reloaded - "Normális" verzió][/URL]

"DVD-s" verziót pedig csak úgy lehet készíteni, ha a meglévő 6 CD anyagát egy könyvtárba kitömöríted a CD-image-ekből és egy CD-image készítő [UltraISO, ISO Buster, stb.] progival egybe rakod, vagy közvetlenül kiírod DVD-re...
  • billdm
    Igen,Iso-ban van!Ezért nem tudom a hibás fájlt újra leszedni!
  • takysoft
    DVD-s verzió? hmmm...
  • billdm
    Sziasztok!
    Nekem a Dvd-s verzió van meg,és installnál egy fájlt hibásnak lát!Folytatva felmegy,de kb 12 perc után kilép!Mindig ugyanott!A hibás fájl a következő: chawans_hut.pak azt hiszem 133 mega!Valószinüleg ezért lép ki!Ha valaki megtenné.hogy ezt a fájlt felrakná valahova,nagyon hálás lennék!Azért nem tudom én leszedni mert Iso ban van meg a játék.Köszönöm!
  • Noy
    thx!!! NAON!!!!
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bal - Közép - Bal - Jobb
    Az a rész amúgy ékes példája a Dreamfall rosszul összerakott fejtörőinek... :( Sajna, ahogy azt sokan megírták, sokkalta gyengébb az egész, mint az első rész... :(
  • Noy
    Hello!
    Valaki tud nekem segíteni?
    Elakadtam egy barlangban egy ilyen "kerék" fölött van 3 figura és azokat helyes sorrendben meg kell szólaltatni (4szer). Namármost én ennek a kombinációját nem tom...
    Előre is kössz!!!
  • Lord Myn
    Na elindult az OFF lavina... Nekem a 6800GT-vel nincs most semmilyen problémám, még a Dreamfall-val sem (84.21).
  • IMYke2.0.0.0
    9500 Pro-val is gond nélkül ment, míg játszottam vele - most félre van téve.
  • mrzed001
    9600XT alatt is csodaszépen fut (pedig driver ~1 éves, még .NYET nélküli)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem x800pro-m van és SEMMIFÉLE kompatibilitási problémával nem találkoztam.
  • takysoft
    9800SE-m van. Fable-t végignyomtam, NFS:MW-be belenéztem. Splinter cellt nem ismerem.
    Nem volt gondom velük. Persze lehet, hogy csak mákom volt. x800-al tényleg szoktak lenni gondok kompatibilítás téren(állítólag)
    nemtom
  • Lord Myn
    Azért ez így nem igaz, nekem volt 9600XT-m és X800XT-m is és azokkal is volt kompatibilitási gond bőven. (Pl. az nvidiára optimalizált HW shadowmap-es játékok közül sokban olyan "kockás" volt az árnyék /NFS:MW, Fable, Splinter Cell 2/). Nem akarok "flémelni", az ATI is, nVidia is nagyon jó kártyákat gyárt, de nincs olyan játék ami mindkettőn mindig okés lenne.
  • MerlinW
    soká'
  • Alien1024
    hun mikor lessz?