Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tényleg segitett, thx

The Life is a Game. Yust play it!

rotator
Létre kell hozni pár könyvárat, de egyszerûbb, ha felrakod a community fixet, akkor megjavul.

melyik a legujabb patch? es van hozza crack? sry hogy kerdeztem

A pár régebbi patch asszem orvosolja. Pláne a legújabb.

cheats, valami elqurodott egy questben nem tudom befejezni, gondoltam bespawnolom magamnak azt a mobot ami hianyzik es akkor befejezem, csak hat igy eleg nezkes lesz :S

Mire jó ez a textmód?

hali all! segitseget szeretnek kerni ha "tesztmode"ban lehivom a konzolt valamier nem latom a betulket, tudja valaki hogy lehetne ezt orvosolni?

Újratelepítettem az összes patch-cset. 😊 Mostmár müxik. De a beállítást minimumra kelett vennem, mert semmi kép nem jött elõ. Legújabb nvidia drivert 3 napja telepítettem. Talán azért.

Hopp! az iniben átírtam angolra a szöveget, és engedte telepíteni a legújabb patch-cset.

ez nem baj, nekem ezt kiírta jó pár hónapon keresztül, az 1.5-ös patch-csig. Onnantól nem is indul el.

Bence94
helo az 1.12-es gothic-ra elég csak az 1.5.2-es patch?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tudatalan
jah köszönöm ne haragudj már

Ki tudja megmondani?

grebber
Te figyelsz is amúgy??
Ott irtam hogy a #15289 kommentbe megtalálod!

Next PC upgrade: 2022

tudatalan
ja és még egy nagyon fontos dolog!
Nekem lengyel a játék ezért kivitelezhetetlen hogy ne legyen valamien "angolosítás" vagy magyarítás fenn mivel angolul tudok de lengyelül nem tudnék mos megtanulni 😞😄 szoval muszály valamit kezdenem ezzel de hol találom meg az 1.5.2-t? köszönöm amugy hogy segítesz

Ki tudja megmondani?

tudatalan
na haragudj hol találom meg?

Ki tudja megmondani?

grebber
#15293 szerint tökéletesen megy azt a inditási üzit kivéve de okézod és perfektül jó!

Nem kell semmi fix mivel 1.5.2-be kivan szedve a védelem.
#15289 itt megtalálod!

tudatalan
Huh figy grebber! nekem is a menü írás nélkülös szisztéma van.
Akkor te ujraraktad a játékot és ment utána rendesen?
vagy én olyat nem találtam h 1.5.2 meg olyat sem amit greco mondott hogy 1.5 euro fixed. Én felraktam a játékot arra az 1.12-t arra a magyarítást arra az 1.4et arra az 1.5-öt és akkor egy euro fixed 1.12.
Most fut és ugyan az van vele h nincs benne semmi írás.

Ki tudja megmondani?

ezt nekem is kiszokta írni
grebber
Na feltettem a Gothic 3-at.Rányomtam az 1.12-es patchet.
Átmásoltam a magyarítást ahova kéri:

\Gothic3\Gothic3.ttf
\Gothic3\Data\Project_compiled\ - könyvtár és a benne levõ 4 állomány.
\Gothic3\Data\Project_compiled.pak

Majd töröltem a \Gothic3\Data\Strings.pak" -fájlt ahogy írja.

Feltettem az 1.4 ,1.5,és 1.5.2-es patchet. 1.4 és 1.5 nél kérte válaszam ki a nyelvet persze magyarra tettem.

Majd inditom a játékot.
Ezt kapom: Ez mitõl lehet?

De a lényeg ha leokézom indul a game és már jó minden 😄 Végre!

😊)) Kössz, de az 1.4-gyel nyomtam jó sokáig.
A legújabb patch-nél invalid nyelvet ír, és nem települ.

grebber
Én nem állok neki mert nekem nicns semmi szöveg a menüben sem 😞

rotator
És kábé ennyiben különbözik a 1.5.1-tõl. 😊 No, végre M.A.D. is nekiláthat most már a játéknak!

grebber
1.5.2 Patch

Tetszetõsen kezddik a leirása : - copy protection has been removed

grebber
Én is ezt csináltam elvileg de majd uninstall azt felteszem így ahogy irtad.
Aztán majd jövök leirni milyen hibaüziket dob.

rotator
Nem írják sehol, hogy le kéne, de ezt már szinte reflexbõl teszi az ember, pláne ha - hozzám hasonlóan - egyszer már ráfaragott. 😊

Nem igazán értelek. Én például a felénél se járok. Egyébként a CP-knél is le kell csupaszítani a hõst? Mással szokott lenni gond, vagy csak a páncélnál nyûgös?
rotator
Részemrõl 1 év alatt vittem végig, az azért eléggé komótos tempó. 😊

Neked van igazad!
Szerintem itt többen is csak vetítenek. Mert, hiába van nekik meg az eredeti, azok már bugosan végigvitték. Mert sietnek, és tizenéves rohanósak.
Szerintem.

Molnibalage
Én egyszer próbáltam az CP 1.5-öt, de el sem indult vele a játék, pedig eredetim van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valamit rosszul csinálsz.Nekem mûködik rendesen.
Leírom én hogyan csináltam:

1. G3 telepít
2. 1.12 telepít
3. magyarítást bemásol
4. CP 1.4 telepít
5. CP 1.5 telepít
6. 1.5 euro fixed bemásol

ennyi..
rotator
De neki az 1.5.1-hez kéne.

grebber
1.5-hez van crack nekem müködött is igaz elején hibát ir ki induláskor de utánna ha okézom elindul a game csak menüben nincs semmi szöveg 😞
Mert buheráltam hogy magyar legyen amit kell és ezt eredményezte!

Mindegy jó nekem a jó öreg MAGYAR nyelvû 1.12!

Tök mind1. Ez sem müxik. 😊 😞

rotator
Jókor, mikor már nyakunkon van (remélhetõleg!) az 1.6! 😊

Na végre! Kijött az 1.5-ös patch update crackje Pakhan-tól. 😊

grebber
Megcsináltam ugy meg üres lesz a menü semmi kiirás nem lesz 😞

télleg? nanemond .... aludjál inkább

Ja és az is lehet hogy nem minden fájlját adjá át mert 1 mentés 2 fájlbol áll

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Mert nem oda kell hanem csak siman mondom hogy éret el tuti start->dokumentumok->gothic3 és ide csak simán

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

tdu Toyota
miért van az hogy mikor egy haverom küld egy mentést és beteszem a dokumentumok gothic 3 és oda az user optionsot utána maga a mentést és mikor belépek a játékba megnézem a játék betöltéseknél és nincs ott jah és a crackunk is ugyan az

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Takanohana
Akkor a lemez gyenge. Mert pl. nekem cserélnem kellett 1 hónap játék után, mert elkezdett belülrõl kifelé sugárirányban repedezni a DVD. Végig a gépben volt a lemez, szóval nem a tokba eröltetés a ludas. Ugyhogy inkább crack.

Talán igazad lehet, de másolásvédelem híján nem létezne a probléma (a SevenM fórumán is olvasható néhány panasz, de valaki annak idején itt is írta, hogy kicserélték neki), teljesen fölösleges az idõnkénti felpörgetés is. Én amúgy is annak a híve vagyok, hogy fölöslegesen ne kopjon se a lemez, se a meghajtó.
Sorry! Akkor viszont a user.ini-be állíts át két sort hungarian-ra. a gothic fórumban ott van, hoghy hogyan (az angol, eredeti fórumában).

Egy lemeznek bírnia kellene ha óránként egyszer felpöregtik, szerintem inkább a lemeznek gyenge a minõsége mint hogy a védelem lenne "lemeztörõ".
Különben sem tudja gyorsabban pörgetni a lemezt a program/védelem mint amit a meghajtó maximálisan lehetõvé tesz, az pedig normális lemez számára kárt nem okozhat.
Molnibalage
Hát ez érdekes hír. Mikor én játszottam vele, belépénél éppenhogy megpörgette a lemezt és után kussolt a drive végig. Ettõl függetlenül lehet igaz. Tavaly óta nem is játszottam vele, csak most vettem elõ screenekhez.

Úgy, hogy a kelleténél többször pörgeti fel aggreszívan a lemezt, ennek következtében tört már el pár DVD a hírek szerint, a SevenM is kicserélte õket. Lehet, hogy más védelem is csinálja ezt, de én még eddig ennél olvastam a legtöbb ilyen problémáról.
"A Tages védelem sajátossága az eredeti lemez megrepedeztetése vagy eltörése"

Hm ezt most mégis honnnan? 😊
A patchek erõsen ajánlottak a nagyszámú bugok ellen, a crack pedig a lemez érdekében. A Tages védelem sajátossága az eredeti lemez megrepedeztetése vagy eltörése, szóval crack - vagy bármiféle egy trükk - használata híján legalább a blokkot ajánlott megõrizni.