Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The Life is a Game. Yust play it!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nekem lengyel a játék ezért kivitelezhetetlen hogy ne legyen valamien "angolosítás" vagy magyarítás fenn mivel angolul tudok de lengyelül nem tudnék mos megtanulni 😞😄 szoval muszály valamit kezdenem ezzel de hol találom meg az 1.5.2-t? köszönöm amugy hogy segítesz
Ki tudja megmondani?
Nem kell semmi fix mivel 1.5.2-be kivan szedve a védelem.
#15289 itt megtalálod!
Next PC upgrade: 2022
Akkor te ujraraktad a játékot és ment utána rendesen?
vagy én olyat nem találtam h 1.5.2 meg olyat sem amit greco mondott hogy 1.5 euro fixed. Én felraktam a játékot arra az 1.12-t arra a magyarítást arra az 1.4et arra az 1.5-öt és akkor egy euro fixed 1.12.
Most fut és ugyan az van vele h nincs benne semmi írás.
Ki tudja megmondani?
Átmásoltam a magyarítást ahova kéri:
\Gothic3\Gothic3.ttf
\Gothic3\Data\Project_compiled\ - könyvtár és a benne levõ 4 állomány.
\Gothic3\Data\Project_compiled.pak
Majd töröltem a \Gothic3\Data\Strings.pak" -fájlt ahogy írja.
Feltettem az 1.4 ,1.5,és 1.5.2-es patchet. 1.4 és 1.5 nél kérte válaszam ki a nyelvet persze magyarra tettem.
Majd inditom a játékot.
Ezt kapom: Ez mitõl lehet?
De a lényeg ha leokézom indul a game és már jó minden 😄 Végre!
A legújabb patch-nél invalid nyelvet ír, és nem települ.
Aztán majd jövök leirni milyen hibaüziket dob.
Szerintem itt többen is csak vetítenek. Mert, hiába van nekik meg az eredeti, azok már bugosan végigvitték. Mert sietnek, és tizenéves rohanósak.
Szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leírom én hogyan csináltam:
1. G3 telepít
2. 1.12 telepít
3. magyarítást bemásol
4. CP 1.4 telepít
5. CP 1.5 telepít
6. 1.5 euro fixed bemásol
ennyi..
Mert buheráltam hogy magyar legyen amit kell és ezt eredményezte!
Mindegy jó nekem a jó öreg MAGYAR nyelvû 1.12!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Különben sem tudja gyorsabban pörgetni a lemezt a program/védelem mint amit a meghajtó maximálisan lehetõvé tesz, az pedig normális lemez számára kárt nem okozhat.
Hm ezt most mégis honnnan? 😊