Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
official patch 1.12
community patch 1.5.2

Ebben a sorrendben kell felrakni, crackelni nem kell, mert az 1.5.2-tõl kezdve nincs védelem a játékban. Magyar nyelvrõl nincs infóm...

Hát akkor gépigényes:/

Mint a mai játékoknak kb. 1GB memóriahsználattal, tehát minimum 1.5, de inkább 2GB.
Ha követi a tendenciát akkor ez a legjobb

Illetve milyen a gothic 1 illetve a 2 höz viszonyítva?

Mennyi ram kell minimum hogy fusson ezen játék?

Hali, új vagyok de kéne nekem nagy segítség, fehéren villodzik a játék menet ha játszom és a cheat pad is olvashatatlan, és azt olvastam itt hogy ha az 1.5-ös comunity patch-t feltesszük nem csak ezek hanem a tûzserleg küldetés is kijavul és megoldható lesz! Na most elég letöltenem az 1.5-öst vagy kell elötte hozzá az 1.12-es és ha igen akkor melykhez kell crack és magyaritás? Nagyon hálás lennék ha valaki válaszolna, és elmagyarázná honnan tudnék cracket letölteni és magyaritást az adott patch-ekhez nagyon nagyon fontos lenne!!! HELP...
Nandusz
a 3 trollt nagyon egyszerûen ki lehet nyúvasztani....hisz ott van egy kissebb emelkedõ, ahova te még fel bírsz mászni, de a trollok nem. Így szép kényelmesen lenyilazod az összeset. Nem kockáztatva azt, hogy ne kapjál TP-t véletlenül.

Barty007: az lenne a kérdésem hozzád, hogy 4 giga RAM-al megszünik-e a töltögetések miatti akadozás? Illetve, hogy neked milyen oprendszer alatt fut? Mert ha XP alatt, akkor nem használja ki a 4 gigányi memóriát.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

grebber

Most öltem meg a 3 trollt.Vagyis ráuszitottam õket 1-esével 3 orkra én csak a végsõ ütéseket vittem be nekik 😄

Next PC upgrade: 2022

rotator
Van olyan, akinél megy Vistán, mivel már régóta vannak tuningok rá. Nálam mondjuk nem indult el, de többenél igen.
Nálam most vidkaricsere után valóban lenyûgözõ lett a grafika, minden maxon + az iniben jókora látótáv hackek és megvan a 25+ fps, természetesen az idõnkénti beszaggatás az befigyel, de az nem hardverfüggõ. Ennek a játéknak a látványához egyszerûen semelyik másiké nem fogható (Crysist hagyjuk, az nekem már a lelketlenül élethû kategória).

Elõször is mien a géped ? Mert géptõl függ hogy mien beállítás ajánlott pl. videokártya ,memória, proci ennyi

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

sehogy nem megoldhtó h mennyen vistán is ?

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

Na tesztelgettem a gamét, magával az optimalizáltsággal már jönnek a negatív tapasztalatok sajnos viszonylag jó gépem van 1éves a gamé ezért feltettem 1280*1024re minden maxon 4*AA-ra és amikor pl. elõveszem a fáklyát 1 fps-re lemegy a game;oO

Mi a tapasztalat a grafikával kapcsolatban mit érdemes lejebb rakni ill. hogy normális-e ez a sebesség?

Lourker

kosz Grebber
Köszi a választ.

Na remélem nem fog csalódást okozni a game, megjelenéskor nem próbáltam ki ,mivel pont az nwn2-vel jelent meg egyidõben(ill. mindenhol lehetett olvasni hogy televan buggal/nincs optimalizálva), de most eljött az ideje😉

Lourker

grebber
Én feltettem alap gamet arra 1.12 utánna 1.4 majd 1.5 és 1.5.2 (Lehet felesleges volt egybõl jöhetett volna 1.5.2)

Teljesen "stabil" egyszer se volt semmi hibám ami befolyásolta volna a játékot.

Sziasztok

Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg milyen patch kombinációval érdemes elkezdeni a játékot? 1,12-es hivatalos patch utánta 1.5.2(ill. másik kérdés az lenne, hogy stabil-e ez a patch)?
válaszokat köszi

Lourker

grebber
Többek között Innen

honan lehet le szedni az 1.5.2 patchet?
AKINEK KELL MAGYAROSITAS: [email protected] - MSNem
grebber
Gyakorlatilag 2 órája azt nézem már majdnem megmásztam nagy hegyet is 😄,de semmi 😞

Ebben a játékban bármikor elbújhatnak a farkasok a textúrák mögé 😊

Ettõl függetlenül érdemes jobban szétnézni, hátha maradt még egy-kettõ.
grebber
Érdekes dolgot tapasztaltam most hogy 1.5.2-vel ismet tolom a gamet.

Borus fokban Bufford adja a küldit irtsam ki a farkasokat.Nomármost én ezer éve leszámoltam velük mégsincs olyan sor a beszédben hogy kinyirtam õket 😞

rotator
Az a fejlesztõ, a kiadó marad mindenki kedvend JoWoodja. 😊

Csak arra céloztam, hogy a Spellbound fejlesztõ, s nem kiadó. A JoWooD (kiadó) az maradt.
grebber
Aki megkapta a Gothic jogokat vagy mi a rosseb a Spellbound.

Új kiadó?! 😊
grebber
Jaja abban már az új kiadó keze is bennelesz!

Randal
Felrakod újra õket😊

Egyébként jövõre ígérik a hivatalos 1.6-os patchet.

rotator
Fakk már ezekbe a community patchekbe, mikor újat rakok fel, állandóan leszedi az autumn patchet! <#boxer>

Nincs fenn egyik sem, csak hasonlók: DivX, XVid, Nero 8, Daemon tools 4.10

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Mármint ha a gépeden fenn van valamelyik 😊)

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

Ha van ACE Mega CodecS Pack vagy Alkohol 120 akkor szedd le.Attól is akadhat és szaggathat.

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

Valaki segíthetne a korábban leírtakhoz --> (#15322):S
Amire most válaszoltam, ott le van írva a gépem, WinXP van rajta, SP2es.
A többi játék fut normálisan, Cod4, Crysis és társai...
Most az 1.5.2es után fagy keményen, és még kék halálos újraindulás is volt most, pedig olyat már legalább 3 éve nem láttam 😞😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Akadás az oké, de fagynia nem kéne. A géped le van tesztelve normálisan, más játékok futnak rendesen? Ja, ügye XP?
Na, most feltettemaz 1.5.2-t, így 20 méter megtétele után access violationnal kidob 😞

Azért mert a másik fájl nevét copyztam ide be 😊😊😊:
a Gothic3_v.1.12_Euro.rar-t használtam a játékhoz 😊
De ha tényleg nem kell az 1.5.2.-tõl a crack akkor megpróbálom azzal, hátha a crack miatt rakoncátlankodik...

rotator
Minek crack? Az 1.5.2-tõl nincs már védelem a játékban.

1.12-re ugyan miért teszed a CP1.5 cracket ó mond?
Üdv!

Meg tudná nekem valaki mondani hogy miért fagy a játék?? <#szomoru1>
Felteszem a Daemonnal az angolt, 1.12es euro patchet ráteszem, meg GAMECOPYRÓL A Gothic3_1.5_EURO_fixed.7z-vel crackelem.
Friss Xp SP2, 1.8 Core2 Duo Gigabyte alaplapon, 8800GTvel (512M😎és 2 GB 666Mhz rammal (2X1G😎, friss driverekkel. 800X600-ban megy minden maxon, bár az antizotróp csak 4Xes, néha sajnos megakad a játék, fõleg amikor új pályarészt tölt be, na meg a kezdõvároson kívül erõsen fagyogat...
Esetleg le kell hozzá szedni valami INI tweaket?
Tud valaki segíteni?

Közbe visszamentem Vörössdokkba és mit ad isten ott üldögél a padon, de megszólítani nem lehet, hogyan lehet akkor elküldeni, vagy mit kell csinálni hogy oda kerüljön az orkok fogságába?
Marvin módban oda tudsz ugrani hozzá hogy biztos légy benne hol van.
de de mindenki ott van csak éppen Gorn nincs a belsõ szobába ahol kellenne de az ork fõnökkel mégis lehet tárgyalni hogy 1000 aranyért szabadon engedi, de ha nincs is ott akkor nem tudom hogyan.... feltételezem kieshetett a téképrõl, vagy a föld alá csúszott:S
Nandusz
Tehát az az ork egység sincs ott annál a magányos ház körül?
Ugyanis Gorn benn van a házban.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Gotha bejáratánál kell Gorn-t kiszabadítani, de hogyan, ha nincs is ott Gorn? Ez tuti bug de van rá megoldás? régebbi állás visszatöltése se segített😞
tudatalan
huh na egy kérdés montarea-t hogy szabadítottátok fel? ne küldjetek légyszi a gothic.hura mert ott sajna nincs meg.
Szoval mindent megcsináltam de nem tom hogy kellene felszabadítanom a várost.köszi

Ki tudja megmondani?

rotator
Igen, sajna ez van...

grebber
Az régóta nincs a helyzet magaslatán 😞

Molnibalage
Vicces, mert a keresõ nem dob ki ilyen topicot. Kedves.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM