Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A druidák küldetéseiért kósza reput kaphatsz, és ott növelheted hírneved, ha Adanos oldalán vagy akkor sztem nem illene kinyirni õket, de ha sötét oldalon álsz akkor te tudod... azt tom hogy 5 druida van. Az egyik a farkasklánban, a neve bogir. A másik a sivatakban a neve shaykor vagy mi a fene... Lago-bol ha kimész menj jobra és a sziklák tövében egy barlang elött lesz... És a másik három Myrtanában lesz, egy Torn nevü a Geldernbe vezetõ úton ha Trelisböl mész akkor átmész egy hídon és ott a híd után balra fel egy dombon... Meg van egy R-betûs is az pedig Silden nagy vízeséseinél a tónak a partjain egészen észak nyugaton... És az utcsó valami Porgan asszem az pedig ha mész Ardeábol monterába akkor egy hídnál két út van egyik jobra másik balra, na ha követed az utat balra akkor menj végig majd az út egyszer jobra megy és beérsz egy völgybe ahol leégett házak vannak, na menj azon a völgyön és majd balra lesznek... biztos megtalálod õket. A lényeg hogy minden druida kószákal van...
Ja akkor nem is fontosak nekem max xp szempontjából a küldijeik.
Térképet már találtam közben 😄
Most hogy atomrágyúrok olyan helyeken vagyok ehole ddig nem voltam 😄
Bár mostmár nagyon lassú a fejlõdés de nem adom fel 😄
Térképet már találtam közben 😄
Most hogy atomrágyúrok olyan helyeken vagyok ehole ddig nem voltam 😄
Bár mostmár nagyon lassú a fejlõdés de nem adom fel 😄
Next PC upgrade: 2022
A kövekkel lehet különbözõ állatokká transzformálódni. Egyébként volt/van(?) egy bug, mert az egyik követ kétszer kapod meg és egyet meg értelemszerûen nem kapsz meg. 😊
Ja és még valami.Egyik asszem egyik Kósza csóka mondta hogy 6 vezetõjüknél van 6 kõ.
No ha meglesz mind a 6 akkor az mire jó?
Van valami térkép ami jelzi ezeket a kószákat a világban,ha esetleg magamtól nem találnám me õket?
No ha meglesz mind a 6 akkor az mire jó?
Van valami térkép ami jelzi ezeket a kószákat a világban,ha esetleg magamtól nem találnám me õket?
A druidáknak csinált küldikért járó tisztelet pontok kikhez szállnak?
Van külön druida rész vagy kihez veszi?
Mert most kéne majd õket gyilkolni de ha adnak küldit nem ölöm emg õket!
Van külön druida rész vagy kihez veszi?
Mert most kéne majd õket gyilkolni de ha adnak küldit nem ölöm emg õket!
1024*768 de a képek méretébõl szerintem le kellett volna esnie 😄 és minden maxon.Élsímitás nekem nem sikerült bekapcsolnom mert továbbra is rece hegy marad minden!
nekem eddig a közepesen és a 1152x864@60Hz-n eddig tök jól megy... úgyhogy sztem ez marad.
Az a gond hogy ez az elsõ számítógépes játéka feltehetõleg, ezért itt kérdez ökörségeket 😊
De miért nem próbálod ki a különbözõ beállításokat? MIndenesetre 60 Hz-nél állítsd feljebb, ha CRT monitorod van és nem akarsz megvakulni.
Én azt szeretném megkérdezni hogy 1,5-ös RAM-al és egy NVIDIA GeForce 7300 LE videókártyával melyk felbontás és melyk grafika (alacsony, közepes, magas) érdemes játszani??? mert sztem közepesen jól futna, vagy kiprobáljam a magasat is? Ja és van egyáltalán értelme a felbontást 1024x768@ 60Hz (4:3)-nál nagyobra rakni vagy tulajdonképen ez így jó? vagy meddig kéne emelnem??
menj rá hogy érték egyenlítés, és akkor ad érte pénzt...
2 kérdésem lenne
1. feltettem a magyarítást de a dialógusokat nem feliratozza, csak a questnél tudok utána nézni, hogy ha esetleg nem értettem hallás után, akkor mirõl is volt szó.
2. most kezdtem a játékot, az elején az elsõ kereskedõnél el szeretném adni a cuccokat amik nálam vannak. a kereskedõ el is teszi, de nem kapok érte pénzt
1. feltettem a magyarítást de a dialógusokat nem feliratozza, csak a questnél tudok utána nézni, hogy ha esetleg nem értettem hallás után, akkor mirõl is volt szó.
2. most kezdtem a játékot, az elején az elsõ kereskedõnél el szeretném adni a cuccokat amik nálam vannak. a kereskedõ el is teszi, de nem kapok érte pénzt
http://upload.vipmail.hu/dl/?tid=3af2cc8f4c74201032538a96f06ed2ab3
Ezen a linken letöltheted... sok szerencsét hozzá.
Ezen a linken letöltheted... sok szerencsét hozzá.
De, adj egy e-mail címet és küldöm...
hy valaki nem tud 1.12 patch-hez cracket?thx
Én azt szeretném megkérdezni hogy 1,5-ös RAM-al és egy NVIDIA GeForce 7300 LE videókártyával melyk felbontás és melyk grafika (alacsony, közepes, magas) érdemes játszani??? mert sztem közepesen jól futna, vagy kiprobáljam a magasat is?
Valaki le tudja írni hogy milyen felbontáson élvezhetõ és milyen grafikával, mármint(magas közepes vagy alacsony...) Tehát úgy értem hogy olyan optimumon melykel fut jól, hogy szép is legyen de ne túl akadozó...
Ja milyen felbontáson? és magas, alacsony vagy közepes grafikával?
Elég jók!
és milyen felbontáson játszod?
és milyen felbontáson játszod?
Csáá!
hy Grebber!
birsz küldeni/feltenni 1-2 képet arról hogy milyen nálad a gothic 3?
hy Grebber!
birsz küldeni/feltenni 1-2 képet arról hogy milyen nálad a gothic 3?
Csak amiatt vagyok 'nagyképú', mert a 8800 szériával nem igazán vagyok megeleégedve. Hátha hoz újabbat a sors...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Remélem az új gépemen, ahol 9800X2 SLI-ben gondokodom, ott már jó fog m enn a vitám alatt, ahol 8 giga memória csendesedik
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
ok!
akkor majd kérdezek :-D
akkor majd kérdezek :-D
az msn címem : [email protected]
Ok! kössz mindent!
majd vegyél fel msnre ha bírsz mert lehet h lesz még 1-2 kérdésem..:-)
csá
majd vegyél fel msnre ha bírsz mert lehet h lesz még 1-2 kérdésem..:-)
csá
Én a magyarítást az 1.12-es patch felrakása után tettem fel nekem jól müködöik.
Oda kell másolni a fájlokat ahova irja a txt:
A mellékelt magyarítást másoljátok be a telepített Gothic3 könyvtáratokba.
Így nézzen ki:
\Gothic3\Gothic3.ttf
\Gothic3\Data\Project_compiled\ - könyvtár és a benne levõ 4 állomány.
\Gothic3\Data\Project_compiled.pak
Oda kell másolni a fájlokat ahova irja a txt:
A mellékelt magyarítást másoljátok be a telepített Gothic3 könyvtáratokba.
Így nézzen ki:
\Gothic3\Gothic3.ttf
\Gothic3\Data\Project_compiled\ - könyvtár és a benne levõ 4 állomány.
\Gothic3\Data\Project_compiled.pak
Sok hibát javítanak mindeképpen ajánlott feltenni õket!
Nemsokára jön az 1.6 ami még optimalizál és a memoriahibákat javítja.
Mostanában sokszor kidobál valami hibaüzivel de gondolom memoriakezelés közrejátszik mert van amikor már 2200Mb-ot eszik a rendszermemóbol 😄 ami valjuk be nem kevés.
Nemsokára jön az 1.6 ami még optimalizál és a memoriahibákat javítja.
Mostanában sokszor kidobál valami hibaüzivel de gondolom memoriakezelés közrejátszik mert van amikor már 2200Mb-ot eszik a rendszermemóbol 😄 ami valjuk be nem kevés.
ja és még egy kérdés (ne félj több nem lesz mára)
ez a magyarosítás jó lesz?:http://www.2bmagic.hu/tlj/Gothic3hun.zip
csak simán felrakom a gothicra?
tök mind1 h a patchelés után v elött? :-) sok lesz mára mi?
ez a magyarosítás jó lesz?:http://www.2bmagic.hu/tlj/Gothic3hun.zip
csak simán felrakom a gothicra?
tök mind1 h a patchelés után v elött? :-) sok lesz mára mi?
és mit segítenek ezek a patchek a Gothic 3 ban?
megéri õket felrakni?
megéri õket felrakni?
1.12 az a hivatalos a többi community patch!
Itt letöltheted mindet!
Itt letöltheted mindet!
és melyek ez a patchek?
1.12-öt tedd fel elõbb aztán van 1.5.2-es.
De én 1.12 után feltettem 1.4 és 1.5-öt is.
De én 1.12 után feltettem 1.4 és 1.5-öt is.
ÉS összesen hány patch van vele??
ne bassz fel hogy több mint 3!!
ne bassz fel hogy több mint 3!!
Én anno simán vittem végig és semmi akadályozo tényezõt nem találtam benne!
Elolvasni az installt pl. 😊
Aztán feltenni ám az összes patch-cset. Mert simán csak mazopisták játszanak vele. 😊
Aztán feltenni ám az összes patch-cset. Mert simán csak mazopisták játszanak vele. 😊
és mióta játszol vele?
de mivan ezzel a magyarosítással?
nekem ezt a linket adták:http://www.2bmagic.hu/tlj/Gothic3hun.zip
ez egy 157 mb file.
de mit csináljak vele? kicsit hülye vok ehhez..
de mivan ezzel a magyarosítással?
nekem ezt a linket adták:http://www.2bmagic.hu/tlj/Gothic3hun.zip
ez egy 157 mb file.
de mit csináljak vele? kicsit hülye vok ehhez..
Hi mindenki!!
azt szeretném megtudni h milyen gép kellene ahhoz h a Gothic 3 rendesen menjen?
mondjuk én ezt gondoltam: Intel Core 2 Duo E4500 2x 2.20GHz
Nvidia Geforce 8800gt 256 mb
2 Gb RAM DDR2 800MHz
evvel elég jól menne?
azt szeretném megtudni h milyen gép kellene ahhoz h a Gothic 3 rendesen menjen?
mondjuk én ezt gondoltam: Intel Core 2 Duo E4500 2x 2.20GHz
Nvidia Geforce 8800gt 256 mb
2 Gb RAM DDR2 800MHz
evvel elég jól menne?
A Making of tényleg vicces, az Artbook pedig tényleg nagyon királyságos, nálam már közelít a rongyosra olvasott státuszhoz. 😊 Egyébként külön is megvásárolható tudtommal, akárcsak az audio cd.
"A fapados G1 kiadást én is láttam a neten, szinte több volt a postaköltség, mint maga a játék, úgyhogy imigyen le is mondtam róla."
Én megtaláltam alacsony postaköltséggel is, de úgy meg a játék ára volt dupla, szóval nem volt olcsóbb semmivel. Szóljál, ha érdekel így! 😊
A Guld és a Spellforce esetében az alapkoncepció érdekes számomra (mondjuk az olvasottak alpján sem tûnnek érdemtelen játékoknak), talán ha megvenném õket, akkor nagyobb lenne a motivációm a kipróbálásra 😊
Molnibalage: Végülis csak a miheztartás végett érdekel a making-of DVD, egyébként én is az Artbookot forgatnám legszívesebben. Ha lesz pénzem (mondjuk azért túl nagy vagyont nem szánnék rá...), írok PÜ-t, de mivel biztosat nem tudok mondani, nem kell rám várni.
Én megtaláltam alacsony postaköltséggel is, de úgy meg a játék ára volt dupla, szóval nem volt olcsóbb semmivel. Szóljál, ha érdekel így! 😊
A Guld és a Spellforce esetében az alapkoncepció érdekes számomra (mondjuk az olvasottak alpján sem tûnnek érdemtelen játékoknak), talán ha megvenném õket, akkor nagyobb lenne a motivációm a kipróbálásra 😊
Molnibalage: Végülis csak a miheztartás végett érdekel a making-of DVD, egyébként én is az Artbookot forgatnám legszívesebben. Ha lesz pénzem (mondjuk azért túl nagy vagyont nem szánnék rá...), írok PÜ-t, de mivel biztosat nem tudok mondani, nem kell rám várni.
De, az is van hozzá, meg is feledkeztem róla. 😊 Egy tokban van a cd-vel.
Nekem a Spellforce-nak csak a 2. rész utolsó kiegje nincs meg, de azt lehet kapni külön. A Guildre valószínûleg benevezek, az elsõ rész csak warezben van meg, a 2. meg túl bugos volt még akkor, mikor utoljára néztem. A fapados G1 kiadást én is láttam a neten, szinte több volt a postaköltség, mint maga a játék, úgyhogy imigyen le is mondtam róla.
Nekem a Spellforce-nak csak a 2. rész utolsó kiegje nincs meg, de azt lehet kapni külön. A Guildre valószínûleg benevezek, az elsõ rész csak warezben van meg, a 2. meg túl bugos volt még akkor, mikor utoljára néztem. A fapados G1 kiadást én is láttam a neten, szinte több volt a postaköltség, mint maga a játék, úgyhogy imigyen le is mondtam róla.
Pontosabbam még egy werk DVD is, bár én egy rossz viccnek nevezném. Pár interjú azt csá. Semmi részletes dolog. Az artbook z viszont igen magas színvonlaú, jólval több annál, mint ami a címe.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, ezek vannak benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tehát a making-of DVD nincsen hozzá?
"Tényleg, szeparáltan nem lehet majd megvenni a G1-et? Azért még egyszer nem akarnám megvásárolni a teljes szériát az elsõ rész kedvéért. 😊"
Ezzel én is így vagyok, de legfweljebb túladnék a példányaimon, a G2 Goldomból pedig úgyis hiányzik a fantasztikus kézikönyv 😊
Õszintén szólva nézegettem a másik két Universe Editiont is (The Guild, Spellforce), mert még talán érdekelnének is, bár eddig demót is lusta voltam belõlük próbálni. (Sõt a Spellforce egy ideig meg is volt bundle-ben, de telepítésig nem jutottam el, polcon pedig nem festett jól.)
De a kérdésre is válaszolva, tudtommal nem adják ki újra külön. Külföldrõl úgy 4 ezer Ft körül lehet beszerezni, de szerintem az az angol-német (eddig jól hangzik, szeretem a többnyelvû cuccokat), nyomtatott kézikönyv nélküli verzió. Szóval részemrõl abban reménykedem, hogy megjelenés után nem sokkal, már hasonló áron lesz kapható a Universe - vagy idehaza, vagy külföldön akcióban.
"Tényleg, szeparáltan nem lehet majd megvenni a G1-et? Azért még egyszer nem akarnám megvásárolni a teljes szériát az elsõ rész kedvéért. 😊"
Ezzel én is így vagyok, de legfweljebb túladnék a példányaimon, a G2 Goldomból pedig úgyis hiányzik a fantasztikus kézikönyv 😊
Õszintén szólva nézegettem a másik két Universe Editiont is (The Guild, Spellforce), mert még talán érdekelnének is, bár eddig demót is lusta voltam belõlük próbálni. (Sõt a Spellforce egy ideig meg is volt bundle-ben, de telepítésig nem jutottam el, polcon pedig nem festett jól.)
De a kérdésre is válaszolva, tudtommal nem adják ki újra külön. Külföldrõl úgy 4 ezer Ft körül lehet beszerezni, de szerintem az az angol-német (eddig jól hangzik, szeretem a többnyelvû cuccokat), nyomtatott kézikönyv nélküli verzió. Szóval részemrõl abban reménykedem, hogy megjelenés után nem sokkal, már hasonló áron lesz kapható a Universe - vagy idehaza, vagy külföldön akcióban.
Tényleg, szeparáltan nem lehet majd megvenni a G1-et? Azért még egyszer nem akarnám megvásárolni a teljes szériát az elsõ rész kedvéért. 😊
Úgy értettem, hogy az idehaza kapható, kissé valóban félreérthetõre sikerült.