Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nomádok zuzni akarják fejvadászokat én meg azoknak segítek,de a fejvadászok meg nomádokat irtanának szívesen.
Next PC upgrade: 2022
Lenne néhány kérdésem:
1; A tapasztalati pontjaimat (tanulási pontok) hogyan tudom kiosztani? Vagy hol?
2; Van egy segédem, annak hogyan tudok tárgyat adni? Elõre is köszi.
Egy játékban eltöltött nap a valóságban hány óra?
Az a lopakodós rész valamiért nagyon beszaggat...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Lopakodo hegyek vannak itt.
Mérgezni hogyan tudnám a fegyvereimet?Lehet-e egyátalán mérgezni az összeset? Mert megtanultam a mérgezést de nemtudom hogy kéne fegyverre "kenni".
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Ha már itt tartunk, az Army of Darkness varázslat végülis nem elérhetõ? Mert az van ott (1.5.2), hogy a Piranha Bytes inaktiválta, node az már nincs ott, hogy a community fixerek meg visszarakták-e.
Azért a sivatagban van egy hely ahol nemrég quicksaveltem de érdekességképpen belementem egy oroszlán/tigris tömegbe de egyet csaptam és game over esélyem nincs ott 😄
Itt asszem a nyilaz fut nyilaz fut vagy elcsalom õket egyenként azt leölöm õket úgy.
Olyan helyeken vagyok ahol elsõre nem voltam.Ennyi Zombit ebbe a kurva sivatagba 😄
Ja és megtanultam az kétkezes harcot és hát közel nem olyan mint irtad Xarda18.
Mivel 1 kardal sokkal hatákonyabban tudok hentelni.Ha ezt a kétkezes variációt csinálom akkor nagyon fos egyik kard csak dísznek van nála és csak 1-el csapkod de azzal is gyengén és közben lazán lekaszabolnak.
Mindegy 5 xp elkurva rá nem gond.
Ott csak azonos mennyiségû modulokat kezel ilyetén módón. Tehát vagy 2 db 512-est, vagy 2 db 1024-est (meg az sem árt, ha azonos gyártótól vannak)
Xardas, a biosban próbálj meg kutakodni és kikapcsolni a dual chanelt. Vagy tedd különbözõ színû slotokba a 2 modult.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
File:C:/Gothic3/gothic3.exe
Flegs:10
Eredeti játék és eddig még nem volt vele ilyen gondom csak mióta feltettem az 1.5.2 patchet azota irja ki.De reinstall se segitett 5ör próbáltam.Kösz elöre is
Innos oldala, Rohbaral maradsz kiirtod az orkokat myrtanábol és megölöd a feketemágusok vezérét Zubent, majd Innos bevezet abba hogy mi lesz a jövöd és intro és vége...
Beliar, beszélsz vele majd elmondja hogy mindenki elárulta, megölöd az ork fõvezéreket a városokban, megölöd Xardast, a királyt és végül Zubent hogy a helyébe lépj, elmondod ezt Beliarnak majd intro és vége...
Min a háromnál Adanos 5 erekjéje kell majd amit a választott istenél feláldozol vagy Adanos oldalán elpusztitod amire Xardas kér meg... ennyi. Jah és mellék küldi a tûzserleg, amit vagy Groknak a Gelderni fõsámánnak adsz vagy felszenteled és a lovagoknak adod...
Lester adott 1 kulcsot.Megyek oda az ork vezérhez azt mondom neki eggyütt nyissuk ki a bejáratot.Erre õ hogy mit gondolok én és nekemtámad.Na azóta tán be is fedte õket a sivatagi homok.Nekem ne szóljon be holmi csicska ork 😄
Remélem nem volt fontos ez a tábor bármilyen küldetés szempontjából.
PLS help
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az lenne a problémám ( Configomat az aláírásban láthatjátok)
"Szegény" Számítógépem újraindul full grafon ha leteszem picibe a game-t és indítok egy internet explorert vagy mozillát vagy akármit
De nem a teljes fullon hanem a magason van.
Ez miért lehet?
Elõre is kössz SrAta
Egyébként meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ehhez a gamehez amugy nem kell mert nem lehet elakadni szerintem.Legalábbis én anno nem akadtam el egyszer sem.
Pedig leirtottam direkt a környék élõlény állományát mondom legyen sok életerõt ado sülthús erre neki nyers kell.
Szépen sorjában azért sikerül elkurogatni a fontos XP-ket 😞
Mert utolag veszem észre hogy nem lehet teljesíteni a küldiket mert már csináltam olyan küldetést ami az utobbi ellen van 😞
Pl Mirzo elverése én egybõl levertem azt a testvérébõl adodóan asszem 3 küldetést buktam is mert azokat már nem lehet megcsinálni.