Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A sivatagban ha a nomádokat irtom az nem játszik közre egyik féle végigvitelbe sem??
Mert nomádok zuzni akarják fejvadászokat én meg azoknak segítek,de a fejvadászok meg nomádokat irtanának szívesen.

Next PC upgrade: 2022

Nem könnyû ezt megmondani. A stunlock miatt a legegyszerûbb lény is veszélyes lehet elég sokáig, a bloodfly különösen veszélyes a mérgével. Ugyanakkor a humanoid ellenfelek már elsõ szinten is verhetõek, ideértendõek az orkok is. A mágia viszont már viszonylag hamar erõs, csak bírni kell manával.
nehézség állíható. és összeségében könnyebb mint az elõzõ részek

Milyen a nehézsége olyan mint a g2 vagy g2kiegéxítõ nehézségét üti meg?

blackfire001
Helló!
Lenne néhány kérdésem:
1; A tapasztalati pontjaimat (tanulási pontok) hogyan tudom kiosztani? Vagy hol?

2; Van egy segédem, annak hogyan tudok tárgyat adni? Elõre is köszi.
grebber
Valahogy ki lehet deríteni hogy mennyi ideje tolom a gamet?
Egy játékban eltöltött nap a valóságban hány óra?

Milyen módon?Insatallálom és egyszerüen nem indul,nem másolgatok át semmit.Eredeti install 1.12 patch és az ikonra windowsban nem is reagál.Csak ha cdröl inditok akkor írja ki ezt a hibát.

Nandusz
Azon a részen szintén bugos....nekem is szaggatott ott....tán a 8800GTS-emmel ment 25 fps-t, amelyik másutt ment vagy 60-at.
Az a lopakodós rész valamiért nagyon beszaggat...

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

könnyû... a cuccaid közt megkeresen a mérget és rákatintasz, majd behoz egy olyan ablakot ahol a fegyvereid vannak és egyszerüen rájuk katintasz és megmérgezi... ennyi
grebber
Varantba kimentem a sivatag szélére ahonnan a messzeségben látni a túlparton borus fokót na ott olyan szinten van a növényzet hogy kb 4-5 fps-em ha volt akkor már jó 😄
Lopakodo hegyek vannak itt.

Mérgezni hogyan tudnám a fegyvereimet?Lehet-e egyátalán mérgezni az összeset? Mert megtanultam a mérgezést de nemtudom hogy kéne fegyverre "kenni".

😄 amúgy nem olyan vészes, mármit sztem ahoz képest könnyû a játék ha nem megy rád nagyon sok vagy nagyon erõs ellenfél... Pl troll vagy ogre csapatban 😄
Nandusz
feltéve ha eljutsz odáig😊))

Mora Sulban kell bajnoknak lenned... akkor tudsz harcolni Faringnak a várában. És le kell majd gyöznöd Angart 😄 akit még a gothic 1-böl ismerhetünk 😉
grebber
Na asszem jó helyen voltam Bakreshben legalábbis remélem mert Fahringi orkokkal így már küzdhetek mivel itt bajnok lettem mint sok helyen 😄

tdu Toyota
köszi szépen holnap meglesem 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

hát sztem logikus de megmondom hogy az északi részen ahova az van írva hogy Nordmar... na az a hóvidék.
tdu Toyota
hellosztok melyk helyen van tél a játékba földrész a térképen északi vagy déli részén köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pedig ha oldalt választasz akkor érdemes a legerösebb varázslatot megtanulni az adott oldalon... pl Innosnál Meteor vagy beliarnál villámidézés vagy adanosnál a vihar...
grebber
Varázslat fejlesztésére még nem nagyon szántam XP-t.Egyedül egy sima villámlásom van arra volt elegendõ õsi tudás pontom.

rotator
Vagy egy kis tûztenger! 😊
Ha már itt tartunk, az Army of Darkness varázslat végülis nem elérhetõ? Mert az van ott (1.5.2), hogy a Piranha Bytes inaktiválta, node az már nincs ott, hogy a community fixerek meg visszarakták-e.

grebber
Én most simán Wenzel kardjával tolom.Jelenlegi legerõsebb fegyver amit találtam a mostani játék során.
Azért a sivatagban van egy hely ahol nemrég quicksaveltem de érdekességképpen belementem egy oroszlán/tigris tömegbe de egyet csaptam és game over esélyem nincs ott 😄
Itt asszem a nyilaz fut nyilaz fut vagy elcsalom õket egyenként azt leölöm õket úgy.

Lehet vagy én írtam rosszul vagy te értettél félre de én a kétkezes harcot úgfy értettem hogy nehézfegyverek, mert én nekem is ez a véleményem a két kézben es kardrol... a nehézfegyverekel lehet olyan kombót nyomni... bocsi ha félre értettél csak az 1-ben és a 2-ben is kétkezesnek irták a nehézfegyvereket érted... na mind 1
rotator
Illetve nem kétkezes, hanem kétkardos. 😊

rotator
Kétkezes több ellenfél ellen jó úgy-ahogy, folyamatosan váltogatni kell a célpontot és ilyenkor automatikusan a másik karddal csap egyet a régi irányába is, különben csak lóbálja a kezében.

grebber
Hehe elsõ végigjátszás alkalmával gyakorlatilag sprintelhettem végig csak a végigvitelre gondolva.
Olyan helyeken vagyok ahol elsõre nem voltam.Ennyi Zombit ebbe a kurva sivatagba 😄

Ja és megtanultam az kétkezes harcot és hát közel nem olyan mint irtad Xarda18.
Mivel 1 kardal sokkal hatákonyabban tudok hentelni.Ha ezt a kétkezes variációt csinálom akkor nagyon fos egyik kard csak dísznek van nála és csak 1-el csapkod de azzal is gyengén és közben lazán lekaszabolnak.
Mindegy 5 xp elkurva rá nem gond.

Köszi a válaszokat megpróbálom... kísérletezek 😄
Nandusz
Sztem dual chaneles gond lesz.
Ott csak azonos mennyiségû modulokat kezel ilyetén módón. Tehát vagy 2 db 512-est, vagy 2 db 1024-est (meg az sem árt, ha azonos gyártótól vannak)
Xardas, a biosban próbálj meg kutakodni és kikapcsolni a dual chanelt. Vagy tedd különbözõ színû slotokba a 2 modult.

rotator
Open hiba?? El se indul? Nem lehet, hogy más útvonalon keresi a játék az exe-t?

rotator
Nem valami dual channeles probléma? Páratlan számú ramot rendesen kezel a géped?

Nekem 512-es Ramom volt és betettem 1 Gigát, erre csak az egy gigát érzékel és az 512-est nem! nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? mert így csak 1 gigával nyomom és jobb lenne ha lenne másfél...
Az mitõl lehet hogy telepitettem a gamát felraktam a legujabb patchet és errort ir ki.Operatio:open
File:C:/Gothic3/gothic3.exe
Flegs:10
Eredeti játék és eddig még nem volt vele ilyen gondom csak mióta feltettem az 1.5.2 patchet azota irja ki.De reinstall se segitett 5ör próbáltam.Kösz elöre is

Adanos oldala, megölöd a királyt és Zubent mert a két isten sose hagyná abba a harcot... ezért xardas azt mondja vess véget a háborúnak és legyen béke, majd elhagyátok a világot itro és vége...
Innos oldala, Rohbaral maradsz kiirtod az orkokat myrtanábol és megölöd a feketemágusok vezérét Zubent, majd Innos bevezet abba hogy mi lesz a jövöd és intro és vége...
Beliar, beszélsz vele majd elmondja hogy mindenki elárulta, megölöd az ork fõvezéreket a városokban, megölöd Xardast, a királyt és végül Zubent hogy a helyébe lépj, elmondod ezt Beliarnak majd intro és vége...
Min a háromnál Adanos 5 erekjéje kell majd amit a választott istenél feláldozol vagy Adanos oldalán elpusztitod amire Xardas kér meg... ennyi. Jah és mellék küldi a tûzserleg, amit vagy Groknak a Gelderni fõsámánnak adsz vagy felszenteled és a lovagoknak adod...
Valaki leírná a történetet mármint mi lesz sztori szempontjából a játék végén,illetve mi lehet?

grebber
Hát én nem akartam egyik felet sem gyilkolni de sajnos a sivatagba beszóltak az orkok.
Lester adott 1 kulcsot.Megyek oda az ork vezérhez azt mondom neki eggyütt nyissuk ki a bejáratot.Erre õ hogy mit gondolok én és nekemtámad.Na azóta tán be is fedte õket a sivatagi homok.Nekem ne szóljon be holmi csicska ork 😄

Remélem nem volt fontos ez a tábor bármilyen küldetés szempontjából.

Az újraindul meg a kékhalál két különbözõ dolog, a megfelelõ helyen be kell ikszelni hogy kék halál esetén ne induljon a aut újra a gép, ekkor látod hogy kék halál, vagy táp. Ez a játék nem igazán jól lett megírva, tehát ne válts át másra játék közben 😊 Kék halálozni viszont ekkor sem kéne neki, teszteld le a rendszered.
SrAta
JAh meg annyi lenne a kérdésem ( most kezdtem a játékot) hogy van egy csomó ilyne nehézfegyver meg amihez képességek kellenek (még az erõm is megvan hozzá) de az istenér se tom hogyan kell megtanulni
PLS help

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Ezeket az optimizer meg ilyen cuccokat nem használom hozzá

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Sziasztok
Az lenne a problémám ( Configomat az aláírásban láthatjátok)
"Szegény" Számítógépem újraindul full grafon ha leteszem picibe a game-t és indítok egy internet explorert vagy mozillát vagy akármit
De nem a teljes fullon hanem a magason van.
Ez miért lehet?
Elõre is kössz SrAta

A legújabb, 1.5.2-es verziószámú community fix használtaával már nincsen szükség törésre. Szerintem érdemes lehet megvárni az 1.6-ot, ebben a már a frencsájz új fejlesztõjének a keze nyoma is benne lesz.

Egyébként meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GCW - erre a három betûre kell rákeresni a Google segítségével.
hy ha felrakom az új 1.12 patchet akkor új crack is kell hozzá, ha igen valaki nem tudna 1 linket küldeni ahonnan le lehetne töltenni?thx
Sajnos a felbontás növelése az egyedüli lehetõség itt az antialising hiányának kiküszöbölésére...
rotator
Nem túl szignifikáns a méretkülönbség, esetleg ha a videókártyád teljesítõképességének határa éppen a kettõ között van, akkor tapasztalhatsz látványos javulást, amúgy nem hinném.

grebber
Hát én csak azt tudom mondani én alapból 1024*768-ban tolom.Amint feltettem 1280*1024-be kb 5 perc múlva memóriahibával ki is dob meg akadozik.1024-ne tökéletes azért 3-4 óránként bejön ez a memoriagenyo így is.De szerencsére mentek sokat tehát bajom nincs belöle.

Egy gyors kérdés, ha hagyonm az eredeti felbontáson (1024x768) akkor nem akadozik annyira mint az (1152x864) ??
grebber
Azt nem használom csak akkor amikor valami nem klappol és belenézek miért is nem.
Ehhez a gamehez amugy nem kell mert nem lehet elakadni szerintem.Legalábbis én anno nem akadtam el egyszer sem.

Ezért nézem én meg elöbb a végigjátszást, hogy késöbb ilyen gondokal ne találkozzak... ez van.
szerintetek ezen elmenne: 756RAM, 2.1Ghz proci, nx7600GT?
grebber
Heh baszki megsütöttem összes nyershúsomat erre nem 50 nyers hús kell a szakácsnak<#nyes>
Pedig leirtottam direkt a környék élõlény állományát mondom legyen sok életerõt ado sülthús erre neki nyers kell.

Szépen sorjában azért sikerül elkurogatni a fontos XP-ket 😞
Mert utolag veszem észre hogy nem lehet teljesíteni a küldiket mert már csináltam olyan küldetést ami az utobbi ellen van 😞
Pl Mirzo elverése én egybõl levertem azt a testvérébõl adodóan asszem 3 küldetést buktam is mert azokat már nem lehet megcsinálni.

1.12 + 1.5.2com.. patch-el tolom most,régen 1.09-el végigvittem,de azt szomorúnak találom benne,hogy régen volt egy két kereskedõ aki komolyabb árat adott a prémekért,vagy az ezüst/arany cuccokért. Ezt ezek után a patchek után is a fülembe súgják,de venni ugyanazon az áron veszik mint a többiek <#falbav>. Az meg reálisabb (de idegesítõbb) ha lopkodok,és valaki gyanakodni kezd,nem fizetem,le,vagy nem magyarázom ki magam,akkor ha rámtámad és leütöm ,akkor mindenki rámtámad. Ki kell vinni a faluból és ott leütni . A régiben elég volt azt az egyet leütni aki beszólt a többiek meg csak odagyûltek és élvezték a verekedést.
Elsõ kérdésre a válasz feliratozza az szépen,csak be kell állítani neki hogy kiírja a dialógusokat. (fõmenüben hang opciók alatt találod)