Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a játék dvd-n
- a zene audio cd-n
- nyaklánc
- térkép (szövet)
- színes kézikönyv
- színes artbook
Az egész angol nyelven.
Mindenesetre új harcrendszert komolyan én sem várok a Spellboundtól, legfeljebb a negyedik részre.
Mondjuk õszintén szólva egy-két hónapig most nem lenne rá fölösleges pénzem (ráadásul a magyar verzió megvan, és a Gothic Universe-en is gondolkozom, ha hasonló áron jön ki, mint amennyiért az elsõ részt meg tudom szerezni), tehát inkább csak félkomolyan érdeklõdöm, a CE tartalma pedig úgyis maximálisan a topikba illõ téma.
Új harcrendszer szerintem nem kimondottan lesz. A közösség küldis bugokat javít és picike módosításokat eszközöl, a Spellbound meg a motort reszelgeti. Egy új harcrendszer iszonyú sok idõt, tervezést és erõforrást igényelne. A Piranha Bytesnak 1 évébe telt, amíg az RPB-hez lecserélték a G3-asat egy újra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
Kétkezes kardozást Varantban tanítanak, mesteri fokozatot csak egy ember, a Hashishi fõvárosban.
Ja és azt hol tudom megtanulni hogy mindkét kezembe legyen kard ??
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
De egyébként miután a lehetõségekhez képest minden küldit megcsináltam, sztem az természetes, hogy felszabadítom az ellenségeim által uralt városokat (nevezetesen az orktól)...viszont a többi város felszabadítása az már kísérlet volt.
De ekkor is már 80-81-es szinten voltam
Azaz 'tisztán' is betudtam volna fejezni a játékot viszonylag magas szinten.
Mert azért csak kéne valami már 😄
Van csomo állati cuccom bõrõk,prémek,karmok,fullánkok.Ezeket kiknek lehet eladni jó pénzért?
Még tartogatom õket hátha akad még olyan küldi akinek x db bõr vagy valami kell.Pénzem az egylõre kevés van 30ezer arany csupán.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy minden tábornál a végletekig elvittem a lehetsõéget, amíg még nem válok ellenséggé náluk. Valamint az összes élõlényt (vadonban élõ állatot) kitímároltam. És sztem nem volt olyan zug a játékban, amit ne jártam volna be.
Aki kételkedik ebben, annak szívesen küldök mentést msn-en.
Most másodszori végigjátszásra vagyok 30-as szintû mert most direkt magas szinre gyúrok.
Pár városba meg a sivatagba még nem is voltam.Fölös pontom nekem sosincs. Erõt mindig fejlesztem.Íjászat,kardforgatás amikre gyûjtök.Már majdnem mindkettõt mesterien tudja a karakter most perpill 17 xp-m van amit valahol valahol vadászatra mert az kell legjobb íjászsághoz.
Reményeim szerint 50-es szintig eljutok majd,legalábbis remélem!
Én elsõre nem emlékszem lehet visszaolvasva megtalálnám beirva!
De olyan 3x es szinten lehettem.
legutoljára... de elötte sztem voltam jobb is, már nem emlékszem.
Ki hányas szinten vitte végig a gamet?
Elvileg. Nekem nem rakta vissza mindet, amikor napok múlva néztwem vissza, akkor is el kellett sétálnom a világítótoronyig is. Számtalan alkalommal visszatértem ezután is, de az utolsó még nem került elõ. Szarvasvadászatra pedig még mindig a tûzlabdát ajánlom 😊
Ha nem találod az összes félénk szarvast, menj el, intézz mást, egy-két nap múlva gyere vissza, addigra visszarakja a progi a megmaradt állatot akkor is, ha közben besétált a textúra mögé.
Kard, íj, mágia, vagy ezek kombinációi, ízlésedre van bízva. Lesz pont bõven, akár vegyes karit is lehet csinálni. Én speciel az alapvetõen közelharcos karimat mágiával támogattam, elég ütõs felállás.
Igen, csak a félénk szarvasok jók neki, és mindet (5 vagy 6) le kell vadászni. Nekem az egyik úgy elbújt valahol a textúra mögé, hogy sehogyan se sikerült megtalálni.
Borus fok orkjait legyaktam, a lovag erre elküldött a kardjáért egy másik városba. Vicces dolog mert fogoly létére volt kardja, miért nem a kitörés elõtt kérte kedvenc kardját 😊
Itt találkoztam egy logikai hibával. Elõtte beszéltem a helyi orkkal Urukkal aki azt adta küldetésnek, hogy buktassam le a helyi ellenállást.
Na én maradtam az emberi oldalon, Õt magát is kinyírtam, de ez a quest nem ment át sikertelenbe, még mindig aktív noha már emberek uralják a falut vagyis már nincs jelentõsége az ellenállásnak. Az emberek neve is maradt rabszolga...
Esetleg késõbb még másik orknak elárulhatom a rejtekhelyeket ezért marad aktív a quest?
A druida körben lakó vadásznak mindegy milyen szarvast ölök le, vagy van félénk megjelölésû is a kornyéken?
Mire érdemes gyúrni a késõbbiekben kardra, vagy íjra?
Köszönöm a türelmeteket.
Amúgy az 1.5-höz és az 1.5.1-hez is kell még törés, csak az 1.5.2-vel távolították el a védelmet.
Amit itt olvastam az elmúlt pár napban, hogy az 1.5 utáni patcheket nem kell crackelni (bár nem tudom, hogy neked eredeti van-e vagy crackelt..). Magyarán ne is akard crackalni a gémet, mivel nincs benne védelem az 1.5 után.
Sztem miután mindent feltettél, utána magyarosítsad.
De lehet, hogy nem a FAQ-ban lévõ magyarítással kéne ezt tenned (mivel az egy felinstallált, beállított állomány), hanem full elejétõl kéne ezt a magyarosítást telepíteni. De ez tényleg csak ötletparádé, mert lehet hogy a faq-s verzióval is kéne mûködnie.
A sárkányokat akár alcsony szinten is meg lehet ölni, a (villám)varázslatokat nem igazán szeretik, na meg a taktikus nyilazás idõvel mindig eredményt hoz.
Még 1 kérdés: M betûre nekem nincs térképem. Csak a küldetés lista bal felsõ sarkában van térkép. Ez normális /nincs a játékban pozíciójelzõs térkép/ vagy elõbb meg kell találni az adott terület térképét?
Borus-fok /Orc tanya/ alatti kincsesbarlangban a sárkányokat hányas szinten lehet megölni?
Ha már a színeknél tartunk: a piroson és fehéren kívül van még a zöld színû...ezeket nevezhetjük a szövetségeseidnek. Valamint van a kék szín, az pedig az a karakter, aki veled tart ideiglenesen. (Arra megy, amerre te mész, azt támadja, akit te..stb ..segít neked). Ha jól emlékszem a kék színû az egyedüli, aki immunis az ütéseidre. Ez azért jó, hogy a csata hevében ne tudd eltalálni még véletlenül sem. De ebben már nem vagyok biztos, mivel elég rég játszottam vele.
A kivégzés pedig úgy megy, ahogy a FAQ írja. De ha ez bonyolult, egyszerûbb is van. Kezdj el verni egy orkot, majd mikor már kevés az élete, nyilazd, vagy varázsold le. Ettõl elpatkol, a többi meg bepirul. Õket már nem csak leüti majd a kari, hanem meg is öli, mert pirosak.
Kezdtem egy újat, követtem a havert a lázadókhoz, ahol ez egyik emberke tudott tanitani kardozást pénzért.
Kipucoltam a barlang másik kijáratát, találtam egy kovácsnak való embert, de az orkok felkelnek ha leverem õket. A FAQ-ban van egy leírás, hogy kell a fekvõt kivégezni az nem akart összejönni, de próbálgatom tovább. Különösen vicces volt, hogy a koma leült húst sütni és feléledtek az orkok 😊
A pontokat tanítóknál, ill. oltároknál lehet elkölteni. Egyébként szerintem lvl 2 szinten, pláne fejlõdés nélkül hagyd Ortegát késõbbre, csinálj könnyebb küldiket, fejleszd a karit, vegyél jobb fegyvert, páncélt, aztán térj vissza a banditabarlangba.
A karakterfejlesztésre meg tessék rájönni magadtól..