Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Szóval a swap-elgetés akadozás sehogysem kiiktatható? Mert így élvezhetetlen, játszhatatlan az egész. Megyek tölt, kard elõ csapok kettõt megint tölt. Szar az egész. Kár érte.

Amugy nem a gépem fos mielõtt erre gyanakodtok: t7250 (2.2ghz c2d), 2gb ram, 8600gt szal ezzel nincs baj.

Ha van ötlet a swap, szaggatásra akkor várom a lehetõségeket.

ezmi1
na idefigyelj, nekem nem kell felejtõ ital, így is elég feledékeny vagyok<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ezmi1
jaja<#nevetes1>

Felejtõital és újranyomni a G2-õt 😊
rotator
G1 történet + G2 méret és polírozottsági fok + G3 grafika <#eljen>

Molnibalage
Ez annyira igaz, hogy gondolkodtam rajta, hogy elõveszem MEGINT! G3 estében ez fel sem merül. NAGYON mély nyomot hagyott bennem a G2.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Pont fordítva. G3 graf G2 történet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem mintha magát a DVD-t használni akarnám valaha is, ott van a gépen az ISO mai napig<#buck>

Hát ez nagy hiba ,ugyanis a gxári tok szétrepeszti a cd-t

Crackeld meg<#zavart1> Nekem is eredeti g3am van, a polcon, mai napig bontatlanul.<#hehe>

Hali.

Nekem olyan problémám van, hogy most telepítettem újra a rendszert és azóta a g3 nem akar elindulni...
Akármikor indíani akarom kiírja, hogy helyezzem be a CD/DVD-t pedig eredeti g3-am van.

Valaki segítsen plz.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

ELADÓ GOTHIC3 MAGYAR(EREDETI P.)2500ft e-mail:[email protected]
rotator
Ennek nagyon jó a harcrendszere, de a többi eléggé félkész még. 😞

Randal
Oh. Találtam valamit😊
Nem nagy szám, de álíltólag jó. Az sg-n van fórumja is😊

http://www.taleworlds.com/

rotator
8G ram + ramdrive. 😊 De szerintem akkor is akadna...

XuChi
Ezen a swap-elgetésen hogyan lehet segíteni? Nekem igy élvezhetetlenül rossz a játék. Annyira játszanék vele de ez a le-le akadgatás baromira felbosszantott benne 😞(. Erre semmi megoldás nincsen?

Pianista
ha nem értitek szóljatok😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nekem pl. ott van a kknd 1-2, az 1 kicsit dinamikusabb talán mint a 2 de csak akkor ha a 2-ben nem állítom át az egységeket.
sikerült benne 1 olyan ütõs konfigot beállítani ami vetexik a dawn of warral<#vigyor>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Randal
Most keresgettem valami olyan rpg-t ami az én gépemen is elfut és nem 6 gigás telepítõje van.
Mindegyik rpg csihi-puhis és színes-szagos-cukormázas. Nincsen normális, nem annyira csillogó rpg a mostaniak között, amellyel el lehetne játszani. Még a nem annyira nagy nevek között se😞
Valszeg valami régit kell elõkapnom, hogy egy jót játszhassak.

tdu Toyota
<#eljen>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pianista
igazából a játékélmény fontosabb mint a grafika sztem, de persze nem sokkal.

rotator
Uhh, dettó! 😊

hát... mivel a sok kis pöcs tizen éves rögtön leszarozná

Pianista
én a G2 grafikályával teljesen meg voltam elégedve, csak már kicsit untam hogy minden mondatot kívülrõl fujok.
igazából sztem G3 történet+G2 grafika és irányítás pont jó lenne, nem tudom miért variálták át.

G2 szintû legyen

Minnél szebb lesz annál jobban fog akadni, úgyhogy inkább legyen csúnya.
Esrohnoil
A készítõk szerint ennél szebb lesz. 😄
Hajrá!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pianista
mi ez a pocsolya alattam...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

rotator
Ezek renderelt concept artok, egyelõre még senki se csöppenjen el! 😊

tdu Toyota
xD jaja elég szép lesz 😊<#beka3><#buck><#vigyor3>

Pianista
ne hazugyyá... ezt a szabadban fényképezted mi?<#nevetes1><#nevetes1>
viccen kívül: elég faxa lessz a grafics.

tdu Toyota

Azt tudja valaki ,hogy a g3 aláfestõ zenéket ki lehet -e cserélni a progiban valahogy?

Molnibalage
Találtam olyan zenét is ami nem volt rajta a G3 sounstrack-en. Ehhez kellett.

http://www.mediafire.com/?hcty1l0yfgt

Molnibalage
Az meg van, mivel megvettem a gammát. 😊

Esrohnoil
Nem a G3 soundtrack-ra gondoltál véletlenül? 😊
Csak mert az 24 számot tartalmaz...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dehogynem, lásd a linkemet a G2 topikjában. Persze ez eredetileg a Gothic 2 Gold Limited Edition része volt, de elég sovány extrának - bár van más is a CD-n.
épp az hogy nem árulják.

Molnibalage
Ja...

Ez vicc. 15 perc az egész, és ha jól nézem ezt árulják pénzért is?!
Molnibalage
Tényleg. És ezt hagyja a kiadó? Ez nyílt warez...

Ha jól emlékszem, akkor a worldofgothic.de oldalról le lehet tölteni.

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Molnibalage
Meg van bárkinek a Gothic 2 sonudtrack? Nagyon kellene, de nem tudom beszerezni? Tud segíteni valaki?

THX gyerekek!
van 1 ellenmérgem...:-)
Grave Digger
mérgezés, igyál rá gyógyszert😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Prince23
Mert kéne aludnod. Nem te karakteredet fektesd le
asszem ez a gond.

HI all!
szeretnék 1 kis segítséget..nézzétek el tudatlanságomat..de ezt nem értem:
miért van az h az állóképességnél az a sárga csik egy idö óta szürke lett és gyorsabban megy le?
pls help
thx
rotator
Minden konfigon csinálja, programozási hiba...

Segítsetek, 3Giga Rammal, 8800Gt-vel, jó procival és vadiúj Winxp mellett és az 1.6 patch mellett miért akadozik meg még mindig a játék. Ilyenkor 40-50 fps-rõl max grafon leesik 1-5-re winchester töltögetés majd újra vágtat. A game 1,5 giga ramot használ fel csak a ramból bármit szerkesztgettem az iniben. Nektek is csinálja még vagy akinek nem megdobna egy jó inibeállítással? Defrag ilyesmi megvolt, 500 mega állandó wincsifoglalás azért be van nyomva a 3 giga mellé. Másik kérdés Borús fok körül az elején nem lehet valakinél kétkezes kard képzettséget szerezni?