Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Könnyen lehet! Fõleg, ha régebbi verzió volt. 😊

Esrohnoil
Lehet h. ez is beépül majd a történetbe, mint a 2. rész esetében. Nem?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Prince23
Jól látom jön kieg? akkor szerintem egy telejesen új hõssel kellesz végigvinni, mert ugye mi már végigvittük kül. végkifejlettel... szvsz

Esrohnoil
Én a Two Worlds-rõl is láttam egy speedrunt, ami max. pár perces. 😊
Asszem az elején megtámadta a fõellenfelet, aztán becsalta a tömegbe. Az elkezdett tûzgolyókat lõdözni, erre mindenki nekiesett. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Ennek kapcsán töltse már fel az ork és jó véget. Én csak semleges oldalon toltam végig. Ezért nem vágom, hogy a G4 melyik befelyezés folytatása lesz. Mennyire térnek el egymástól.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Az az Oblivion.

Mivel minimummal tudok vele játszani, semmi AA, Aniso, plussz opciókon nem gondolkodom 😊
Nem hallottam róla 😊
Esrohnoil
Hm... nem ez a game, amit néhány játékmenetbeli bugnak köszönhetõen pár perc alatt végig lehet vinni? 😊

Az egyik kép magyarítás hiba jelzés miatt készült...

Nekem fizikai fájdalmat is okozott... 😊
rotator
Jaj már... ezek alapbeállítások. 😊 De köszi azért! Nagyon brutálisan bele lehet nyúlni a grafikus motorba, én pl. elsõ lépésként gyengítettem a színeken, mert nagyon zöld volt a zöld. Na de nem offolok inkább. 😊

Mivel szeretem ha folytonos a mozgás amennyire lehet, ezért gyengítettem a beállításokon. Ráadásul AA nincs ahogy anizó se, de érdekes módon itt nem zavar. Árnyék meg persze kapásból kikapcs, mert nincs erõmûvem 😊

A pontos beállítás:
http://images.netbag.hu/20080423/21083171355.jpg

Pár kép a játékból:
http://images.netbag.hu/20080423/21050647241.jpg
http://images.netbag.hu/20080423/21051926308.jpg
http://images.netbag.hu/20080423/21053316031.jpg
http://images.netbag.hu/20080423/21045028312.jpg

Az egyik kép magyarítás hiba jelzés miatt készült...
Tetszenek a fák, életszerûek, az árusoknál pedig nem egy maszat egyentextúra van, hanem rendes 3D-s áruk 😊
Legalább sárkányokat tegyenek bele, nekem az nagyon hiányzik a második részbõl. Igazi sárkányokat.<#worship>

rotator
Milyen beállításokkal játszol? Vagy alap?

Még szerencse hogy itt a two worlds, ami sokkal gördülékenyebben fut, és a grafikája is valami elképesztõen jó.
rotator
Vagy csak tesztelgetik a vizeket...
Bár biztosra kéne menniük, különben bukta lesz.

Ez is megoldható, de ugye minek belekutyulni, ha jön a Gothic 4?
Van egy olyan érzésem, hogy az még sehol sem tart, ezért akarják belátható idõn belül, minél kevesebb kiadással fejni a frencsájzt.
rotator
Én a beépülésre szavaznék, de a közlemény szövege alapján inkább folytatás lesz. <#confused>

A második rész esetében például az addon beépült a játékba, nem érintette a végkifejletet. Engem is izgat, hogy miként fog kapcsolódni az eddigiekhez (szokás szerint szkeptikus is vagyok), de ésszel meg lehet oldani.
Érdekes ez a kieg dolog, mivel mindenki ugye úgy fejezte be a történetet, ahogy akarta, kicsit logikátlan lenne, ha mondjuk az orkok leverése után és Innos oldalán most kapnánk még néhány felszabadítandó várat vagy fordítva.. A történet vége(i) miatt inkább egy következõ részt tudnék elképzelni, mint egy kieget, hisz ezt a szálat lezártuk - vagy így, vagy úgy, vagy amúgy... <#vigyor5> Mindenesetre érdeklõdve várom én is a híreket, mégis hogyan oldják ezt meg, de én személy szerint nem értem (már megint) a cég üzletpolitikáját...

rotator
"a másik beleszólása nélkül"

rotator
Már fél éve kalapálják, 1 év munka lesz benne, ha megjelenik, egy kiegészítõhöz több nem is kell. Jogi problémák miatt nem lett eddig bejelentve, mivel nem volt teljesen tisztázva minden részlet. Nemrég kibékült a PB és a JW azzal, hogy mindenki csinálhatja a saját kis projectjét a másik beleszólása miatt, így most már be lehetett jelenteni ezt is.

Molnibalage
De jó... Most adtam el mert úgy volt idáig, hogy nem lesz kieg. Kösz Jowood. (hogy szakadna rátok az ég)

Kíváncsi leszek, hogy ez is olyan lesz, hogy G3 helyszín plusz még valami. Vajon fog tölteni a kettõ között vagy ez is egyben lesz, mint az egész G3 helyszín? Kell hozzá majd az alap? A G3 után játszódik esetleg? Vagy csak a térkép üres területei lesznek feltöltve szereplõkkel? Tehát lényegében adnak egsetleg egy plusz befejezést új mellékszálakkal? Sajnos ez eddig egy 0-ás hír. 2008 végére meg 100%, hogy nem jön. Még screen-t sem láttnuk, de 8 hóapon belül belül ki akarják adni? A G3-nál az elsõ screen és a kiadás között volt vagy 2 év..

Ha nem lesz korrigált harcrendszer akkor nem sok jót ígér. Mivel a harc sok szerepet kap enélkül nagyot zuhan az élvezhetõség. Még most is szívesebben tolnám végig a 2-õt a 3-mal szemben. Nem volt annyira rossza a G3, de iknább egyes helyeken levõ érzések fogtak meg. Maga a látvány! Fent északon hallgatni a fütyülõ szelet a ködben, fent Trelis-bõl lenézni, a fõávros tornyából szemlélni a tájat. A gond a gépigényével val. A Crysis szintû...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

*szkepticizálnék

Mielõtt valaki megpróbálná megfejteni, mit is akartam írni 😊
Golyófejû arctalan figurák, irdatlan akadozás nem vágyom rá vissza addonnal sem 😊 Two Worlds-ben az embereknek arca is van érdekes módon, igaz ott is csak késõbb tökéletesedett patch formában.. 😊
Engem kissé bosszantana, hogy mire folytathatnám a játékot, kijön egy kiegészítõ, és elölrõl illene kezdeni az egészet 😊

Na meg kissé furcsa nekem, ha egy másik fejlesztõ készít beépülõs kiegészítõt, legalábbis nekem ez volt az elsõ gondolatom. Emellett jön a kérdés: honosítják-e a magyar verzióval rendelkezõk kedvéért idehaza? Persze akár még jól is elsülhet az egész, ha a G3 alapból egy sikerprojekt lenne (mármint a saját megítélésem szerint), akkor nem szekticizálnék én sem.
rotator
Remélem, nem! Jó lenne egy olyan addon, ami beleintegrálja magát a játékba az elejétõl kezdve, á la G2:NotR. 😊

Gothic 3 kiegészítõ

Angolul a hír.

Ez egy megkésett április tréfa?
Értem kössz az infót!!!
Az 1.6 Full tartalmazza az összes hivatalos és community javítást, beleértve már a Spellbound által végzett renoválást is.
Csá all ha lenne valaki szives és leirná nekem a hogy milyen sorrendbe kell felrakni a javításokat???
szasztok!
Hol lehet megtanulni hogy 2 kézben tudjak 1 kezek fegyokat tartani?
rotator
Igen, ezt még az elsõ community patchben javították.

Nandusz
Egyébként igaza van totyának, mert nem klasszikus kalapácsok kellenek (ami a kovácsoláshoz is kell), hanem úgynevezett pörölyök...ezeket fogadja el a megbízó. De ezeket is össze lehet szedni...csak már nem emlékszem hogy hogy...azért jó régen játszottam végig😊
Mindenesetre tény: én ezt a küldetést abszolváltam a hatalmas bugja ellenére is (szerencsém volt, hogy megpróbáltam nagyobb mennyiséget leszállítani a kért eszközbõl----> bejött)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
Ez bug a játékban...egy megoldás van rá: A Silden melletti favágókat annyiszor vered le és fosztod ki, amíg meg nem lesz az 5 fûrész (régen az is bug volt, hogy ugyan 5-öt kért, de 15 kellett a küldetés megbízójának----> erre is véletlenül jöttem rá...lehet már javítva van). Ugyanis a favágóknak az észhez térésük után "újratermelõdik" A fûrész készletük.
Sajnos csak ez az egy megoldás van(volt)...mert én tényleg bejártam minden zegét-zugát a világnak, de nincs sehol több fûrész.
A kalapácsokkal emlékeim szerint nincsen semmi gond, azokat simán, szabályosan össze lehet szedni.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

tdu Toyota
állítólag igen de itt le ellenõrizhetedkatt

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

watto
Hali!
ilyen gépen elfutna full minden?

GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked Xtreme Tuner PCIE
2x CSX 1024MB DDR2 800Mhz
Intel Core2Duo E4500

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Jah bocs megvan am kössz!

Mondták hogy a honlapjáról lehet leszedni a magyarítást vagy mi de arra ha rákattintok nem nagyon találok semmit😄

Ott van a bannerban, csak rá kell kattintani.
Botond
Felszabadított városokban a szögelõ,fûrészelõ zöld parasztoknál van mind2. Azokat kell fejbecsapni kilootolni a cuccot, aztán port másik városba,alvás és vissza agyoncsapni megint. 😊 A zöld nevûek sose haragszanak meg, és az õrök se támadnak be. 😊
a FAQ nak mi a honlapja már keresem 1 ideje de nem találom thx

Ráadásul van benne valami átverés, mert valamelyik szerszámból nem is az kell amit kér, tehát mindenképp bukta 😊
rotator
A legtöbb kereskedõnél van 1-1 eladó darab, szerte a világban.

hiba
na skinek nincs tippe erre e kuldetesre?
fureszek, kalapacs, es csakanyokat kell szereznem.
a csakany mar megvan de a fureszt es kalapacsot alig talalok, merre induljak?

Ha felszabadítok pár várost akkor a töbibe nem engednek be az orkok? Mert most vagyok a harmadik városnál (ha a kezdõt nem számítjuk) és ha nem fognak be engedni a többibe akkor hagyom a fenébe és csak akkor szabadítom fel a városokat ha már mindenhol minden megvan. (egyépként valamiért ez a 3. rész nem jön be anyira mit a a másik kettõ. Az elsõ kettõt elég nehéznek találtam néhány hejen it már nem anyira, arról nem is beszélve hogy furcsálom hogy az elsõ részben 2,3 orkot nehéz volt kinyírni a 2. részben 4,5 orkot volt nehéz most meg a játék elején kinyírok 200 orkot monterában egyszerre)
hiba
hol van sok fûész mar egy het barangolok de meg csak egyet talaltam! ?

Pontosan. Bár vannak olyan elvarázsolt emberek akinek 512MB-al is simán megy, én is úgy tapasztaltam hogy 1GB rammal a játék teljesen játszhatatlan. Persze akadozni 2GB-al is fog 😊
Úgy általában nem értem miért vettél 1GB ramot, ma már minimum 2GB kell, és akkor a Vistáról nem beszéltünk.
1 giga rammal szaggatni is fog bármilyen is a többi alkatrész.... 2vel már van esély😄

Sziasztok, amikor megjelent ez a játék szaggatott mint picsa, most vettem új gépet na mondom most majd jót játszok erre megint szaggat mint a picsa de ez már hihetetlen
gépem: 8800GT OC, E8200, 1giga ddr2 1066-os,(majd még veszek 1-et)
átírtam az ini fáljt ahogy levolt írva de ez azért hihetetlen h így is szaggat.
Esetleg tudnátok valamit mondani amitõl gyorsulhat?