Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
sziasztok.
Szeretnék játszani A gothic 1-el de sehol nem találom és letölteni se tudom sehonnan.Valaki tud linket kéerem írjon

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Esrohnoil
Sztem az h. a mellékszereplõkkel mi történik a végén, azt befolyásolja az is h. a játék hogy alakult, nem csak az h. melyik frakció oldalára álltál. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Akkor tessék az Innos oldali végkifejlet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felszabadítottál minden várost az orkoktól, legyõzted Zubent. Innos szobrához visszatérve gyakorlatilag semmi más nem történik, mint egy szlájdsó formájában megpillanthatod a jövõt, és hõsünk szájából hallhatod. konkrétan azt, kivel mi történik majd, veled és legjobb barátaiddal - te a király leszel, és békésen uralkodsz, Diego egy dúsgazdag kereskedõ lesz, valamint a sivatag ura, pucér nõkkel fürdik az aranyban, Milten szintén a sivatagban az oktatásnak szenteli az életét, és a többiek is megpihennek egy-egy nyugodt helyen, békésen és gazdagon, híresen. A záró mondat pedig az, hogy mi mind jól vagyunk, és ennyi.

Szerintem nagyon gagyi lett ez a befejezés, már a Xardas-féle szálon játszom a játékot.

ez a beliaros

tessék:
érdekes ha igaz.én nem játszottam vele de elolvasva ez a legjobb vég bizti úgy játszanám végig😄.habár az is igaz ez inkább az hogy hogyan kapod meg a véget de a lényeg benne van😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ending, Beliar: You give the artifacts to Beliar, and kill the Chosen of Innos (King Rhobar II). After that you also have to kill Xardas, the king of the orcs, and every other orc leader (Beliar is evil and considers all these folks traitors and you the true chosen one). After this, you rule the world.
Magyarul:a tárgyakat oda adod beliernek,és megölöd innos választotját.aztán xardast is meg kell ölnöd,az orkok királyát,és minden ork vezért.aztán te uralod a világot..

Tehát senki nem tudja leírni, hogy mi lett az Inos, Beliar vonal vége? Akit érdekel a Xardas vég szóljon felvettem frapssal és feldobom valahová.
Vista minden változatának van 64 és 32 bites kiadása is, egy DVD-n vannak eredetileg, tõled függ melyiket telepíted.

Botond
Vista ultimate az 64 bites asszem. 😄
rotator
Hát csak tudod tán! 😊

Botond
64 bites az oprendszerem. 😊 Asszem. 😊
rotator
32 bites oprendszeren játszva maximum 2 GB-ot kaphat meg egy process, és mivel nem használja ki a több magot, ezért swappelget 4 GB-on is.

Botond
A játék is intel reklámmal indul és az ott 2 reklám,ha jl látom,szal szerintem használja a sok magot. De ha nem is, ezen a configon most reccenésmentes. 😊
Több magot nem használ tehát mindegy a magok száma, max a nagyobb cpu cache jön jól, ami elég nagy kell legyen ha 4 magnak is elégnek kell lennie, viszont DDR3 vagy DDR2 tök mindegy alig van különbség, a HDD-t kihagytad pedig itt az játszik nagy szerepet, mert akinek 4GB-ja volt annak is akadt... és mikor akadt akkor a HDD dolgozott.
Botond
Na srácok. Megoldódott a 3 éves rejtély. Megvan a config amin maxon reccenésmentesen fut a gothic 3. 😊 9800gx2, 4 giga ddr3+4 magos proci. 😊
Rash87
Hello.
Sry,még csak most kezdtem 😄 lenne pár kérdésem,mégpedig:

1., ha az a légy vagy mi megcsíp,akkor méreg hatása miatt fokozatosan megy lefelé az életem,mivel lehet ezt megállítani,milyen gyógynövénnyel v. hasonló?
2., Most v. én vok hülye,de Gothic2ben simán megtaláltam 1-1 küldetés helyét,itt meg a térkép nem sokat segít... hogy merre kellene menni,ehhez nincs vmi segítség? Mert pl. Lázadók vezetõjével kellene beszélnem,na már most egy piros négyzet jelöli,de össze vissza csak járkálok,és sehol semmi arrafelé 😄

Glory, Glory Man. United!

Esrohnoil
"Vagy valami hasonló"

Magyarul õk sem biztosak benne. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Áhh értem😄

Egébként olvasgattam a hivatalos forumon és azt írják hogy bizonyos mûveletek egész egyszerûen megállítják az egész enginet amig be nem fejezõdnek ezért vannak a megakadások. Vagy valami hasonló xD

Esrohnoil
Direkt beleprogramoztak pár random hosszúságú lassító scriptet, mert feltûnõ volt h. egy ilyen játéknál 1 sec alatt van a mentési idõ. 😊

Molnibalage
Szerintem a trágya memórakezelés az oka.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Felraktam ujra g3at és érdekes dolog történ velem: a quicksave által igénybevett idõ nagyon változó. Amikor feltünt hogy nagyon nem egyforma elkezdtem nézegetni az órát és az eredmény hogy 4 (igen, négy, nem tudom hogy tortent ilyen gyorsan) és 38 másodperc között változik, teljesen véletlenszerüen.
Elõször azt hittem attol függ hol vagyok meg mi van körülöttem, ezért mentettem egyet (11sec) majd közvetlenül utána újra (24sec) utána mégegyet (14sec). Szóval nemigazán értem xD
Ha valaki esetleg tudja mitõl van elmondhatná (csupán az érdekesség kedvéért)

Jó de nem értek belõle semmit, tehát a magyar feliratokat a három befejezésre leírná valaki, vagy képlopással, vagy frapssal felvenné? Hálám örökké üldözné.
Randal
Elsõnek is tanulj meg írni. Ha ez megvan, akkor olvasni és a többi. Mert akkor utánnanézhetnél, hogy senkinek se volt eddig ilyen problémája, tehát ez nálad egyedi. Bár errõl is a programozók tehetnek gondolom.
Mégegyszer: Mielõtt leírsz valami hülyeséget, elõtte tájékozódj.
Szerintem ebben a fórumban is, de a többiben is ki lett fejtve a PB-JW viszonya és az események folyása.

Esrohnoil
"nagyon szagát a játék"
Te is egy értelmes fazon lehetsz. 😄

G2 nekem csak akkor fagyott, ha már "betelt" a rendszermemória. A JowooDtól pedig senki nem vette ela jogokat, õk vették el a PB-tõl.
G1-et a láthatatlan inventory tárgyak miatt nélkülözni vagyok kénytelen, a G2 viszont elég jól futott.
Molnibalage
Hát akkor a te gépeddel van valami. A G1-G2-vel SOHA semmi bajom nem volt és az ittlevõk 99%-nak is ez a tapasztalata. A G3 az már más tészta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok.

Nekem lenne egy kérdésem amire remélem már választ is kapok.A gothic3 nyomom és nagyon szagát a játék egyszerûen nem tudom mit csináljak. Gépem AMD 4800,2 GB RAM,8800GT VGA már rátettem az 1.6 patch-t. Eddig 1680¬*1050 ben kezdtem de lementem 1200ba és még ott is úgy hogy le volt butítva. Ugyan is végig játszottam a g1-g2 is ami folyamatosan kifagyott és sajna ezzel is vannak problémák szerintem nem hiába vették el JoWood- tol a negyedik rész elkészítését. Mindent összegezve a GOTHIC1-2-3- mindig vannak problémák de a legjobb játék amivel játszottam!
Ja és még amit elfelejtettem az Obliviont 1680-ba akadatlanul játszom .(szóval azért írtam itt a programozok hibáztak)
Elvileg már egy elég korai patchben kivették, tehát a tûzkard hiánya nem bug.
Ezeket elnézve eszembe jutott még egy sirám, éspedig a tûzkard. Amikor anno kóstolgattam a játékot, Monterában az ork kovácsnál lehetett venni ilyet, aztán késõbb valahol még találtam egyet; nem tudom, melyik peccsben vették ezt ki, én most, hogy normálisan játszottam (1.6 cp), nem találtam sehol, pedig az alapos fosztogató kategóriájába tartozom. Ha ez is csak bug, akkor sorry, de nekem például nagyon tetszett a két kángkarddal való hadakozás a sötétben (persze ha nem szaggatott volna még akkoriban). Az mondjuk kevésbé volt élethû, hogy két lángoló pallossal a hátamon feküdtem bele esténként az ágyakba, de ez részletkérdés.. <#vigyor2>
Az 1.6-os community peccset tiszta telepítésre raktam, és újra kezdetm a játékot, lehet, ezért nem volt már benne, de azt olvastam, csak ekkor jönnek elõ a pozitív változások, már amiket a peccs csinált.

Esrohnoil
Ja, nem tudtam, hogy arrafelé szinkront is kapott...
Molnibalage
Eeeehh, egy szót sem értek belõle... Talán, ha angolul lenne.

YouTube megteszi?

Innos
Beliar
Adanos

Molnibalage: Orkos végjáték alatt mit értesz?

Mindenesetre egy ilyet találtam: Orcs. Én nem nézem meg ezkeet, nem akarok spoilert.
Molnibalage
Sajnos én is csak két oldalról láttam. Az orkos végjátékot nem töltené fel valaki?

Kérdezném én egy kis Spoilerként, nincs meg valakinek a végeképek Innos és Beliar oldalán? Én csak Adanos oldalán viszem végig, de érdekelne a másik kettõ is, esetleg valaki az utolsó mentéseit nem tenné fel? Hagy lássam mi lesz esetleg a Gothic 4 kezdete😊
Molnibalage
A gothic harcrendszere jó is meg nem is. A gond az, hogy már viszonylag hamar eljön az a pillanat amikor az, hogy a fegyver sebzése mekkora totálisan lényegtelen, az erõ bónusz határoz meg mindent.

Látod milyen gyakori. Történt egyszer a vége felé hogy hipp-hopp a zsákomban termett egy rakás igazán valóban tiszta érc... 😊
Lehetett találni tiszta ércrudat, amikor Geldernt szabadítottam fel és fosztogattam a ládákat, akkor az egyik eldugottban volt, a honosítók NAGY betûkkel ki is emelték, hogy a játékos biztosan észrevegye.. <#vigyor2> Persze ez volt az utolsó város, amit felszabadítottam, már nem sok értelme volt, hogy lett ilyenem, de megnéztem volna, mit lehetne kihozni belõle.
Az élõholt papokkal meg nem volt gondom, mert ott beálltam a sarok mögé a kriptában, amikor kidugta a fejét, rácsaptam és ennyi. Még a fekete goblin sámánokkal szívtam viszont, mert pofátlan messzirõl eregették a tûzlabsáikat, fõleg bokrok mögül a susnyásból, nem is láttam honnan.

Molnibalage
És az élõholtak az egyik tempolmban? Hát én meg azokkal szenvedtem meg emlékeim szerint. Azok sem voltak piskóták. Szép volt, jó volt egyszer végig tolni, de nekem a G2 az örök kedvenc.

Hiába tanultad volna meg a tiszta ércbõl való kovácsolást (nekem mondjuk gond nélkül megvolt) tiszta ércet sehol nem találtál volna, tehát megint csak az idegeskedés hogy megtanultad ugyan, de nincs érc... 😊
No. 50 játékbeli és közel egy hónapnyi normál idejû játék után csak sikerült végigvinni Innos oldalán a játékot. vegyes érzelmeim vannak. imádom a Gothic-sorozatot, minden egyes bugjával együtt, mert a történet összetettsége és a sok csip-csup küldetés leköti a magamfajta játékost jó idõre, meg maga a világ is nagyon bejön. Ami viszont nem jön be, a sok "apró" bosszantó dolog. Most, így rengeteg hónappal a játék megjelenése után mertem csak nekiállni játszani rendesen, a meglévõ egy mellé plusz két giga ram és az 1.6-os community peccs (magyar verziós) társaságában. Belekóstoltam régebben is, meg kommenteltem itt is, de az csak szenvedés volt. A játék így is bereccent néha-néha, szörnyek tûntek el s fel váratlanul a legidétlenebb helyeken és helyekrõl; pár küldetést nem tudtam megcsinálni, mert az alany vagy nem volt a helyén, vagy mire visszamentem, már nem volt ott, ez egyetlen helyen késztetett nõi mivoltomat megszégyenítendõ anyázásra, Nordmarban, amikor a tiszta ércbõl való kovácsolást szerettem volna megtanulni az egyetlen embertõl, akitõl lehet, de a jóváhagyást nem sikerült elérnem, mert a Tûz-klánból nemes egyszerûséggel nyaralni ment a fickó - pedig elõzõleg adott küldetést is. lelépett a sivatagba biztos, mert seholo nem leltem utána.
1.6-os peccs ide vagy oda, egy szakasznyi ork lemészárlása után még mindig képes volt kinyírni egy darab kismalac vagy farkas, mert ha sebzett, addig löködött, míg végem nem lett, akármit is nyomkodtam én közben. A mágikus sebzésekkel is lehetett volna mit kezdeni, mert negyvenhárom darab ork harcos leverése után porig égetett egy darab sámán, pedig volt rajtam tûz és egyebek ellen védõ lánc és gyûrû is - ugyanez volt a legvégsõ ütközetemben, amikor Ishtarba rambóztam be a kapun 400 feletti erõvel, 450 egészségponttal, lovagi páncélban, elsõ lovag sisakjában, mágusok nyakékében, mágia ellen védõ gyûrûkben, ólombugyiban, 69-es szinttel egy tûzgólem és a sötétség serege tekercsével a hónom alatt két saját magam kovácsolta - áldotta 120-at sebzõ El bastardo karddal: úgy lekent két sötétmágus a padlóra egy perc alatt a ku... lövedékeivel, hogy nem tudtam, sírjak vagy nevessek (a cuccommal négy-öt suhintás volt két troll).
A végsõ mozit helyettesítõ szlájdsó sem ért fel sztem a játék színvonalával, többet vártam, ha már ennyit küzdöttem.
Neki fogok állni mégegyszer, ezúttal az orkok oldalán, mert érdekel, emrt megérdemli a játék, meg én is, ha már pénzt adtam érte anno - bár akkor úgy gondoltam, csak a fordítók érdemelnék meg a pénzüket, akik honosították a játékot, angolul nem vettem volna meg.
Kíváncsian várom a negyedik részt, illetve elõbb a kieget -bár errõl már értekeztem lejjebb, nem értem, hogy hozzák össze a háromféle befejezéssel a kieg nyitányát.
Aki végigolvasta ezt, annak <#puszis>, csak elkapot a lendület a végsõ csata után.

tdu Toyota
jah már olyan is van jah bocsi 1000sry

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

rotator
Lásd Gothic 4 topik.

tdu Toyota

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

ezmi1
ha a mount & blade rõl van szó akkor írom ezt

ezmi1
vegyed lejjebb a "renderert" DX9 -rõl DX7 -re, nekem ez vált be utánna szépem ment

TW-ben az volt az érdekes hogy nem akadt úgy mint a G3, de viszont akadt folyamatosan de enyhén, kibírhatóan, hiába volt az fps viszonylag magas.
G3 azért nagyságrendekkel akadósabb 😊
XuChi
Na igaz tényleg nem egy hiperóriás vga de azért a Two Wolrd fullon szaggatás mentesen ment vele. (25-40fps).

Mondjuk megpróbálom ezt a minimumos dolgot hátha bejön. De elszomorító a tény hogy halálra peccselve is ilyen fos az optimalizáció 😞((.

Molnibalage
Na ez ami nem igaz. Röhejes, de egyes esetekben nekem gyorsabb volt a cucc, ha feljebb húztam. Én 1GB RAM-mal toltam végig. Arra kell vigyázni, hogy ne összevissza száguldozzál a játktérben. Ha kevés a géped, menj el valahova és állj egyhelyben 1 percig. Ezalatt nagyjából betölt a környlen mindent. Azért csendben megjegyzem, hogy a jáétkok néha már annyit VAGY többet töltenek, mint C64-en....

Megj.: Nordmarban a hó és jég fényefekktjei miatt mindig alacsonyabb részletesség mellett kellett tolnom.

Nekem 1 GB rammal volt játszhatatlan. Kettõvel azért már mennie kéne, persze akadni fog, de nem játszhatatlanul. A 8600GT nem egy hiperóriás csoda, tehát elsõ körben vedd le minimumra (!) az összes grafikai beállítást és szépen adagold vissza addig, amig még folyamatos a játék.