Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék játszani A gothic 1-el de sehol nem találom és letölteni se tudom sehonnan.Valaki tud linket kéerem írjon
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nagyon gagyi lett ez a befejezés, már a Xardas-féle szálon játszom a játékot.
érdekes ha igaz.én nem játszottam vele de elolvasva ez a legjobb vég bizti úgy játszanám végig😄.habár az is igaz ez inkább az hogy hogyan kapod meg a véget de a lényeg benne van😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarul:a tárgyakat oda adod beliernek,és megölöd innos választotját.aztán xardast is meg kell ölnöd,az orkok királyát,és minden ork vezért.aztán te uralod a világot..
Sry,még csak most kezdtem 😄 lenne pár kérdésem,mégpedig:
1., ha az a légy vagy mi megcsíp,akkor méreg hatása miatt fokozatosan megy lefelé az életem,mivel lehet ezt megállítani,milyen gyógynövénnyel v. hasonló?
2., Most v. én vok hülye,de Gothic2ben simán megtaláltam 1-1 küldetés helyét,itt meg a térkép nem sokat segít... hogy merre kellene menni,ehhez nincs vmi segítség? Mert pl. Lázadók vezetõjével kellene beszélnem,na már most egy piros négyzet jelöli,de össze vissza csak járkálok,és sehol semmi arrafelé 😄
Glory, Glory Man. United!
Magyarul õk sem biztosak benne. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egébként olvasgattam a hivatalos forumon és azt írják hogy bizonyos mûveletek egész egyszerûen megállítják az egész enginet amig be nem fejezõdnek ezért vannak a megakadások. Vagy valami hasonló xD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elõször azt hittem attol függ hol vagyok meg mi van körülöttem, ezért mentettem egyet (11sec) majd közvetlenül utána újra (24sec) utána mégegyet (14sec). Szóval nemigazán értem xD
Ha valaki esetleg tudja mitõl van elmondhatná (csupán az érdekesség kedvéért)
Mégegyszer: Mielõtt leírsz valami hülyeséget, elõtte tájékozódj.
Szerintem ebben a fórumban is, de a többiben is ki lett fejtve a PB-JW viszonya és az események folyása.
Te is egy értelmes fazon lehetsz. 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem lenne egy kérdésem amire remélem már választ is kapok.A gothic3 nyomom és nagyon szagát a játék egyszerûen nem tudom mit csináljak. Gépem AMD 4800,2 GB RAM,8800GT VGA már rátettem az 1.6 patch-t. Eddig 1680¬*1050 ben kezdtem de lementem 1200ba és még ott is úgy hogy le volt butítva. Ugyan is végig játszottam a g1-g2 is ami folyamatosan kifagyott és sajna ezzel is vannak problémák szerintem nem hiába vették el JoWood- tol a negyedik rész elkészítését. Mindent összegezve a GOTHIC1-2-3- mindig vannak problémák de a legjobb játék amivel játszottam!
Ja és még amit elfelejtettem az Obliviont 1680-ba akadatlanul játszom .(szóval azért írtam itt a programozok hibáztak)
Az 1.6-os community peccset tiszta telepítésre raktam, és újra kezdetm a játékot, lehet, ezért nem volt már benne, de azt olvastam, csak ekkor jönnek elõ a pozitív változások, már amiket a peccs csinált.
Ez pedig egy örök klasszikus. 😄
Az élõholt papokkal meg nem volt gondom, mert ott beálltam a sarok mögé a kriptában, amikor kidugta a fejét, rácsaptam és ennyi. Még a fekete goblin sámánokkal szívtam viszont, mert pofátlan messzirõl eregették a tûzlabsáikat, fõleg bokrok mögül a susnyásból, nem is láttam honnan.
1.6-os peccs ide vagy oda, egy szakasznyi ork lemészárlása után még mindig képes volt kinyírni egy darab kismalac vagy farkas, mert ha sebzett, addig löködött, míg végem nem lett, akármit is nyomkodtam én közben. A mágikus sebzésekkel is lehetett volna mit kezdeni, mert negyvenhárom darab ork harcos leverése után porig égetett egy darab sámán, pedig volt rajtam tûz és egyebek ellen védõ lánc és gyûrû is - ugyanez volt a legvégsõ ütközetemben, amikor Ishtarba rambóztam be a kapun 400 feletti erõvel, 450 egészségponttal, lovagi páncélban, elsõ lovag sisakjában, mágusok nyakékében, mágia ellen védõ gyûrûkben, ólombugyiban, 69-es szinttel egy tûzgólem és a sötétség serege tekercsével a hónom alatt két saját magam kovácsolta - áldotta 120-at sebzõ El bastardo karddal: úgy lekent két sötétmágus a padlóra egy perc alatt a ku... lövedékeivel, hogy nem tudtam, sírjak vagy nevessek (a cuccommal négy-öt suhintás volt két troll).
A végsõ mozit helyettesítõ szlájdsó sem ért fel sztem a játék színvonalával, többet vártam, ha már ennyit küzdöttem.
Neki fogok állni mégegyszer, ezúttal az orkok oldalán, mert érdekel, emrt megérdemli a játék, meg én is, ha már pénzt adtam érte anno - bár akkor úgy gondoltam, csak a fordítók érdemelnék meg a pénzüket, akik honosították a játékot, angolul nem vettem volna meg.
Kíváncsian várom a negyedik részt, illetve elõbb a kieget -bár errõl már értekeztem lejjebb, nem értem, hogy hozzák össze a háromféle befejezéssel a kieg nyitányát.
Aki végigolvasta ezt, annak <#puszis>#puszis>, csak elkapot a lendület a végsõ csata után.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
G3 azért nagyságrendekkel akadósabb 😊
Mondjuk megpróbálom ezt a minimumos dolgot hátha bejön. De elszomorító a tény hogy halálra peccselve is ilyen fos az optimalizáció 😞((.
Megj.: Nordmarban a hó és jég fényefekktjei miatt mindig alacsonyabb részletesség mellett kellett tolnom.