Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A táborok több percre voltak egymástól és csak állatokkal volt tele."
Ez igaz, tényleg több percre voltak egymástól, elég baj. Úgy kellett volna, hogy kilépsz az Old Camp-bõl, és két lépés után belépsz a New Camp-be. És tényleg állatokkal volt tele a vadon. De szerinted mivel kellett volna? Minden fa alá nem rakhattak egy-egy kereskedõt. Egyébként voltak a táborokon kívül npc-k bõven: Cavalorn, Aidan, Orryl, Drax, Radford, Pacho, Gilbert, Gor na Drak, Jacko, Shral, Bal net Bek, Balorn, Viran, és ezek csak a szólóban elhelyezett emberkék voltak, a két bánya is táboron kívül van például, vagy egy komplett banditatábor is, hogy Xardas tornyáról már ne is beszéljek.
"A pálya 50%-ra egyszer sem kell igazából elmenni, nem kell küldetéshez"
Teljesen igaz. De én azért nagy örömmel fedeztem fel azt a másik 50%-ot is, még ha nem is kellett küldetéshez.
" A G2-ben a speed potionokat csak arra használtam, hogy gyorsabban utazzak..."
Izé... én minden játékban arra használom. 😊
"A G2-ben nem véletlenül le levágva a Bányavölgy igen nagy hányda. A Mocsár rész és az erdõ területe."
Szerintem sem. De nem azért, mert a G1-ben üres volt, hanem azért, mert a G2-ben üres lenne.
De ne vitázzunk. Neked is van álláspontod, és nekem is. Béke.
A G2-ben nem véletlenül le levágva a Bányavölgy igen nagy hányda. A Mocsár rész és az erdõ területe.
Mit akarnál, tízlépésenként egy tábort?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Nektek is Vista alatt kilképeget hibára hivatkozva?
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Mit akarnál, tízlépésenként egy tábort?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az én véleményem szerint a térkép kong az ürességtõl. Hiba.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Vision. One Purpose.
A harc ugyanaz, kitér, csapkod. gyanítom, azoknak lesz igazuk, akik azt mondják, ez lesz az 'igazi' Gothic 3 megjelenése, csak új küldetéseket tesznek bele, és területeket.
Nekem mondjuk már az sem világos, hogy a háromféle befejezés után hogyan kezdhetünk egy kieget úgy, hogy az minden játékosnak jó legyen, hiszen másképp ért véget a történet, másképp is kéne folytatódnia..
Nem max. grafon készült a felvétel. Remélem legalább optimalizált lesz a cucc.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Elõször az ini-ben át kell írni egy sort: test mode=false helyett test mode=true legyen.
Utána az Esc alatti 1. gombra elõjön a konzol.
A kérdésedet látva neked semmi szükséged nincs 64 bites oprendszerre, ahogy nekem sincs.
bocs hogy itt kérdezem meg de nagyon fontos és nem találok ilyesmi fórumot,meg elég hülye kérdés,de azt honnan tudom meg hány bites a rendszerem a proci 64 bites akkor ez azt jelenti hogy a 64 bites a rendszer vagy ez függ a vindowstól?
Help!!
köszi.