Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk igazad van a mágus abszolút használhatatlan volt anno

Nem is probléma a nehézségi, a kiegyensúlyozottság hiánya már inkább.
hát na a g2 NotR az etalon😄

Takanohana
"Borzalmasan nagy" a G1 területe??? Nem kevered össze valamivel? Harmada a G2-nek, negyede a G2+NOTR-nak és legalább tizede a G3-nak, csak hogy a családnál maradjunk. BORZALMASAN nagy??

"A táborok több percre voltak egymástól és csak állatokkal volt tele."
Ez igaz, tényleg több percre voltak egymástól, elég baj. Úgy kellett volna, hogy kilépsz az Old Camp-bõl, és két lépés után belépsz a New Camp-be. És tényleg állatokkal volt tele a vadon. De szerinted mivel kellett volna? Minden fa alá nem rakhattak egy-egy kereskedõt. Egyébként voltak a táborokon kívül npc-k bõven: Cavalorn, Aidan, Orryl, Drax, Radford, Pacho, Gilbert, Gor na Drak, Jacko, Shral, Bal net Bek, Balorn, Viran, és ezek csak a szólóban elhelyezett emberkék voltak, a két bánya is táboron kívül van például, vagy egy komplett banditatábor is, hogy Xardas tornyáról már ne is beszéljek.

"A pálya 50%-ra egyszer sem kell igazából elmenni, nem kell küldetéshez"
Teljesen igaz. De én azért nagy örömmel fedeztem fel azt a másik 50%-ot is, még ha nem is kellett küldetéshez.

" A G2-ben a speed potionokat csak arra használtam, hogy gyorsabban utazzak..."
Izé... én minden játékban arra használom. 😊

"A G2-ben nem véletlenül le levágva a Bányavölgy igen nagy hányda. A Mocsár rész és az erdõ területe."
Szerintem sem. De nem azért, mert a G1-ben üres volt, hanem azért, mert a G2-ben üres lenne.

De ne vitázzunk. Neked is van álláspontod, és nekem is. Béke.

Molnibalage
Nem valami nagy?? BORZALMASAN nagy és BORZALMASAN üres. A G2 után játszottam vele és baromi unalmas volt néha. A táborok több percre voltak egymástól és csak állatokkal volt tele. Küldetés is baromi kevés volt benne még az alap G2-höz képest is. A pálya 50%-ra egyszer sem kell igazából elmenni, nem kell küldetéshez. A NotR zsúfoltásgi szintje a megfelelõ. Leköti a játékost. A G2-ben a speed potionokat csak arra használtam, hogy gyorsabban utazzak...

A G2-ben nem véletlenül le levágva a Bányavölgy igen nagy hányda. A Mocsár rész és az erdõ területe.

Mit akarnál, tízlépésenként egy tábort?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"memória dumping" valami ilyet ír ki

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Szevasztok!
Nektek is Vista alatt kilképeget hibára hivatkozva?

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

osztom.de szerintem a nehézség csak pozítivum

Takanohana
A G1 területe nem valami nagy, ehhez képest elég sok mindent beletettek. Szerintem nemhogy borzalmasan üres, hanem inkább zsúfolt. Bármelyik pontjáról egy percen belül elérsz egy tábort, egy vadászt, egy ork csapatot, vagy valamit. Pont ebben nincs üresjárat. Persze akkor üres, ha mindenhonnan kiirtottál mindent, ami mozog.

Mit akarnál, tízlépésenként egy tábort?

Molnibalage
A G1 borzalmasan üres volt szerintem. A G2 elsõ része jobb volt, de azért az sem volt sûrû. A NotR helyére tette, csak az meg kicsit nehéz az elején.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esrohnoil
Az elsõ 2 rész kellemesen be volt népesítve, sõt, néhol túl közel találhatóak bennük a tápláléklánc különbözõ lépcsõfokai. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
De azok a részek is nagyon népetelenek enyénszólva. Az elsõ falu és a fõváros között van egy azaz EGY emer a vadász... Fennet a hegyen a jobb oldali leágazásnál nem messze a lámpaolajos ficktól is ez bazi nagy terület és sehol senki.

Az én véleményem szerint a térkép kong az ürességtõl. Hiba.

Esrohnoil
Szerintem inkább a már eleve benépesített részeken fog játszódni a kieg, nem egy eddig kidolgozatlan részen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Mi??? Akkor asszem ez halott nekem Azt hittem NotR szerû lesz, hogy kitöltik a térkép üres részeit élettel. Persze könyebb kisebb tájon megtenni ezt...

rotator
Ez nem tartalmazza az eredeti játékot, a G3 térképének egy némileg átrajzolt, kicsinyített (elkerített) részén játszódik, és az eredetivel ellentétben nem 80, hanem kb. 15 óra hosszú lesz a végigjátszás.

Molnibalage
Nekem csak most esett le az idõ múlása. Majd két éve toltam végig és azóta (amíg el nem adtam...) cirka háromszor volt elindítva. Ork oldalon is végig akartam tolni mágusként, de hamar elment tõle a kedvem. Aztán még kétszer, hogy screeneket készítsek vele. Ennyi. Ha az elsõ tapasztalatok alapján nem lesz benne az az átütõ újítés amit ígértek és az orkok és társaim továbbra is bambák lesznek akkor én részemrõl passzolom a kieget valószínûleg.

a_n_d_r_e_w
kevesebb bug, kevesebb szaggatás, és akkor már van rá pár vevõ. legalábbis nekem ennyi elég is lenne...

One Vision. One Purpose.

úgy kellet volna megcsinálni, mint a G2 kieget... azaz megmaradt volna a G3 küldetések minden, csak kaptunk volna még hozzá + javítások

Pf.. nekem csak annyi tûnt fel a videóban, hogy a nõk ruhája mintha megváltozott volna, valamint mintha valami ködeffekt-szerûséget véltem volna felfedezni a panorámanézeteknél..
A harc ugyanaz, kitér, csapkod. gyanítom, azoknak lesz igazuk, akik azt mondják, ez lesz az 'igazi' Gothic 3 megjelenése, csak új küldetéseket tesznek bele, és területeket.
Nekem mondjuk már az sem világos, hogy a háromféle befejezés után hogyan kezdhetünk egy kieget úgy, hogy az minden játékosnak jó legyen, hiszen másképp ért véget a történet, másképp is kéne folytatódnia..

Molnibalage
#16191 + #16293 = ebbõl iszonyat bukta lehet így...

Ez engem is aggasztott hogy nem láttam semmi újat amikor harcolt a hõs...

Én se 😊 Remélem élsimítás már lesz.
grebber
Nem vélek felfedezni graf tuningot!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Hát sajnos kétségeim vannak. Semmit nem látok az új harcrendszerbõl. Az az új rendszer, hogy a farkasok csak állnak és bambán bámulnak?

Nem max. grafon készült a felvétel. Remélem legalább optimalizált lesz a cucc.

rotator
Én a flash streamet néztem meg.

Molnibalage
Hogyan szedjem le? Pénzes... Vagy van streamelhetõ változat? Bent a cégnél vagyok és ezen a gépen nincs semmiféle flash player...

Valaki segítsen már! Ki szeretném oszatni a megáldott tûzserlegeket, de Markust nem találom Vengardban. Ezen felül Georg elpatkolt, mikor nem figyeltem rá az elején (ez az egy sikertelen küldetésem van, de nem figyeltem, hogy neki a végén serleget kéne adni) mi lesz ezzel a serleggel? A többi tizet már kiosztottam.
minek?

Nyugi, nem foghatod be õket hátasnak.
és ott repkednek a madarak o.O

rotator
Novemberre, és volt már belõle videó: ERRE

Molnibalage
Karácsonyra igérík a kieget? Mert szerintem ebbõl jövõ karáncsony lesz még a végén. Még egy mozgóképet sem láttunk és csak pár screent a régi városok apró igazításairól...

rotator
Az 1.6 azt is tartalmazza.

ne felejtsd el utána telepíteni a rajongói peccset is mellé ! küldetés scripthibákat javít

rotator
Egybõl mehet!

RaveAir
A játék feltelepítése után egybõl mehet fel az 1.6-os patch, vagy végig szórakoznom kell a köztes verziókkal is?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ettõl függetlenül lehetséges hogy nem található meg a játékban.. Értsd kódolva le van, graf megvan meg minden de nem tették le sehova a játékban.

Takanohana
Akkor passz. Gõzöm sincs, merre lehet, de ha rábukkanok véletlenül, rögtön szólok. (Épp most nyomom ki tudja hányadszor a gémet).

Ez lenne az a híres Szarvas sisak...
bele került mert kodal elérhetõ...
Takanohana
Azzal én sem találkoztam még. Lehet, hogy nem is került bele a játékba, csak tervezték?

Hali mindenki, sok fele kérdeztem már meg sokszor lenyomtam már a G3-at de eddig egyszer nem találkoztam (kód nélkül) a szarvas sisakkal... Megmondanátok hogy merre van??? aki tud valami infót az írjon, mert csak ejnar sisakját találtam meg eddig meg az elsõ lovagét, de mindenáron kell a szarvas sisak!!!
Kösz! Am már végignyomtam 1x csak most ki akarom nyomni úgy h az elejétõl überbrutál harcos vok😄
Takanohana
Minek? Csak nem csalni akarsz? 😊

Elõször az ini-ben át kell írni egy sort: test mode=false helyett test mode=true legyen.
Utána az Esc alatti 1. gombra elõjön a konzol.

Hogy lehet a konzolt elõhívni? PLZ help me
Ha 32 bites oprendszert raksz fel, akkor 32 biten fog mûködni a rendszered. Ha 64 bitest, akkor mûködni fognak a 64 bites programok, a 32 bitesek picit lassabban, driverekbõl 64 bites kell.

A kérdésedet látva neked semmi szükséged nincs 64 bites oprendszerre, ahogy nekem sincs.
Takanohana
Pontosabban a leölt ork vezérnél van térkép.

saxicola
64 bites operációs rendszer kell a proci mellé.

www.gportal.hu/bioshock

heló
bocs hogy itt kérdezem meg de nagyon fontos és nem találok ilyesmi fórumot,meg elég hülye kérdés,de azt honnan tudom meg hány bites a rendszerem a proci 64 bites akkor ez azt jelenti hogy a 64 bites a rendszer vagy ez függ a vindowstól?
Help!!
köszi.