Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gothic 3
Készülget az 1.7 patch, ez lesz az utolsó, ezért addig csinálják, amíg tökéletes nem lesz. Ettõl állítólag még elég messze vannak, hatalmas problémákat merültek fel menet közben, idén már aligha jön. Akkora változások lesznek benne, hogy szinte biztosan nem lesznek a régebbi mentett állások kompatibilisak vele. Változik a több npc elleni harc, megszûnik a sorbanállás, egyszerre többen is támadhatják a játékost. A kardoknak végre lesz hangja, amikor elõrántják.
Gothic 3: Forsaken Gods
Gameplay videó
Amennyire látom, a grafika nem lett jobb (bár rosszabb se), a szaggatás megmaradt, a harc pedig semmit sem változott. :/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert ha elkezd fájni a recéktõl a szemem akkor esetleg lerúgom...
2. Az utolsó nagy maratoni játék nekem az volt mikor ezzel játszottam. Majd 1,5 hónapig csak ez. Hétköznap 1-2 óra hétvégén 7-8. Így tartott ennyi ideig...
Egyébként legalább ugyanazok fordítják (Magyarítások Portál), mint az alapjátékot?
Belépünk - a gondolom mindenki számára ismert - konzolba.
(vagy az ini fájlba a bizonyos bejegyzés, vagy a régi jó "marvin")
És beírjuk: "spawn sh"..
Felbukkan egy pasas erre, akitõl lehet kérni ezt-azt... 😉
Ishtarba bejutottam tehát így erõszakkal megnövelt hírnévvel.
De sajnos alig adtak küldetést az ott lakók, a fõnök pedig szintén azonnal támadott.
Hát némi hiányérzettel elmentem a kolostorba Inossal lepaktáltam, visszamentem felszabadítottam Varantot.. game végigtolva...
<#wave>#wave>
Hihetetlen, hogy még egy epilóg-videó sincs egy ilyen kidolgozott játékban... <#wow1>#wow1>
Ami fura hogy ez most 3 hét volt, míg 2 éve emlékszem hogy vagy 3 hónapi szinte nonstop csináltam..
Míg a Gothic 2 második végigjátszásra is kb ugyanannyi idõ volt pl.
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
Nézz szét az ncore-n!
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
Ezen van a hangsúly. Egyébként már 3k a boltban is a játék.
www.gportal.hu/bioshock
Nordmar és Myrtana felszabadítva és a végére hagytam a varranti kalandokat.
Az a helyzet állt elõ, hogy mivel az össze varranti fõnök nekemtámad, ha a közelébe megyek, nem tudok több küldetést csinálni a sivatagban és a hassisin reputation-om 30 még csak...
Megpróbálkoztam már cheat-ekkel is. Pl. láthatatlanul, aztán reset character paranccsal, de egyelõre nem segítenek.
A nagyfönökök nélküli összes quest kész a sivatagban. De ahhoz, hogy elérjem a 75 pontnyi tiszteletet a fejvadszok közt, hogy bejussak Ishtarba még egy csomó küldit kéne csinálnom,a miket gondolom békeidõben már a nagyfõnökök (Gonzales stb) adnának...
Más kérdés, hogy ha be is jutok Ishtarba a kisseb NPC-k küldijeit megcsinálom, ha Zubenhez bemegyek nyilván õ is nekem esik azonnal... <#gun>#gun>
Tudom végigjátszható a sztori úgy is, ha most felszabadítom Varrantot is, de szerettem volna még egy kicsit elleni az arabokkal... <#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem a legjobb hangulata délnek van (persze a valóvilágban is...😉 ) Pont ezért hagytam a végére... <#szomoru1>#szomoru1>
Gonzales is ezért?
Mondjuk Mora Sult üresre pucoltam, igaz, ami igaz, egy ládában sem hagytam semmit.. 8)
De mindig amikor megszólít egy õr, hogy lopásért kõröznek, elcsalogatom és leütöm, a kedélyek pedig lenyugszanak ezután.
Ezek szerint, a szoftver figyeli és bejegyzi, hogy lopós vagyok és ez a következménye, hogy minden fõnök megtámad, amikor eljutok hozzá? (mindig hasonló szöveggel, hogy gyanús vagyok, annak ellenére, hogy az adott városban a hírnevem és sikeres küldik ennek ellentmondanak, azaz megkaptam a bizalmat, hogy bejussak a fõnökhöz)
Hiszen addig nincs gond, leszámítva egy-két õrt aki vagy megtámad, vagy csak beszól, hogy rajtam tartják a szemüket.
Szóval ez lenne a tolvajsors...? (viszont ha nem csinálnám, akkor nem lenne fél millám, és mindenbõl a legjobb cuccom mellé, már a sztori közepén...) 😉
Mindent, ami csak mozdítható... (:
De mindig lejátszom azzal, aki meggyanúsít. A balhét a nagyfõnök töri ki mindig. Nem hinném, hogy a lopkodás miatt...
Nem lopkodtál esetleg? 😊
Varrant még durvább. Mora Sul-t végigcsináltam, bejutottam Gonzales-hez, aki azonnal megtámad. Innen kezdve, elvágtam magam fejvadászok közt, mert minden sivatagi városban megtámadnak, akkor is ha egy másik városban sem csináltam zûrt... (tehát Gonzales-hez csak akkor léphetek oda ha kész minden varranti város minden küldije és csak akkor mehetek be a mora suli templomba, hiszen az uccsó kulcs Gonzalesnél van, ergo az 5 Adanos artifact csak akkor lesz nálam, ha az összes varranti küldi megvan.. kicsit soká nem?)
Az orkokkal is ez volt a gond, hogy én szépen sorban csinálgatom egyesével a városokat (nem ugrálok ide-oda) és mindegyiknél, ha végére értél a küldiknek, elõbb utóbb õk esnek nekem...
Szóval egyáltalán nem agresszívan játszottam.