Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már régebbi videóban is volt ilyen hogy fel röppent egy-két madár

Amikor a videoban a hõs kergeti a szarvasokat ti is látok madarakat felröppeni ,vagy csak szar a vid felbontása

rotator
Ja, tényleg. 😄

de! vidd el a rabszolga hastáncos nõket a kereskedõknek :p

rotator
Az biztos, hogy nagyobb szerepe lesz a nõknek. 😄 Legalábbis lesz nõvel kapcsolatos küldetés. Szerintem a G3-ban ilyen nem is volt.

rotator
Pontosan erre gondoltam én is.

Takanohana
Hát a video alapján nem túl sokat változtattak semmin. Kíváncsi vagyok, mik azok, amiket a fejlesztõk a felhasználók visszajelzései alapján módosítottak. Ettõl függetlenül megveszem és végigjátszom. És remélem, kellemesen fogok csalódni.

lehet hogy csak a mozdulatok maradtak azok

rotator
Egy pár fejlesztõnek már beletört a bicskája a Genome motorba, nyilván fundamentálisan rossz ez a rész, de azért ne írjuk még le a Trine-t egy videó alapján, én csak az elsõ benyomásomat osztottam meg. 😊

Molnibalage
Ha a harcrendszer maradt a régi az atomgáz lenne. A játék fontos eleme a harc. Nem igaz, hogy 2 év (!!) alatt ezt nem tudták javítani. Ennyire hülyének néznek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ajjaj, akkor lehet, hogy újra kell kezdenem az egész játékot.
rotator
Pár érdekesség, akit érdekel.

Gothic 3

Készülget az 1.7 patch, ez lesz az utolsó, ezért addig csinálják, amíg tökéletes nem lesz. Ettõl állítólag még elég messze vannak, hatalmas problémákat merültek fel menet közben, idén már aligha jön. Akkora változások lesznek benne, hogy szinte biztosan nem lesznek a régebbi mentett állások kompatibilisak vele. Változik a több npc elleni harc, megszûnik a sorbanállás, egyszerre többen is támadhatják a játékost. A kardoknak végre lesz hangja, amikor elõrántják.

Gothic 3: Forsaken Gods

Gameplay videó

Amennyire látom, a grafika nem lett jobb (bár rosszabb se), a szaggatás megmaradt, a harc pedig semmit sem változott. :/

Lásd három hozzászólással lejjebb (#16396).
rotator
December 5.

KaszaN
mikor jön má a forsaken gods??

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage
Nincs meg már a játék...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem volt, egyáltalán nem támogatott. De ha nálad mûködik, akkor prezentáld két azonos tartalmú képernyõfotóval egyiket mondjuk 4xAA-val, másikat AA nélkül, városban.
rotator
Két hetet csúszik az addon, most éppen december 5-re ígérik.

Molnibalage
??? Nem értelek. Volt anti aliasing az alap G3-ban is.

Ez nem igényesség, csak féltem a monitort.

Mert ha elkezd fájni a recéktõl a szemem akkor esetleg lerúgom...
rotator
De igényes vagy. 😊

Ha van benne AA, amúgy nem sürgõs...
Molnibalage
Jöhetne 'má az addon kifele itthon is.

Molnibalage
1. Van vidi.

2. Az utolsó nagy maratoni játék nekem az volt mikor ezzel játszottam. Majd 1,5 hónapig csak ez. Hétköznap 1-2 óra hétvégén 7-8. Így tartott ennyi ideig...

Nincs benne, vagy legalábbis nekem nem tûnt fel. Mondjuk nekem ez nem probléma, mert azóta megvan az angol CE is, így választhatok nyelvet 😊

Egyébként legalább ugyanazok fordítják (Magyarítások Portál), mint az alapjátékot?
Nem igazán aktuális már az a verzió. Kicsit korábban leírtam hogy lehet elõcsalni mégis.
Van befejezés videó 😊
tengerilo
Nahh a megoldás - persze csalva - arra, hogy megnöveljük a reputation pontjainkat.

Belépünk - a gondolom mindenki számára ismert - konzolba.
(vagy az ini fájlba a bizonyos bejegyzés, vagy a régi jó "marvin")

És beírjuk: "spawn sh"..

Felbukkan egy pasas erre, akitõl lehet kérni ezt-azt... 😉

Ishtarba bejutottam tehát így erõszakkal megnövelt hírnévvel.

De sajnos alig adtak küldetést az ott lakók, a fõnök pedig szintén azonnal támadott.
Hát némi hiányérzettel elmentem a kolostorba Inossal lepaktáltam, visszamentem felszabadítottam Varantot.. game végigtolva...

<#wave>

Hihetetlen, hogy még egy epilóg-videó sincs egy ilyen kidolgozott játékban... <#wow1>

Ami fura hogy ez most 3 hét volt, míg 2 éve emlékszem hogy vagy 3 hónapi szinte nonstop csináltam..

Míg a Gothic 2 második végigjátszásra is kb ugyanannyi idõ volt pl.

Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2

tengerilo
Létezik magyarítás.

Nézz szét az ncore-n!

Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2

rotator
Igen, viszont érdekelne, hogy a magyar változatban (mivel nekem az angol CE van) volt-e választható angol felirat, mert valószínûleg ebben is ugyanúgy lesz.

Azt hiszem, ez a korrekt árazás, bár részemrõl 2k-nál többet nem fogok érte adni. Persze bõven rá is érek, egyáltalán az alapjátékkal kellene emgbirkóznom elõtte.
rotator
Az addon meg 4k lesz.

saxicola
Meg kell venni.

www.gportal.hu/bioshock

igen

egy másik oldalrol

Ezen van a hangsúly. Egyébként már 3k a boltban is a játék.
és mégis letöltöttem ingyen

saxicola
Magyarul adták ki a játékot. Ha jól tudom 3000 Ft-ba kerül. Szerintem annyit megér, hiszen nagyon hangulatos (de bugos) a játék.

www.gportal.hu/bioshock

de pl a stalker clearsky hoz is le tudtam szedni ingyen egy másik oldalrol

Azért nincs ott, mert magyarul jelent meg, azaz pénzért fordították le, ami értelemszerûen nem lehet ingyen letölthetõ. Ha jobban megnézted volna ez az infó szerepel a magyaritasok.hu -n.
nem tudja vki hogy honnan tok magyaritást letölteni mert a magyaritasok.hu nincsen hozzá ??????<#szomoru1><#szomoru1>

Nem lehetsz mindenkivel egyszerre jóban, valóban nem fogsz tudni oda békésen bejutni. Kezdettõl fogva a fejvadászoknak kellett volna dolgoznod, úgy elérhetted volna a megfelelõ "elismertséget".
tengerilo
Akárhogy is van, Ishtarba békésen bejutni ûgy tûnik, már nem tudok.

Nordmar és Myrtana felszabadítva és a végére hagytam a varranti kalandokat.

Az a helyzet állt elõ, hogy mivel az össze varranti fõnök nekemtámad, ha a közelébe megyek, nem tudok több küldetést csinálni a sivatagban és a hassisin reputation-om 30 még csak...

Megpróbálkoztam már cheat-ekkel is. Pl. láthatatlanul, aztán reset character paranccsal, de egyelõre nem segítenek.

A nagyfönökök nélküli összes quest kész a sivatagban. De ahhoz, hogy elérjem a 75 pontnyi tiszteletet a fejvadszok közt, hogy bejussak Ishtarba még egy csomó küldit kéne csinálnom,a miket gondolom békeidõben már a nagyfõnökök (Gonzales stb) adnának...

Más kérdés, hogy ha be is jutok Ishtarba a kisseb NPC-k küldijeit megcsinálom, ha Zubenhez bemegyek nyilván õ is nekem esik azonnal... <#gun>

Tudom végigjátszható a sztori úgy is, ha most felszabadítom Varrantot is, de szerettem volna még egy kicsit elleni az arabokkal... <#rolleyes>

Szerintem a legjobb hangulata délnek van (persze a valóvilágban is...😉 ) Pont ezért hagytam a végére... <#szomoru1>

Lehet hogy az alapból barátságosan viselkedõ, de általad kegyetlenül meggyilkolt orkok számától függ hogy mikor válasz közellenséggé 8)
tengerilo
Tehát azt mondod, hogy amikor bejutok a nagyfõnökökhöz, a lopkodás miatt vezényelnek összevont támadást ellenem? 8-o

Gonzales is ezért?
Mondjuk Mora Sult üresre pucoltam, igaz, ami igaz, egy ládában sem hagytam semmit.. 8)

De mindig amikor megszólít egy õr, hogy lopásért kõröznek, elcsalogatom és leütöm, a kedélyek pedig lenyugszanak ezután.

Ezek szerint, a szoftver figyeli és bejegyzi, hogy lopós vagyok és ez a következménye, hogy minden fõnök megtámad, amikor eljutok hozzá? (mindig hasonló szöveggel, hogy gyanús vagyok, annak ellenére, hogy az adott városban a hírnevem és sikeres küldik ennek ellentmondanak, azaz megkaptam a bizalmat, hogy bejussak a fõnökhöz)
Hiszen addig nincs gond, leszámítva egy-két õrt aki vagy megtámad, vagy csak beszól, hogy rajtam tartják a szemüket.
Szóval ez lenne a tolvajsors...? (viszont ha nem csinálnám, akkor nem lenne fél millám, és mindenbõl a legjobb cuccom mellé, már a sztori közepén...) 😉

Biztos hogy a lopkodás miatt, mert más okuk nincs 😊
tengerilo
Hát dehogynem..!

Mindent, ami csak mozdítható... (:

De mindig lejátszom azzal, aki meggyanúsít. A balhét a nagyfõnök töri ki mindig. Nem hinném, hogy a lopkodás miatt...

"Az orkokkal is ez volt a gond, hogy én szépen sorban csinálgatom egyesével a városokat (nem ugrálok ide-oda) és mindegyiknél, ha végére értél a küldiknek, elõbb utóbb õk esnek nekem..."

Nem lopkodtál esetleg? 😊
tengerilo
Nahát nem is emlékeztem erre sem, hisz már 2 éve, hogy végignyomtam a G3-at.
Varrant még durvább. Mora Sul-t végigcsináltam, bejutottam Gonzales-hez, aki azonnal megtámad. Innen kezdve, elvágtam magam fejvadászok közt, mert minden sivatagi városban megtámadnak, akkor is ha egy másik városban sem csináltam zûrt... (tehát Gonzales-hez csak akkor léphetek oda ha kész minden varranti város minden küldije és csak akkor mehetek be a mora suli templomba, hiszen az uccsó kulcs Gonzalesnél van, ergo az 5 Adanos artifact csak akkor lesz nálam, ha az összes varranti küldi megvan.. kicsit soká nem?)

Az orkokkal is ez volt a gond, hogy én szépen sorban csinálgatom egyesével a városokat (nem ugrálok ide-oda) és mindegyiknél, ha végére értél a küldiknek, elõbb utóbb õk esnek nekem...
Szóval egyáltalán nem agresszívan játszottam.

Molnibalage
Valóságban igen, de ez egy RPG. Mikor én egy wishlistet írtam egyszer valaholva, hogy az RPG-g lehetnének reálisabbak akkor meg leszóltak. Na ezt add össze.

Nem szerettem a társakat pont ezért, mivel jóformán csak vigyázni kellett rájuk. Egyébként az a logikus ha két fegyveres egymásnak csap, bármelyik meghalhat, tehát ha hárman rárontanak valakire... 😊