Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
csak a növényzet miatt! sivatagban meg az istenért se akad meg.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Racism is a weapon of mass destruction!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Bízz 😄
vandyke 2009.01.15. 17:35
Helló!
Úgy tudom, hogy a héten vagy a jövõhéten kapunk egy új verziót. Jelen pillanatban úgy fest, hogy a megjelenés elcsúszik február közepéig.
üdv,
Válasz erre
Elõzõ: Takanohana 2009.01.13. 17:29
Takanohana 2009.01.13. 17:29
Szia Vandyke!
Van már valami konkrét dátum a Forsaken Gods hazai megjelenésére? Vagy valami biztató hír?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A napokban megnéztem ezt a kieget, mert ügye kijött az 1.0.7-es patch. Hát kb fél percet mászkáltam, mentettem, kiléptem. Újraindítás és az állás betöltése után "where is the guru?". Magyarán szarrá fagyott. Úgyhogy lehet versenyezni melyik a bugosabb, ez, vagy az alapjáték 😊
Mekkora lesz a különbség fps-ben számolva ha a játékot 1280*1024-ben és minden fullon akkor ha 2db 9800gt-m van és egyenként kipróbálom mindkettõt az egyik 512 memória a másik 1024 memóriával rendelkezik mennyi fps lessz a különbség a kettõ között? Na gyerekek kitudja? Egy ötöst adok érte !
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[email protected]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Van esetleg vmi konzol parancs vagy....?
"Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll).
Ez miért van v mit csináljak vele h jó legyen?? Vki aki tud segítsen pls!!! A válaszokat elõre is köszönöm!!
szerintem meg a felszabadítgatásokat hagyd a játék végére. Fõleg ha Innos oldalán állsz. (Meteor varázslat nagy fincsi :p)
A másik kérdésem. Baj ha Ishatarba nem tudok bejutni? - Vízmágusokat meg nomádokat nem akarok ölni - Helyette kitakarítottam a várost néhány tûzlabdával meg a démon cimborámmal. Zubent is kinyírtam a francba.
Biztonság kedvéért azért csináltam egy mentést elõtte.
különben is ha megvan a 4 druidaköved akkor is oda adja lezs ilyen párbeszéd szöveg ,de ahoz el kell menned Nordmarba is és a varant felszabadítása sztem könyebb.
Na már most. Én felkerestem a nomád vezéreket de olyan opció nincs, hogy "Hé haver nem bánod ha az oroszlános fickó nekem adja a kövét?"
Vagy szóba se állnak velem mondván menj most a dolgodra vagy hajlandóak megtanítani vadászni harcolni. Ennyi. Vagy 3 nomád vezérnek már segítettem felszabadítani helyeket de...
Végül is ha más nem kinyírom a fickót de... ezt szeretném elkerülni.
Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English
Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
; /////////////////////////////
; Active Language (voice and subtitle)
Text=Hungarian
Audio=English
Languages=English;;;
CurrentLanguage=English
CurrentRevision=0
ATTRIB_ALC=Alkímia;;;
ATTRIB_DEX=Vadászat;;;
ATTRIB_HP=Életerõ;;;
ATTRIB_INT=Õsi tudás;;;
nem folytatom nem találtam semmit
Gábor
Esetle ha valaki tudja ,hogy hogyan lehetne a beszéd magyar annak még +-ba megköszönöm.