Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
jah és ha valaki harcrendszert akar az nézze meg a Mount&Blade gémet😊 az valami naon pro😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
a harcrendszer az szentigaz hogy ...khm... jobb lett volna ha marad a régi gothicos harcrendszer, abban volt értelem😊 meg azt nem tudom hogy miért úgy csinálták meg hogy 1 max 2 ellenfél támad rád és a többi csak néz mint borjú az új kapura. az íj/íjpuska viszont egész jó😊 mondjuk már ott tartok hogy megvan a lovagi páncél és még bele se kezdtem a fõküldibeXD kellene kérelmezni a fõguruktól hogy egy grafikai "butítást készítsenek a növényzetnek hogy a régebbi vasakon is jól fusson a game... az enyém már 6 éves kb és minimum grafen ini buherálással nordmarban úgy szaggat mint az atom... lemegy kemény 1! körülire az fps
csak a növényzet miatt! sivatagban meg az istenért se akad meg.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

gfreak
mivel az elsõ kettõt végigvittem párszor, és a negyedik mindjárt a nyakunkon, gondoltam mégiscsak megpróbálkozom a hárommal is...egy valamit nem értek: oppurtunistaként csinálgattam a küldiket reddockban és cape dunban egyszerre (micsoda rém szar ez a harcrendszer, az orkok/emberek hullanak mint a legyek, aztán egy disznó meg megöl...neee) és megkaptam hogy szabadítsam fel a várost, meg az orkoktól hogy elimináljam (de szép magyar szó) a földalatti mozgalmat...nos, a várost felszabadítottam, de a földalatti mozgalmas küldi még mindig aktív...ez mi???

Racism is a weapon of mass destruction!

RaveAir
Magyarul fog megjelenni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Bízz 😄
rotator
Nem tudom, bízzak-e abban, hogy addigra a Trine kellõen bugmentesíti a cuccot...

Takanohana
A kiadó, a SevenM válasza:

vandyke 2009.01.15. 17:35
Helló!
Úgy tudom, hogy a héten vagy a jövõhéten kapunk egy új verziót. Jelen pillanatban úgy fest, hogy a megjelenés elcsúszik február közepéig.

üdv,
Válasz erre
Elõzõ: Takanohana 2009.01.13. 17:29

Takanohana 2009.01.13. 17:29
Szia Vandyke!

Van már valami konkrét dátum a Forsaken Gods hazai megjelenésére? Vagy valami biztató hír?

Molnibalage
Valami hír a magyar G3 FG-rõl?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt inkább otthon, négy fal között... távol a billentyûzettõl 😊

A napokban megnéztem ezt a kieget, mert ügye kijött az 1.0.7-es patch. Hát kb fél percet mászkáltam, mentettem, kiléptem. Újraindítás és az állás betöltése után "where is the guru?". Magyarán szarrá fagyott. Úgyhogy lehet versenyezni melyik a bugosabb, ez, vagy az alapjáték 😊
Pianista
"hülyülés"... ismerõs??

Tulajdonképpen mit akartál közölni ezzel a 4 hozzászólással?
Pianista
2db #16600... ilyen is ritkán történi😊

Pianista
már szólnak a szirénákXD

Pianista
húhahúha elkel mennem nagydolograXD remélem nincs senki ireg közelébeXD

0
Pianista
25-75 -re tippelek😊

KaszaN
Helló feltennék egy kérdést
Mekkora lesz a különbség fps-ben számolva ha a játékot 1280*1024-ben és minden fullon akkor ha 2db 9800gt-m van és egyenként kipróbálom mindkettõt az egyik 512 memória a másik 1024 memóriával rendelkezik mennyi fps lessz a különbség a kettõ között? Na gyerekek kitudja? Egy ötöst adok érte !

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A kiegésztítõre gondoltam. 1.06 meg 1.07et találtam. 1.06hoz van crack
Botond
sima gothic3hoz van 1.07 patch? 😊
1.07es patchet próbáltam de ahhoz még nincs crack így... nem épen indult el.
Ha esetleg vkinek van magyarosítás a Forsaken Godhoz eltudná nekem küldeni e-mailben?
[email protected]
Molnibalage
Nekem gond nélkül elfutott odáig.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rakd fel a legújabb peccset aztán jó lesz

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

A Forsaken Godsban az valami bug, hogy az oltároknál hiányos az opció lista? Ott van kilehet választani de név nem jelenik meg. Várászlatok neve pl egyáltalán nem látszik. Tanulás pont és ár ott van de a neve az nincs.
lacinkacinka89
Vki tud segíteni???? #16583

egy halom csonti és zombi

A sötétség serege varászlatot meglehet tanulni vhol? Beliárt választottam és miután beszélek vele az oltáránál megjelenik hatamlas õsi mágia opció de ott csak 2 varászlat van. A villám idézése meg a alkonyattól pirkadatig. Kíváncsi lennénk mi jön elõ ha sötétség seregézek.
Úgy már jártam. Próbáltam átlökdösni de... elõbb elfut. Majd vissza töltök.
Ez a kieg vagy az alapjáték? Ha utóbbi, akkor nincs min csodálkozni, sûrûn menteni különbözõ helyekre hogy legyen mit visszatölteni. Emlékeim szerint valakit "követni" abból áll hogy folyamatosan lökdösöd útközben nehogy olyan helyre menjen ahol végzetesen beleakad valamibe hogy aztán úgy maradjon 😊 Igy is van olyan fix küldetés ahol a kísérendõ simán belearaszol a falba, és eltûnik... 😊
Mi van akkor ha Xardas meghülyül? Úgy értve, hogy az utolós küldetést csinálom vele. Menj a portálhoz. Erre ez a seggfej nem hajlandó átmenni egy folyón. Elmegy a partig ahol van egy láda meg egy kõ ott mintha nem tudna továbbmenni így vissza fordul majd megint neki veselkedik de ugyan az lesz mint az elõbb. Semmi mást nem hajlandó csinálni. Rányomtam egy vérszomj varázslatot akkor átjött engem kergetve. De folyamatosan dobálja rám a varázslatait így...
Van esetleg vmi konzol parancs vagy....?
lacinkacinka89
Sziasztok! Feltettem a játékot , lecrack-eltem és mikor inditani akarom kiirja ezt :
"Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll).
Ez miért van v mit csináljak vele h jó legyen?? Vki aki tud segítsen pls!!! A válaszokat elõre is köszönöm!!

Nordmarban az összes ork autómatikusan ellenség.
szerintem meg a felszabadítgatásokat hagyd a játék végére. Fõleg ha Innos oldalán állsz. (Meteor varázslat nagy fincsi :p)

Pianista
kivéve ha nem tanultam varázslatot😊 és nincs tekercsem...

Nordmarban ugye nincsenek küldetés adó Orkok? Mert ha nincsenek akkor megyek és felszabadítom a középsõ tájegységet is. Hirtelen nem ugrik be a neve.
nem baj

Nagyon köszönöm mindenkinek!

A másik kérdésem. Baj ha Ishatarba nem tudok bejutni? - Vízmágusokat meg nomádokat nem akarok ölni - Helyette kitakarítottam a várost néhány tûzlabdával meg a démon cimborámmal. Zubent is kinyírtam a francba.
Biztonság kedvéért azért csináltam egy mentést elõtte.
két jégdárda varázslat is elég...

Srgits az öszes vízmágusnak és szabaditsd fel az öszes varanti várost akkor teljesül a küldi és Vatras meg a másik vízmágus (a ben arael-i tmplomnál)megáld és kapsz sok-sok xp-t

Nem a nomádokat kell megygözni hanem fel kell szabadítanod Varantot.
különben is ha megvan a 4 druidaköved akkor is oda adja lezs ilyen párbeszéd szöveg ,de ahoz el kell menned Nordmarba is és a varant felszabadítása sztem könyebb.

Pianista
ha ki akarod nyírni akkor nem lessz könnyû dolgod. ha közelharcba mész a druida ellen akkor az oroszlán leharapja a fejed, ha fordítva akkor a druida éget meg. a köves dolog küldetését nem tudom megmondani mert még nem csináltam meg egyszer se, csak legyaktam a fickót és késsz😊 ehez kellett pár nyílvesszõ meg fejtalálat😊

Tudna nekem vki segíteni az Oroszlános Druida kõ megszerzésében. A druida fickó ugye azt mondja, hogy nekem adja a kövét ha meggyõzöm a többi nomád klán fejét, hogy nekem adja. Vagy mi.
Na már most. Én felkerestem a nomád vezéreket de olyan opció nincs, hogy "Hé haver nem bánod ha az oroszlános fickó nekem adja a kövét?"
Vagy szóba se állnak velem mondván menj most a dolgodra vagy hajlandóak megtanítani vadászni harcolni. Ennyi. Vagy 3 nomád vezérnek már segítettem felszabadítani helyeket de...
Végül is ha más nem kinyírom a fickót de... ezt szeretném elkerülni.
Takanohana
Látom, már megoldottad, de azért: GothicIII/Ini/ge3.ini fileban, legalul, ilyen környezetben:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
; /////////////////////////////

; Active Language (voice and subtitle)

Text=Hungarian
Audio=English

Köszönöm szépen,igazatok volt a feliratot be lehetett állítani .
Pianista
a hangbeállításokban keresd.

Meg szeretném kérdezni Takanohana tol ,hogy ezt hogy gondolta mert ilyet subtitles-t melyik ini ben találom mert amiben megnéztem ez van:

Languages=English;;;
CurrentLanguage=English
CurrentRevision=0

ATTRIB_ALC=Alkímia;;;
ATTRIB_DEX=Vadászat;;;
ATTRIB_HP=Életerõ;;;
ATTRIB_INT=Õsi tudás;;;

nem folytatom nem találtam semmit
Na, a FAQ ból töltöttem le a magyaritást és szépen müködik csak éppen mikor beszélgetek valakivel amit õ válaszol azt nem látom magyarul így a párbeszédnek azt a részét értem csak amit én válaszolok az õ beszédére. Ha valaki arra tud megoldást ,hogy amit az Npc válaszol azt is lássam magyarul annak hálásan köszönetet mondok.
Gábor
Takanohana
Beállításokban keresgélj, ahogy gyonax is írta. Ha valamiért nem megy, akkor ini-ben subtitles=0 -át írd át subtitles=1 -re.

A magyar feliratokhoz: FAQ, a feliratok (talán) a hangbeállításokban kapcsolhatók be... Bocs ha hülyeséget mondtam de nincs fent a játék😄
Sziasztok hogy lehet azt metgcsinálni ,hogy a párbeszédeknél lássam kiírva amit õ mond, mivel az angol tudásom elég kaki...
Esetle ha valaki tudja ,hogy hogyan lehetne a beszéd magyar annak még +-ba megköszönöm.
Pianista
pontosabban 60 aranyért...