Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elehet adni õket 1 db rög 6 aranyat ér

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Pianista
😞 pedig reméltem hogy lehet belõle aranyérméket csinálni😞 abból a 73 db-ból szép kis summát lehetne csinálni.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Esetleg ha eladod? 😊
nem

Pianista
az aranyrögöket át lehet alakítani arannyá?? csak mert van 73 db-om

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

nem de elérik az alap G3 szintjét amikor kiadták...

Molnibalage
Addigra képesek csodát tenni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A kieg. januarban fog megjelenni magyarul. A sok bug miatt toltak el a magyar megjelenest.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Van valami új infód a kiegrõl? 😊 Vagy az alapjátékról? 😊 <#integet2>
Haló, Gothic 3 topik?<#integet2>
Lentebb írtam már hogy nem állhat 1 millió poligonból egy alak, ha egyszer ez a játék kifejezetten 50-100 harcos/lovas egyidejû megjelenítésére képes csata közben. Tehát ez nem múlt, hanem a jelen, mert számolni tudni kell! Játék közben pedig semmi baj nincs a játék grafikájával, sõt. Szerintem neked az fáj hogy nem te nyitottad meg a játék topikját, mert látom ilyenre mániád van.
grebber
Szerintem inkább ne tetézzed huh welcome to távoli múlt!
ebbe mi a szép a 3 poligonból álló dolgok?
No mindegy errõl beszéltem kinek mi a szép.Téma számomra lezárva nem offolok inkább.
Mindenkinek más az ízlése itt is látszik.

Next PC upgrade: 2022

Neked pl. egy új szemüveg 😊

Saját képek
grebber
Kinek mi a fontosabb!

Egészségünkre is, hogy mi a hozzászólásaink 80%-ban nem egy-egy játék grafikáját - fõleg technikai oldalról nézve - kifogásoljuk, vagy éppen aggodalmaskodunk miatta!
grebber
Hát ha az nektek jó egészségetekre!

rotator
Hö? Nagyon jó kis grafikája van, fõleg a textúra és hdr modokkal.

Pianista
thx a W megoldás mûködött😊

Ved le a vértet ls ha van íjad azt is és mikor csákányozni kezd nyoms a "W"-t.
Nekem általában sikerül,de ha nem az se baj van még aranytelér csak az érctelérek az érdekesek...

Pianista
és hol lehet az aranyrögbõl aranyérméket csinálni??

Pianista
kellene egy olyan csalás amivel áttudok menni a tárgyakon/falakon mivel gondom akadt... egy bányában az utolsó rögöt nem tudom megbuherálni mert egy kõre áll rá az ember amirõl lecsúszik😞 ezért kellene.

Pianista
am a mount&blade garázsproject, ugyhogy ne számítsatok egetverõhûdeûberláma graficsre😊 ismerem mind2-õt még a gothic 1-el is gémeltem már. a G2-õt full graficsen szinte akadás nélkül elviszi de a 3-at a lehetõ legminimumabb, inibuherálással eggyütt szaggat mint állat😊

2002-es? Vak vagy apám 😊 Felraktam a 2.5 grafikai modot szinte azonnal, és nekem tökéletesen megfelel. Annyira hogy szerintem nagyon szép grafikája van. De ha mégsem áll egy ló 1 millió poligonból annak az lehet az oka, hogy van mondjuk 50 egység a harcban amit le kell kezelni... és le is kezeli. A G3 már attól akad hogy futsz (egyedül!) 😊
Fejlesztik egy ideje, ettõl függetlenül mondhatjuk újnak is 😊
We are offering Mount&Blade through a try before you buy model. You can download the game and start playing right away. What you download is not a demo, it is the full game. There is, however, a level limit at 7. When your character reaches level 7, you can start a new game or, if you decide you like the game well enough, go on and buy a license online. As soon as you buy a license you will obtain a serial key which will remove the level limit. You will not need to download the game again.

Kicsit RPG, kicsit tömegverekedés, realizmusra törekvõ harcrendszerrel.
Sztorija egyátalán nincs szóval gothic feelingre ne számíts😊 Csak meg kell hódítani a világot.

Molnibalage
Miért? A G2-nek mi van? Mégis szívesebben venném elõ, mint a G3-at...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Csak ne lenne 2002-es a grafikája 😞

Molnibalage
Ez valami freeware cucc? Vagy sok letöltés az csak patch? Ez RPG vagy sem?

Mount and Blade

Egész jó kis stuff el lehet vele szorakozni egy ideig.

Molnibalage
Mi ez amirõl beszélesz? Valami régebbi RPG?

Az adósság az nem jó, látod Mo-nak is gyakorlatilag vége van emiatt (is). Ha nem játszottál még vele akkor szerintem próbáld meg a Gothic II-õt, bár az is erõsen CPU limites nagy látótávnál és városban. Talán a Mount&Blade-t nézd meg, városban többszáz fps-em van, ellenben a G3 30-ával 😊. Kicsit más mûfaj, mert reálisabb, nem egyedül pusztítod ki a világot hanem hadsereggel/hadseregekkel. Mondjuk gyenge gépen jó sokáig tarthat egy 500 fõs csata ha 20-at bír el egyszerre a géped...
Ötvenegynéhány oldalas kézikönyv van benne, tényleg könnyû vele együtt is.

Ez az egy patch kell neki. De jövõ év elején még elvileg jön az 1.7. Telepítés után pedig már nincs szükség a lemezre (mármint a linkelt patchcsel, mer tnélküle igen), tehát ehhez sem kell külön megoldást keresned.
Segítsetek. Most szeretném megvenni a Gothic3 játékot, 2999,- Ft lenne, de a doboz olyan könnyûnek tûnik. Van benne a DVD-n kívül valami többszáz oldalas kézikönyv? Vagy semmi csak a játékdvd. Ja és vették már a fáradtságot és felpeccselték vagy az alap verziót adják most is és tölthetem a peccset, meg írhatok mellé egy cd-t, a peccsnek.
Montreát elhagyva de nem a fõkapun hanem az ésatés kapu nál ahol ar rabszolgaöröket kell kicsalogatni az az út egyenesen a barlangba megy...

második
hol is van ez a rablótanya?

Ha a Borus foki küldire gondolsz akkor a kunyhó elöt van 4 mellete jobra balra 2-2,fenn a dombon ahol a szököt rabszilga van 3 és megint 3 az uton vörösdok felé a bal oldali dombnál...
Ha a barlangi farkasokra gondolsz amit a montreali zsoldostol kapsz az a rablok nál lévö kanyon elötti barlangban vannak..

Pianista
hát új gépre most nehezen tudok gyûjteni a kemény 120k adósság miatt😞 rivatunert ismerem, egy darabig használtam is néhány játékhoz de ehez nem próbáltam még. az ilyen hardcore gamereknek nagyon ajánlom a norton antivirus gamer változatot... kemény 6megát eszik és gamer módban még ennél is kevesebbet😊

Álatalában a vga tuning túl sok plusszt nem szokott hozni, nálad pláne nem ha egyszer nincs elég ram, és a procid sem mai gyerek. 😊 Nekem ATI van egy ideje, de úgy rémlik nvidiára pl. ott a rivatuner progi, de ha túlhúzod a hõtermelés növekedésével is számolni kell, azaz lehet hogy hûtést kell cserélned, de inkább új gépre gyûjts...
Pianista
jah és ez a gép már lassan 6-7 éves, akkor még 90k -ért vettem 256MB rammal és egy Geforce 4 -es 64MB -os karival.

Pianista
jut eszembe... valami vidkari tuningprogram segítene?? ha igen akkor ehez a karihoz tudsz valamit??

Pianista
igazából a ge3.ini -ben találtam neten turkálást és azt próbáltam. meglett az egyik szaggatás forrása: az antiirnya akasztotta 50% -ban... most annyival jobb hogy a természetben nem akad annyira hanem szinte folyamatos😊 de városban ugyanaz a helyzet.

Tudom hogy hasznos volt, ennyi embert már nem gyõzök agyonverni, egyszerûbb lenne szabályt hozni hogy játék fórumra ne írhasson az aki 64 bites OS-t használ 😊 Legfrissebb patch, azaz a CP 1.6 fenn van? Grafikus kártya driverben tegyél mindent alapra, ha nem segít akkor a grafikus opciókat próbáld változtatgatni a játékban.
Gyengusz. Nem tudom hogy minimum cache-val mennyi ramot zabál, de 2GB alatt nem futtatnám az biztos. A VGA meg a proci sem mai gyerek. Látom írtad hogy töltöttél le ini-ket, ha azok se segítettek akkor nem nagyon van mit tenni. Ugyanis azokban van kikapcsolva szinte minden.
Vigasztaljon hogy egy korszerû hardverrel is csak döcög a játék.
Nem tudom hogy volt, mindenesetre köszönöm szépen a segítséget, igazán hasznos volt...
Pianista
Ram: 1,25 GB DDR 400
VGA: Inno3D Geforce FX 5500, 256MB
Proci: AMD Athlon 2200+

Nem úgy volt hogy aki 64bites oprendszert használ aztán panaszkodik az el lesz verve?
Ramod mennyi van? VGA? Proci?
Pianista
leírtam hogy minimumon van... már keresgéltem neten ilyen ini konfigokat de nem segített.

Valaki esetleg tudna segítséget adni ahhoz a porblémához, hogy felraktam a játékot, vistax64-re, de az asztalokról hiányoznak pl az almák, kenyerek ésatöbbi. Kiírja, hogy ott vannak, fel is szedem õket, de látszólag az asztal tök üres. A játék egyébként egyáltalán nem szaggat, max beállításon sem, de lövésem nincs, hogy mi lehet a hiba <#szomoru1>
a nyírd ki a farkasokat küldinél hol találom õket?
mármint a vásortól kissé északkeletre lévõ kanyonon kívül
hiába megyek vissza a rabszolgahajcsárhoz, nem veszi úgy hogy teljesítve van a küldetés, pedig az össze környékbeli farkast kardélre hánytam