Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anno abbahagyták a játék peccselését. Rajongók kezdték el tovább foltozgatni, majd újra a játék fejlesztõi összefoglalták az eddigi közösség javításait és kiegészítették azokat.

Másik: egy mini képfájllal lehet (crackel sohasem).

Google-be "gothic 3" + miniimage

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

McFrost
Helló!
Tegnap vettem meg a játékot. Hivatalos oldalon 1.12 a legújabb patch, de itt olvasok pl.: 1.6 vagy 1.7-rõl, az hogy lehet?

A másik pedig, hogy nálam nem megy a dvd nélkül a játék.Ezt lehet valamivel orvosolni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

KaszaN
Akkor megkell vennem...

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

rotator
Nincs még magyar verzió.

KaszaN
Lenne egy kérdésem. Le akarom tölteni a Forsaken Gods-ot, és az a kérdésem hogy amit torrentrõl leszedek az is magyar? Mert ha nem akkor eredetibe veszem meg.

rotator
Mûködnek, de egy csomó dolog csak akkor aktiválódik, ha az ember új játékot kezd, közte a tûzserleges küldik is (ha jól emlékszem).

KaszaN
A mentések szerintem nemfognak vele mûködni.

dalmar
sziasztok megvettem eredetibe az alapjátékot,ami tartalmazza a magyar feliratot letöltöttem az 1.6 patch-et.Viszont amikor telepíteni akarom azt írja ki ,hogy a jelenlegi verzióm:1.7.25755.0-õs.
Viszont az 1.6 os leírásában szerepel ,hogy miket javít és ezt a jelenlegi magasabb verziónál nem tapasztalom/pl:halál után kiírja ,hogy elbuktam a tûzserleges küldetést,holott ezt az 1.6 -nak javítania kellett volna/.
Ilyenkor mi van?Feltegyem az 1.6 patch -et?Régi mentések fognak vele menni?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

De jó hogy már végre másolásvédelem is van benne 😊
Ja, a 'nem' szót elhagytam valahol 😊
rotator
Vagyis nem tartalmaz. 😊
Az 1.7-ig szerintem ne álljon már neki senki komolyabban.

Pedig tényleg nem drága már a játék, de ha visszaolvasol, akkor láthatod, az 1.6 a legfrissebb és legajánlottabb patch, mely ráadásul másolásvédelmet is tartalmaz.
N ezt a problémát megoldottam ismét jött a következõ indítás után van hang megy a zene de lecsukja a tálcára a játékot és és mikor kinyitom csak egy fekete képernyõ lesz ( 64 bites vistám an 4 giga ram core 2 duo 2,66 ghz) szóval elvileg mennie kellene, de mégsem ...

Pls Heeeelp 😊
Hi all !

Feltettem a razoros verziót crackelés elõtt az 1.12es patchet és indításkor ezt az üzenetet kapom : The procedure entry point.
?GetVirtualRootPath@eCVirtualFileSystem@@QBEABVbCString@@XZ
could not be located in the dynamic link library Engine.dll

Mit tegyek? (azon kívül h vegyem meg az eredeti verziót? 😄)

Pls heeelp
Pianista
az arénás kérdést azért kérdem mert az aréna mögött az alaksorban van az "innos dühe" kard, és jól jönne😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ha mész suliba reggel mutatja egy nyilacska merre menj?
Most kell túlozni? Az nem nagy dolog hogy mutatná hova kell menni a térképen...

Molnibalage
Ezért viccjáték az. Esetleg lehetne egy végigjátszás gomb is nem? Megnyomod és a játék végigtolja magát. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"Ha van függõben harminc-negyven elvállalt küldetésed, nem lehetne nyomon követni, épp hová mutatna a játék"

Azért ez nem így van, ha kiválasztasz egy küldetést a naplóból, akkor elméletileg jelezhetné nyíllal merre menj, vagy megmutathatná a térképen hogy hova kell menni (Two Worlds). Mondjuk G3-nál egy-két eset kivételével nem hiányoltam hogy mutassa meg pontosan hova kell menni.
Világos, csak megszoktam az oblivionban hogy van egy ilyen szines cucc ami mutatja merre menjek, és nehezen tudok átszokni.

Ezt nem értem.. Arra mész, amerre akarsz, meg persze amerre tudsz a szörnyektõl.. Ha van függõben harminc-negyven elvállalt küldetésed, nem lehetne nyomon követni, épp hová mutatna a játék 😊 jobb is, hogy nem egyszerûsítik le hülyegyerek módra ezt a játékot. Barangolj csak össze vissza, amerre akarsz, de a beszélgetésekbõl lehet sejteni, merre indulj - de oda egyébként, ahová akarsz. Az ellenfelek nehézségi szintjébõl egybõl rá fogsz jönni, ha olyan helyen vagy, ahol nem kéne 😊
Kezdetben oldd meg a csip-csup helyi küldetéseket, fejlõdgess, de ne gyilkolássz; aztán amikor eldöntötted, kinek az oldalára akarsz állni, akkor annak megfelelõen teljesítsd a küldiket - a fõküldetések nagyjából ugyanazok, csal épp más fél ad érte jutalmat, és az út a végcélig más(okon keresztül vezet).
Jó hosszú ez a játék, ne akarj rajta végigrohanni. Elõször látogass el a városokba, ahová tudsz, a bejárt utakon, beszélgess és szedj fel minél több küldetést, majd a könnyebbeket teljesítve nekivághatsz a nagyobb kalandoknak is.
Rengeteg játékóra kell, amíg minden t fel fgsz fedezni, de ezért jó a Gothic sorozat, minden hibája ellenére is.

amikor bemész a fõkapun, akkor balra fordulj, és majd találni fogsz egy "homokozót". Na azaz

Pianista
lhet hogy láma kérdés lessz: hol van isthar arénája?? hogy néz ki??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Még valami, nincs valami mod vagy akármi ehhez, hogy lássam merre kell menni a térképen? Mint az Oblivion-ban ahol mutatta merre kell menni

Óh, bocs megleltem a FAQ-ben nem sazóltam semmit ,csak elsõre nem láttam

Üdv. Kéne egy kis segítség. Fel tettem ma a Gothic 3-at , magyarosítottam és nem indul. Régebben gond nélkül ment.

Most az írja ki:

Az eljárás belépési pontja(??H@G;AVbUnicodeString@@_WABY0@@Z) nem található a DDL-ben (shaderbase.ddl)

Mi fene lehet ez? Kérlek segítsetek!

Tippek: ITT 😊<#eljen>

Pianista
az élet és a mana regenerációt hol lehet megtanulni??

vandyke
úgy lesz 😊

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Ez nagyszerû hír! Mindennap nézem a cdg***xis-t hogy megjelent e már a magyarosított játék. Akkor várunk türelemmel. Köszönjük a hírt és a jövõhéten vagy amikor éppen fontosnak tartod akkor írhatnál a fejleményekrõl csakhogy addig is kapjunk egy kis szellemi mannát a megjelenésig:-)

vandyke
Bocsika elírtam 1.0.7-es a verziószám. Még egyszer elnézést.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

rotator
Már 1.7-nél jár a kieg? Az alapjátéknál is erre a verziószámra várunk. 😊

vandyke
Sziasztok!

Pár rövid infó a magyar változatról: jelen pillanatban a készenléti állapot 95%. A héten teszteltem a 1.7-es patchel ellátott verziót. Ha nem haragszotok tapasztalatokat nem írok róla (van pozitív és negatív is). Az biztos, van néhány apró lokalizációs hiba, amit javításra elküldtünk. Az új tesztverziót a jövõhétre fogjuk megkapni egy újabb patch társaságában. Azt, hogy ennek mi lesz a száma még nem tudom. Ha a teszt rendben lesz, akkor megkezdjük a termék legyártását, és elõreláthatólag február végén vagy március elején kint lehet a program.

üdv,

Nagyon szépen köszönöm!<#integet2>
Az utóbbit, az tartalmaz mindent, még újabb hivatalos javításokat is az 1.12-höz képest.
Segítsetek légyszi! Ma megvettem a játékot, de nem tudom melyik pöcst toljam rá. Van az 1.12 a legutóbbi hivatalos, meg van az 1.6 community. Szerintetek?
Zóanagyvarázsló: ezt benéztem bocs. Az az 1.9-es igazából 1.09...
Pedig van 1.9-es patch, sõt 1.12-es is van és gyári ill. hivatalos. Itt csekkolhatod
saxicola
Helló!

Újra elkezdtem a játékot. Két évvel ezelõtt játszhatatlan volt annyira akadt. Most az alábbi gépen futtatom: 4 Gb DDR2 800-as RAM, 2,4 GHz Dual Core CPU, 3850 VGA. A játék eredeti! A patchek felrakva.

És még így is néha beakad. Na ezt jól elcseszték a készítõk. Hallottam a kieg. is szar lett.
Remélem a 4 visszaállítja a sorozat hírnevét.

www.gportal.hu/bioshock

Legend Killer
faq powaaaa!!!!!

MerlinW kösziii!!!!!!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
kellene a magyarosítás, de sehol nem találom. tom, h magyarul jelent meg, de nincs rá mód azon kívül, h megveszem eredetiben és magyarul,h magyarosítva legyen? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

igazad van elnéztem a számot.köszi a választ
Még egyszer: nincs 1.9-es gyári patch (most készül az 1.7), 1.09-es van, és az már õsrégi. Az 1.6 nagyon ajánlott, és az egyszerre a legfrissebb hivatalos és a legfrissebb rajongói patch. Eképpen tartalmazza az 1.09 javításait is.
nekem az 1.9 gyári patch van fent,ehhez ajánlott még feldobni az 1.6-os community-t?
van valami javítás arra,h a gyökér varázsló nem tûnjön el a sziklafalban a Rakus tûzmágusnak okarába kell mennie c. küldetésnél?
gfreak
egyértelmûen a küldi vége után ami xpt kapnék tõlünk, annak kereszt xD

de reddock is kipusztult...viszont ah mégegyszer megöl egy röfi, kettétöröm ezt a kurv@ korongot! xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Az 1.6-ot nagyon ajánlott felrakni, abban benne van minden eddigi javítás. Egyébként az 1.12 az utolsó tisztán fejlesztõi patch, késõbb következtek a rajongói javítások, az 1.6-ban pedig már benne van a rajongóék mellett az új fejlesztõk keze nyoma is. Ja, és lemez sem kell neki.

Viszont elvileg nem sokára jön az 1.7, azzal nem lesznek kompatiblisek a régi mentett állások.
hali!

eredeti,magyar nyelvû verzió van meg,1.9-es javítással.feltehetek hozzá valami nodvd-t,h nem töltögessen annyit?
ezek a community patch-ek mire jók és érdemes-e felrakni?
Takanohana
Egyszerû, mindkét fél küldijét megcsinálhatod, függetlenül attól, él-e még, aki adta. Sõt, érdekesebb dologgal is találkozol majd: úgy is meg tudsz csinálni küldiket, hogy még fel sem vetted õket.

Jelen esetben ha kiirtod reddockot is, kapsz érte pontot, az orkoknál repu pont jár, csak nincs, akinek eldicsekedhetnél vele.

gfreak
a négyet várom inkább xD xD xD

Racism is a weapon of mass destruction!

rotator
Ha eddig kibírtad, most már várd meg az 1.7 community patchet! 😊