Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik: egy mini képfájllal lehet (crackel sohasem).
Google-be "gothic 3" + miniimage
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tegnap vettem meg a játékot. Hivatalos oldalon 1.12 a legújabb patch, de itt olvasok pl.: 1.6 vagy 1.7-rõl, az hogy lehet?
A másik pedig, hogy nálam nem megy a dvd nélkül a játék.Ezt lehet valamivel orvosolni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Viszont az 1.6 os leírásában szerepel ,hogy miket javít és ezt a jelenlegi magasabb verziónál nem tapasztalom/pl:halál után kiírja ,hogy elbuktam a tûzserleges küldetést,holott ezt az 1.6 -nak javítania kellett volna/.
Ilyenkor mi van?Feltegyem az 1.6 patch -et?Régi mentések fognak vele menni?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Pls Heeeelp 😊
Feltettem a razoros verziót crackelés elõtt az 1.12es patchet és indításkor ezt az üzenetet kapom : The procedure entry point.
?GetVirtualRootPath@eCVirtualFileSystem@@QBEABVbCString@@XZ
could not be located in the dynamic link library Engine.dll
Mit tegyek? (azon kívül h vegyem meg az eredeti verziót? 😄)
Pls heeelp
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért ez nem így van, ha kiválasztasz egy küldetést a naplóból, akkor elméletileg jelezhetné nyíllal merre menj, vagy megmutathatná a térképen hogy hova kell menni (Two Worlds). Mondjuk G3-nál egy-két eset kivételével nem hiányoltam hogy mutassa meg pontosan hova kell menni.
Kezdetben oldd meg a csip-csup helyi küldetéseket, fejlõdgess, de ne gyilkolássz; aztán amikor eldöntötted, kinek az oldalára akarsz állni, akkor annak megfelelõen teljesítsd a küldiket - a fõküldetések nagyjából ugyanazok, csal épp más fél ad érte jutalmat, és az út a végcélig más(okon keresztül vezet).
Jó hosszú ez a játék, ne akarj rajta végigrohanni. Elõször látogass el a városokba, ahová tudsz, a bejárt utakon, beszélgess és szedj fel minél több küldetést, majd a könnyebbeket teljesítve nekivághatsz a nagyobb kalandoknak is.
Rengeteg játékóra kell, amíg minden t fel fgsz fedezni, de ezért jó a Gothic sorozat, minden hibája ellenére is.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Most az írja ki:
Az eljárás belépési pontja(??H@G;AVbUnicodeString@@_WABY0@@Z) nem található a DDL-ben (shaderbase.ddl)
Mi fene lehet ez? Kérlek segítsetek!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Pár rövid infó a magyar változatról: jelen pillanatban a készenléti állapot 95%. A héten teszteltem a 1.7-es patchel ellátott verziót. Ha nem haragszotok tapasztalatokat nem írok róla (van pozitív és negatív is). Az biztos, van néhány apró lokalizációs hiba, amit javításra elküldtünk. Az új tesztverziót a jövõhétre fogjuk megkapni egy újabb patch társaságában. Azt, hogy ennek mi lesz a száma még nem tudom. Ha a teszt rendben lesz, akkor megkezdjük a termék legyártását, és elõreláthatólag február végén vagy március elején kint lehet a program.
üdv,
Újra elkezdtem a játékot. Két évvel ezelõtt játszhatatlan volt annyira akadt. Most az alábbi gépen futtatom: 4 Gb DDR2 800-as RAM, 2,4 GHz Dual Core CPU, 3850 VGA. A játék eredeti! A patchek felrakva.
És még így is néha beakad. Na ezt jól elcseszték a készítõk. Hallottam a kieg. is szar lett.
Remélem a 4 visszaállítja a sorozat hírnevét.
www.gportal.hu/bioshock
MerlinW kösziii!!!!!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
van valami javítás arra,h a gyökér varázsló nem tûnjön el a sziklafalban a Rakus tûzmágusnak okarába kell mennie c. küldetésnél?
de reddock is kipusztult...viszont ah mégegyszer megöl egy röfi, kettétöröm ezt a kurv@ korongot! xD
Racism is a weapon of mass destruction!
Viszont elvileg nem sokára jön az 1.7, azzal nem lesznek kompatiblisek a régi mentett állások.
eredeti,magyar nyelvû verzió van meg,1.9-es javítással.feltehetek hozzá valami nodvd-t,h nem töltögessen annyit?
ezek a community patch-ek mire jók és érdemes-e felrakni?
Jelen esetben ha kiirtod reddockot is, kapsz érte pontot, az orkoknál repu pont jár, csak nincs, akinek eldicsekedhetnél vele.